Moments curiosos o divertits de la vostra vida

Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Ely.
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 81
Membre des de: dj. oct. 27, 2005 8:24 pm
Ubicació: algun lloc de per alla

Entrada Autor: Ely. »

jo una vegada vaig fer un ridicul espantos...
resulta que ana va caminant tan feliç :ballar: i llabors veig a una amiga meva d'esquenes i començo a cridarla per el seu nom i cada cop cridant mes fort i ella no es girava i finalmen vaig acabar fent el que feia sempre amb ella que era saltarli al damunt tipu "caballito XD" i aixo que estic al damun seu i dic: però perque no em contestes que.... i de sobte (jo encara al damunt) es gira i NO ERA ELLA!!!!! :jawdrop: deu meu quasi em moru!!! i la tia em baixa desobre seu i senva partinse el cul i jo vermella com un tomaquet a més la gent de fons mirant tot el numeret que havia montat i rientse...uff ho vaig passar fatal... :oops: :oops:
La mare acabava de treure el mocador.
-Ron tens alguna cosa al nas
-Mare ! Prou !!!
-aha ! ¿El petit roneió té alguna cosa al nassarró ? va dir un dels bessons.

Avatar de l’usuari
Larongyea
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 252
Membre des de: dg. juny 25, 2006 7:01 pm
Ubicació: A casa meva que s'hi esta molt bé, xDD

Entrada Autor: Larongyea »

Jaja que bo Ely. . A mi em va passar una cosa semblant. Anava amb la germana petita d'una amiga meva. I llavors veiem un home amb bicicleta que s'assemblava molt al seu pare. I jo dic de conya (jo sempre de conya, XD): Mira, tu padre. I la nena petita comença a correr darrere del tiu de la bici alla com si li anes la vida corrent 2000km: papa?? paaaapaaaa, paapaaaa. I nosaltres, les altres rient-nos allà. I quan l'home va girar la cara tenia una cara d'espantat com dient (Ostiiss, tinc una filla secreta?¬¬' XD). I la nena per allà ja casi plorant tirada per el terra de tant correr. I al final li vam dir: Que tu padre esta trabajando... :wink: Nyiii, fin del relato :boohoo: jojo
Auemiremasekadiue it's my finger to my finger...ti amo tom!!

Avatar de l’usuari
Getta91
Conseller/a d'afers màgics
Conseller/a d'afers màgics
Entrades: 819
Membre des de: dg. ago. 28, 2005 6:40 pm
Nom: Carla
Rang: Pipiripip Rajadora
Ubicació: El món cargol

Entrada Autor: Getta91 »

neus_snitch ha escrit:que jo sé de dos que els portarà records (bé, deurien ser tres però una molt gossarra no es passeja pel fòrum :P )
Au cacau!!

xè! :heart:
Jajaja! Quina conversa...

(carla menjant crispetes...)
(carla sense ungles...)
(carla amb el mocador...)

I si calles la boca? xDDD I Sílvia per allí petant-se... guapa, que em vas caure mu bé! :lol:
SEMPRE ACLEE!

Avatar de l’usuari
anni
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 167
Membre des de: ds. des. 24, 2005 7:44 pm
Ubicació: dons davant del meu ordinador
Contacta:

Entrada Autor: anni »

a mi es k semblo k forti cagades constantment...
akest any el dia k s'acabava el carnestoltes els de sise tenien de lleguir un text per acomiadar-lo i pos eso ens el teniem dapendre de memoria i jo tant contenta perquè mel s'havia i em planto alla davant de tot el cole a dir el meu tros i em foto a riure davant de 165 persones la meva prfe em va mirar i em sembla k estava buscant un metode per assesinar-me va ser genial o vaig espatllar tot!
-Però havien guanyat amb justícia...Fins i tot el Roure o reconeix
-¿I on és?- va preguntar en harry que de sobte s'havia adonat que no hi era
-A la dutxa- va dir en Fred- Em sembla que es vol ofegar

Avatar de l’usuari
Larongyea
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 252
Membre des de: dg. juny 25, 2006 7:01 pm
Ubicació: A casa meva que s'hi esta molt bé, xDD

Entrada Autor: Larongyea »

Ahir dia 1 de juliol, a un parc de la meva població van fer la pelicula de Harry Potter i el caliz del fuego a l'aire lliure en una pantalla projectada. Llavors jo dies abans estava amb l'escena al cap de Barty Mauch del....HOLAAAAAAA PADDDDRRREEEEE....XDDD Quan estava adins del pensiu el Harry quan en Karkaroff diu noms. Llavors estavem totes les meves amigues esperant aquell moment i quan va sortir....Ens va donar un "pedazo" atakerrr de risa que tota la gent ens mirava com dient: ssshhtttt. I després també ens vam riure per la escena que el Harry esta tancat en aquella estatua en el cementiri i en el Mirall de Gised que en conya algu deia lo de: En el nom del pare, del fill, de l'es...XDD
PD: Al Barty Mauch li diem chiclé. Adivineu perquè? Jojojojo :mrgreen: xD
Auemiremasekadiue it's my finger to my finger...ti amo tom!!

Sectumsempra!
Alumne/a de 5è
Alumne/a de 5è
Entrades: 140
Membre des de: dg. juny 18, 2006 9:31 pm
Ubicació: Villa oculta de la hoja

Entrada Autor: Sectumsempra! »

pos jo k rekordi no + me desmaiat un cop i devia ser d la kalo l'estiu passat pos wenw jo k no mavia desmaiat mai se mocudex desmaiarme a les eskalas i vax pika d klap kontra al canto i nava vestit tot de blank... k a l'acte va passar a ser vermell i era roba nova jajaja pos wenw va ser un desmai curt i tava sol a ksa pos kuan vax despertar i ho vax veure tot d sang ma vax tornar a mareja xo no ma vax dsmair. pos wenw axo k truku a la meva mare i no mel agafa i al cap d 1 minut apereix xl parkin i em diu k ta aparkant i k si ma pasat algu i li kuntestu k krek k m ubert el kap i mu mira i diu no es greu xo anem al mexa. quan arribem em diu la doctora ui si set veu el crani, alli em vax tornar a marejar, total k nem a luspital i ma mare no tadormis eee i jo k mastava murin d son i se li ukudex fika la musika a tope i jo am 1 mal d kap. total k arribu i els mexes komençaven a dir parides i la enfermera em solta k es la 1ra vegada k posa punts i jo kagat i el mexe li diu k un tava 1 mika separat i jo ma volia morir xo al final va kdar tot b. kuan livax esplikar als meus amiks no van riure xo u va skoltar 1 altre i van riure els 4 gilipolles k x cert a un dells akell dia li van fotre el pal x bokazas!
Soc catala i porto barretina, si em fas emfadar et tallo la sardina.
visiteu la meva nova web plis: http://wwwme.org/web.php?id=18648

Respon