Declaracions de la Rowling: enciclopèdia i no-morts

Temes relacionats amb l'últim llibre.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
LunaBlack_Lovegood
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1414
Membre des de: dc. nov. 10, 2004 1:00 am
Nom: Tània
Ubicació: Badalona (BCN)
Contacta:

Entrada Autor: LunaBlack_Lovegood »

Aaaaaah, Perdó, perdó, perdó....u_u
No me'n recordava del tema...I només havia mirat els temes més actuals... :oops:

Doncs més declaracions de la Rowling, en aquest cas sobre l'Snape i en Dumbledore:

Rowling definió como "maquiavélico" a Dumbledore: "Aunque parece una figura benigna durante los seis primeros libros, es una figura un poco maquiavélica. Estuvo utilizando mucho sus influencias. Harry fue su títere. Cuando Snape le dice a Dumbledore [hacia el final del séptimo libro] 'Estuvimos protegiendo [a Harry] para que pudiera morir en el momento correcto'... no creo que en el primer libro nadie pudiera haber suprevisto un momento donde su simpatía podría estar con Snape y no con Dumbledore".

Acerca de Snape, dijo que es "vengativo y cruel. No es un gran hombre. Pero ama. Y me gusta, pero también me gustaría abofetearlo".

Además, cuando una niña se acercó con un muñeco de peluche de Hedwig, Rowling le agradeció por haber revivido a la lechuza, expresando su asombro cuando luego de haber salido el séptimo libro, los primeros comentarios que le llegaron eran de enfado por haber matado a la mascota de Harry. "¡Y eso que maté a un humano en el primer capítulo!" bromeó.


Copio-Pego l'opinió també... x)

Sobre en Dumbledore té molta raó, des del cinquè que ja no m'agradava perquè en part era culpable per la mort d'en Sirius, i perquè no havia dit res a en Harry sobre la seva vida, ni la seva missió a la vida, ni la profecia ni res... I després quan sembla que s'ho revela tot, li amaga un munt de coses més...
És com si fes de déu amb les persones, ho tenia tot com massa controlat en secret...

Però la veritat, crec que això el fa molt més humà i normal, i en part ara em cau millor i el trobo millor personatge que abans de llegir el setè... Tot i que la història amb la seva família és de les poques coses que se'm van fer massa llargues al llibre...

Aprofitem aquesta poca informació o opinió de la Rowling que ha dit que encara no ha començat l'enciclopèdia i que no ha dit que el seu pròxim treball vagi a ser aquesta... (traducció: quan es vagi quedant sense pasta el farà...><)

Avatar de l’usuari
Pretty Ginny
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 133
Membre des de: dj. ago. 23, 2007 2:50 pm
Nom: Tamara
Ubicació: Llegint un llibre, com sempre
Contacta:

Entrada Autor: Pretty Ginny »

La meva opinió sobre les declaracions de la J.K. cap a en Dumbledore i l'Snape és que mentre que m'he sentit totalment d'acord amb el que ha dit sobre l'Snape, no m'ha agradat gens ni mica el que ha dit d'en Dumbledore.

Haver-hi, reconec que en Dumbledore era un gran conspirador i manipulador, però d'això a definir-ho com a maquiavelic no em sembla bé. Això si que no ho accepto i em fa mal que la J.K. pensi d'aquesta manera. Encara hi aixì m'agradat que faci a en Dumbledore més humà i més fosc al seté llibre perquè ha millorat molt al personatge, però no penso que fos maquiavelic ni de lluny.
"¿Jo? Llibres i intel·ligència, però hi ha coses més importants: Valor, amistat... <Hermione>

Imatge

Avatar de l’usuari
Lena
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 296
Membre des de: dg. abr. 09, 2006 8:11 pm
Nom: Lena
Ubicació: at world's end

Entrada Autor: Lena »

LunaBlack_Lovegood ha escrit: Sobre en Dumbledore té molta raó, des del cinquè que ja no m'agradava perquè en part era culpable per la mort d'en Sirius, i perquè no havia dit res a en Harry sobre la seva vida, ni la seva missió a la vida, ni la profecia ni res...
A mi el dummbledore em queia bé però em posava una mica... nerviosa :oops:

Avatar de l’usuari
Pretty Ginny
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 133
Membre des de: dj. ago. 23, 2007 2:50 pm
Nom: Tamara
Ubicació: Llegint un llibre, com sempre
Contacta:

Entrada Autor: Pretty Ginny »

Sembla ser que el tour per EE.UU que está realitzant J.K. l'está animant molt a parlar sobre els personatges, perque un altre cop a parlat sobre ells. Aquesta vagada ha parlat sobre Luna, Cho, les parelles Ron-Hermione i Harry-Ginny, Dudley, Draco i un altre cop de l'Snape (mireu que li agrada parlar d'aquest home!!!).

Ho podeu llegir aqui abaix (extret de Harrylatino):

"Ayer J.K.Rowling fue ovacionada de pie en Nueva Orleans, Estados Unidos, antes de llevar a cabo una lectura del tercer capítulo del séptimo libro ante casi 1.600 estudiantes.

Finalizada la lectura, respondió preguntas pre-seleccionadas de los estudiantes de escuelas públicas allí presentes, entre las cuales habían varias acerca del futuro de sus personajes. Así nos enteramos que Luna Lovegood se convierte en una gran naturista, "aunque no sé si ella encontró alguna vez un Snorkack de Cuernos Arrugados". Y añadió que "Cho Chang se casó con un Muggle."

Rowling habló de Severus Snape al aconsejar sobre la escritura a estudiantes de malas notas. "¡Si ustedes hubieran visto mis notas de química! Por eso Snape enseña pociones." A lo que la audiencia gimió. "¡No digan Awwww! ¡Se lo merecía! Todos podemos pensar en profesores de los que nos gustaría vengarnos," explicó.

Cuando un fan le ha preguntado con qué personaje de la saga se casaría, Rowling es contundente: "De hecho me casé con Harry Potter. Mi marido está aquí, y si has visto una foto de mi marido, creo que Harry Potter se le parecerá cuando llegue a cierta edad. Me casé con una persona muy buena. Harry es una persona muy buena. Y es una persona muy valiente".

Reconoce que la pareja Ron y Hermione estuvo pensada desde el principio y cree que Harry y Ginny son almas gemelas. Sobre Draco, no permite bromas: "¡No! ¡No! ¡No! No vayáis tras Draco. Ya os he dado un montón de personajes agradables". Y añade: "¡Chicas! ¡No os dejéis impresionar por Draco!".

¿Cuál será la relación de Harry y Dudley en el futuro? Según ella, mantendrán un contacto formal de postales navideñas y es posible que los hijos de uno y del otro no se lleven muy bien."


___________________________________________________________

La meva opinió:

M'encanta que la J.K. es mostri ara més oberta que abans i ens expliqui coses sobre els personatges o el seu punt de vista cap a ells. La veritat és que estic bastant d'acord amb ella sobre el que ha dit d'en Snape, doncs jo mai no oblidaré un professor de mates que vaig tenir i que es semblaba a en Snape físicament i en la seva manera de ser. I si pogués, jo tambien em vengaria d'aquest professor encara que fos a través d'un llibre...Jajaja!!! Cal reconèixer-lo: Snape era molt mal professor!!!

En quant a la revelació que ha llançat sobre la Cho m'he quedat francament sorpresa, encara que la veritat m'ha semblat bastant lògic que després de tot el que ha passat amb en Cedric i en Harry, la Cho acabarà buscant marit fora del món màgic.

I si jo pogués escollir un personatge de la saga per casar-me no escolliria a en Harry, sinó a en Ron o a en James!! Amo a aquests dos personatges!!! D'altra banda sóc una gran partidària de les parelles que va fer la Rowling i sempre he pensat que les parelles Ron-Hermione i Harry-Ginny eren ideals els uns per als altres!!!

Per altra banda tenim a en Draco...Doncs a mi mai m'ha entabanat. No m'agrada en Draco ni per indici, així que un problema menys. I per últim m'agrada saber que en Harry i en Dudley segueixin en contacte (el just, és clar), però era d'esperar que els fills d'uns i de d'altres no s'emportessin bé...Jajaja!!
Pretty Ginny l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. oct. 20, 2007 9:03 pm, en total s’ha editat 5 vegades.
"¿Jo? Llibres i intel·ligència, però hi ha coses més importants: Valor, amistat... <Hermione>

Imatge

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

La mare del tano quan era gitano :roll:

Extret d'HarryLatino, que em fa pal traduir de l'anglès XD



Dumbledore era gay (y otras revelaciones)

No, no es que hayamos tomado las riendas de la encantadora Rita Skeeter: es que J.K. Rowling ha dado nuevas informaciones en Nueva York. La escritora informa de que Albus Dumbledore era homosexual. También da otros datos que no dejarán a ningún fan indiferente.
Esta noticia contiene posible información reveladora de Harry Potter and the Deathly Hallows. Puedes seguir leyendo o ignorar esta noticia si no quieres conocer detalles.


Rowling informa de que Albus estuvo enamorado de su amigo de la juventud Geller Grindelwald. Ante la emoción del público, agregó: "De haber sabido que esto os haría felices, lo hubiese dicho hace años. Tenía algo que daros para que hablárais durante los próximos diez años, sólo imaginad los fan fictions ahora".

La pregunta era si Dumbledore se había enamorado alguna vez. A lo que Jo respondió:

"Dumbledore se enamoró de Grindelwald, y por eso se horrorizó cuando Grindelwald se mostró como era. Tengo que decir que esto excusó de alguna manera a Dumbledore, porque cuando nos enamoramos nos podemos llegar a cegar, pero conoció a alguien tan brillante como él. Y como Bellatrix, él admiraba a esta persona brillante, y de manera horrible, terriblemente fue dejado de lado por él. Sí, así es como siempre vi a Dumbledore. De hecho, recientemente estuve en la lectura del guión de la sexta película, y tenían a Dumbledore, al comienzo, diciéndole en una línea a Harry: "Conocí una chica una vez, y su pelo... " [risas]. Tuve que escribir una pequeña nota al margen y pasárselo al guionista, "¡Dumbledore es gay!" [risas]".

Tras esta sorprendente declaración llegaron algunas otras. Por ejemplo, también se habló sobre el futuro de Neville. Dio a conocer que el chico que se casará con la Hufflepuff Hanna Abbot, la cuál se convertirá en la nueva tabernera de El Caldero Chorreante.

Sobre Petunia, la tía de Harry, de la que también se preguntó mucho, Rowling ha confirmado que su Tía sí le hubiera deseado suerte cuando salió por última vez de la casa de los Dursley, aunque no llegó a decírselo. Una duda menos.

También ha sido revelada información sobre la Orden del Fénix original. Remus Lupin, antes del tercer libro, estaba desempleado porque era un hombre lobo y hasta su graduación fue mantenido con el dinero de James. Además, James, Sirius, Remus y Lily siempre trabajaron en la Orden a pleno rendimiento.

Otra aclaración que llega, en este caso sobre los retratos de los magos y sus ocupantes. Un ocupante sólo se puede mover libremente en los cuadros de su propia vivienda o a otro retrato en el que esté representado. Además, la escritora está segura de que Harry llegó a colocar el cuadro de Snape en la oficina de Directores, aunque no tiene claro si alguna vez fue allí a hablar con él.

Sobre el vínculo que aparece entre magos cuando uno le salva la vida a otro, ahora sabemos que Draco Malfoy no le debe la vida a Harry, no tiene ese vínculo con él. No se conoce el corazón de la varita de Saúco, Hagrid nunca llegó a casarse y James y Lily decidieron empezar a esconderse poco antes de que ella se quedara embarazada de Harry.

Finalmente, y hablando ya sobre su vida personal, la autora confirmó que terminar el séptimo libro fue como terminar el primero, le produjo sentimientos muy similares. Además admite que ha sido muy difícil vivir durante estas últimas semanas que siguieron a la finalización de la saga.

Mucha información para asimilar. Seguiremos muy atentos a ese tour de Rowling por Estados Unidos.


:boohoo:


Podeu llegir gran part de l'entrevista aquí.


Mare meva, la Rowling se'ns està rebel·lant! XD Llegint l'entrevista he vist això XD XD XD XD

Q: In the Goblet of Fire Dumbledore said his brother was prosecuted for practicing inappropriate charms [JKR buries her head, to laughter] on a goat; what were the inappropriate charms he was practicing on that goat?

JKR: How old are you?

Eight.

JKR: I think that he was trying to make a goat that was easy to keep clean [laughter], curly horns. That's a joke that works on a couple of levels. I really like Aberforth and his goats. But you know Aberforth having this strange fondness for goats if you've read book seven, came in really useful to Harry, later on, because a goat, a stag, you know. If you're a stupid Death Eater, what's the difference. So, that is my answer to YOU.


La família Dumbledore no deixa de sorprendre'ns XD XD Tot i que ja s'intuïa això, de fet XD XD XD
HpConan l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. oct. 20, 2007 2:29 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Meitantei_Guille
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 259
Membre des de: dv. juny 22, 2007 9:21 am
Nom: Guillem
Ubicació: El Masnou

Entrada Autor: Meitantei_Guille »

Què fort :o En Dumbledore gay... :o

Doncs a mi no m' ho havia semblat, però hi havia gent que deia que havia de sortir algun gay o lesbiana als llibres i resulta que el Dumbledore ho era :o De debò que m' ha sorprés moltíssim 8O

Sembla que últimament la Rowling està deixant força malament al Dumbledore (no ho dic perquè sigui gay, eh, que a mi m' és igual l' opció sexual) però li diu maquiavèl·lic i al setè tampoc el deixa gaire bé... :roll:

Avatar de l’usuari
LunaBlack_Lovegood
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1414
Membre des de: dc. nov. 10, 2004 1:00 am
Nom: Tània
Ubicació: Badalona (BCN)
Contacta:

Entrada Autor: LunaBlack_Lovegood »

8O 8O 8O 8O 8O 8O

De debó, m'he quedat flipant...

A veure mai m'havia plantejat si en Dumbledore havia tingut parella però que sigui gay i estigués enamorat d'en Grindelwald!!
Això d'en Grindelwald només m'ha sorprés a mi o què¿? xD És molt fort....o.O Que l'està comparant amb la Bel·latrix!! :roll:

Mare meva...Lo de l'Abertfoth sí que m'ha sorprés menys...


I ara ja sabem que ni en Sirius, ni la Lily ni en James han treballat en la seva vida...Val, per l'orde, però no treballar-treballar (cobraven? :? )...

Després de tot això lo del Neville, l'Hanna i la Xo ni fred ni calor, no? xD
LunaBlack_Lovegood l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. oct. 20, 2007 4:07 pm, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari
Pretty Ginny
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 133
Membre des de: dj. ago. 23, 2007 2:50 pm
Nom: Tamara
Ubicació: Llegint un llibre, com sempre
Contacta:

Entrada Autor: Pretty Ginny »

Déu meu!!! Això si que és sorprenent i lo demés són tonteries!!! Dumbledore gay i enamorat!!! Realment J.K. s'ha excedit com mai!!! M'encanta que reveli aquestes coses!!! Ja era hora que a la saga d'en Harry Potter hi hagués algú homosexual i m'agrada que l'escollit hagi estat en Dumbledore!!! (si jo bé creia que seria en Sirius... :roll: )

Personalment considero que la Rowling mereix una reverència per tenir la valentia d'haver estat la primera escriptora d'una gran saga de la literatura en treure de l'armari un dels personatges principals de la seva història. Y que hagi convertit al millor mag de tots els temps en homosexual és realment genial!!! Bé per tu, J.K.!!!

A més a més, fent que en Dumbledore mantingués una història d'amor amb en Grindelwald explica moltes coses i aclareix dubtes relacionats amb el comportament d'en Dumbledore durant la seva joventut. L'únic que lamento és que en Dumbledore s'enamorès de l'home equivocat i que en Grindelwald acabès fent-li tant mal i s'aprofités dels seus sentiments per al seu propi benefici, ja que el trauma que va experimentar en Dumbledore quan va tallar amb en Grindelwald va fer que no fos capaç de refer la seva vida amb un altre home.
"¿Jo? Llibres i intel·ligència, però hi ha coses més importants: Valor, amistat... <Hermione>

Imatge

Avatar de l’usuari
Padfoot
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 1878
Membre des de: ds. abr. 30, 2005 7:28 pm

Entrada Autor: Padfoot »

Això de separar temes és molt complicat xD Ha quedat com ha quedat xD

http://www.harrypottercat.com/forums/vi ... php?t=2299

Si voleu podeu editar els vostres missatges que han anat a parar a Golallop i postejar-ho aquí o viceversa!

Avatar de l’usuari
Aulin
M.A.G
M.A.G
Entrades: 338
Membre des de: dg. des. 11, 2005 11:19 pm

Entrada Autor: Aulin »

"Padfoot Manos-Tijeras". :lol:

Avatar de l’usuari
Pretty Ginny
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 133
Membre des de: dj. ago. 23, 2007 2:50 pm
Nom: Tamara
Ubicació: Llegint un llibre, com sempre
Contacta:

Entrada Autor: Pretty Ginny »

Acabo de llegir a una web que la Rowling ha explicat que aquest secret anava a sortir en un subplot d'"Harry Potter i el Príncep Mestís", on s'explicava la història d'una alumna que s'enamorava d'en Dumbledore però que no va ser corresposta perquè ell és homosexual...Però per problemes editorials, va haver de guardar-ho al tinter.

En difinitiva, que podriem deduir que les declaracions de la Rowling explicant quina era la veritable condició sexual d'en Dumbledore i qui va ser l'amor de la seva vida és una venjança personal contra Bloomsbury per no deixarla explicar-ho al llibre, que era li corresponia posar-ho. Me n'alegro molt que la Rowling ho hagi revelat finalment!!!
"¿Jo? Llibres i intel·ligència, però hi ha coses més importants: Valor, amistat... <Hermione>

Imatge

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Això de l'alumna no m'ho crec, simplement XD
Bàsicament, perquè no seria corresposta degut als problemes que comportaria una relació alumne-professor, i no pas pel tema de l'homosexualitat XD

Que no. Opino que això últim és una trola com una catedral XD
A més, va dir que "d'haver sabut que us feia tan feliços ho hauria dit abans". No hauria dit això si ella ja ho hagués intentat afegir a un llibre anterior.

I dale amb Mestís. Misteri del Príncep!!!!
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
HAS
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 24
Membre des de: ds. set. 22, 2007 8:38 pm
Ubicació: veient el mon des d'un llibre

Entrada Autor: HAS »

M'he sorpres moltisim quan e llegit que el Dumbledore era gey :o :o :o i no e sapigut que dir. Peró en la meva opinió crec que ho hauria d'haver dit avans i llavors l'hauriem pogut veure d'una altre manera que com fins ara, ja que ningú s'imagina com seria el Dumbledore amb pluma e que no.
de totes maneres m'alegro molt que la Rowling expliqui la vida de després dels personatges.
El senyor i la senyora Dursley, del carrer Privet número quatre, estaven molt orgullosos de poder dir que eren gent perfectament normal, gràcies a Déu.

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

He seguit llegint la transcripció de l'entrevista... La Rowling està fatal XD

Durant aquesta entrevista oberta, va sonar una veu en off que deia "Senyora Rowling?".
La Rowling, llavors, va dir: "Déu? [riures] I això que deien que jo no hi creia, en tu! [més riures]".
:roll: :roll: :roll:

Està torrada. S'ha trastocat :lol: :lol: :lol: :lol:
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
Jomast
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1292
Membre des de: dg. nov. 10, 2002 1:00 am
Rang: Tècnic
Contacta:

Entrada Autor: Jomast »

HpConan ha escrit:He seguit llegint la transcripció de l'entrevista... La Rowling està fatal XD

Durant aquesta entrevista oberta, va sonar una veu en off que deia "Senyora Rowling?".
La Rowling, llavors, va dir: "Déu? [riures] I això que deien que jo no hi creia, en tu! [més riures]".
:roll: :roll: :roll:

Està torrada. S'ha trastocat :lol: :lol: :lol: :lol:
:boig: :boig: :boig: :alcoholic :alcoholic :alcoholic :nose :nose

Val més que s'apunti tot això abans que es comenci a contradir-se

Bloquejat