Herois - Ritme EEUU - Spoilers!!

Subfòrum per comentar les sèries o programes de televisió que més us interessin.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
Raistlin
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 172
Membre des de: dg. març 12, 2006 4:39 pm
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Raistlin »

Bones!

Be, ja vaig veure el capítol americà subtitulat(per cert, molt xapuza la traducció) i m'encantaaaaaaa ^^
De fet, ja la primera temporada em va encantar...tots els personatges eren genials (tot i que em va sapiguer molt de greu la mort del Isaac, tenia un poder molt xulo).

I si que es veritat k s'assemblen molt...per no dir k son el mateix xD. Però be, crec que el fet de k en Hiro estigui al passat farà k el Takezo aquet es torni dolent...de moment, per culpa d'ell, el poble aquell k tenia k ser salvat per el Takezo(encara k fos per un tio pagat per en Takezo k es fes passar per ell) no ha sigut salvat per culpa d'en Hiro que s'ha possat al mig.

Intriga, emoció!!!!!

A veure si en Peter surt ja!I recupera la memòria que sembla k la te perduda. I ens expliquen com coi ha anat a parar a Irlanda xD
"La esperanza es una negación de la realidad.Es la zanahoria que se agita ante el caballo de tiro para que siga avanzando,luchando en vano por alcanzarla"

Avatar de l’usuari
Padfoot
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 1878
Membre des de: ds. abr. 30, 2005 7:28 pm

Entrada Autor: Padfoot »

Ueeee!!

Ja he vist el dooos ^^ Va que torno a fer un mega parrafot xD


Hiro/Kensei: Ja ha quedat clar que en Hiro serà qui haurà de fer tota la feina bruta i també que realment en Kensei no és normal xD De moment sembla que sigui el mateix poder que la Claire, però si són certs els rumors el seu poder real és ser immortal (la Claire encara que es regeneri se suposa que es farà vella i morirà no? xD), així que també quadra amb els rumors (o evidencies xD) que serà el dolent dolent que veu la Molly i també qui va matar en Kaito…

Estic flipant amb lo de l’Angela Petrelli xDD Ja li està bé una mica de patiment també xDDD
I s’entera de que en Parkman li està llegint els pensaments… és aquest el seu poder??
I llavors la deixen sola un moment i l’ataquen! Però quan entren en Nathan i en Parkman no hi ha ningú allà! Serà en Claude? Aquest era de la vella generació d’herois i tothom es pensava que estava mort no? Si no teniem prous misteris a la llista, doncs un de més xD

Peter/irlandesos: Ja sap que es diu Peter!! Oleee olee xD O sigui que el van deixar tirat allà sol sense memòria però amb una caixa on hi ha coses seves…una mica raro no? Almenys les habilitats no les ha perdut, però suposo que no sap que les té no? Sino seria molt burro de no fer-les servir xD No costaria res tornar-se invisible, robar-li la caixa i sortir volant xD En canvi ara s’haura de tornar un deliqüent i segur que la cosa es complicarà molt xD

Mohinder/Noah/Haitià: Aquests segueixen amb el seu pla, que de moment sembla que consisteix en recuperar uns quadres de l’Isaac (mola que encara que es morís la temporada passada no l’hagin oblidat xD) que si el primer ja ensenyava la mort d’en Kaito segur que la resta són ben interessants també! Qui els deu tenir? Què pot fer l’Haitia per ajudar-los a trobar-los? Teoricament només pot esborrar la memòria ell no?

Claire/West: Després de les mil converses amb el seu pare per fer-li entendre que no ha de cridar l’atenció i decideix fer preguntes molt interessants a classe de biologia i tallar-se un dit del peu, i com que es gafe ho fa justament quan en West mira per la finestra xDD Pregunta a banda, els Benett estan forrats i es poden permetre comprar-li un cotxe nou cada setmana? xD

Maya/Alejandro: Quin mal rollo de poder xD I a més encara no entenc com funciona xD Quan es separen, li comencen a caure aquestes llàgrimes negres i qui estigui aprop seu es mor i també li surten les llàgrimes, però llavors arriba ell, li dona la mà i poc a poc van desapareixen les llàgrimes…i la dona vella ressucita? L’altre dia no va semblava que anés així la cosa :S

M'he deixat algo?? xD

Ah si, la promo del capitol que teniem penjada en un missatge fa uns dies tenia escenes que no han sortit, seran del tercer o haurem d’esperar gaire a veure la Nikki i en Sylar?? Per què no duren 3 hores els capítooools? Que 42 minuts són molt curts!! xD

PD: Promo del capítol 3... espero que aquest cop si que surti tot eh :P


Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
Severus Davnur
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 199
Membre des de: dc. ago. 23, 2006 10:27 am
Nom: David
Rang: Àuryn
Ubicació: Sala de la Necessitat (Cardona)

Entrada Autor: Severus Davnur »

uoooooooooooooooo......i ja van 2!!!

Per fi l'he vist!

Hiro/Kensei: Quan he vist les fletxes sobre el cos de Kensei me quedat 8O
Però com ve dius, padfoot, jo també crec que te el poder de la immortalitat i pot ser que sigui el causant de la mort del pare del Hiro (però si ho és, caldrà saber que ha passat perqué es torni dolent)

Angela Petrelli: Tots estavem d'acord en que havia de tenir algun poder, però durant tota la primera temporada...res de res. Ara sabem que algo pot fer, però que és exactament?

Peter/irlandesos: "the box" xD Ara ja recorda el nom i algun poder...s'haurà de tornar mafios per poder aconseguir la caixa,recordar-ho tot i tornar amb els seus...tindrem acció assegurada!

Mohinder/Noah/Haitià: A mi és la trama que més m'està agradant. Mohinder i Noah maquinant a esquenes de la "companyia" i a sobre han recuperat a l'Haitià....m'encanta, m'encanta :lol:

Claire/West: Lo del cotxe...¬¬ Tard o dora la Calire s'enterarà del poder de West. La claire segueix sent un personatge principal...esperem que comencin a passar coses xD

Maya/Alejandro: El poder de Maya sembla que s'activa quan es sent desprotegida i lluny del seu germà. Són bessons, per tant un porta l'antidot pel mal de l'altre...és com si ell xucles les males energies d'ella. Per altra banda, el poder de Maya em recorda al de la Medusa, si la mires als ulls...:tombstone:

Brutal!
Live together, die alone

Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen.
Nuti TTM, Cunyadeta 4ever, Visca CAT

Meitantei_Guille
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 259
Membre des de: dv. juny 22, 2007 9:21 am
Nom: Guillem
Ubicació: El Masnou

Entrada Autor: Meitantei_Guille »

Jo el vaig veure el dimecres però encara no havia comentat :o

Hiro/Kensei: Doncs ja queda demostrat que el Hiro farà la feina del Kensei i que o té el poder de regenarar les cel·lules o, com va dir la Padfoot, és immortal. Jo em decanto per la segona :P

Angela Petrelli: Estava segur que tindria algun poder i sembla que es pot confirmar. Igualment que endevini que li estan lllegint els pensaments no és tant difícil de fer, i més si està tant relacionada amb els Herois i el Matt va dient el que ella pensa :roll:

Peter/Irlandesos: Estic segur que quan tingui la caixa començarà a recordar i tornarà volant als EEUU :boohoo: Igualment crec que haurem d' esperar 2 o 3 capítols, encara :|

Mohinder/Haitià/Noah: Genial, a mi també m' està encantant el plà del Noah i el Mohinder i que anès a curar l' Haitià ha sigut l' hòstia :o Quan l' Haitià entra a la botiga aquella de paper on treballa el Noah i li diu que si vols res em vaig quedar O.O És fantàstic que el Mohinder digui que li ha borrat la memòria i no pot dir on està l' Haitià :lol:

Claire/West: :o A la Claire no li surt gaire bé lo de no cridar l' atenció, no? Mira que interessar-se tant per lo de la regenarió cel·lular :boig: I a part és una massoca, mira que tallar-se el dit i a més li surt allà volant... :roll: I el West la veu i li deixa el llibre del Shandra :lol:

Maya/Alejandro: Quin poder que té la Maya... Quan li cauen les llàgrimes mata als del seu voltant :o Però com és que l' Alejandro ha pogut salvar la tia que els acompanyava i no als del camió? :?


Sembla que en el 3er sortirà molt el Sylar, no? Mireu aquesta promo:



Bé, Padfoot, ara ja he fet la parrafada :wink:

EDITO: Promo més llarga


Avatar de l’usuari
Mitxirrika_43
Nou/va Alumne/a
Nou/va Alumne/a
Entrades: 6
Membre des de: ds. maig 26, 2007 11:33 am
Ubicació: _Asteroide B612_
Contacta:

Entrada Autor: Mitxirrika_43 »

HpConan el link del 2 cap. et porta a una pàgina en blanc... :( Algú em pot passar algun link per mirar-lo?
[sÓc friKi perQ eL mOn m'hA feT aixÍ]

Avatar de l’usuari
Severus Davnur
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 199
Membre des de: dc. ago. 23, 2006 10:27 am
Nom: David
Rang: Àuryn
Ubicació: Sala de la Necessitat (Cardona)

Entrada Autor: Severus Davnur »

Mitxirrika_43 ha escrit:HpConan el link del 2 cap. et porta a una pàgina en blanc... :( Algú em pot passar algun link per mirar-lo?
Si et mires el tema de la primera temporada d'Herois, vaig deixar unes pàgines apuntades que penjen pelis i serie per veure online.

Només hi ha un problema, el mateix que tens amb l'enllaç de HPconan, i és que un dia hi ha l'enllaç i l'altre no (no se si per temes legals o perque :? )
Live together, die alone

Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen.
Nuti TTM, Cunyadeta 4ever, Visca CAT

Avatar de l’usuari
Padfoot
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 1878
Membre des de: ds. abr. 30, 2005 7:28 pm

Entrada Autor: Padfoot »

Tornem amb l’habitual parrafot amb l’impacte post-capitol xD

Chapter 3: Kindred

Cada cop s’estan posant les coses més emocionants !!

Peter & irlandesos : Que s’acabaria liant amb la noia ja ho veia a venir...però que ara no vulgui obrir la caixa?? I aquella cara d’odi que feia quan anava a estrangular al paio aquell? Això no és tipic del Peter! Però si era un angelet… serà que a l’últim capítol va estar massa aprop d’en Sylar i a part dels seus poders també va absorvir la seva maldat xD

Sylar: El va rescatar la Candice!! No m’ho hauria imaginat mai!! Però ja no el podrà tornar a rescatar mai més, això li passa per pensar que en Sylar ferit seria inofensiu xD Però ara ressulta que en Sylar està fet caldo i s’està quedant sense poders…pot ser que tingui el famós virus? És que no recordo si el virus et deixava fer servir els poders o no… algú s’enrecorda si als capítols on la Molly estava malaltia podia localitzar la gent? Si no és això del virus doncs no sé… serà que això d’anar menjant cervells no era tan bons sistema com es pensava xD

Maya – Alejandro: Segueixo sense entendre ben bé com funcionen… Us heu fixat que el cotxe amb el que fugen de la presó amb l’americà aquell és el que li van robar a la Claire!! Suposo que tindrà algun significat no? Si arribem a ajuntar la Maya i la Claire què passarà?? M’imagino la Claire allà plorant llàgrimes negres indefinidament sense morir-se xDD

Hiro & Kensei: Queda una mica tret de la màniga això de les notetes amagades a l’espasa no? Se suposa que han estat 300 o 400 anys allà amagades i ningú les ha vist? O se suposa que abans no hi era però com que ara en Hiro ha anat al passat i ho ha fet apareixen de cop? A mi aquestes coses de l’espai-temps em lien molt xD I en Hiro s’està despedint i de cop s’ho repensa…així la pot liar més xD

Noah/Mohinder: Uala ualaaaaa!! Que la palmarà el pare de la Claire!! Això li passa per posar-se en merders…Dels 8 famosos quadres… tots seran morts? El primer era el pare d’en Hiro i l’últim el de la Claire… i els altres 6? Jo crec que un ha de ser la mare Petrelli també…

Claire/West: Que es liaven ja ho haviem vist als tràilers i era molt previsible... però això de que capturessin en West els de la companyia la temporada passada… o l’està timant i en realitat està treballant per la companyia o a la que conegui el pare de la Claire tindrà poblemes la parelleta xD

Nikki/Micah: Així que en DL es va morir… però es va morir per lo de l’últim episodi? Fa temps ja que el vaig veure però jo diria que el que estava més greu de tots era en Parkman no? Si aquell dia hagués hagut de dir qui moriria hagués triat el poli i no ell…Suposo que algun dia faran un capítol d’aquests de flaixbacks cap endarrere i sabrem tot el que va passar four months earlier :P I la Nikki per què s’ha emmerdat ara amb els de la companyia? La gent no escarmenta mai o què? xD

Em deixo algú?? És que impacta molt l’escena final i t’oblides gairebé de la resta de capítol xD


EDIT: Ja no m'enrecordava, ho volia haver posat la setmana passada i tampoc hi vaig pensar...

Us mireu els comics? Molts cops són històries a part que no tenen res a veure (o són complements extra sense importància) amb el que es desenvolupa a la sèrie però aquests últims són bastant interessants...

La setmana passada es veia un tros extra de la conversa entre en Mohinder i l'Haitià quan es troben i en Mohinder el cura. I es veu com ja ho tenien tot planificat... "un contacte et farà arribar fins a California i llavors en Bennett diu que ja saps arribar fins a ell, i mentrestant la companyia em trobarà aquí atordit i desconcertat, etc."

I el d'aquesta setmana està centrat en en Peter i la seva nova amigueta...res especialment important però bé, fa gràcia :P

Avatar de l’usuari
Severus Davnur
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 199
Membre des de: dc. ago. 23, 2006 10:27 am
Nom: David
Rang: Àuryn
Ubicació: Sala de la Necessitat (Cardona)

Entrada Autor: Severus Davnur »

Padfoot....em mataras amb aquest mega-resums :lol:

jo fins el cap de setmana no puc mirar-m'ho i sempre que fas els resums intento no llegir-lo, però la temptació és massa gran :twisted:

Quan el vegi comento....espero que sigui tant emocionant com dius al principi xD

P.D: Doncs coneixia els comics, però mai me'ls he llegit. Els hi farè una ullada :P
Live together, die alone

Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen.
Nuti TTM, Cunyadeta 4ever, Visca CAT

Avatar de l’usuari
Txema
Alumne/a de 2n
Alumne/a de 2n
Entrades: 42
Membre des de: dg. des. 26, 2004 7:00 am
Ubicació: En algun lloc o altre

Entrada Autor: Txema »

Uo! Doncs jo l'he vist avui i l'he trobat molt emocionant!

Faré els comentaris seguint la mateixa línea que vosaltres:

Peter/Irlandesos: puff.. jo que volia que obrís la caixa i tornés, però sembla que no vulgui saber qui era, ja li està bé fer de dulen... xD. A més ell desitjava cargar-se aquell tiu. Em sembla que es quedarà una temporada per allà a Irlanda, fent de mafiós, aprofitant els poders, fins i tot s'ha fet aquell tatuatge...

Sylar: molt inteligent ... mata la Candice i el veiem allà, en un lloc perdut tot sol i a més sense poders. Crec que si no te poders deu ser per les ferides que va rebre, com diu la Candice. Ja m'esta be que hagi mor la Candice... :twisted: era dulenta. Pero al final veiem qui era de veritat, de fet ja ho sabíem dels comics (els que els hem vist). Veiem la pobre noia incompresa d'institut que va voler canviar utilitzant els poders...

Maya/Alejandro: jo crec que el que té la Maya es que porta com una mena de malaltia mortal, que afecta a tots els que estan al seu voltant, l'Alejandro anula la malaltia i per això la gent reviu, i a ell no li afecta... Em sembla que vaig llegir que el poder de l'Alejandro es de reviure les persones... que creieu? :?

Hiro/Kensei: per fi en Kensei fa el seu paper, però perke el Hiro no torna? Jo diria que es vol quedar més temps amb la Yaeko, perque n'està enamorat o perque li agrada akesta epoca (jo hi aniria ara mateix!). I lo dels papers a l'Ando, en teoria hi haurien de haver estat sempre... No se com explicaro molt be...

Nikki/Micah: no m'ha agradat molt que el DL es moris... ell nomes tenia una bala, en Matt unes 5 o 6... Segurament es veura un flasbac i veurem el perque de la seva mort... I la Nikki es fica a treballar un altre cop per la Companyia... perquè es vol "curar".. ja veurem en que consisteix...

Noah/Mohinder: en el quadre vuitè també apareix la Claire, fent-se un petó amb algu (el West?), crec que si esta pintada voldrà dir que akell qu li fa un petó estarà implicat amb la mort den Noah... estic acusant en West clarament... no me l'acabo de creure... Si no en el quadre no hi pintarien res...

De moment res més, que ja e escrit prou. A esperar fins la pròxima setmana a veure que ens porten els d'Herois...

Adeu-siau!!

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Uoooooooooooooh.

Petrimisteri, petriemoció XD

El capítol, en general, l'he vist molt fluix, i en diversos cops m'he arribat a avorrir... Però el finaaaal O.O Uooooohh!! XD :P

Però al tràiler no deia que veuríem què hi havia a la BOX...? XD Quina timada ^^'

I jo que pensava que el Sylar es reformaria... Doncs no: ara sense poders i enmig de la selva ^^' I, sí; si no vaig errat, el virus fa perdre els poders.

La Maya i l'Alejandro cada cop ratllen més. No foten res de bo. La tònica de tots els capítols on han sortit és només escapen/els agafen/els separen/la Maya plora/tots mig morts/l'Alejandro la tranquil·litza/escapen ... :roll:

Això del Hiro suposo que és això de l'espai/temps. Abans no estava, però des del moment que el Hiro "ho fa" al passat, allò apareix a l'espasa... No ho sé ^^' Això de l'espai/temps és molt estrany ^^' [segueixo pensant que al capítol aquell de la primera temporada del futur, està equivocat: el pare de la Claire ja s'havia fet esborrar la memòria per protegir-la; així doncs, no pot ser que en el futur l'estigui protegint i sàpiga tot d'ella. És a dir: des del moment que l'home de les ulleres de pasta es fa esborrar la memòria, mai podrà fer-se passar per client al bar on la Claire fa de cambrera per mantenir-se en contacte... Però bé...).


Això de la mort del Noha... Uh-uuuh! ^^ Que guaaay XD Intriga, intrigaaa XD I la Claire està petonejant al West Gegant del Pi, oi?

Que, per cert, que cutre l'efecte de vol :roll: :lol: :lol: :lol:


PD: Recopilació de webs per baixar-se els capítols de la segona temporada d'Herois (i la primera ^^):

- Watch Heroes Online: Els pengen en anglès.

- Darkville: Web on pengen els capítols d'Herois (i House, Anatomia...) subtitulats. El tercer capítol amb subtítols us el podeu descarregar per aquí. El post (cal registrar-se) on pengen tots els links per als capítols és aquest.

- TVLinks: Tots els capítols d'Herois, i amb diversos links per si les mosques (els millors links són els d'Stage6, naturalment).

- Seriesyonkis: Tots els capítols subtitulats, però el tercer encara no l'han pujat... V.V
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Meitantei_Guille
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 259
Membre des de: dv. juny 22, 2007 9:21 am
Nom: Guillem
Ubicació: El Masnou

Entrada Autor: Meitantei_Guille »

Doncs falto jo per comentar el capítol :lol:

Peter/irlandesos: No entenc res. El Peter, que era tan bo va estar a punt de matar el tio aquell... Tampoc entenc que es fagi el tatuatge (que per cert li desapareix...) i el pitjor és que no obri la caixa. Jo que ja estava content perquè tornaria amb el Nathan i amb l' Angela però el molt burro no la vol obrir i es queda amb aquells delincuents. No cal dir que estava claríssim que acabaria liant-se amb la tia aquella.

Sylar: No crec que tingui el virus, però sí que et treu el poders. Crec que quan se li curi la ferida els recuperarà. I mira que matar la Candice en aquest estat. Jo esperaria i quan estigués bé la mataria XD I ara que farà ferit, sense poders i enmig d' aquella selva...?

Maya/Alejandro: Es confirma que l' Alejandro pot reviure la gent que la Maya mata... El cotxe de la Claire? Em va sorprendre que sigues un cotxe tan bo però era el de la Claire?

Hiro/Kensei: Estic d' acord que són difícils d' entendre les coses de l' espai-temps, però em sembla un bon sistema el que ha utilitzat el Hiro. Jo tenia ganes que tornés, però s' ha quedat amb el Kensei i aquella u_u

Noah/Mohinder: He flipat. Veient l' escena final m' he quedat Ô.ô Sembla que el matin la Claire i el West, no? Però no pot ser, la Claire estima molt el seu pare... Suposo que encara trigarà a morir, perquè és el vuitè quadre...

Claire/West: Què divertit quan han començat a volar XD Quan ha dit que recordava l' home de les ulleres de pasta m 'he quedat O.O, igual que la Claire XD

Nikki/Micah: Jo veia claríssim que el DL moriria. Al Matt li van dispara 2 o 3 tirs però la ambulància va arribar poc després de disparar-lo però el DL va estar bastanta estona ferit. Us heu fixat que a la làpida posava hero T_T La Nikki ha anat amb els de la organització per que li treguin el poder, però haurà de fer favors a l' organització, abans.


Jo he llegit algun còmic però aquests nous no els he mirat, potser els hi faré una ullada després...


I per acabar resum del següent capítol:

Mientras trabaja en un local de cómida rápida, Monica Dawson comienza a descubrir sus nuevas habilidades, desconocidas para su hermano Damon, su abuela Nana y su primo Micah.
Angela Petrelli, por su parte, hace una sorprendende confesión cuando se revela más información sobre la generación anterior de Heroes.
Con el 'hombre del saco' de Molly convirtiendo los sueños de la pequeña en auténticas pesadillas, Matt le pide que deje sus miedos atrás y le localice en el mapa, cosa que acaba con terribles resultados.
H.R.G., sospechando que Claire tiene un nuevo novio, teme por lo que pueda pasar en el futuro.
Y finalmente, cuando Maya y Alejandro ya están llegando a Estados Unidos, se encuentran en su camino con una sorpresa bastante inesperada.


I dos promos del següent capítol:




Avatar de l’usuari
Txema
Alumne/a de 2n
Alumne/a de 2n
Entrades: 42
Membre des de: dg. des. 26, 2004 7:00 am
Ubicació: En algun lloc o altre

Entrada Autor: Txema »

Pensant he arribat a una teoria sobre el perquè el Peter és dolent:

Si us hi fixeu al seu braç -després de que el tatuïn, em sembla- apareix "l'hèlix" aquella (el símbol dels herois), doncs bé quan la Jessica entrava al cos de la Nikki també li apareixia (a l'esquena), no podria ser que això de la doble personalitat fos algun poder (jo això crec que no), o alguna altra cosa... I per tant en Peter també te un alter ego, com tenia la Nikki, però encara no ho sap ell, això explicaria que volgués matar i deixar la seva vida de banda per tenir una vida delictiva... que en penseu?

(Espero haver-me explicat prou bé)

Adéu!!

Avatar de l’usuari
Padfoot
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 1878
Membre des de: ds. abr. 30, 2005 7:28 pm

Entrada Autor: Padfoot »

Jo també hi havia pensat en aquesta idea de que ara en Peter té doble personalitat com la Nikki/Jessica... ja veurem com acaba :P

Aquesta matinada nou episodii!!! :mrgreen:

S'han donat a conèixer els títols dels pròxims capítols:

Codi: Selecciona’ls tots

2x05 Fight or Flight (22 Octubre)
2x06 The Line (29 Octubre)
2x07 Out of Time (5 Novembre)
2x08 Four Months Ago (12 Novembre)
El 8 té pinta de ser interessantíssim! Sabrem què ha passat amb tothom per fí! Com és que en Peter va perdre la memòria, com acaba en Sylar al mig de la selva amb la Candice... bufff queda un mes encara!! Arghhh! Tinc mono d'Herois xD

Meitantei_Guille
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 259
Membre des de: dv. juny 22, 2007 9:21 am
Nom: Guillem
Ubicació: El Masnou

Entrada Autor: Meitantei_Guille »

Quan vaig veure la notícia amb els nous capítols a Heroes-Spain vaig pensar, també, que el capítol 8 serà molt interessant :mrgreen:

A veure si tinc temps i el dimecres puc veure el capítol, que l' anterior va acabar molt interessant :P

Respon