Però ¿qui va matar a en Harry Potter?

Temes relacionats amb l'últim llibre.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Bloquejat
Avatar de l’usuari
Gemms
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 147
Membre des de: dc. set. 29, 2004 7:00 am
Nom: Gemma
Ubicació: Vilanova i l Geltrú: mooolt a prop de la platja. Es pot dir que és casa meva XD

Però ¿qui va matar a en Harry Potter?

Entrada Autor: Gemms »

Hola a tots! Bé, jo he obert aquest tema per parlar-vos d'una notícia que he llegit al diari, que no sé si algú haurà llegit.

Bé, la notícia (que per si algú ho vol saber és del diari La Vanguardia-ni idea del dia) té aquest gran titular que et fa venir ganes de llegir-la:
Pero ¿quién mató a Harry Potter?
I porta com a subtítol: La firma William Hill propone apuestas sobre el último libro de la serie

I per els que volgueu llegir més puc citar algunes frases de la notícia:

...del último libro de la serie Harry Potter, Harry Potter and the deathly hallows, en el que su autora desveló hace unos meses que morirán dos personajes...
(això crec que ja ho saviem tots :roll: )

Junto a sus apuestas de fútbol, hockey, galgos, rugby o caballos, la casa (William Hill) permité apostar porquién asesinará a Harry Potter en el último libro [...] Y tras tres meses de apuestas la situación está que arde y depara sorpresas: las apuestas van 4 contra 5 que es Lord Voldemort, 5 contra 2 a que es el profesor Snape y 6 a 1 a que es Draco Malfoy, Ron Weasley o... el propio Harry Potter.
(jo no sé com va això de les apostes però sembla que la gent aposta més per la última opció no? Que hos sembla a vosaltres?)

Aquí va una teoria que no se jo si savieu-potser sí)
..."J.K.Rowling mencionó que Harry podría morir y el consenso general es que Harry es el último de los siete Horrocrux y, para asegurarse de que Voldemort muere, necesitará sacrificarse a si mismo".
A mi això em va soptar moltíssim i la veritat és que té sentit. El que no em cuadraria és que si així fos perquè Voldemort el vol matar? Perquè clar, es mataria a ell no? Ma germana diu que és un horricreu d'aquells involuntaris.

Ciertamente JKRowling se ha encargado de alimentar la expectaión: el pasado junio no sólo aseguró que dos personajes morírian. También recordo que Agatha Christie mató a su personaje Hércules Poirot, que Cervantes hizo lo mismo con El Quijote y que Arthur Conan Doyle trató de emularlo con su popular detective Sherlock Holmes, sólo que la enorme presión que sufrio por parte de sus numerosos entusiastas le obligó a resucitarlo.
Bé, la veritat és que potser que la Rowling també hagi d'escriure un vuité llibre per resucitar el Harry perquè... :cry: :cry: :P

I per acabar unes altres apostes sobre el llibre que fa la casa William Hill:
...Las apuestas de William Hill también recogen otros puntos de interés: que Ron y Hermione se casarán, con Harry como padrino, va 8 contra 1. Que Ron y Hermione tendrán un hijo va 16 a 1. Y que ese niño se llamará Harry va 25 a 1.
Sempre hi ha d'haver el típic que porta la contraria... :lol:

I aquí acaba el nostre informatiu d'avui, dia 31 de desembre.
Bé espero que ben poca gent hagues vist aquesta notícia, així hos puc fer un regalet per el nou any que està apunt d'arribar (i tan apunt!XD). Espero que hagi servit d'alguna cosa.
PEr cert, això de l'horricreu és una bona pensada. Clar, si l'horricreu és el Harry, ell ha de morir per que es mori el Voldemort, per tant ja tenim les dos persones que han de morir!

I bé, ja que la casa William Hill fa apostes, he pensat fer-ne una jo també!

Bona any nou 2007 a tothom!

I, reflexione'm-hi siusplau, reflexione'm-hi...
Gemms l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. des. 31, 2006 9:26 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
-No es preocupi, professor Dumbledore.
-No em preocupo, Harry, perquè vaig amb tu.

moflings
Alumne/a de 2n
Alumne/a de 2n
Entrades: 64
Membre des de: dg. ago. 27, 2006 11:48 pm
Ubicació: al sofa k si esta de coña

Entrada Autor: moflings »

la majoria d'aquestes coses ja les saviem...(dic la majoria per no dir-te totes.) ara jo crec k el harry es suicidara, pero no perque sigui el 7 horricreu, sino per un altre rao, nose, per exemple k la seva mare es va aliar amb voldemort, o k el 7 horrycreu fos la seva mare, o xk li passa alguna casa rara i mata a molta gent i despres no vol seguir vivint...
PD:(no em feu gaire cas, avui estic transtornada per una tema)
||*|| Com a catalans que som morirem en la foscor, i no cara al sol perquè seria morir com un traïdor ||*|| ||*|| la meva terra és catalunya, el meu idioma el català, la meva dansa la sardana i el meu desig la llibertat! ||*||

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

Efectivament, excepte la qüestió de les apostes la notícia (o els fragments que has posat) no diuen res que no s'hagi comentat aquí. EL tema d'en Harry com a horcrux (involuntari) s'ha comentat en aquest tema sense arribar a cap conclusió més enllà de ha saber que farà la Rowling.

PD: Dubto si votar pel suïcidi o per altres (algú seguint les ordres/peticions d'en HArry).

Avatar de l’usuari
e.n.bou
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 278
Membre des de: dl. ago. 29, 2005 12:14 am
Nom: Eric
Rang: Caçador de Desitjos
Ubicació: Hangar 18
Contacta:

Entrada Autor: e.n.bou »

Spoilers

Al segon llibre ja van dir que en harry era un horricreu, doncs en dumbledore-potser-no-mort afirma quan en harry diu: En voldy va itroduir una part de la seva anima dins meu?
Suposant que el harry es un horricreu seguramnt tindra que ser destruit, pero nomes un sortilegi molt fort pot destruir a un horricreu aixi que dona a suposar que morirà duna forma horrible pero noble. Pero encara hi ha esperança de que en harry no mori, ja que en voldemort te molta cura dels seus horricreus, i ja ha intentat matar a en harry moltes vegades... Votu suïcidi perque si de veritat en harry es un deathley hallow, es el mes llogic de votar.
Imatge
Imatge
Imatge
Blog del meu joc/llibre Insomnia (titol provisional)
http://secretslair.blogspot.com/

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

e.n.bou ha escrit:Al segon llibre ja van dir que en harry era un horricreu, doncs en dumbledore-potser-no-mort afirma quan en harry diu: En voldy va itroduir una part de la seva anima dins meu?
COM?! No et segueixo.
e.n.bou ha escrit:Suposant que el harry es un horricreu seguramnt tindra que ser destruit, pero nomes un sortilegi molt fort pot destruir a un horricreu
No se sap com es destrueix un horricreu, no té perquè ser un encanteri molt poderós, en el segon llibre quan en Harry destrueix el diari d'en Rodlel (el primer horricreu si no em falla la memòria) no li passa res i no fa cap mena de sortilegi fort. El que li va passar a en Dumbledore amb la seva mà morta no té perquè ser resultat de l'encanteri, potser és una conseqüència de les proteccions que hi va deixar en Voldemort.

Avatar de l’usuari
hermi_evans
Nou/va Alumne/a
Nou/va Alumne/a
Entrades: 9
Membre des de: dj. des. 14, 2006 10:09 am
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: hermi_evans »

a veure, jo no crec que el Harry sigiu el 7e horricreu, ni ke la lily ho fos pk msi no el Voldemort haurie de ser molt "besugo" i perdo per l' expresió per a voler matar-se a ell mateix.
ES més jo no crec que el harry mori i si mort el faran ressucitar.

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Sí, aquest article el tinc en un retall de la Vanguardia guardat en el meu cofre pottèrnic :P

Emm... Jo crec que no el matarà ningú. Morirà per l'esforç. Però, de matar-lo-matar-lo... naah. Potser un sortilegi del Voldemort que el deixi greument ferit... No ho sé. Però... matar-lo...

I... vols dir que el Harry és un horricreu? :S
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
Solysg
President/a de la Confederació Internacional
President/a de la Confederació Internacional
Entrades: 544
Membre des de: dg. oct. 17, 2004 2:00 am
Rang: cosi del cosi
Ubicació: entre l'estupidesa i la depressio

Entrada Autor: Solysg »

LA gent s'avorreix molt mira a veure qui sera l'idiota com per apostar per algu (Si algu ho veu que posi 50¤ a HArry POtter de la meva part )

NA Rowling pot apostar?
Imatge

Avatar de l’usuari
Severus Davnur
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 199
Membre des de: dc. ago. 23, 2006 10:27 am
Nom: David
Rang: Àuryn
Ubicació: Sala de la Necessitat (Cardona)

Entrada Autor: Severus Davnur »

Uff.....Doncs jo tampoc crec que en Harry sigui un Horricreu!!
I, si us empenyeu en matar-lo :mrgreen: , de segur que el Severus Snape no ho farà......perquè és bo (mira que ho he dit cops, com ara sigui dolent....... :boig2: )

Nose, nose........el Harry morirà, però qui ho farà? Voldemort seria massa fàcil, però el més lògic! .....nose, nose. :? :?
Live together, die alone

Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen.
Nuti TTM, Cunyadeta 4ever, Visca CAT

Avatar de l’usuari
e.n.bou
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 278
Membre des de: dl. ago. 29, 2005 12:14 am
Nom: Eric
Rang: Caçador de Desitjos
Ubicació: Hangar 18
Contacta:

Entrada Autor: e.n.bou »

FinalPotter escrigué:
COM?! No et segueixo.
Aveure, pag 324 del segon llibre:

JKR escrigué:
Dumbledore: Harry, tu parles reptilià, perquè Lord Voldemort parla reptilià. Si no m'equivoco, et va transefir alguns dels seus poders la nit que et va fer la cicatriu. No es que ho fes expressament, clar...
Harry: Voldemort va ficar una part seva en mi?!
Dumbledore: Aixó sembla.
...
Em referia a aixó.
En el tema de l'horricreu, en dumbledore també diu (Si no m'equivoco) que un horricreu no es destrueix tant facilment, aixi que hem de suposar que si s'afirma definitivament que en harry es horricreu, no morira amb un AvadaKedabra Obitus per Subitum, sino d'alguna maner mes... horrorosa? no se pero el que es segur es que no el tiraran per un precipici. Carnisseria assegurada :twisted:
Imatge
Imatge
Imatge
Blog del meu joc/llibre Insomnia (titol provisional)
http://secretslair.blogspot.com/

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

e.n.bou ha escrit:FinalPotter escrigué:
COM?! No et segueixo.
Aveure, pag 324 del segon llibre:

JKR escrigué:
Dumbledore: Harry, tu parles reptilià, perquè Lord Voldemort parla reptilià. Si no m'equivoco, et va transefir alguns dels seus poders la nit que et va fer la cicatriu. No es que ho fes expressament, clar...
Harry: Voldemort va ficar una part seva en mi?!
Dumbledore: Aixó sembla.
...
Em referia a aixó.
En el tema de l'horricreu, en dumbledore també diu (Si no m'equivoco) que un horricreu no es destrueix tant facilment, aixi que hem de suposar que si s'afirma definitivament que en harry es horricreu, no morira amb un AvadaKedabra Obitus per Subitum, sino d'alguna maner mes... horrorosa? no se pero el que es segur es que no el tiraran per un precipici. Carnisseria assegurada :twisted:
Bé, el que has citat és el principal motiu pel qual crec que ne Harry és horricreu però no ho diu pas, només diu que li va transferir certs poders/capacitats al fallar l'obitus per subitum però com que és l'únic cas no es pot saber si el va transformar (inconscientment i sense saber-ho) en un.

Avatar de l’usuari
e.n.bou
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 278
Membre des de: dl. ago. 29, 2005 12:14 am
Nom: Eric
Rang: Caçador de Desitjos
Ubicació: Hangar 18
Contacta:

Entrada Autor: e.n.bou »

En tot cas, en dumbledore confirma que en voldemort va transmetre una part seva dins en harry. Pero llavors ens trovem en el principal misteri: Perquè llavors en Voldemort vol matar a en Harry si aquest es el seté horricreu? Podria ser un vuité horricreu prescindible? Nomes resoldrem aquest misteri el dia en que la JKR publiqui l'ultim harry potter.

P.D.:millor que parlem d'aixó en un altre tema :wink: .
Imatge
Imatge
Imatge
Blog del meu joc/llibre Insomnia (titol provisional)
http://secretslair.blogspot.com/

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

e.n.bou ha escrit:P.D.:millor que parlem d'aixó en un altre tema :wink: .
Tens raó, millor que no desviem el tema.

Trobo que és molt fort això de les apostes sobre diferents aspectes del setè llibre, però en fi si hi ha algú que vol jugar que ho faci tot i que no em sembla massa bé. Per quant una sèrie basada en l'obra de la Rowling?

Avatar de l’usuari
julia
Nou/va Alumne/a
Nou/va Alumne/a
Entrades: 3
Membre des de: dt. jul. 11, 2006 11:40 am

Entrada Autor: julia »

EDITAT PER SPÒILERS... ><

PD: No tornis a possar spòilers mai a aquest forum!! u_u
Firmat: LunaBlack_Lovegood...
PD: Kuntesteu aviat plis

Avatar de l’usuari
Severus Davnur
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 199
Membre des de: dc. ago. 23, 2006 10:27 am
Nom: David
Rang: Àuryn
Ubicació: Sala de la Necessitat (Cardona)

Entrada Autor: Severus Davnur »

julia ha escrit:EDITAT PER SPÒILERS... ><

PD: No tornis a possar spòilers mai a aquest forum!! u_u
Firmat: LunaBlack_Lovegood...

no se que cony havia posat, però merci per treure l'spoiler Lunablack_lovegood.

Estic intentant que ningu m'espatlli la saga, ja que encara no me llegit el setè xD
Live together, die alone

Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen.
Nuti TTM, Cunyadeta 4ever, Visca CAT

Bloquejat