Les altres víctimes de la Rowling

Temes relacionats amb l'últim llibre.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Bloquejat
Avatar de l’usuari
jeanne
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 134
Membre des de: dg. juny 05, 2005 8:56 pm
Ubicació: cridant al Sirius davant la cortina...

Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: jeanne »

La veritat esque aquest tema es una petita paranoia meva que volia compartir amb vosaltres^^
Durant tots les llibres la Rowling es dedica a martiritzar al pobre Harry, amb raó, és el seu prota...perd els pares de molt petit,bé mes aviat son assasinats per un tio que també el cerca a ell...¬¬ viu durant 11 anys amb el seus tiets que li fan la vida impossible, al arribar a l'escola fa amics, pero es troba amb gent que l'odia(a tothom ens odia algu XD), durant els anys d'escola l'intenten mata més d'un cop, es baralla amb mitja escola per diferentes raos, se li moren persones molt properes i al 7 s'ha d'amagar de tothom...etcétera, etcétera(perque si no no acabaré XD)
Però a part del Harry que es la gran víctima de la Rowling(si no no hi haura història...) també en trobam d'altres que no em de deixar de banda:

Severus Snape:bé, que dir d'ell que no sapigueu...^^ amb problemes familiars, odia per mitja escola, li feien "bulling", enamorat de la dona equivocada que acaba casada amb el seu pitjor enemic...després a les ordres d'un tio que no fa més que ficar-lo en embolics al pobre...jugant a dues bandes perillant la seva vida, habent de soportar al fill del teu anemic amb la teva estimada(i protegir-lo!)...tot per acabar assasinat per una serp(¬¬) per una punyetera vareta...ais!

Teddy Tonks:el pobre no arriba a coneixer els seus pares =(, be com en Harry...( be si que els coneix pero es molt petit)

Andròmeda Tonks:segur que amb aquesta ningú(o molts) no hi heu caigut! la pobre dona es la mes perjudiciada en el 7é llibre!Li maten el marit, la filla i el seu homes, la germana(tot i no haver-hi relació) i a sobre a apujar a un nadó!Bé per no parlar que tambe es queda sense cosins al 5é...(SíriusTT^TT)

Bé i crec que bàsicament son aquests XD si se me n'acud algun altre ja el posare!

Espero les vostres opinions!=)

Avatar de l’usuari
LunaBlack_Lovegood
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1414
Membre des de: dc. nov. 10, 2004 1:00 am
Nom: Tània
Ubicació: Badalona (BCN)
Contacta:

Re: Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: LunaBlack_Lovegood »

Personatges putejats per la Rowling? Tots! XD

Si pensem, tots ho passen malament en algun moment, pocs se'n salven...

A més t'ha faltat la major víctima de la sàdica ploma de la Rowling...En Sírius!
No és víctima del setè llibre, però en el conjunt de la saga... :roll:

De petit rodejat d'una família pro-Voldemort amb qui no compartia res ideològicament, poc després de sortir de l'escola en James amb qui fins i tot vivia s'ha d'amagar i comença a sospitar dels altres amics com en Remus, després assassinen al seu millor amic i la Lily que també era amiga ja, ell es vol venjar i acaba sent culpat, sense poder venjar-se i engarjolat durant 12 anys a Azkaban, sense tan sols un judici i tots el veuen com allò que ell odia...
A sobre quan està a punt de venjar-se de l'assassí d'en James i la Lily no ho aconsegueix, i ni tan sols pot quasi veure en Harry ni res perquè ha de fugir... Viu transformat en gos menjant porqueries del carrer, després els mateixos de l'orde el fan estar a la casa de la seva família, a la que odia, aguantant les burles de l'Snape, a qui també odia desde jove, i viu allà tancat sense poder sortir fins que per un dia que surt el mata la seva cosina.
Mor sense despedir-se d'en Harry, sense venjar-se d'en Cuapelada i a més si comptem que mai va arribar a saber que el seu germà shavia tornat dels bons!

Sort que la Rowling va fer que almenys a en Sirius no li fes mal la mort i fos més fàcil que adormir-se, que sinó! XD

Però bé, amb aquest exemple vull venir a dir que tots els personatges són víctimes de la Rowling, perquè fa patir tant a bons com a dolents...

pol33
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 28
Membre des de: dt. jul. 31, 2007 1:28 pm
Ubicació: La Selva del Camp

Re: Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: pol33 »

És veritat, quests potser són els que han perjudiact més. Però la Eowling els )""$ a casi tots, començant pels Malfoy i acabant amb els Weasley: un sense orella, l'altre mort, l'altre home llop...
Però crec que aquest punt és de les coses que fan que la saga sigui molt bona i que gaudeixis llegint-la.
pOL

Avatar de l’usuari
george_(fred)
Alumne/a de 2n
Alumne/a de 2n
Entrades: 47
Membre des de: dt. set. 04, 2007 1:08 pm

Re: Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: george_(fred) »

I tots els Dumbledor en especial el germà de l'Albus ( ho sento, no se m'ha quedat el nom ^^')

Per mi lo millor de Harry Potter no és només això, si no que no pinta el llibre dividit només en bons i dolents si no en gent covarda i en valents (aix, que poètic que m'està quedant :D), els que s'atreveixen a plantar-li cara al Voldemort, els que no...

Avatar de l’usuari
jeanne
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 134
Membre des de: dg. juny 05, 2005 8:56 pm
Ubicació: cridant al Sirius davant la cortina...

Re: Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: jeanne »

Com m'he pogut oblidar d'en Sírius!...TT.TT pobret meu!

Home, si que es veritat que tots en algun moment de la seria pateixen(això es la vida...) però n'hi ha que pateixen mes que d'altres...

No se ja us vaig dir que era una paranoia meva...^^ :P

Avatar de l’usuari
lanark
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 92
Membre des de: dt. set. 21, 2004 7:00 am
Ubicació: un poblet xicoteeeet del País Valencià

Re: Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: lanark »

És que la Rowling és una sàdica que ho flipes... La dona aquesta fa patir a tots (òbviament, com diu jeanne, uns més que altres...), encara que això fa que Hary Potter siga una bona saga. Si no fóra així, seria massa infantil.

Recuperant un poc el tema de la jeanne, altre que ho degué passar mal (apart del Harry i del Sírius, que tenen el rècord de patiment) és Regulus, el germà de Sírius. Al principi de la seua vida, molt bé tot perquè ell era el mimat de casa, no com el Sírius, que era l'ovella negra... A més, s'uneix als Cavallers de la Mort molt jovenet, cosa que possiblement fa que els de la seua família el miren amb millors ulls. Però imagineu-se com degué sentir-se quan descobreix el secret de Voldemort i decideix fer el que va fer. Allò degué suposar una lluita interior molt forta per a un jove, dividit entre la seua família i el que diran (de fet no diu a ningú excepte a Kreacher que va amb ell, el que pretén fer) i el que ell pensa de veritat.

A mi, personalment i després de saber la seua història, Regulus és un personatge que em fascina i que em dóna la sensació de que és altra víctima de la Rowling pel fet que degué passar-ho molt malament en els últims moments de la seua vida.

Altres víctimes?

-Neville: Amb els pares que ni tan sols són capaços de reconéixer-lo i vivint amb la seua àvia, que, pel que se'ns dóna a entendre, massa carinyosa no és. A més, ha de suportar durant prous anys a Hogwarts ser el "curtet" al que no li surt res, suportant les continues humillacions de companys com els Slytherin o de Snape.

-Molly Weasley (per damunt de tots els altres Weasley, que ja heu anomenat abans): A la primera guerra, perd els germans i, ara, ha de suportar com quasi estan a punt de matar-li el marit (5é llibre), com un fill seu és atacat per un homellop, com altre perd l'orella i finalment, mor Fred. Pobra dona...

I per ara, no se'm ocorre ningú més a banda dels que ja heu dit... Però vaja, patiment en Harry Potter hi ha per anar i vendre.
No hi ha camí per a la llibertat, la llibertat és el camí

Avatar de l’usuari
Rowena
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 102
Membre des de: dg. set. 17, 2006 6:52 pm
Rang: Gran Marmota
Ubicació: Acadèmia Spence

Re: Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: Rowena »

Seeeh, la Rowling és una sàdica i fins ara no ho he vist clar xDDD

Altres víctimes? En Dobby (bé, aquest almenys va passar alguns anys feliços, però el maltractaven moltíssim... càstigs adicionals? :( ), la Winky (què se'n va fer?) i suposo que molts altres elfs domèstics (en Kreacher va acabar feliç, no?).

També l'Ariana i els Dumbledores en general, el Llopin (encara no l'heu dit? O.O), que just quan va tenir un fill va i es mor...

En fi.

MERRY CHRISTMAS!!
Rowena
Princess in the tower, children in the fields

... i Merry Christmas! xD

Avatar de l’usuari
ginny_weasley_potter
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 193
Membre des de: dj. març 20, 2008 11:55 am
Nom: Maria
Rang: cosina llunyana den Ronald
Ubicació: A Pigfarts

Re: Les altres víctimes de la Rowling

Entrada Autor: ginny_weasley_potter »

Victimes?

Jaja tots!

Des den Fred i en George, passant per la pobre Tonks i en Llopin, en Severus i la Hedwich(s'escriu aixi?)...
La veritat esk tots acaben...
En Harry la va mirar; i quan abaixava la mà, sense adornar-se'n, es va tocar la ferida en forma de llampec que tenia al front.
Feia dinou anys que a en Harry no li feia mal la cicatriu. Tot anava bé.

Bloquejat