Inocentada d'HpCat - 2006

Aquí envieu tots els temes relacionats amb el lloc web.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
albert_black
Nou/va Alumne/a
Nou/va Alumne/a
Entrades: 2
Membre des de: dg. nov. 12, 2006 9:25 pm
Ubicació: inca(mallorca)

Entrada Autor: albert_black »

jo no se molt bé de que va tot això,( se q jo no fa molt q tinc un compte i no puc dir molt),però a mi m'agradava la web com estava. Si tot ha d'anar millor, vale, venga, endavant, però tampoc que ens vengui un tipo que no coneixem de res i que ens comenci a donar lliçons de filosofia i tot això, perque és un pesat.
xDDD?zoc üng vonxcritpòr hèxDDD

Avatar de l’usuari
ivi_potter
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 101
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 8:37 pm

Entrada Autor: ivi_potter »

gemmy... no saps km esperu k tot lu k agis dit sigui cert...

BeTu
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 213
Membre des de: ds. abr. 08, 2006 9:18 pm
Nom: Albert
Rang: Okupa del fòrum!
Ubicació: Maresme, Mataró!!!

Entrada Autor: BeTu »

Gemmy, potser si que és una broma, però sobre lo de que la web està allotjada al Racó Català, a la secció qui som de la web, diu (temporalment), al igual que els admins, mods i colaboradors. Més val que sigui broma...
Imatge

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

A veure aquí tothom té una mica de raó (excepte alguns) i per tant el millor que podem fer és veure el tema tal com és.

Em sembla molt malament que s'hagi fet aquest canvi sense anunci previ i, sobretot, sense demanar la nostra opinió. Amb això estic d'acord amb la majoria, però d'altra banda no hi ha hagut cap canvi (exceptuant l'aspecte pàgina d'inici i el nom de la web) veritablement important. En Crom ja fa força que era usuari (força inactiu, que jo sàpiga) d'aquesta web, tot i que amb un altre nom, i pel que sé (que és poc) principalment fa propaganda de la seva web. Ara bé, deixem passar el temps i a veure que passa amb la web i els nous administradors (si és que n'hi ha). Com ja s'ha dit aquí molts hem fet amistats i hi ha molt bon rotllo, per això dic jo: la web què és? És el webamster i l'equip d'administradors o som els usuaris que la visitem i l'hem fet crèixer?

Donem-li una oportunitat al nou webmaster i si no ho fa bé ens queixem però no comencem a queixar-nos sense motius. A mi em sap greu el que ha passat, però com que no es pot fer res, no enviem a tots aquells que eren (són) amics nostres (Jomast, Padfoot, HpConan...) a pastar fang perquè no han sabut (o no han pogut) continuar duent la web.

Tot això que he dit és el que penso, en el cas que això no sigui (com ho penso) una innocentada a lo bèstia.

Avatar de l’usuari
aurea
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: dv. des. 30, 2005 12:47 am
Nom: Míriam
Ubicació: València
Contacta:

Entrada Autor: aurea »

Quan he entrar a la pàgina, he mirat dalt,on fica direcció vamos, i he pensat, pero si he ficat bé la direcció, i aleshores m'he fixat i m'he donat compte de que efectivament estava dins de HPCat... ¬¬
Crom el Nòrdic? Pero si casi que no parla res de res! Podrieu haver elegit un altre... Per cert...


Per cert, treu-te la manía de catalanitzar paraules que no son catalanes. Si la paraula original vé del anglès i es diu "Bacon", escriu Bacon, no "Bacó". Si la paraula original és Webmaster escriu-la en el seu idioma original, no Webmestre. Si la paraula original és "PlayStation 2" no escriguis "Estació deJoc, segona edició .
Molt bo , BeTu!!! :lol:

Avatar de l’usuari
Laia_Weasley
Alumne/a de 2n
Alumne/a de 2n
Entrades: 51
Membre des de: dj. ago. 24, 2006 6:41 pm
Ubicació: Bcn
Contacta:

Entrada Autor: Laia_Weasley »

És que no m'ho vull creure!!! Espero de debó que tot això sigui una broma perquè jo no penso aguantar frases d'aquestes celebres!!! Perque, com va dir noseki pos blablabla.. que no!!! Ostres... ja no sé què dir... Si tot això és cert, ens heu decebut, i MOLT.

Avatar de l’usuari
LaGriMe_Di_FeniX
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 38
Membre des de: dt. jul. 18, 2006 7:21 pm
Ubicació: en un lloc insopit , mai trepitjat x l'home

Entrada Autor: LaGriMe_Di_FeniX »

Haveure , jo no se molt be cm va tot aixo pero vull k kedi clar k NO vull CRITICAR a ningu , fins ke no m'informi pero desde un punt de viste neutre jo o veig aixi :

CROM si vols quet et respectem i k poguem parla tranquilament , crec k primer o auries de fer tu , mes que res pk x mi tot aixo sobra :
Crom_PrimerStoer ha escrit:Colla de catòlics infidels!

Com deia Bobec, la desconfiança és la causa principal dels fracassos.
Si voleu ser cromagnons (és a dir, anticroms, retardats...), ja he dit al cromunicat que sols cal enviar un mail a la mussolerissa, i se us bannejarà plaentment.
Mes k res xk el nou aki ets TU i x tan el k sa de adabta ets tu A LA WED i no la wed a tu , en segon lloc , no haurieu de banejar a ningu i ell no vol , mes k res , xk aki , tothom pensa diferent , i tu no ets especial ni estas x sobre del demes usuaris

Al igual k penso k tambe algun usuaris no haurien de insultar-lo

i x ultim recorda no ets deu i algunes persones
Crom_PrimerStoer ha escrit:anticroms, retardats...
mes k res , perk pel k veig nungu sap ki ets i els k o saben no tenen gaire bon concepte , la majoria i aixo no es com una dictadura k si no pensem igual k tu ja no esta be el k pensem , sino k es un democracia tot el contrari.........
LaGriMe_Di_FeniX l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. des. 28, 2006 4:35 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Dels cims dels pirineurs fins a la vall mediterrania, s'esten una bandera on smpre restaràn quatre barres de fortuna, son díficils de tombar son fortes i orgulloses, son del poble català.

Avatar de l’usuari
Laia_Weasley
Alumne/a de 2n
Alumne/a de 2n
Entrades: 51
Membre des de: dj. ago. 24, 2006 6:41 pm
Ubicació: Bcn
Contacta:

Entrada Autor: Laia_Weasley »

:clap: Tota la raó! :avall ets tu el que t'has d'adaptar aqui, no nosaltres a un nou! I per si no ho sabies, aquesta web la formem tots, sense líders ni punyetes!

Avatar de l’usuari
HèctorPotter
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 35
Membre des de: dg. oct. 16, 2005 8:02 pm
Ubicació: Omnipresent: Gran Line, Terra Mitja, Terramar, Alagaësia, Olimp, Hogwarts i Sta Coloma de Gramenet!
Contacta:

Entrada Autor: HèctorPotter »

:evil: Això no m'agrada gens ni mica, que collons te a veure Harry Potter 4ever en catala amb la filosofia? (encara que sigui de gent que li agrada harrypotter i sigui catalana) no,no,no axo no ta B.
A més, algu deia en els missatges anteriors que aixo es en benefici de tots: doncs jo no el trobo per enlloc i, de moment no soc cap amant de la filosofia :x . No m'agrada el tipus de presentació nova que te la web, pero veig que de moment el forum sen salva.
Trobo que no esta be aquest canvi, ni tan sols ens havien informat abans, encara que la web no sigui nostra, en formem part els usuaris no? Si fos una web mes 'gran' (en aspectes economics, com negocis o comunicacions) doncs encara entendria que de vegades fessin un canvi de look al portal.
En resum: aixo no m'agrada!!!!

PD: estic molt d'acord amb tu LaGriMe_Di_FeniX, ke sa cregut el crom aquest?!
Imatge

I SI CALLES LA BOCA?

Avatar de l’usuari
LaGriMe_Di_FeniX
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 38
Membre des de: dt. jul. 18, 2006 7:21 pm
Ubicació: en un lloc insopit , mai trepitjat x l'home

Entrada Autor: LaGriMe_Di_FeniX »

No os preocupeu k em sembla k es una broma....... em k em baso ? En el tema de "Comunicat de Crom el nòrdic sobre els canvis a HPcat."

A algu ( res de noms) ho ha deixat escapar segurament per equivocacio , i l'han borrat , quan e penjat un missatge explican el k havia vist me l'han borrat.......... cm aquest segurament

Hi ha una persona que ha vist he pujat i pujo aquest 3 missatges , aix k ara no m'ho podreu negar
Dels cims dels pirineurs fins a la vall mediterrania, s'esten una bandera on smpre restaràn quatre barres de fortuna, son díficils de tombar son fortes i orgulloses, son del poble català.

Avatar de l’usuari
ralau
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 105
Membre des de: dc. feb. 15, 2006 12:44 pm
Ubicació: CDV

Entrada Autor: ralau »

jo continuu pensant que es una innocentada 8)

i si no...meeeeeccc!!!!!!!!!!!!!
No es oro todo lo que brilla... emocion, intriga, dolor de barriga!!

Ralau ve de laura...sí,soc una noia xD

hermi13
Nou/va Alumne/a
Nou/va Alumne/a
Entrades: 4
Membre des de: dj. set. 07, 2006 11:10 pm

aixo ja eno pot ser¡¡

Entrada Autor: hermi13 »

hola a tots¡ no puc dir bon dia perque veig que avui tot a cambiat (no vuy ser dramatica ok?) es la primera vegada que escric al forum i crec que la millor per desmostrar la meva opinio i crec que es la abondant entre nosaltres ¡
jo fa com a molt 2 mesos que estic aqui, es a dir registrada, i va ser gracies a hermiongranger. la veritat que vaig veure desde el primer moment que era una web que acullia a tothom nova o veterana¡ que no mostrava cap mena de '' falsetat'' i que tothom anava en la mateixa direcio i amb molt de "filing" a mi aquesta web me l'estimo moltisim tot i que nomes coneixo a 3 o 4 persones ....pero veies que la costa era molt oberta la getta feia paridas per tothom i perque esdesmostrava tal com eren, hp conan també tenia la seva simpàtia i segur que tots tres las tenen encara
jo tinc 13 anys i per mi hagues fet el que pugues per mantenir aquesta web , de fet ja habia pensat en ayudar. i crec que entre tots o tots no teniam cap inconvenient en posar una mica del que teniam, amb una mica hi habia prou, i la web seguiria sent LA MILLOR¡ per que la veritat esque es la millor
ara també no conec al tant crom I m'agradia parlar amb ella com persones civiltxadas i que.M'EXPLIQUES EL QUE PENSA FER AMB LA WEB podria ser que ens surprengues a tots o simplement ens deceptiones ... pero crec que ens deu una explicacio o parlar amb ell sense cap agresivitat!!
tambe pensu que a tots ens heu desepcionat i bastant acostumada aaquesta famos blava i magiaca pagina ¡¡ iara esta feta un embolic ... pero no puc saber encara si sera permajnet igual les coses cambian
de tot cor e escrit aquest missatge, i a sigut la meva opinio espero que sigui respectada
llegeiu el meu ff! el setè curs. EL FINAL

cromelnordic

Entrada Autor: cromelnordic »

ralau ha escrit:jo continuu pensant que es una innocentada 8)

i si no...meeeeeccc!!!!!!!!!!!!!
No, que és veritat. Mira aquí: http://www.lastoa.cat/modules.php?name= ... =0&thold=0

Ara sóc el propietari... Un respecte!!!

Avatar de l’usuari
ivi_potter
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 101
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 8:37 pm

Entrada Autor: ivi_potter »

montse!! completamen dacord am la teva opinio!!! :wink: :wink:
aket misatge te las currat! ma arribat al cor wapa! io pensu km tu

Avatar de l’usuari
Laia_Weasley
Alumne/a de 2n
Alumne/a de 2n
Entrades: 51
Membre des de: dj. ago. 24, 2006 6:41 pm
Ubicació: Bcn
Contacta:

Entrada Autor: Laia_Weasley »

Mira, que siguis el propietari de la web no vol dir que ens hagis de tractar com criats d'un castell i tu el rei vale? Perquè aquí nosaltres sempre em estat amics de tothom inclús del webmaster, i perquè? Perquè almenys no ens tractaba d'aquesta manera vale?? De bon rotllo, perquè veig que ara com que ens han enganyat no hi ha res a fer però de debó et demano, no només per mi sinó per tots els usuaris d'aquesta web que em estat sempre aquí, que ens tractis com a joves normals, no com a seguidors. Tu serás el propietari, felicitats, pero TOTS som persones.

Bloquejat