Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Fòrum per comentar fan fictions i crear-ne de comunitàries.
Per enviar-ne una usa la secció especial a http://www.harrypottercat.cat/fanfictions/.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Avatar de l’usuari
Hermione-Ginny
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 72
Membre des de: ds. feb. 07, 2009 8:27 pm
Nom: Anna Júlia
Rang: Semi-Shek Idhuniana
Ubicació: Kelesban, Idhun

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: Hermione-Ginny »

Hola! Sento no haver comentat abans, però és que estava al poble amb l'internet rural, i no els hi funcionava! :nose I no em penso pasar a Gryffindor, eh? Perquè que sapigueu que en aquella època Gryfindor i Sly es queien molt bé! I qui vulgui ser fastidiona que es pasi a Ravenclaw!
Weno, les descripcions: (Per cert, jo i la Charlie ens diem MALFOY COACH, no COACH MALFOY OK? es que els papis es van posar d'acord i van ficar el cognom de la mama primer)(Ah, i fai un noi, que per aquí no n'hi han!)

ANNE DANIÈLE I LA FADA BLANCA

1. NOM: Anne Danièle Coach Malfoy, "Annie"
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Protagonista
RESIDÈNCIA: Slytherin (?)
CURS: primer
FÍSIC: Alta, 1, 37 tenint en compte que fa 1r. Ulls Verds, cabell ros i llis.
CARÀCTER: Amb la seva germana tenen moltes coses en comú, però també moltes coses que les diferencien.
GUSTOS I AFICIONS: Li encanta el quidditch, és esncistelladora de Sly. Li agrada jugar a escacs magics, es bastant bona. Li encanta el blau i el verd (El color de la seva residència)
AMBICIONS: després de hogwarts li agradaria ser de la conselleria o treballar per el Profetic.
HABILITATS: Sap fer patronus, igual que la seva germana, ja que la seva mare els en va ensenyar. El seu és un fènix. Igual que la Charlotte, també es animàgica, però també és un secret. Es transforma en gat, com ella. Va normal d'estudis.
MASCOTA: Té un fènix que es diu Fire.
TIPUS DE SANG: És filla de una bruixa i un muggle, la mare es diu Cindy Malfoy (el seu avantpassat era l'Scorpius Malfoy) i el pare es diu Albert Coach.
MÉS: Al perfil de la Charlotte

2. NOM: Kathleen Klein, “Kate”
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Amiga
RESIDÈNCIA: gryffindor
CURS: primer
FÍSIC: És alta i molt prima amb els cabells molt molt rossos i amb un tallat molt modern i molt extremat. Pell molt pàlida i ulls marró clar, rasgats, cosa que fa que tingui una mirada agressiva sense predtendre-ho.
CARÀCTER: és de la família Klein, De manera que és una pija rematada, que té molts i molts calers i s'ho té força cregut, però també és molt educada i és molt bona amiga; com que té molts diners no els dóna cap importacia i sempre va pel món comprant coses per les seves amigues i gastant més del que és necessari, sobretot en sabates, que la tenen obsessionada. Té molt mala llet i no intenta dissimularla: a la gent que no li agrada, li gruny com un gos. Cau malament a TOTHOM, excepte al seu grupet d'amigues, perquè la coneixen i saben que no és que sigui borde, sinó que li agrada dir les coses a la cara i és força tallant.
GUSTOS I AFICONS: Li agrada molt la roba, i anar de compres, i ballar dansa clàssica, i tocar el piano. També és aficionada al quidditch, però òbviamnt no juga perquè es despentinaria, o, en el pitjor dels casos, es trencaria una ungla. I llavors s'enfadaria molt i arrancaria els ulls a tots els jugadors. De manera que fa de comentarista dels partits, perquè li encanta criticar-ho tot.
AMBICIONS:
HABILITATS: Sap fer el seu patronus (un llop)
MASCOTA: Té un gat que un altre temps va ser blanc, però que va encantar i ara tè els pèls daurats, i es diu Dior.
TIPUS DE SANG: Filla de muggles
MÉS:

3. NOM: Alice Elle River, "Ally", “Al”
PERSONATGE QUE INTERPRETA: amiga
RESIDÈNCIA: Gryffindor?
CURS: Primer
FÍSIC: baixeta i prima, amb els cabells fins als malucs, negre molt fosc, abundant i lleugerament ondulats cap al final i amb els ulls blau lapislázuli. la pell és molt molt blanca.
CARÀCTER: la veritat, l'única paraula que la pot descriure és ambigua, ja que sempre és això però també allò. Per exemple, no té por a l'escenari ni a fer amics, de fet es porta molt bé amb tothom, però és reserevada, sobretot quan es tracta de parlar de sentiments, ja que creu que coneixement és poder, i per això, encara que estigui molt oberta a escoltar els problemes i donar consells a tothom, mai comparteix els seus amb ningú. és molt calmada i subtil, i sempre diu les coses amb la màxima delicadesa. intenta ser sempre forta i ho és en segons quines coses, però en la gran majoria és molt dèbil i fràgil, s'ensorra per no res i moltes vegades sembla que es podria trencar en mil trossets, tot i que faci tots els possibles per no aparentar-ho. és d'aquest tipus de gent que disfruta veient que els altres s'ho passen bé i ho passa malament quan els altres tenen problemes. tendeix a paensar que els altres són iguals i que ho passaran malament si veuen que està preocupada, i per això mai comparteix els seus problemes amb ningú. Tot i això sovint explota, de manera que sempre procura amagar-ho o no dir la veritat. Tot i que mai es baralli amb ningú encara que l'hi hagin fet ben grossa i no li costi gens perdonar, poques vegades ho oblida del tot, encara que no ho sembli. Sempre que té a prop una baralla o alguna altra situació estranya per a ella, es queda un tant perplexa i es pot veure perquè té la mirada perduda i actua molt lentament, com si no fos allà. està una mica mimada per tots els profes perquè sempre els tracta de manera molt educada i treu bones notes i es nota que s'hi esforça, però ella no en fa cas i prefereix aconseguir les bones notes i demés per ella mateixa. li agrada molt estar sola, però és molt fidel a les seves amigues. és molt alegre, però sempre ha tingut un punt de tristesa i nostàlgia, i moltes vegades pots sorprendre-la mirant al buit amb expressió sèria i nostàlgica. Moltes vegades apareix i desapareix sense avisar (o almenys això diuen), però les seves amigues ja estan acostumades, de manera que no es preocupen. La seva família és per part de pare americana i per part de mare castellana. Quan necessita pensar (o vol estar sola, que passa moltes vegades) sempre va a una cova secreta vora el llac que només ella coneix i que té una vista molt maca del llac. Allà hi té de tot el que li agrada i l'ajuda a reflexionar. com que adora els aparells elèctrics de vegades va a la sala de la necessitat i demana una aula sense màgia per poder estar una estona a l'ordinador. A vegades les seves amigues l'acompanyen, però no sempre.
GUSTOS I AFICIONS: li encanten els animals. També és una gran amant de l'art, per això sempre que tingui temps lliure la veureu dibuixant, pintant, cantant,tocant o composant música, actuant, llegint o escrivint alguna història. li encanten els Nomoblidis, i en té sempre a l'habitació. sempre porta un penjoll de quars blanc, és el seu mineral preferit. De tant en tant va a nedar al llac i fa curses amb el calamar. la biblioteca és el seu paradís i es passa hores allà.
AMBICIONS: vol ser guaridora de st. Mungo, o treballar de qualsevol cosa que tingui a veure amb la medicina. si pot, té pensat decorar la sala amb quars blanc i òpals grantats, ja que signifiquen salut. com que li agrada la vida senzilla, de gran vol viure en un petit apartament amb terrassa per tenir-hi un munt de plantes, amb alguna mascota, mentre fa de metgessa.
HABILITATS: és bastant bona en els estudis(mitjana de 8 ), i se'ls pren molt en sèrio, és una mica Hermione en aquest sentit. tot i que li van molt bé totes les assignatures, destaca sobretot en transfiguració i encanteris. sap parlar anglès i castellà, a més de català, francès(tot i que encara n'està aprenent, va a cursets durant l'estiu) i el més bàsic d'alemany. Vola prou bé i podria ser Batedora, però no està a l'equip, els esports no li agraden. sap conjurar el patronus(un gos)i se sent molt atreta per l'animàgia, però perfereix registrar-se legalment als disset anys. Tot i així de tant en tant es llegeix llibres sobre els passos per fer-se animàgic o paractica una mica per poder-ho ser com abans millor. Té (o almenys això diu sempre la seva mare) Una gran habilitat per evitar baralles, tant les que podrien ser seves com les dels altres.
MASCOTA: té una òliba que es diu Moonlight, pel color, ja que és blanca, i que és més intel•ligent del que pot semblar a simple vista.
TIPUS DE SANG: és de sang barrejada(pares, avi matern i àvia paterna mags i avi patern i àvia materna muggles)
MÉS: al tema “de quina residència sou?”.

4. NOM: Pamela Hume, "Pam"
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Companya
RESIDÈNCIA: Ravenclaw
CURS: primer
FÍSIC: bastant alta, cabells castany clar amb reflexos naturals rossos i morena de pell
CARÀCTER: molt llesta, tot i que té un pensament diferent que l'altra gent. Sempre es fixa en coses en les que ningú es fixa, i ajuda molt. és molt perseverant i fins que no aconsegueix una cosa no para de buscar-la, però és molt sentimental i s'ofen per res de vegades. Les seves notes són perfectes menys en vol, que està en suficient. El que li va millor és l'astronomia i les pocions.
GUSTOS I AFICIONS: li agrada molt llegir i llevar-se d'hora abans que tothom i anar a passejar pels jardins
AMBICIONS:li agradaria arribar a treure les millors notes de tot el curs i treballar a Sant Mungo. També li agradaria saber conjurar un patronus, però no sap qui li pot ensenyar. A finals de curs ho aconsegueix i és una mofeta.
HABILITATS:Li va molt lo de reparar objectes amb la vareta i sap moltes coses de cursos superiors.
MASCOTA: un ratolí marró fosc que sembla que entengui tot el que diu sempre i que l'ajuda quan més el necessita. Es diu Paul.
TIPUS DE SANG: barrejada. La seva mare és bruixa i tota la seva família ho ha sigut sempre, però el seu pare és fill de muggles. Van anar a Ravenclaw els dos, igual que la seva germana, que treballa per Gringotts, i que viatja molt.
MÉS:És descendent dels Longbottom, però el cognom s'ha perdut amb les generacions.

5. NOM: Charlotte Malfoy Coach, "Charlie"
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Germana gran de l'Anne
RESIDÈNCIA: Slytherin
CURS: sisè
FÍSIC: Alta (metre 68), cabell castany clar, ondulat, ulls marrons claret
CARÀCTER: és bastant pallasso sobre tot quan coneix molt bé la gent que està amb ella, és tímida en quan toca conèixer gent, té un estil molt propi a l'hora de vestir, més aviat tirat, res de marques i coses d'aquestes. no acostuma a fer-se gaires enemics i es passa pel forro el que la gent diu d'ella i no és geeens cotilla.
GUSTOS I AFICIONS: Juga a quidditch, i La música en general, també li agraden els esports. Li encanten els animals.
AMBICIONS: Després de Hogwarts vol ser reportera al periòdic Profètic.
HABILITATS: En els estudis, va fent. estudia el necessari per passar de curs amb una mitjana prou bona (mitja de 7)sap parlar bastants idiomes.és bona en transformació. és animàgica, però és un secret i ningú ho sap, es transforma en gat i el seu patronus és la pantera.
MASCOTA: Té un mussol Nival que es diu Camille.
TIPUS DE SANG: barrejada.
MÉS: Veure més al perfil de l’Anne

6. NOM: Iris William
PERSONATGE QUE INTERPRETA: companya?
RESIDÈNCIA: Gryffindor
CURS: segon.
FÍSIC: pel moreno no curt si no per els muscles, els ulls verds i no ser molt alta, un metre cinquanta- quatre més o menys. té la pell blanca.
CARÀCTER: Podria ser com en Sirius, en lo de les bromes, pero de caracter com en Remus. te molta imaginacio i a voltes esta en el seu mon. és la caçadora de l'equip de quidditch, i la seva escombra és una raigdefoc. No li importa el que la gent pensi d'ella i odia a la gent falsa. Du un collar d'un mussol al coll i un rellotge a la ma esquerra i es posa una goma per al pel en els partits per que no li molestes.Es coneix tots els passadisos de l'escola. Arthur fa amb ella totes les bromes posibles i quan pot se'n va amb ella a Hogsmeade. normalment no la voreu sentada estudiant, ella en llegir-ho unes quantes vegades se li queda. A vegades va a la Sala de la Neccesitat a practir conjurs i maleficis acompanayada d'algú.
GUSTOS I AFICIONS: Li encanta la natacio. Li encanten els mussols i el seu color favorit es el blau. També li encanta llegir. Li encanta el fred i la plutja i quan plou li agrada agafar l'escombra i volar(a no ser que fasa molt de vent). li agrada la biblioteca.
AMBICIONS: Iris encara no esta segura , pero li agradaria ser auror, per l'accio.
HABILITATS: parla catala, frances, italia i castella. Es bastant bona en els sortilegis. Sap fer per exemple, l'expecto patronum ( el seu animal es un gos), entre altres que son de edat i curs mes avançats. Esta pensant en fer-se animaga i ja ho te casi ( es comverteix en un llop) i esta intentant apendre a desaparetre. Se li dona molt be mentir. El seu tio li esta ensenyant grec. Es molt bona tambe nadant. Es molt bona en les notes, ja que se li queda tot enseguida.
MASCOTA: te una oliba de color negre que es diu Neva, que és de la família, i un Fènix anomenat Nus.
TIPUS DE SANG: el pare es mag fill de pares mags i la mare es maga filla de pare muggle i mare maga.
MÉS: té el mapa de magatotis i la capa d’invisibilitat.Veure més al perfil de l'Arthur.

7. NOM: Arthur William
PERSONATGE QUE INTERPRETA: germà de l'Iris
RESIDÈNCIA: Gryffindor
CURS: primer
FÍSIC: S'assembla molt a l'Iris, especialment en els ulls.
CARÀCTER: En el caràcter també s'hi assembla molt. sempre estan d'acord en tot i mai discuteixen. aquest és el seu primer any a Hogwarts. Intenta dur-se be amb tot el mon.
GUSTOS I AFICIONS: El seu animal favorit es el gos i el seu color el roig.
AMBICIONS:
HABILITATS: es animagic i es un gos. Sap els mateixos idiomes que Iris. és molt bo en quidditch i està esperant a arribar a segon per ser batedor.
MASCOTA: La Neva
TIPUS DE SANG: barrejada
MÉS: al perfil de L’Iris

8. NOM: Amy Rebecca Brown
PERSONATGE QUE INTERPRETA: companya?
RESIDÈNCIA: gryffindor
CURS: primer?
FÍSIC: alta, cabells castanys ondulats / arrissats, ulls marrons (a l'estiu més clars que a l'hivern). Porta ulleres.
CARÀCTER: tímida amb les persones que no coneix, es preocupa una mica massa pels estudis (per les notes, el que és estudiar no estudia massa), no sap mentir ni sap dir que no quan li demanen alguna cosa. Pot estar molt alegre però té episodis de depressió que fan que no parli gaire amb ningú i s'hagi d'aguantar les ganes de plorar. es calla quasi tot el que li passa (és una miica masoquista) és una mica torpe.
GUSTOS I AFICIONS: li agrada molt nedar, jugar a hoquei i a bàsquet. També li agraden esports d'aquests raros que només es juguen un dia a educació física. li encanta llegir i escriure, i a part d'això, una de les seves grans passions és la música. Toca el violí i sobretot li encanta cantar. També composa de tant en tant, tot i que no deixa que ho senti ningú.
AMBICIONS:
HABILITATS: parla a part de l'anglès, català (perquè els seus avis de part de pare són catalans), castellà, italià, francès i està estudiant alemany. es defensa prou bé amb el Quidditch com a batedora (encara que no està a l'equip).
MASCOTA: De mascota té un duc blanc femella que es diu Stella.
TIPUS DE SANG: la seva mare és bruixa i el seu pare és muggle.
MÉS:

9. NOM: Ashley Turkey
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Al principi és l’enemiga, de la prota, però poc a poc es van fent amigues.és nova i per això s'ha de posar el barret.
RESIDÈNCIA: Gryffindor
CURS: primer
FÍSIC: ulls blaus, el cabell ros i llis, és baixa, prima i amb la pell clara
CARÀCTER: irresponsable, tossuda, segura d'ella mateixa, una mica presumida, simpàtica, sarcàstica, divertida, normal en els estudis i que sovint s'autoconvida. És ambiciosa, consentida (perquè els seus pares son rics i la consenteixen molt) i que al principi tothom es pensava que aniria a Slytherin, i ella mateixa, però per sorpresa de tothom el barret després de dubtar la va posar a Gryffindor. Té molt d'èxit amb els nois però ella no s'enamora mai de cap. Sovint la gent la compara mentalment amb un gall dindi, fent honor al seu cognom, perquè és molt guapa i presumida, de fet no costa gaire imaginarse-la amb una cua de lila i turquesa amb reflexos. Al principi no es fa amb ningú de Gryffindor però a poc a poc farà un esforç i intentarà ser més normal.
GUSTOS I AFICIONS: Les seves aficions són: Dibuixar; llegir; escriure; trobar la roba adequada que combini amb les sabates, els accesoris i el maquillatge ; nedar i cantar.
AMBICIONS:
HABILITATS: Parla anglès i francès. sap tocar el piano i conjurar el seu patrronus(un cigne, l'animàgic de la seva mare). també és animàgica i es transforma en un paó.
MASCOTA: té una gata rossa i blanca amb els ulls blaus que per un encanteri té unes petites ales blau turquesa.
TIPUS DE SANG: sang barrejada. La seva mare és francesa i bruixa, el pare anglés i muggle.
MÉS:

10. NOM: Kirk Blaxhall
PERSONATGE QUE INTERPRETA: professor de pocions i cap d’slytherin
RESIDÈNCIA: Slytherin
CURS: Professor
FÍSIC:és un home que se l'hi veu que de jove habia estat atractriu pero que amb els anys, en té 42, ha començat a perdre una mica, ja se sap, les canes incipients, les arrugues i com no la panxeta. pero tot i aixi conserva una mirada atractiva, en molts moments freda pero en altres els seus ulls blaus juguen males passades.
CARÀCTER: odios pero amb principis i que si pot parlar i raonar les coses encara que no canvi-hi d'opinió. amb un sentit de l'humor totalment negre i que sempre te la ultima paraula. cap de la residencia d'slytherin pero sense res a veure amb el lado oscuro i amb molt respecte pel dumbie i el que representa.
GUSTOS I AFICIONS:se sap poc dels gustos i aficions d'aquest home pero els rumors que corren per l'escola són d'alló més inquietants...
AMBICIONS:és de domini public que va plegar de la conselleria quan se li van tancar les portes a ser vice-primer ministre, aixi que ambicios de mena decidir provar sort a Hogwarts a veure si hi té més sort i acaba sent-ne el director.
HABILITATS:és el que en podriem dir un coco, sembla que tot se li doni bé tingui relació o no amb la seva assignatura, sap parlar un mun de llengues entre elles el reptilià.
MASCOTA: odia els animals especialment als gats als quals és alergic.
TIPUS DE SANG: no se sap res de l'assendècia d'ell tot i que el fet de que sapiga parlar reptilià dona peu a molts a creure que és de sang pura i dessendent directe de Serpentin Slytherin. ell no confirma ni desmenteix cap d'aquests rumors..
MÉS:

11. NOM: Harley Travel
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Amiga/enemiga de l'Iris
RESIDÈNCIA: Slytherin
CURS: Segon
FÍSIC:Es morena però es tenyeix de ros; es alta i te ulls marrons clars.
CARÀCTER: es bastant "cotilla" i sempre esta intentant enterar-se de tot, te mala llet pero no tant com Iris. No li agrada el quiditch pero si pocions.I a voltes pot ser molt antipatica.li encanta el sol.
AMBICIONS:
HABILITATS:bona en els estudis, almenys al principi
MASCOTA: un mussol gris
TIPUS DE SANG:pura
MÉS:


12. NOM: William Wilkinson
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Nòvio de l'Anne. Weno primer no, però amb el temps es van començant a agradar.
RESIDÈNCIA: Gryffindor
CURS: primer
FÍSIC: Cabells marrons, mig curts mig llargs, i llisos, ulls blaus, alt, a l'Anne li passa dos o tres centimetres.
CARÀCTER: Calmat, però quan s'enfada és com el gos dels tres caps. Li encanta el Quidditch, és encistellador dels Gryffis, el que suposa un petit problema, perquè a l'Anne no li agrada competir contra els seus amics. Els estudis li van com "normalillo", treu de 7 a 10.
AMBICIONS: Li encantaria arribar a ser profe de vol o auror.
HABILITATS: És molt bo en burro explosiu, li diverteix molt, sobretot quan exploten les cartes. Ah, i també és molt bo en quidditch, podria ser batejador, però ell va preferir encistellador. També sap fer el patronus que és un dofí.
MASCOTA: un gat negre amb ulls verds, a ell li recorda a l'Anne.
TIPUS DE SANG: Pura
MÉS: té moltes coses en comú amb l'Anne, veure el perfil Anne Danièle Malfoy Coach

Guai, no? Ara mateix obro un altre tema per començar a escriure, i ja posarem altres personatges a mesura que escrivim.
Ivi, passa molt després, però alguns s'han fet descendents d'alguna family d'HP, com per exemple la Pam, que és descendent dels Longbottom, o jo i la Charlie, que som descendentes de l'Scorpius!

Anne Danièle :wink: :celles:
Les meves ciutats: http://quidditch.myminicity.es i http://myrtles-city.myminicity.es
La meva FanFiction: Anne Danièle i la fada blanca (FF comunitaria)

IDHUNITA POWEEEEERR!!!!!

Avatar de l’usuari
ginny loovegod
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 214
Membre des de: dc. maig 28, 2008 10:15 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: ginny loovegod »

Sí, ja, però trobo qu estaria una mica millor decidir sobre què escrivim, perquè jo almenys no sé què vol dir això de la fada blanca...

ja em direu!

*laurie*

PD: és cosa meva o això de dalt m'ha quedat molt borde?... si és així ho sento!

per cert, al final què fem amb el curs? i també ens portem totes bé?
ginny loovegod l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. ago. 31, 2009 7:19 pm, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari
Tooru
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 146
Membre des de: ds. març 15, 2008 1:47 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: Tooru »

Voldria cambiar unes coses:

6. NOM: Iris William Potter
PERSONATGE QUE INTERPRETA: companya
RESIDÈNCIA: Gryffindor
CURS: tercer.
FÍSIC: pel moreno no curt si no per els muscles, els ulls verds i no ser molt alta, un metre cinquanta- quatre més o menys. té la pell blanca.
CARÀCTER: Podria ser com en Sirius, en lo de les bromes, pero de caracter com en Remus. te molta imaginacio i a voltes esta en el seu mon. és la caçadora de l'equip de quidditch, i la seva escombra és una raigdefoc. No li importa el que la gent pensi d'ella i odia a la gent falsa. Du un collar d'un mussol al coll i un rellotge a la ma esquerra i es posa una goma per al pel en els partits per que no li molestes.Es coneix tots els passadisos de l'escola. Arthur fa amb ella totes les bromes posibles i quan pot se'n va amb ella a Hogsmeade. normalment no la voreu sentada estudiant, ella en llegir-ho unes quantes vegades se li queda. A vegades va a la Sala de la Neccesitat a practir conjurs i maleficis acompanayada d'algú.
GUSTOS I AFICIONS: Li encanta la natacio. Li encanten els mussols i el seu color favorit es el blau. També li encanta llegir. Li encanta el fred i la plutja i quan plou li agrada agafar l'escombra i volar(a no ser que fasa molt de vent). li agrada anar a la biblioteca i li encanta jugar als "escacs". En el seu uniforme de quidditch posa per raere W.Potter, ja que li encanta el seu segon cognom. I se’l vol cambiar d’ordre.
AMBICIONS: Iris encara no esta segura , pero li agradaria ser auror, per l'accio.
HABILITATS: parla catala, frances, italia i castella. Es bastant bona en els sortilegis. Sap fer per exemple, l'expecto patronum ( el seu animal es un gos), entre altres que son de edat i curs mes avançats. Es animaga (es comverteix en un llop) i esta intentant apendre a desaparetre. Se li dona molt be mentir. El seu oncle patern li esta ensenyant grec. Es molt bona tambe nadant. Es molt bona en les notes, ja que se li queda tot enseguida.
MASCOTA: te una oliba de color negre que es diu Neva, que és de la família, i un Fènix anomenat Nus.
TIPUS DE SANG: el pare es mag fill de pares mags i la mare es maga filla de pare muggle i mare maga.
MÉS: té el mapa de magatotis i la capa d’invisibilitat que a heredat del seu oncle matern. El seu segon cognom es Potter, ja que decendeix de Lily,(la filla de Harry) més al perfil de l'Arthur.

7. NOM: Arthur William Potter
PERSONATGE QUE INTERPRETA: germà de l'Iris
RESIDÈNCIA: Gryffindor
CURS: segon
FÍSIC: S'assembla molt a l'Iris, especialment en els ulls.
CARÀCTER: En el caràcter també s'hi assembla molt. sempre estan d'acord en tot i mai discuteixen. Intenta dur-se be amb tot el mon. Un dels seus millors amics va a Hufflepuf i es diu Andres Gaite, l'altre va amb ell a Gryffindor i es diu Peter Tone, be te un en cada residencia. El de Slytherin es diu Scan Dort i el de Rawenclaw Lisk Ingel.
GUSTOS I AFICIONS: El seu animal favorit es el gos i el seu color el roig i el verd.
AMBICIONS: Encara no ho te molt segur.
HABILITATS: es animagic i es un gos. Sap els mateixos idiomes que Iris. és molt bo en quidditch i es batedor.
MASCOTA: La Neva
TIPUS DE SANG: barrejada
MÉS: El seu segon cognom es Potter ja que decendeix de Lily (la filla de Harry). al perfil de L’Iris


Pd: Me podria dir Potter de segon cognom?
I, Hermione-Ginny, que significa lo de Fada Blanca??
Tooru l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. set. 05, 2009 9:25 am, en total s’ha editat 2 vegades.
Vivim en 2 mons:
En el de la realitat fem el nostre caràcter
mentres que en el regne dels somnis descobrim
el millor de nosaltres
.

Avatar de l’usuari
marta_ginny
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 443
Membre des de: ds. jul. 14, 2007 1:00 pm
Rang: Ravenpuff
Ubicació: Asteroide B-612

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: marta_ginny »

Em pensava que ja havia posat les ambicions. Doncs re, que les poso:
No té molt clar el que vol ser al sortir de Hogwarts, però sempre li ha agradat molt cantar i ha pensat formar un grup. També li agrada escriure, i com que se li donen bé els estudis, ha pensat que podria escriure llibres per a Hogwarts o novel·les per a adolescents mags (també tenen dret a llegir, no? XD).
També allargo les habilitats: si ens passéssim a un curs superior i vist que tothom sap fer patronus... doncs posem que jo també, i ara ve el problema.
Volia fer un falcó, però m'ha semblat un plagi a l'Agatha Black, així que després he pensat una àguila, però llavors sembla un plagi a la Laura*Malfoy. Per això us volia demanar permís per a plagiar-me dels vostres personatges
They're supposed to be, you blithering idiot! Now go and do something constructive. Find Peeves! ...Yes, Peeves... Haven't you been complaining about him for a quarter of a century?

La Crida d'Avalon
http://www.harrypottercat.cat/mostra.php?titol=824

Avatar de l’usuari
ivi_potter
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 101
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 8:37 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: ivi_potter »

Holaa!
Torno a ser jo xD, una altra pregunta hi ha algú que sigui caçador a Griffindor? (ho sento és que no tinc temps de llegir-me totes les descripcions... :oops: ) si no hi ha ningú podria ser-ho jo? Ah, i al final de quin curs són les protagonistes?
Petoons!

Avatar de l’usuari
*Luna Lovegood*
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 230
Membre des de: ds. juny 07, 2008 10:25 am
Nom: Maria
Rang: Vaga professional
Ubicació: El meu ordinador @_@ (?)
Contacta:

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: *Luna Lovegood* »

(Ah, i fai un noi, que per aquí no n'hi han!)
----
Si, també faltarien profes, puc fer una profe de criança de criatures màgiques? :pray:
Nomès us dic, que llegir aquesta firma pot tenir efectes secundaris;;

Avatar de l’usuari
ullal
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 128
Membre des de: dt. ago. 18, 2009 11:42 am
Nom: Neus
Rang: Cànid
Ubicació: En un lloc massa lluny del paradis

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: ullal »

Hermione-Ginny ha escrit:Hola! Sento no haver comentat abans, però és que estava al poble amb l'internet rural, i no els hi funcionava! :nose I no em penso pasar a Gryffindor, eh? Perquè que sapigueu que en aquella època Gryfindor i Sly es queien molt bé! I qui vulgui ser fastidiona que es pasi a Ravenclaw!
penso que abans de posar-nos a escriure hauriem de saber perque els enemics naturals ara son tant "amiguets" i per que els "dolents" han pasat a ser els de Ravenclaw.

sense que se'm malentengui i sense crear mals rollos no creus que ens hauries d'explicar una miqueta per on vols que vagi la historia? o es que ets fan de la teoria del caos? :lol2: :lol2:

de veritat que no vull semblar borde i en tot cas demano disculpes per anticipart si a algu li ha sentat malament aquest comentari :adora :adora :adora :adora :adora
Després de 19 dies i d'una bona dossis de vergonya i sentiment de culpa ja hi ha nou capítol de l'Autèntica Historia d'en Harry Potter. Sigueu benevolents i llegiu i comenteu-lo molt. Gràcies.

Avatar de l’usuari
Porcupintí-na
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 288
Membre des de: dl. juny 29, 2009 9:02 pm
Nom: Maria
Ubicació: Mussoleria

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: Porcupintí-na »

Ala! Jo tenia pensat ser de Ravenclaw, però no em vull tornar dolenta ni enemiga de ningú! Què passa aquí?, no entenc res!
"-Escolta, ¿Per què li dius Porc, al mussol?- va preguntar el Harry al Ron.
-Perquè el meu germà és burro-va dir la Ginny- En realitat es diu Porcupintí."

QUINA NIT TAN JOIOSA, LA D'AVUI!

Avatar de l’usuari
Tooru
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 146
Membre des de: ds. març 15, 2008 1:47 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: Tooru »

ivi_potter jo soc la caçadora de Gryffindor. Si vols pot ser encistelladora, bateadora o portera.
Luna Lovegood
puc fer una profe de criança de criatures màgiques?


Per mi no hi ha problema, pots fer els professors que vuigues.
Vivim en 2 mons:
En el de la realitat fem el nostre caràcter
mentres que en el regne dels somnis descobrim
el millor de nosaltres
.

Avatar de l’usuari
ivi_potter
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 101
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 8:37 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: ivi_potter »

NOM: Lunne Weasley Darwin
PERSONATGE QUE INTERPRETA: amiga (?)
RESIDÈNCIA: Gryffindor
CURS: tercer (hi ha algú més d'aquest curs? és per no estar sola i fer-me bastant amiga d'algú! :oops: )
FÍSIC: Alta, cos de model (és descendent de la Fleur Delacour i d'en Bill Weasley, ha adoptat els gens de vela de la Fleur), guapa (obviament) i morena amb els ulls marró xocolata. (sorprenentment)
CARÀCTER: Té molt geni, però a la vegada és simpàtica i amable amb aquells que coneix i aprecia. Té un gran sentit de la lleialtat i l'honor i no dubta quan ha de defensar a algú amb qui s'estan posant. És molt intel·ligent, (o això li diuen) treu molt bones notes i tot i que no és set-ciències té molta memòria. És alegre i bromista però quan s'ha de barallar no té cap problema.
GUSTOS I AFICIONS: Li encanta el Quidditch, és batedora de l'equip de Gryffi. Li agrada molt llegir, sobretot llibres de fantasia.
AMBICIONS: Li agradaria fer més d'una carrera, per una banda ser auror i per l'altra alguna cosa relacionada amb la justícia (vol fer un món més just xdd)
HABILITATS: és molt bona en Quidditch i en gairabé totes les assignatures excepte història de la màgia, que l'avorreix profundament. Encanteris, pocions i defensa li encanten. Igual que la Fleur, encisa gairabé tots els nois que troba en el seu camí, això li agrada però a vegades també li molesta.
MASCOTA: La Lluna (la seva òliva)
TIPUS DE SANG: pura
MÉS: El seu primer cognom, Weasley prové com ja he dit d'en Bill i la Fleur i el segon Darwin, d'una família amb molta reputació a Suècia, també tota de mags. Té un secret que mai ha desvetllat a ningú, llegeix els pensaments de la gent que l'envolta.



Apa, ja he acabat, si alguna cosa no està bé, digueu-m'ho si us plau!

Avatar de l’usuari
Tooru
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 146
Membre des de: ds. març 15, 2008 1:47 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: Tooru »

Oh!! Per fi he trobat una amiga!! Ivi_potter jo tambe vaig a tercer!! Ja em pensava que em quedaria sola
en el curs. Ademes es pareixen en algo crec. (Pareix que estiga desesperada xD)
Vivim en 2 mons:
En el de la realitat fem el nostre caràcter
mentres que en el regne dels somnis descobrim
el millor de nosaltres
.

Avatar de l’usuari
Porcupintí-na
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 288
Membre des de: dl. juny 29, 2009 9:02 pm
Nom: Maria
Ubicació: Mussoleria

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: Porcupintí-na »

4. NOM: Pamela Hume, "Pam"
PERSONATGE QUE INTERPRETA: Companya
RESIDÈNCIA: Ravenclaw
CURS: tercer
FÍSIC: bastant alta, cabells castany clar amb reflexos naturals rossos i morena de pell
CARÀCTER: molt llesta, tot i que té un pensament diferent que l'altra gent. Sempre es fixa en coses en les que ningú es fixa, i ajuda molt. és molt perseverant i fins que no aconsegueix una cosa no para de buscar-la, però és molt sentimental i s'ofen per res de vegades. Les seves notes són perfectes menys en vol, que està en suficient. El que li va millor és l'astronomia i les pocions.
GUSTOS I AFICIONS: li agrada molt llegir i llevar-se d'hora abans que tothom i anar a passejar pels jardins
AMBICIONS:li agradaria arribar a treure les millors notes de tot el curs i treballar a Sant Mungo. També li agradaria saber conjurar un patronus, però no sap qui li pot ensenyar. A finals de curs ho aconsegueix i és una mofeta.
HABILITATS:Li va molt lo de reparar objectes amb la vareta i sap moltes coses de cursos superiors.
MASCOTA: un ratolí marró fosc que sembla que entengui tot el que diu sempre i que l'ajuda quan més el necessita. Es diu Paul.
TIPUS DE SANG: barrejada. La seva mare és bruixa i tota la seva família ho ha sigut sempre, però el seu pare és fill de muggles. Van anar a Ravenclaw els dos, igual que la seva germana, que treballa per Gringotts, i que viatja molt.
MÉS:És descendent dels Longbottom, però el cognom s'ha perdut amb les generacions.

ivi_potter i tooru, encara que no anem a la mateixa residència, puc ser amiga vostra? és que també vaig a tercer!
"-Escolta, ¿Per què li dius Porc, al mussol?- va preguntar el Harry al Ron.
-Perquè el meu germà és burro-va dir la Ginny- En realitat es diu Porcupintí."

QUINA NIT TAN JOIOSA, LA D'AVUI!

Avatar de l’usuari
ivi_potter
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 101
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 8:37 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: ivi_potter »

I tant que pots ser-ho! Per mi millor :) Encara que no sé que han dit de Racvenclaw però ho sento moolt, perquè sempre hi ha gent bona i dolenta a totes les residències! Per cert, a final de curs jo també vull aprendre a fer un patronus, que serà un cèrvol (m'encanten *_*)
Petooons!

PD: Ah, i amb els altres cursos també poden fer amics noo? Ho dic per no ser només tres xdd!

Avatar de l’usuari
ivi_potter
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 101
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 8:37 pm

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: ivi_potter »

Vaaale! Se m'acaba d'acudir una cosa, que pots ja en veu parlar però no hi era o algú així... La història l'anirem pasant i anirem escrivint, o l'escriurà algú i tindrà en compte tot lu dels personatges o coom? xddddd
molts petons :)

Avatar de l’usuari
Porcupintí-na
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 288
Membre des de: dl. juny 29, 2009 9:02 pm
Nom: Maria
Ubicació: Mussoleria

Re: Podriem fer una altra ff de nosaltres, no?

Entrada Autor: Porcupintí-na »

ok meeercii :):)
"-Escolta, ¿Per què li dius Porc, al mussol?- va preguntar el Harry al Ron.
-Perquè el meu germà és burro-va dir la Ginny- En realitat es diu Porcupintí."

QUINA NIT TAN JOIOSA, LA D'AVUI!

Respon