Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Fòrum on pots enviar missatges de temes en general, que no puguis classificar a les altres categories.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Arwen Black »

Ha arribat l'estiu :sol i amb ell, la fresca de les platges :relax: i les piscines i els gelats i les begudes refrescants i... ep, ep, com és que fa tanta calor?

Ah! És perquè arriba un nou concurs de dibuix! I atenció perquè si no en teníeu prou amb l'estiu, aquest us farà suar!

Podeu escollir una espècie de drac de la llista, el que més us agradi o us sembli el indicat o us inspiri, dels que posaré dins l'spoiler, que són els que surten al llibre de Bèsties fantàstiques. O bé escollir-ne més d'un, és lliure!

També, si algú ho vol fer a sorts rotllo 1r Torneig dels Tres Bruixots a veure quin us surt de la bossa, ho podeu dir i us n'assignaré un a l'atzar amb una pàgina de tir a sorts.

El que ens en diu el llibre, sobre els dracs, és el següent:
Spoiler:
DRAC
C.A.M. Classificació: XXXXX

Segurament la bèstia més famosa de totes les bèsties màgiques, els dracs es troben entre les bèsties més difícils d’amagar. La femella és normalment més gran i més agressiva que el mascle, tot i que ningú no s’hauria d’apropar a cap dels dos, exceptuant bruixots especialitzats i ben entrenats. La pell, la sang, el cor, el fetge i les banyes tenen altes propietats màgiques, però els ous de drac es defineixen com a classe A, mMercaderia no Comercialitzable.

Hi ha deu races diferents de drac, tot i que se sap que, en alguna ocasió, s’han entrecreuat i han engendrat estranys híbrids. Els dracs de raça pura són els següents:

ÒPALULL DE LES ANTÍPODES (Antipodean Opaleye)
L’òpalull és originari de Nova Zelanda, tot i que és sabut que va migrar cap a Austràlia quan el territori va esdevenir escàs en la seva terra nativa. Sol viure en valls més que no pas en muntanyes, fet poc usual en un drac. És de dimensions mitjanes (entre dues i tres tones). És potser l’espècie de drac més bonica, té escames tornassolades i nacrades i ulls brillants i multicolors sense pupil·les, característica d’on prové el seu nom. Aquest drac produeix una flama d’un color escarlata intens, tot i que segons els estàndards de drac no és particularment agressiu i no matarà tret que tingui gana. El seu menjar predilecte són les ovelles, tot i que se sap que ha atacat preses més grans. Es va atribuir una important matança de cangurs a finals dels anys setanta a un mascle òpalull expulsat del seu territori per una femella dominant. Els ous d’òpalull són d’un color grisós pàl·lid i els muggles ignorants els poden confondre amb fòssils.

BOLA DE FOC XINÈS (Chinese Fireball)
(a vegades conegut com a Drac-lleó)
L’únic drac oriental té una aparença sorprenent. Amb escames suaus de color escarlata, té una renglera de punxes daurades al voltant de la cara amb un morro arromangat i uns ulls que li surten de les òrbites. El nom que se li atribueix li ve per la flama en forma de bolet que li surt a bafarades dels narius quan se’l fa enfadar. Pesa entre dues i quatre tones i la femella és més gran que el mascle. Els ous són d’un carmesí intens amb piquets de color daurat i les closques són molt preuades per a l’ús en bruixeria xinesa. El bola de foc és agressiu i, alhora, més tolerant amb la seva pròpia espècie que la majoria de dracs, fins al punt que a vegades pot arribar a compartir el territori amb dos dracs més. El bola de foc s’afartarà principalment de mamífers, tot i que d’aquests prefereix els porcs i els humans.

VERD COMÚ GAL·LÈS (Common Welsh Green)
El gal·lès verd combina bé amb l’herba exhuberant de la seva terra natal, tot i que nidifica a les muntanyes més altes, on s’ha establert una reserva per a la seva preservació. Aquesta espècie de dracs es troba entre les menys problemàtiques, malgrat l’episodi d’Ilfracombe (vegeu introducció). Igual que l’òpalull, prefereix caçar ovelles i fa el possible per evitar els humans, tret que se’l provoqui. El gal·lès verd emet un grunyit fàcilment reconeixible i sorprenentment melodiós. Treu foc en petites ràfegues. Els ous de gal·lès verd són d’un color terrós, amb taques de color verd.

NEGRE DE LES ILLES HÈBRIDES (Hebridean Black)
L’altre drac natural de la Gran Bretanya és més agressiu que el seu referent gal·lès. Requereix un territori mínim de cent seixanta quilòmetres quadrats per drac. Fins a nou metres de longitud, el negre de les Illes Hèbrides té escames rugoses, uns ulls porpres brillants i una cresta de punxes curta però molt afilada al llarg de l’esquena. La cua acaba amb una punxa en forma de fletxa i té unes ales membranoses tipus ratpenat. El negre de les Illes Hèbrides bàsicament s’alimenta de cérvols, tot i que se sap que s’ha arribat a emportar gossos grans i fins i tot vaques. El clan de bruixots MacFusty, que ha viscut a les Illes Hèbrides durant segles, tradicionalment s’ha fet responsable de la gestió de dracs autòctons.

CUADESERRA CUBÀ (Hungarian Horntail)
Suposadament el drac més perillós de totes les races, el cuadeserra cubà té escames negres i és semblant a un llangardaix. Té els ulls grocs, banyes bronzejades i unes punxes similarment acolorides que sobresurten de la seva llarga cua. El cuadeserra és la raça que té la flama de més llarg abast (es pot estendre fins a quinze metres). Els seus ous són de color ciment i de closca especialment dura; les cries piquen l’ou amb la cua de punxes, ja ben desenvolupada en el moment de néixer, per sortir de la closca. El cuadeserra cubà s’alimenta de cabres, ovelles i, sempre que sigui possible, d’humans.

CRESTAT NORUEC (Norwegian Ridgeback)
El crestat noruec s’assembla al cuadeserra en molts aspectes, tot i que en lloc de tenir punxes a la cua, porta una eminent cresta negra com el carbó al llarg de l’esquena. Excepcionalment agressiu amb la seva pròpia espècie, el crestat és actualment una de les races de drac menys comunes. Se sap que el crestat ataca moltes espècies de grans mamífers terrestres i, cosa poc usual en un drac, també s’alimenta de criatures aquàtiques. Un informe poc creïble declara que un crestat es va emportar un balenó de la costa de Noruega el 1802. Els ous de crestat són negres i les cries desenvolupen habilitats per fer bafarades de foc de manera més prematura que en altres races entre el primer i el tercer mes de vida.

ULLAL D’ESCURÇÓ PERUÀ (Peruvian Vipertooth)
Aquesta és l’espècie de dracs més petita i amb el vol més veloç que es coneix. Amb només quatre metres i mig de longitud aproximadament, l’ullal d’escurçó peruà té escames suaus i del color del coure amb taques negres a la cresta. Les banyes són curtes i els ullals especialment verinosos. L’ullal d’escurçó s’alimenta de bona gana de cabres i vaques, però com que els humans també són del seu gust, la Confederació Internacional de Bruixots es va veure obligada a enviar exterminadors a finals del segle XIX per tal de reduir el nombre d’ullals d’escurçó, que havien anat augmentant d’una manera alarmant.

BANYA LLARGA ROMANÈS (Romanian Longhorn)
El banya llarga té escames llargues de color verd fosc i unes banyes daurades llampants amb les quals clava un cop a la seva presa abans de rostir-la. En pols, aquestes banyes són molt apreciades com a ingredients per fer pocions. El territori natural del banya llarga ha esdevingut, avui dia, la reserva de dracs més important a nivell mundial, on bruixots de totes les nacionalitats estudien una gran varietat de dracs a boca de canó. El banya llarga ha estat matèria d’un programa de reproducció intensiu, ja que n’ha disminuït moltíssim el nombre en els últims anys, en gran part pel comerç de les seves banyes, que es defineixen actualment com a Classe B, Material Comercialitzable.

MORROMINSO MARROQUÍ (Swedish Short-Snout)
El morrominso marroquí és un atractiu drac de color blau platejat la pell del qual va molt buscada per a la manufactura de guants de protecció i escuts. La flama que emet dels seus narius és de color blau llampegant i pot reduir a cendra la fusta i els ossos en qüestió de segons. Al morrominso se li atribueixen menys matances humanes si es compara amb la majoria de dracs, però això no el fa més digne d’estima, ja que prefereix viure en estat salvatge i en zones muntanyoses deshabitades.

VENTRE DE FERRO UCRAÏNÈS (Ukranian Ironbelly)
És la raça més gran de drac. És sabut que algun exemplar de ventre de ferro ha arribat a pesar fins a sis tones. Més gras i lent en el seu vol que l’ullal d’escurçó o el banya llarga, el ventre de ferro és, tanmateix, summament perillós, capaç d’esclafar els habitatges sobre els quals aterra. Les escames són de color gris metàl·lic, els ulls d’un roig intens i les urpes particularment llargues i atroces. Els ventres de ferro han estat constantment subjectes a l’observació de les autoritats de bruixeria ucraïneses d’ençà que un ventre de ferro es va emportar volant un vaixell de pesca de la mar Negra el 1799 (afortunadament buit).
Recordo les normes a continuació:
  • No cal que aviseu sobre si participeu o no, sinó que pengeu el vostre fanart a l'apartat de Fanarts i llavors aviseu aquí, tot adjuntant l'enllaç.
  • Si us heu basat molt en alguna imatge concreta, comenteu-ho.
  • Es pot fer més d'un dibuix, però només es pot guanyar una vegada.
  • Es pot utilitzar qualsevol tècnica de dibuix.
  • Quan es tanqui el concurs hi haurà les votacions, tot indicant 1r, 2n i 3r lloc o bé 3 punts, 2 punts i 1 punt, a poder ser en un spoiler
  • I, com sempre, és obligatori participar si noteu símptomes d’inseguretat i penseu “bah, el meu millor no el penjo” :)
Deixarem uns dos mesos, allargable com sempre si algú ho necessités. És a dir que hi ha fins a finals d'agost; per posar un dia fàcil de recordar, el 31 d'agost.

Tots a dibuixar! On fire!

Imatge
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Unapersona
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 258
Membre des de: dc. abr. 08, 2015 2:11 pm
Rang: Persona

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Unapersona »

Aquí el meu dibuix! https://www.harrypottercat.cat/galeria/ ... p?pid=3851

Gràcies per organitzar el concurs :)
"We are all human, aren’t we? Every human life is worth the same, and worth saving." -- Kingsley Shacklebolt
Unapersona

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Agatha Black »

Aquí el meu dibuix! Ha costa però m'agrada molt el resultat!

https://www.harrypottercat.cat/galeria/ ... ssageBlock
Imatge

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Arwen Black »

"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Arwen Black »

S'obre el període de votacions! Deixem una setmana, es tanca diumenge que ve dia 10.
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Unapersona
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 258
Membre des de: dc. abr. 08, 2015 2:11 pm
Rang: Persona

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Unapersona »

Vinc a trencar el gel (o fondre'l, ja que parlem de dracs!). Els meus vots entre spoilers:
Spoiler:
1r lloc: Arwen Black. Cada drac està perfectament diferenciat, però a la vegada estan tots units per l'estil, que m'agrada molt (els accents de color blanc m'agrada molt com queden!)

2n lloc: Agatha Black. La idea de presentar-ho gairebé com la pàgina d'un llibre de text està molt bé, i el resultat m'encanta!
"We are all human, aren’t we? Every human life is worth the same, and worth saving." -- Kingsley Shacklebolt
Unapersona

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Arwen Black »

A votaaaar
Spoiler:
1r lloc: Unapersona
És que em va impressionar la qualitat, es veu professional. I, o sigui... a més, és un GIF o.o M'encanta com es veu la llum que desprén el foc. I em va agradar molt saber els detalls, com ara com va fer pel degradat del cel... Per acabar-ho d'adobar, em transmet un sentiment molt relaxant veure com respira mentres dorm.

2n lloc: Agatha Black
La idea de calar-li foc al paper em sembla brillant, i m'encanta que sigui rotllo fitxa informativa. I a sobre vas utilitzar bolis amb brilli brilli. El resultat és molt maco, m'agrada moltíssim!
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Antares_Black »

Voto! :mrgreen:
Spoiler:
1r lloc: Agatha Black
Des del primer moment que el vaig veure em va encantar! :adora Trobo que el drac està molt ben aconseguit i és fidel a la descripció que en tenim. La «fitxa que ha fet un draconòleg mentre un ullal d'escurçó l'empaitava» m’agrada molt (i dit així molt original) i trobo molt adequat que cremessis el paper. Jo tenia una idea semblant de fer la informació i les cremades, però les que jo feia són dibuixades i fer-ho de debò és tot un afegit (i un risc! :sua ). Els detalls metal·litzats són una passada; crec que és del més destacable. Els detallets del voltant i les taques negres de la cresta són molt bufons (les siluetes de la vaca i la cabra també t’haurien sortit!). He de dir, però, que m’hauria agradat veure el dibuix en el que et vas basar.

2n lloc: Unapersona
El que més crida l’atenció del teu drac és la tècnica del dibuix per píxels i, per descomptat, el fet que n’hagis fet un gif! Ha estat una cosa ben original i implica que has hagut de modificar el dibuix per fer-ne la seqüència. La tria dels colors és molt adequada i la textura de les escates és molt destacable. En altres circumstàncies :no t’hauria dit que la cresta hauria de ser daurada, que les potes i la cua estan massa amagades i que li falten les ales! Però és que és tan bufó :roll: , així arrupidet dormint...! Crec que has sabut suplir molt bé aquestes mancances amb el que tenies a l’abast i això també és molt valorable.

3r lloc: Arwen Black
El dibuix en si és súper! La composició, el fons i sobretot els detalls en blanc que destaquen una lluïssor són molt encertats. Ara bé, l’he deixat en tercer lloc perquè estan molt poc definits. El ventre de ferro (si bé sí que l’has fet gras) no és del color que ha de ser :deumeu : li has donat un color escarlata amb ombres, i diu que aquest drac és de colors ‘gris metàl·lic’. I són els ulls, i no les escates, els que són ‘d’un roig intens’. El negre de les illes Hèbrides i l’ullal d’escurçó peruà els has deixat sense potes!, i el verd gal·lès, l’òpalull, el crestat noruec i el cuadeserra són pinzellades indefinides. El morrominso és pràcticament una silueta (les ales i la flama sí que estan molt bé!). Entenc que són molts dracs, però no m’acaben de fer el pes per separat... Això sí, per mi el millor sens dubte és el banya llarga :clap: . El color verd fosc que has triat és perfecte, la banya llampant i molt destacada (com ha de ser!), i l’has fet en una posició molt simpàtica. Amb aquest tot sol jo ja hi hauria firmat. :ok
Que vagi bé! [wavey]

Antares
Les meves fics
Llegiu la fic de L’Escola de Màgia de l’Àrtic (ᓯᓚᒥᒃ ᐃᓕᓐᓂᐊᕐᕕᒃ ᐅᑭᐅᖅᑕᖅᑐᕐᒥ)
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Cass Ross »

Els meus vots:
Spoiler:
En primer lloc, "Draco Dormiens" (Unapersona): et felicito per la originalitat d'haver fet el fanart d'una manera que (diria) no ho havia fet mai ningú aquí a la web. Es mou! La versió estàtica que hi ha aquí penjada és molt mona ja de per sí, amb el detall de tots els píxels que es pot veure, però és que la versió en moviment és encara més xula, i m'encanta la mini flama que li surt (i els detalls d'haver-la animat, també). Déu n'hi dó de tota la feinada que has fet!

En segon lloc, "L'ullal d'escurçó peruà" (Agatha Black): si tingués l'habilitat per fer-ho, una fitxa com la que has fet tu hauria sigut la manera com m'hagués agradat a mi fer el meu drac, també. M'agrada molt tots els detalls que hi has anat posant, i que els dibuixos complementaris (el pergamí i l'ou, sobretot) estan tan detalls com el drac en sí. El fet de cremar el paper va ser molt temerari, però bé, què podem esperar d'una Gryffindor? ;) Li dóna un toc molt divertit al dibuix, sobretot amb l'explicació que hi dónes.

En tercer lloc, "Dracs" (Arwen Black): m'encanta que, com que no sabies quin drac volies fer, en fessis uns quants! Molt ambiciós ^^ M'agrada molt que, realment es veu com cada drac és diferent: té la seva pròpia forma, característiques, actitud... Tot i així, em sap greu que estiguin tan poc definits, perquè n'hi ha alguns que es veuen especialment difuminats i llavors costa de veure'ls bé i apreciar la forma que tenen (sembla que amb alguns dracs hi hagis dedicat molta més estona que en d'altres), i n'hi ha d'altres que són tan foscos que no es distingeixen gaire bé del fons.
Cass
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Agatha Black »

Hola! Els meus vots:
Spoiler:
- 3 punts: Unapersona
És que ja quan el vain veure penjat vaig pensar que es mereixia el primer lloc fesssin el que fessin els altres. És molt original, no m'esperava que fos així, i que a sbre sigui un gif que es mou, em sembla espaterrant. El drac ha quedat molt bonic, a més a més. Sí que és veritat que no es veu en tot el seu esplendor perquè està fer una boleta i no li podem veure les ales ni res però és que queda tan bonic...! Et felicito, em vaig quedar amb un pam de nas.

- 2 punts: Arwen Black
Ja saps que sóc superfan dels teus dibuixos, i no trobo pas que aquest sigui de menys qualitat ni molt menys. Només és en segon lloc perquè el del Roc el trobo massa impressionant, tbh. T'has currat moltíssim el dibuix, com normalment, i has fet tots els dracs. Sí que trobo que és una miiiiica de trampa perquè en principi part del concurs era triar-ne un, de drac, i clar, quan un en fa tants normalment no és comprable (és una mica com quan una ff curta en competeix amb una de molt llarga). Però és que els dracs estan honestament molt ben dibuixats, quan són uns éssers molt complicats, i a més els has fet tots diferents, que ja és un repte, i estan tots molt bé!
Imatge

Avatar de l’usuari
Mercè Granger
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 119
Membre des de: dv. oct. 25, 2013 10:47 pm

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Mercè Granger »

A votar <3
Spoiler:
  • 1r lloc (aka 3 punts): Unapersona
  • 2n lloc (aka 2 punts): Agatha Black.
  • 3r lloc (aka 1 punt): Arwen Black.
"We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are"
Imatge

Avatar de l’usuari
marta_ginny
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 443
Membre des de: ds. jul. 14, 2007 1:00 pm
Rang: Ravenpuff
Ubicació: Asteroide B-612

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: marta_ginny »

Suposo que ja tothom ha mencionat com de radicalment diferents són i que difícil que és votar... per tant, no m'allargo i deixo aquí els meus punts! FELICITATS A TOTS!
Spoiler:
3 punts: Agatha Black: és que quan el vaig veure ja em va impressionar. Trobo que és una passada de detall i feina i tot, i el resultat em flipa. Felicitats!
2 punts: unapersona: crec que no arribo a poder-me imaginar realment la currada que has hagut de fer per aconseguir aquest resultat. És una barbaritat! Minipunt també per original!
1 punt: Arwen Black: m'ha agradat MOLT (de fet, ja et dic sempre que crec que els animals són el teu fort, i s'ha traslladat als dracs hehehe); és un dels dibuixos teus que m'ha agradat més, de fet! La competència, però... Hi ha hagut nivellàs!
They're supposed to be, you blithering idiot! Now go and do something constructive. Find Peeves! ...Yes, Peeves... Haven't you been complaining about him for a quarter of a century?

La Crida d'Avalon
http://www.harrypottercat.cat/mostra.php?titol=824

Avatar de l’usuari
frubbsulce
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 26
Membre des de: dc. feb. 24, 2021 7:34 pm
Nom: Laura

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: frubbsulce »

Hola! Ha sigut molt difícil, però vinc a votar!
Spoiler:
1r lloc: unapersona: M'encanta, és molt orginal, i es nota que t'ho has currat molt, perquè és que a més, és una animació!
2n lloc Arwen Black: Són molt molt bonics! I són un munt!
3r lloc Agatha Black: És que també és una passada, no em puc imaginar l'estrés que deu haver sigut cremar-lo.
Felicitats i sort a tots!

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Caput Draconis! (concurs de dibuix)

Entrada Autor: Arwen Black »

Període de votacions tancat!

I el guanyador és, amb una majoria de 19 punts... *redoble de tambors* l'Unapersona! :airborne: amb el seu impressionant drac adormit. Ja sabeu... Draco Dormiens Nunquam Titillandus! Aquest drac està tant viu que ens posa a prova! :mrgreen:

En segon lloc, amb 15 punts, tenim l'Agatha Black! amb la seva brillant (literalment) pàgina descriptiva. (Cremada! Us penseu que va cremar el full abans de fer el dibuix? No pas! Aix, aquests gryffindors temeraris :sua dediquem un minut de silenci per tots aquells universos paral•lels on el dibuix no va tenir un final tan feliç :boohoo: )

I en tercer lloc, amb 11 punts, jo mateixa, Arwen Black! amb una pinzellada ràpida per tenir controlat tot el panorama draconià d'un cop d'ull! :gallery: perque si no saps per quin decidir-te, sempre pots fer cas al dimoniet que t'anima a anar amb tots buscant-ne l'essència i els trets identitaris de cadascun xD
Bo o dolent?

I a tots als qui us hagi quedat l'espineta de dibuixar dracs, sabeu que seran rebuts amb tota la nostra calidesa i entusiasme sempre que pogueu trobar l'estoneta per posar-vos-hi ^_^ :heart:
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Joaquim_Link
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 70
Membre des de: dc. març 01, 2006 10:55 pm

Exemplary Сasual Dating Verified Females

Entrada Autor: Joaquim_Link »

Break free from traditional dating norms and embrace the best in casual connections.
Authentic Damsels Outstanding Сasual Dating
Unsurpassed Сasual Dating

Respon