Ens agradaria guardar cookies al seu ordinador. Llegeixi això per més informació.

Clica per veure la imatge a mida completa

Cap a classe!

La Sue i l'Altaïr (i el ratolinet de la Sue) de la FF de l'Antares Black "El retorn dels Black". Fet amb retoladors i llapis de colors. Filtre afegit amb Smartphone.

Favorits: Afegir a favorits
Nom de l'àlbum:Agatha Black / Fan Art
Paraules clau: / Sue / Black / retorn / fanfiction / slytherin
Data de creació:06 de Desembre de 2017
Dimensions:1249x 922 píxels
Visualitzat:6 visites
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3739
Afegeix el teu comentari
No es permeten comentaris anònims. Log a per fer comentaris

Comentari 1 a 3 de 3
Pàgina: 1

Agatha Black   [06 de Desembre de 2017 a les 12:46 PM]
L'Altaïr estava tota distreta consultant el llibre de Sorgingoa, i de cop i volta passa la sue i se l'emporta de sorpresa!

Aquest dibuix el vaig fer a demanda de l'Antares i em va agradar molt de fer-lo! Havia vist primer el seu dibuix de l'Altaïr i en Sïlver, i per això el llibre s'assembla tant, perquè en vaig fer una versió simplificada/xivi.

Estic molt contenta de com m'ha quedat la roba, especialment les túniques, que vaig pensar que no quedarien bé... però al final sí!

El que menus m'agrada, com normalment, són els cabells. Sembla que tinguin un perruquer cec i amb pàrquinson. O em queden massa rectes i acartronat o, quan intento donar-los moviment, sembla que sigui completament irregular...

Els ulls de l'Altaïr també an quedat una mica estranys, i no es veuen gaire verds a la foto, però a l'original no són tan marons...

Com que jo no tinc la paciència de l'Antares per pintar en cercles (XD) vaig optar per pintar le túniques amb retulador, que es veu més negre i més uniforme, però no sé si canta molt en comparació a la resta, que està pintat amb color de fusta...

I el ratolinet trobo que està prou simpàtic (tot i que mi no m'agraden gens!)

Ja em direu què us sembla! ^^

A.B.
Unapersona   [08 de Desembre de 2017 a les 12:52 AM]
Un segon, que poso l'aire condicionat a zero graus, que m'estic fonent amb aquesta monada!

És que de veritat, és moníssim. Suposo que també hi influeix el fet que sigui xivi. M'agrada com les expressions són més simples (que no més fàcils de dibuixar) però poden transmetre tant com l'estil "no-xivi" (en saps el nom?).

Coincideixo en que la roba ha quedat molt bé. Potser no tens tanta paciència com l'Antares, però vaja, la uniformitat l'has aconseguit igualment. El que m'agrada sobretot de la roba és que voleia seguint els moviments de les noies, tant les túniques com la corbata de la Sue.

I sobre això del moviment... els cabells de l'Altaïr no m'acaben de convèncer. Sembla que s'hagi posat un quilo de gomina per fer-se una cresta lateral! Potser és perquè com que és tan negre no es distingeixen els diferents flocs i és tot com una massa negra massa uniforme.

A banda d'això, però, m'agrada molt. Les expressions dels ulls i les boques, el llibre, el ratolinet... 30 punts per Gryffindor ben merescuts! Somriure
Arwen Black   [09 de Desembre de 2017 a les 04:00 AM]
Aiiii què boniiiic >.<

T'han quedat adorabilíssimes!!

Ni tan sols tinc cap crítica a fer-te, m'he de posar a pensar molt eh...

Aviam... (Reconcentració mode on) (aquí dins el paràgraf han transcorregut uns quants minuts) mmm que una de les boletes blanques dels ulls del ratiolí és més petita que l'altra? Però és un detall tan petit, fins i tot pot ser exprés... Que es veu la línea del cabell de la Sue a les potes del ratolinet? És que ni tan sols trobo que quedi malament... M'estic desmontant les meves crítiques... Ah, ja ho tinc! El meu consell és que, al pintar, comencis pintant fluix, això servirà per a no saturar el paper i que arribi un moment on hi vols afegir algun altre color i no es pot o costa, i, més important, que si un s'equivoca és més fàcil de borrar sense que es noti (m'ha semblat que als reflexos del cabell de l'Aerïn t'ha passat, però no n'estic segura)

Sobre això que dius del cabell, jo el veig bé, potser et podria servir que provessis de pintar el cabell com si pintessis cabell per cabell (bé, no ben bé, que t'hi podries fer gran, però sí més en línies gruixudes), i així podrien quedar de formes més naturals? És que no sé si t'acabo d'entendre amb lo d'acartonats... Potser sense tenir por de fer-li més girs i revolts als cabells... I, si de pas els fessis amb més volum al cap... Crec que no t'he acabat d'entendre però espero que algo et serveixi...

Que hagis pintat amb retolador em sembla molt bé, a vegades sembla que sigui un crim això de barrejar tècniques, però no hi ha pas cap problema!

Els jerseis també sembla que tinguin textures Molt feliç

I el manual en tamany mini *_*

M'agrada especialment com t'han quedat els colors a les corbates i a les cares (són colors diferents, oi? L'Altaïr ha quedat com més pàl·lida)

PD: quan comences un comentari pensant que no se t'acudirà res perquè t'encanta i punt i acabes així...

Comentari 1 a 3 de 3
Pàgina: 120171206_112838.jpg Alta_rS_lverDefinitiu_i_signat.jpg IMG_20160925_1220437262028329.jpg 20160930_232439.jpg 20160822_180510.jpg