Pàgina 1 de 4

Quan heu tardat a llegir el 5è llibre?

Publicat: ds. gen. 28, 2006 12:39 pm
Autor: Corellian
Com que encara m'he de llegir el 5è llibre vull tenir una idea de quan puc tardar més o menys a llegir-me'l :wink:
No feu trampes eh? sigueu sincers, que llegir-se'l amb mitja hora no és humà :riure:

Publicat: ds. gen. 28, 2006 12:41 pm
Autor: llewellyn
jo estava d'examens i me'l vaig llegir amb una setmana i mitja ;-)

Publicat: ds. gen. 28, 2006 1:27 pm
Autor: gina
io també mel vaig llegir amb una setmana i mitja tot i que no esta dexamens i me'l emportava a tot arreu però te'l pots llegir amb una setmana segur perqueè quan me le tornat allegir trigava una setmana pero es clar, ja anava més ràpid :mrgreen:

Publicat: ds. gen. 28, 2006 1:52 pm
Autor: Padfoot
Doncs jo també me'l vaig llegir amb 5 o 6 dies :P Amb l'hora i mitja que tinc de metro cada dia amunt i avall i una estona més que hi dedicava a la tarda ja vaig estar :mrgreen: Sort que no era època d'exàmens :lol:

Ànims que tu pots!! :wink:

Publicat: ds. gen. 28, 2006 2:02 pm
Autor: Elenagir
jo mel vaig llegir amb una setmana tot i que mel vaig emportar per tot arreu :hungry: :)
I després vaig passar-ho malament pq. no tenia cap amic que no l'agues acabat :( em vaig haver d'esperar que l'acabés el meu germa :greetings:

Publicat: ds. gen. 28, 2006 2:23 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
El cinkèè??
Uff...No me'n recordo...
Cosa d'una setmana potser...Tenia classes i deures...
El sisè si q el vaig llegir en 4 dies, xq era de vacances... :P

Publicat: ds. gen. 28, 2006 3:00 pm
Autor: Finalpotter
Jo la veritat no em fixo amb el temps que trigo en llegir-me un llibre o en passar-me un videojoc i per arribar tard al cole no es que em preocupi molt el temps que trigo. Nomes una cosa el segon/tercer cop vaig trrigar molt mes en llegir-me.

Publicat: ds. gen. 28, 2006 3:27 pm
Autor: Roser
No me'n recordo exactament quan vaig tardar a llegir-me'l, però no devia passar la setmana... Cada tarda-vespre allà llegint uns quants capítols.. Sort que no tenia gaire feina al col·legi i podia estar-me tanta estona com volia llegint-me'l. Això sí, es tarda una setmana llegint bastant cada dia, que és un llibre molt llarg!

Publicat: ds. gen. 28, 2006 3:59 pm
Autor: claudia_granger
A mi em va costar una setmana i mitja, tot i que va ser el que menys em va costar, cada llibre em costa menys temps que l'ultim, (que m'he llegit) . Em va costa una setmana i mitja sense tindre molt de tems, tot i que els caps de setmana em pasava 4 hores llegint cada dia o 5 .

Publicat: ds. gen. 28, 2006 4:05 pm
Autor: Ary
jo en dos dies ja el tenia llegit.... crec..... la vritat esk no m´enrecordu exactament pero els de harry potter m´entren molt rapid i fins que no m´el acabo no deixo el llibre, nomes per dormir i dormir poc.......el que mes vaig tardar en llegirme de harry potter crec que va ser el primer i la vritat no menrecordo quan vaig trigar....... buenu el sise he trigat mes en llegirmel perque el tenia que anar imprimint i tot.... les traduccions clar.... vaig tardar mes o menys tres setmanes o un mes...

Publicat: ds. gen. 28, 2006 4:33 pm
Autor: gullem
Jo mel vaig llegir en tres dies po s'ha de dir k no tenia ni examens ni feina endarrerida i vaig estar tot un kap d setmana llegin. La veritat és que els llibres de Harry Potter un kop mi e posat em prometo d llegi un capitol abans d'anar a dormir i men puk arribar a llegi 5 o 6 perquè mi kedo enganxat XD

Publicat: ds. gen. 28, 2006 4:38 pm
Autor: li-kiow
jo crec qu me´'l vaig llegir en 10 dies, pero estava en època d'exàmens i a sobre tenia q llegirme els llibres obligatoris i muns pares em van requisar el llibre i numes mel deixaven llegir per la tarda, el meu rècord es àngels i dimonis en 1 dia i mig, a ple estiu xD

Publicat: ds. gen. 28, 2006 11:23 pm
Autor: Reusenca
Jo me'l vaig llegir en unes 3 setmanes (digueu-me lenta) ja que cada nit em llegia un capítol, i sort que me'l podia llegir ja que durant el dia era impossible. :reading:

Publicat: ds. gen. 28, 2006 11:27 pm
Autor: gina
io men recordu que de la setmana i mitja el cap de setmana em vaig llegir 400 pagines (pero bueno, aixo no es pot prar fins k no tel acabes!! :P ). p
ero entre k a la nit et propes llegir una estona i a la tarda, i estones pel mati amb una setmana del acabes :wink:

Publicat: ds. gen. 28, 2006 11:28 pm
Autor: Getta91
dos dies. sempre mels podreixo de seguida els llibres de Harry Potter... el primer en un dia i mig jal tenia acabat, el segon igual... el tercar wnu un parell de dies i el quart tb. I aquest 5è pos tb, pk llegia molta més estona k els altres, com més avancen els llibres més magraden... HP the best! xd :lol: