Pàgina 1 de 6

Us n'heu adonat que ja només queden dos llibres?!

Publicat: ds. juny 04, 2005 11:26 am
Autor: moony
Jo esq no podre anar a comprar el sise en angles aqest estiu sense pensar q la proxima vegada q hi vagi serà lúltima....
Que farem sense HP??? :(

Publicat: ds. juny 04, 2005 5:52 pm
Autor: Finalpotter
Tenim dues opcions:
1. ens els llegim fins a saber recitarlos
2. continuem endavant buscant altres llibres k ens puguin agradar.
Jo trio la segona opcio, x cert us recomano Artemis Fowl k esta molt b i ja porta 4 llibres.

Publicat: ds. juny 04, 2005 8:02 pm
Autor: illuminati
Jo tampok m puk imaginar sense la ilusio d saber rumors, noticies... dls altres llibres. Sinó, smpre podem fer com diu Finalpotter, llegir-nos-los tantes vegades q ns l sapiguem d memoria! :)
PD: finalpotter, jo no+ sé d tres llibres d'artemis fowl, m pots dir l nom dl 4rt, si us plau¿? :D

Publicat: ds. juny 04, 2005 10:10 pm
Autor: Finalpotter
Illuminati el quart llibre dArtemis Foxl es diu en castella "La venganza del opal".Que et semblen els llibres? a mi magraden molt xo no tant com HP.

Publicat: dl. juny 06, 2005 2:35 pm
Autor: HpConan
La nostra existència ja no tindrà sentiiiit....
Ooooooooh!!!!


XD

no. Seguirem llegint altres llibres, que no passa res. XP

Publicat: dl. juny 06, 2005 4:29 pm
Autor: angelina2
d totes maneres tmb s deia k l JK Rowling, podria cntinuar fnt llibres dl k passes dspres d Hogwarts. us o imagineu ¿? sria gnial. xro kuan skabi tot.... nu o vull ni pnsar .... :( :(

Publicat: dl. juny 06, 2005 6:26 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
Encara que ens agradi molt HP, d'aquest tema n'hi han molts, de llibres!!(de fantasia i magia).
Per cert, m'agradaria comprar Artemis Fowl, em podeu dir de què tracta, més o menys??
Jo us recomano -en castellà, xq no se si en català esta editat- El Amuleto de Smarkanda, la primera part de la futura trilogia Bartimeo. M'encanta el sarcasme d'en Bartimeo! :wink:

Publicat: dl. juny 06, 2005 8:09 pm
Autor: Finalpotter
LunaBlack_Lovegood ha escrit:Per cert, m'agradaria comprar Artemis Fowl, em podeu dir de què tracta, més o menys?? :wink:
Para atencio LunaBlack_Lovegood tracta dun noi k duna familia k pertany-o havia pertanyut- a la mafia. Ja fa uns anys k el seu pare va desapareixer a prop de Russia i ara aprofitant k la seva mare esta malalta pretene recuperar els milions k la seva familia va perdre juntament amb el seu pare. El seu pla consisteix amb lho següent : amb la ajuda de Mayordomo ( ho sento xo mels he llegit en castella),el seu guardespatlles, segrestar a un esser magic , que viuen sota terra x no tenir k conviure amb humans, i demanar un rescat en forma dor. Aixo si, no simagina lo perillosos k poden ser i les armes i tecnologia k tenen.
No texplico res dimportant xq ho puguis descobrir xl teu compte.

Publicat: dl. juny 06, 2005 8:41 pm
Autor: Noxy
jo mentres quan akabi el 7è ens ho deixi tot aclarat... no tindre problemes x superar cap mena de trauma....

Publicat: dl. juny 06, 2005 9:57 pm
Autor: HpConan
Ara que hi penso, a mi encara em queda el Detectiu Conan... Que encara falta molt, moltíssim per a acabar.... I no tindré trauma 'finalitzador'. :wink:


Òbciament, hi ha la tira de llibres més.
Podeu lelgir els de Zafón, que són boníssims.

Publicat: dl. juny 06, 2005 10:46 pm
Autor: Aina
Pero no fa falta que us alarmeu tan, a part de q hi ha milions de llibres per llegir i coses per seguir, penseu que encara queda HP per estona. No nomes xq aquesta dona tarda 2 anys per llibre, tirant curt, i per tan el últim en catala segurament surti cap a l'any 2008 com a molt aviat, sinò perque tambe queden les pelis que van a any i mig.
Calculem que el fenix surtira mes o menys a l'estiu del 2007, la peli sobre l'ultim llibre surtiria, pensant que ha d'estar escrit, sobre l'any 2009 i no creec q sigui aixi xq seria massa just, aixi que no us preocupeu que tindrem HP per estona. :P

A més vosaltres creieu que la Rowling seguira escribint despres de HP? seria bo que ho fes no?
Podria fer més llibres, al cap i a la fi es el seu ofici, encara que estigui forrada, potser encara amb mes rao, perqe si fracasa, que no ho fara xq la seva firma jo dona diners, no es morira de fam. Potser podria seguir fent llibres relacionats amb el mon de HP, tipo tolkien, o no fer estils totalment diferents. M'agradaria veure com escriu altres coses! ^^

Publicat: dt. juny 07, 2005 11:34 am
Autor: anna_xo
jo crec que si seguís escrivint ja no seria el mateix. la j k rowlig és la de harry potter. m seria estranyq ue escrivis altres coses .........

lo dels llibres si que es preocupant pero semrpe els podrem tornar a llegir oi ????'''

:wink:

Publicat: dt. juny 07, 2005 8:43 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
Gràcies per l'explicació finalpotter!! :P :P
Semblen interesants, em compraré el primer llibre, i a veure com rutlla la cosa, així ja tinc llibres q llegir a l'estiu, per quan no stigui a la platja, a internet o escoltant música o amb els amics...q a l'estiu sempre hi ha temps per tot!! :wink:

Publicat: dg. juny 19, 2005 12:17 pm
Autor: llewellyn
jo crec, que tot i que s'acabi, podrem seguir llegnit-los (i sense espera); però hi han molts més llibres per llegir, si algu no sap què llegir em proposo voluntària per recomenar llibres (m'encanta la lectura)

Publicat: dg. juny 26, 2005 6:56 pm
Autor: moony
No si a mi tb magrada molt llegir i se q hp no es el millor llibre del mon xo esq ara me acostumat a estar esperant noticies seves any rere any i emj sembla q trobare a faltar aquesta emocio, no se, el hi he agafat molt de carinyu a tots plegats.....
A més q passar amb webs com aquesta, per exemple?

no ho se... tot plegat em deprimeix una mica :cry:

aixo si, prefereixo q els acabi amb dignitat q no q els vulgui allargar mes del compte 8)