El perfil de Cass Ross
Usuari Cass Ross
Registrat a 06 de Abril de 2013
fitxers penjats 1
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Cass Ross
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Cass Ross

29/11/2017 a les 11:54Hola! Aquí l'impresentable responent tres segles després tot i que feia temps que tenia els vostres comentaris pendents... Moltes gràcies a tothom per comentar

Agatha Black: Moltes gràcies! La veritat és que sí que és senzillet, però és que les meves capacitats no dóna per a gaire més lol Amb l'escàner, els colors són una mica diferents que en el dibuix en paper, però es veu prou bé. Tens raó que el vidre és una mica massa opac, volent fer la tonalitat de colors vaig pintar massa, i llavors no sabia com esborrar-ho sense que afectés els colors del voltant lol. De fet, el traç original està fet amb compàs i llapis, però llavors al resseguir-ho amb el puntafina ho vaig fer a mà i més lliurement, perquè quedés d'aquesta manera més natural.

HarryHermione Potter: Moltes gràcies! Ei, no et desanimis! Cadascú al seu ritme I això és qüestió de pràctica, no tant de talent (no ho és pas, dibuixar, el meu talent - si veiessis com dibuixo les persones lol). Així que no et desanimis si els altres dibuixen més bé que tu, si practiques segur que aconseguiràs millorar ^^ A veure si un dia veiem alguna de les teves creacions per aquí.

Antares_Black: Moltes gràcies! (Tard vas comentar i més tard encara responc jo lol) Tens raó, és senzill però tot i així té totes les característiques del reculatemps ^^ Per començar, és algo xD I pel que fa a la N, sí, la signatura lol, tot i que em van dir que era molt fàcil de copiar (perquè clar, com que signo tants documents importants amb aquesta signatura, vés tu que un dia algú em suplantés ), així que segurament tornarà a canviar en el futur xD (Per cert, la teva signatura és molt xula)

Marc piju i Luke06: Moltes gràcies!