Imatges d'anime i manga

Aquí podeu comentar les vostres sèries d'anime i els vostres mangues preferits.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Avatar de l’usuari
charlotte evans
M.A.G
M.A.G
Entrades: 312
Membre des de: dt. jul. 05, 2005 4:37 pm
Ubicació: Vila de Gràcia

Imatges d'anime i manga

Entrada Autor: charlotte evans »

com ke veig k t exit el manga a akest forum e obert aket tema x ke poseu IMATGES dls mangas, animes. comics etc. ke us agraden. :wink:

espero ken poseu moltes i axi a + de comentar les podem veure! :P

Avatar de l’usuari
roni
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1254
Membre des de: dc. des. 22, 2004 7:00 am
Rang: Mort Vivent
Ubicació: A l'altre costat del vel...
Contacta:

Entrada Autor: roni »

Doncs pels qui no sapiguin que es inuYasha, aqui poso la foto

Imatge

Noms:

El que porta la túnica vermella es inuYasha (protagonista)

La noia que te agafada es la Kagome (reencarnació de la kikio, i amor de l'InuYasha, juntament amb la kikio)

El que es tan petitó es en Shippo (no es massa poderós, però fa diverses transformacions i té algun poder...) Té els típics poders de guillot

La noia de la dreta del tot es la Shango (té un boomerang gegant)

El noi de sobre en Miroku (poder: Forat del vent)

El noi de l'esquerra del tot (a dalt) es en Seshomaru (germà de inuYasha (dolent))

i la nena petita de baix, no se sap encara massa bé qui es però, sempre va amb en Seshomaru
roni l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. oct. 06, 2005 10:15 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
la c!!!!!!!! Que ningú recorda xD
Imatge
La meva ff: El nou mag

La meva ciutaaat!
I la indústria xD

Avatar de l’usuari
Jomast
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1292
Membre des de: dg. nov. 10, 2002 1:00 am
Rang: Tècnic
Contacta:

Entrada Autor: Jomast »

Imatge
Es Diu Pepi! :ballar:

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Nyahaha.

El Shippo... té el Foc Follet! :lol: :lol: :lol:
I el Miroku, a part del Forat del Vent... És unc remat total. Si ets una noia, no t'hi apropis gaire, que abans d'hola et dirà si vols tenir un fill amb ell. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tocaculs! :lol: :lol:



Bééé... doncs:

En aquesta imatge (no la poso en 'imatge', que és molt gran...)...

http://www.jpophelp.com/cdscans/HKDVD-D ... _front.jpg

Homes de Negre:

La de dalt de tot és la Chris Vinyard... La Vermouth. No està del tot clar qui és, però és una actriu famossísima i és filla d'una altra actriu famossíssima americana.
Aquesta és amiga de l'Eri Kisaki (la mare del Shinichi)... I pel que sembla amaga un gran secret. De fet, la seva frase predilecta és A secret makes a woman, woman (un secret fa dona a una dona).

El de l'esquerra és el Vodka... El seu "company-germà-cap" (depèn del capítol XD) és el de la dreta, el Gin. Ells dos van ser qui van donar l'apotixina 4869 al Shinichi...


Imatge

D'esquerra a dreta:

- Ran Mouri (16-->18 -en els últims mangues-). És la (més que) amiga de la infància del Shinichi. És del club de kàrate, plora per no res i és molt simpàtica. XD XD Té un cor com una catedral i es preocupa per tothom, i està molt atenta. no sap que el COnan és el Shinichi.

- Al fons, de blau: El Shinichi Kudo (16 anys). És "el detectiu del segle XX", "el nou Holmes", o "l'estudiant detectiu". De petit li agradava molt el futbol... Però va acabar enganxant-se TANT a les novel·les detectivesques (el seu pare és escriptor de novel·les de misteri), que es va convertir en un súperdetectiu (aquest és el significat de meitantei ["Meitantei Conan" és el títol original de la sèrie]). No hi ha cas que se li escapi. Però un dia va anar al parc d'atraccions Tropical Land amb la seva amiga de la infància, Ran Mouri, i va veure d'amagat unes misterioses negociacions amb uns homes vestits de negre. Però estava tan concentrat vigilant-los que no es va adonar que un altre Home de Negre el venia pel darrere. El va estabornir i, donant-li el verí experimental de "l'Organització" (que en teoria l'hauria d'haver matat), va tornar a l'estat infantil dels 6 anys. Si els Homes de Negres sabéssin que el Shinichi Kudo encara seguia viu, anirien a buscar-lo i el matarien, i també a tothom del seu voltant. Per això el seu veí, el professor Agasa, li va dir que s'inventés una identitat oculta (juntat els noms dels seus dos autors de novel·les detectivesques preferits: Sir Arthur Conan Doyle i Rampo Edogawa), i que anés a viure a casa de la seva amiga Ran, ja que el seu pare és detectiu, i així pot anar investigant els Homes de Negre.

- Noi de jaqueta blava, nano del cap triangular i noia de la diadema rosa. Mitsuhiko, Genta i Ayumi (respectivament). Junt amb el Conan i l'Ai, formen la Lliga de Detectius Júnior. Aquesta Lliga es dedica a resoldre casos d'allò més difícils. Han passat, junt amb el Conan i l'Ai, moltíssimes aventures la mar de perilloses.

- Noia entre la Lliga de Detectius Júnior, rossa. Ai Haibara. El seu nom real és Shiho Miyano i, el seu nom de l'Organització (dels Homes de Negre), era Sherry. Els seus pares van ser de l'Organització i, òbviament, 'per família', també la seva germana Akemi i ella. La seva germana va fer vida mitjanament normal (tot i que en una feina de l'Organització de robar una quantitat de milions en un banc, van fer que la mateixa Organització la matés), però la Shiho es va dedicar als laboratoris de l'Organització. Va ser ella qui va desenvolupar l'APTX 4869 (la droga que va fer encongir el Shinichi). No està clar què volia crear. Se sap que l'Organització va demanar-li que la fes, però segons ella, no volia que aquella droga fos un verí (l'objectiu dels homes de negre és ressucitar els morts.. Potser el què volia és crear aquest "ressucitador". Però tampoc quadra perquè el Gin i el Vodka es pensen que amb el verí que donaven al Shinichi el matarien...).
L'Organització no va donar explicacions convicents sobre per què havien matat la seva germana. Així que la Shiho es va revel·lar, i l'Organtizació la va tancar enmanillada. Però resulta que va provar la seva pròpia droga (amb alguna rata ja havia observat que havia tornat al seu estat infantil i, en una de les visites a casa del Shinichi -l'Organització havia anat un parell de cops a casa del Shinichi per assegurar-se que havia ben mort-, es va adonar que la roba de nen dels calaixos havia desaparegut...) i així es va fer petita, podent-se escapar de l'Organització. Va anar a parar a mans del doctor Agasa i va agafar el nom d'Ai Haibara (compost, també, dels noms de dues dones detectius: V. I. (pronunciat 'ai', en anglès) Washawky i de Cordella Grey ('cendra', en japonès, és "Hai").
Junt amb el Conan, cada cop s'apropen més a trobar els Homes de Negre i sintetitzar un contra-verí.
"Potser" tenia un xicot a la FBI que es deia Shuichi Akai (que ara, aquest, l'està buscant...).

- Home del bigoti negre (amb els ulls molt oberts). Kogoro Mouri. Pèssim detectiu pare de Ran que, gràcies als coneixements del Conan, s'ha convertit en un famossíssim detectiu. Li agrada molt la beguda i les dones i, sobretot, la cantant Yoko Okino. Separat de la seva dona Eri Kisaki perquè cuinava molt malament (la Ran sempre prova de totes les maneres possibles que es reconciliïn).

- Home de les ulleres i els cabells blancs. Professor Hiroshi Agasa. És el veí científic del Shinichi. Va ser ell qui va acollir el Shincihi i la Haibara engongits. Gràcies als seus invents, el Conan i la Lliga de Detectius Júnior en general poden resoldre totes les investigacions (gràcies als seus dards anestessiants -que els té al seu rellotge-, fa adormir el Kogoro i, usant el llaçet transformador de veu, el Conan es fa passar com si parlés el Kogoro i així el Shinichi resol els casos "com si el Kogoro els estigués resolent". També ha inventat un monopatí que funciona amb energia solar per perseguir els dolents; unes ulleres trasmissor que mostrena posició del localtizador que hagi insal·lat el Conan en el lloc necessaris, o també localtixa els microcomunicadors especials de la Lliga de Detectius júnior -a través d'ells es poden comuncar-. També ha desenvolupat unes sabates súper-xut, amb què la potència muscular del peu augmenta al màxim -podent xutar barres d'acer contra els dolents-. Entre altres).

- Conan Edogawa (vegi's explicació de Shinichi).

- Heiji Hattori. Resident a Osaka. Si Shinichi és el "Detectiu de l'Est", el Heiji és el de "l'Oest". Fill de Heizou Hattori, inspector general de la policia d'Osaka, és de les poques persones (tan sols la Haibara, l'Agasa, els seus pares i ell) que coneixen de la veritable identitat del Conan (ho va descobrir gràcies als seus dots de detectiu). Tot i que mai acaba de superar el Shinichi, junt amb el Conan resol els casos més difícils.

- Kasuha. (Més que) amiga del Heiji. Des de petits han estat molt units (una vegada, jugant a les golfes, el Heiji i la Kasuha es van quedar lligats amb unes esposes del pare del Heiji, un junt amb l'altre. En perdre la clau, aquell dia es van haver de banyar junts). En un principi estava gelosa de la Ran, perquè pensava que ella estava enamorada del Heiji. Però en arreglar-se el malentès, es van fer molt bones amigues.



--------------


Tooooooooooma ya. XD XD uah, com m'ha agradat redactar tot això. :heart: :heart: :heart: :heart:
HpConan l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. oct. 06, 2005 11:03 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
Mitgerol
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 480
Membre des de: dg. juny 20, 2004 7:00 am
Ubicació: Manresa

Entrada Autor: Mitgerol »

Ara tot sabem el per què del teu nick no? :riure:

Mit :eh:
la c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar de l’usuari
roni
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1254
Membre des de: dc. des. 22, 2004 7:00 am
Rang: Mort Vivent
Ubicació: A l'altre costat del vel...
Contacta:

Entrada Autor: roni »

Ostres HpÇConan, quina currada, jo no m'ho he volgut currar tant, per cert, el foc follet, es un tipic poder de guillots :riure:

Jo redactaria una llista de inu, però, esque em feia pal, i ho he resumit :wink: jejeje :wink:
la c!!!!!!!! Que ningú recorda xD
Imatge
La meva ff: El nou mag

La meva ciutaaat!
I la indústria xD

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Nyahaha. L'he editat. He corregit faltes i retocat alguns matissos. XD i afegit alguens coses que se m'oblidaven.

Això no està copiat de cap lloc. No m'agrada copiar-ho perquè si ho copio no son deduccions meves i potser trobo spoilers indesitjables. XD


Es nota per què es diu així, el meu nick?

Béé... Però un "anàlisi" semblant pdoria haver fet amb Inuyasha o Utena, eh? XD
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

Típic poder de què? Guillots?? O.o

Tan se val. jo sé que és del Shippo. XD

per cert. Tinc entès que la nena aquella que està amb el Sesshomaru el farà ser bo. :roll: No sé si és veritat. :P
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
roni
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1254
Membre des de: dc. des. 22, 2004 7:00 am
Rang: Mort Vivent
Ubicació: A l'altre costat del vel...
Contacta:

Entrada Autor: roni »

aix, Guillots es la raça d'en Shippo!! com en Miroku es un monje, la Shango es la última exterminadora de dimonis que queda, per cert, falten lguns personatges) Tornem amb en Shippo, es un Guillot, i les transformacions aquelles, les fa perqué es un guillot, i el foc follet es un altre tipus d'akest poder!

Si, jo també he sentit que aquesta nena ablandarà a en Sesshomaru, (per algo la va salvar quan estava morta oi?)

Però encara no se sap segur

Ah, i basant-nos en el ultim capitol, la Kagome fa una petita aclaració quan diu que l'InuYasha vol ser un dimoni sencer, diu:

-I l'InuYasha, vol l'esfera dels quatre esperits per a ser un dimoni sencer... o no! (no ho diu ben be aixi, però ho deixa a entendre d'aquesta manera.

Aniré posant més fotos! (esqué nom és avatars, firma, i fotos, ja en veureu unes quantes! jejeje)
la c!!!!!!!! Que ningú recorda xD
Imatge
La meva ff: El nou mag

La meva ciutaaat!
I la indústria xD

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

És clar que falten personatges. M'he limiatat a desciure els de les fotos. ^^


Doncs no sabia que era un guillot. No m'en recordo. Guineu Follot? XD
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Avatar de l’usuari
roni
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1254
Membre des de: dc. des. 22, 2004 7:00 am
Rang: Mort Vivent
Ubicació: A l'altre costat del vel...
Contacta:

Entrada Autor: roni »

Vinga! aki va

la de la foto, es la kirara, tmb te un altre aspecte, però ja el posare

(no le trobat)

http://www.j-pop.de/inuyasha/wallpapers ... a-0081.jpg

ja ne posare de millors...
roni l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. oct. 08, 2005 3:08 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
la c!!!!!!!! Que ningú recorda xD
Imatge
La meva ff: El nou mag

La meva ciutaaat!
I la indústria xD

Avatar de l’usuari
li-kiow
M.A.G
M.A.G
Entrades: 345
Membre des de: dc. set. 14, 2005 8:20 pm
Nom: Lidia
Ubicació: Davant l'ordinador (TGN)

Entrada Autor: li-kiow »

lo millor és inuyasha... a veure kuan el posen al 3xl.net!!!

Avatar de l’usuari
roni
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1254
Membre des de: dc. des. 22, 2004 7:00 am
Rang: Mort Vivent
Ubicació: A l'altre costat del vel...
Contacta:

Entrada Autor: roni »

li-kiou, k no tenteres de res??

fa una setmana que el fan al 3xl.net!!!!!!!!!!!!!

a les 7:30 de la tarda de dilluns a divendres!!!

Portem un munt de dies comentant-ho en HpConan i jo!!!!!!!!!!!

sento haverme posat en akest plan...
la c!!!!!!!! Que ningú recorda xD
Imatge
La meva ff: El nou mag

La meva ciutaaat!
I la indústria xD

Avatar de l’usuari
Sergi
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 161
Membre des de: dj. jul. 28, 2005 12:13 am
Ubicació: Baetulo baetulensis

Entrada Autor: Sergi »

Punys fora!

Imatge
visiteu el meu blog! Sobretot si us agrada el basket...

http://tiki-taka.blog.com/

Avatar de l’usuari
HpConan
1r Orde de Merlí
1r Orde de Merlí
Entrades: 1362
Membre des de: dv. maig 23, 2003 2:00 am

Entrada Autor: HpConan »

La foto de la Kirara no es veu. XD

Bé, la Kirara és un... dimoni-animaló?

És companya d ela Sango, però en l'antiguitat havia estat companya de la creadora de l'Esfera dels Quatre esperits (si no recordo malament).


Conan, Utena i Inu Forever! XD



Puuunys fora.- Hahaha. Mai he vist aquesta sèrie. Xd MàzingerZ XD
Harry Potter no era un noi normal per moltes raons. Per començar, perquè l'època de l'any que menys li agradava eren les vacances d'estiu. Després, perquè tenia moltes ganes de fer els deures. A més, era bruixot.

Respon