Pàgina 1 de 12

Com vau conèixer al Harry?

Publicat: dc. juny 16, 2004 7:41 pm
Autor: Lady
Hola!

Suposo que hi ha gent que va anar a una llibreria sel va comprar i pam el va descobrir.. però segur que recordareu el primer dia que vau obrir el llibre, com a mínim jo si. Em fa il·lusió explicar-ho, així que allà va, encar aque tampoc és res de l'altre món.

Devia anar a 6 de primària i el profe un dia ens va recomenar dos llibres: Harry Potter i al pedra filosòfal i un altre que ni recordo el seu nom, una pena francament.
Evidenment tothom es va comprar Harry Potter per fer el pilota al profe així que em vaig resistir a llegir-lo(ni m'imaginava el que hi havia dintre!).
Quan la neura ja havia passat vaig demanar-li a una amiga meva i aquesta mel va deixar, mare meva vaig començar a llegir-lo i es que mai havia vist un llibre igual, jo ja llegia pero sense gaire passió aquell llibre i ho puc dir ben clar em va canviar la vida.
Bueno actualment sòc una fan de la lectura en especial Harry Potter :wink: es clar!

Aquest és la meva història i m'agradaria coneixen d'altres, perque estic convençuda que tothom té un molt agradable i profund recor d'aquell dia.

Dw :D

Publicat: dc. juny 16, 2004 8:10 pm
Autor: Noxy
Donks jo ni menrecordo. Pero si que se kom els vaig descobrir. Totom els llegia, i el primer i el segon i el tercer totomn sels tragava, Jo no. i axo que sempre mavia agradat llegir. Esclar que la curiositat em va matar i m'hi vaig submergir. Se que mel vaig komençar a llegir a la biblioteca de leskola de primaria on anava, i al agradarme mel vaig comprar.

Publicat: dj. juny 17, 2004 3:58 pm
Autor: anna_xo
la profe parlicular d´angles li va regalar en una meva amiga i ens el va recomanr. la meva mare mel va comprar ia ki estik................... fins i tot els de la biblio de vik man fet una entreveita per posar a la seva resvista .....................

Publicat: dj. juny 17, 2004 4:00 pm
Autor: anna_xo
jo t,b feia 6 e quan el vaig començar. ara fa 4 aysn k i estik fikada i es el millor mon k hi pot haver m´agradaria tant k fos de veritat .....................

Publicat: dj. juny 17, 2004 4:46 pm
Autor: Jomast
en jep em va comprar el primer i el vaig llegir. :roll: i na llegint...

Publicat: dj. juny 17, 2004 6:23 pm
Autor: Yarrick_
A anglès particular m'el van recomanar, però jo després de llegir-ne un article en una revista vaig abandonar la idea per ser un llibre en aparença infantil.
Pocs any més tard un company de classe em va dir que li agradava molt i jo vai dir que ja n¡havia sentit a parlar o sigui que vaig acordar que m'els deixessin. :arrow:

Publicat: dj. juny 17, 2004 7:06 pm
Autor: calis
Jo em sembla que ho explicava a l'entrevista que enbs van fer a ràdio hospitalet xo wneu... xD

Quan va sortir la 1a peli vaig pensar...sempre diuen k la peli és pirjor, per tant, vaig robar-li el regal de nadal a la meva cosina (HP i la PF) i me'l vaig lelgir durant les vacances de nadal, quan el vaig acabar vaig tornar a embolicar-lo :twisted:
Vaig anar a veure la peli, i en efecte, la peli era pitjor... Llavors vaig llegir-me el 2n i el 3r quan encara em kdaven vacances i el 3r va ser el que em va viciar definitivament ^^ xD

La gent que no es vicia a partir del 3 com a màxim, no té criteri....ho dic seriosament

Abans de tot això me l'havien ofery en anglès, però vaig pensar k seria 1 llibre infantil... i el pri mer capitol del primer llibre, sincerament...et fa plantejar-te si continues o no.... xD I més en anglès...

Actualment sóc una friki xD :roll:

Publicat: dv. juny 18, 2004 9:53 am
Autor: heavy_metal
Jo si que ho recorde. En la meua escola estava de moda, weno... en la meua i en la de tots/es. Però jo me resisit a llegir-lo, no m'agradava la idea de llegir un llibre simplement xq fos la moda (que era el que la majoria de la gent feia). Aleshores el meu germà va complir anys i va voler anar com a regal a vore-la i allí que vaig anar jo deixant els meus principis un poquet apartats. La pel·lícula me va encantar (encara no m'havia llegit ningun llibre) i com el meu germà ja se'ls havia llegit tots li'ls vaig demanar i a partir del segon me vaig enganxar (ara el segon és el que menys m'agrada).

Esta és la meua història. :clap: :blahblah:

My history

Publicat: ds. juny 19, 2004 5:09 pm
Autor: HpConan
Bé, aquí ve la meva història:

Tamps era temps... :wink: No. A veure. Què debia tenir jo..... 9 anys? 8? 9? 10? Suposo que nou. Bé, doncs en aquella època jo era un addicte a la biblioteca i hi estava totes les tardes (ara això ho passo enganxat a Internet). La bibliotecària, que veia que agafava llibres de fantasia, aventures, etc. em va recomanar Harry Potter quan ja sortia dela biblio. A dia següent..... ara tothom pensarà: el va agafar i s'hi va enganxar. Doncs no :D . Ja ni me'n vaig enrecordar. M'he enrecordat d'això amb 12 ó 13 anys.

Doncs vaig oblidar-me d'aquella sèrie....

Quan tothom estava amb les notícies de que sortiria una pel·li de Harry Potter, que els llibres havien tingut molt d'èxit a tot el món i, amés, les notícies van coincidir amb el llançament del quart llibre, va ser un boom mundial.

Va ser llavors que vaig anar a la biblioteca a agafar-los però, d'entre tots, només quedava "la cambra"; els altres estaven agafats. Vaig decidir que, malgrat ser el segon, l'havia d'agafar, i ho vaig fer.

Em va encantar el llibre, i continua sent dels meus tres preferits.

Llavos em vaig anar a comprar "el calze de foc" sense havent-me llegit tan sols el segon. Ja faltaven pocs mesos per Nadal, i els volia demanar.

Lavors va sortir la pel·li, i m'hi vaig enamorar. Allò ja era la gota que vessà el vas...

Va arribar Nadal, i me'sl vaig devorar.... i així els vaig llegint de quant en quant (no sempre, doncs llegeixo molts llibres més)....Aix...... sniff, sniff... records...

Publicat: dg. juny 20, 2004 12:52 pm
Autor: Jep
Si jomast... i el que em va costar convencet k et llegissis el primer que?
tel vaig regalar quan jo ja mels havia llegit els quatre que hi havia, xo tu tossut no tel vas voler llegir fins al kap de 1 mes?
sort de mi que si no et perds una heptologia (no havia sentit mai aixo, esxisteix) mol bona!

Publicat: dg. juny 20, 2004 1:10 pm
Autor: Clara_Forcat
jo kuan feia 6è havia sentit k algú deia k li havia agradat pro no gaire... a la meva scola ncara no estava de moda, a l'abril xl meu aniversari els meus oncles me'l van regalar i m van dir k era força famós, el vaig començar i 1er vaig pensar "bah! no sta gaire bé... no s res de l'altre món" pro a mesura k anava avançant, sobretot des de k el harry comença a hogwarts em va anar enganxant... i ja sta després m vaig comprar els altres i na fent....

Publicat: dg. juny 20, 2004 1:14 pm
Autor: Jomast
i la meva intencio era no llegirlos mai, però em vas rallar tan que vaig haver e fer-ho! :roll:

Publicat: dg. juny 20, 2004 9:40 pm
Autor: Mitgerol
Jo quan feia cinquè de primària tothom se'l llegia, i vaig pensar. Deu ser bo si té tan èxit. I des d'aquell dia vaig descobrir que, en efecte, era bastant bo!! :D

Publicat: dl. juny 21, 2004 9:57 pm
Autor: LlunaRoja
hola, aprofito saludar tothom sóc nova al fòrum. hola, hola.
bueno, pues jo vaig començar a llegir harry potter a primer d batxillerat. va ser culpa d la profe d'anglès, q ens va portar a veure la primera pel.licula en versió original. jo primer vaig pensar d no anar-hi, ja sabeu, boicot a la warner x no fer-la en català. però dues amigues meves se'ls havien llegit tots i em van insistir q hi anés. total, q hi vaig nar, i em va agradar la peli. com q dues setmanes després era nadal, em vaig demanar els 2 primers llibres i me'ls vaig llegir en pocs dies. i després per reis em van regalar els altres 2 i al cap d'un mes o així ja havia acabat! a l'any següent la profe ens va tornar a portar al cine a veure la segona uouo hehehe

Publicat: dv. set. 17, 2004 4:03 pm
Autor: Aruna
Una amiga meva mel va regalar pel meu aniversari el 2000, akella nit mel vaig començar a llegir, pk el meu cosi mavia dit k era mol bo, al principi nom va agradar pro lendema kuan vaig continuar llegint mi vaig enganxar jo i a tota la meva clase, mes de la mitat i gracies a mi :clap: :lol:

Aixo s un recordatori a akells k deien k no sel llegirien i els vaig acabar enganxan JEJEJEJEJE :twisted: