Pàgina 1 de 1

Filius Flitwick

Publicat: dg. gen. 29, 2006 8:50 pm
Autor: Hermes_17
Veient amb més deteniment les 4 películes, si us fixeu, a la primera ens apareix un Filius Flitwick amb barba blanca, arrugadet, amb barret punxegut i vestit a joc... tot molt bé, però us heu fixat que a la tercera película, als crèdits, a l'actor que l'interpreta, és a dir, en Warwick Davies, l'anomenen com a "Wizard" i no pas com a Flitwick, a més, em sembla recordar que en Flitwick no apareix a la tercera película. En lloc d'això apareix un altre mag, del mateix tamany que el Flitwick, però que no se li assembla gens; em refereixo a un que sempre va vestit de negre i porta un bigoti semblant al de l'Aznar. A l'última película, torna a sortir en Flitwick als crèdits, però tampoc apareix durant la película, com a la tercera; això si, torna a sortit el petit mag vestit de negre, que és el que dirigeix la banda que toca música per al Torneig dels Tres Bruixots.
La meva pregunta és la següent: Quina trama hi ha amb el Flitwick? Com es que surt als crèdits, però no a les películes? I qui és aquest estrany nou mag "professor"?, que surt a la tercera i quarta película?
Espero que algú em resolgui el dubte, ja que m'he tornat a llegir els llibres, però no trobo qui pot ser aquest personatge.

Publicat: dg. gen. 29, 2006 9:09 pm
Autor: Ary
pos que si surt lo que el canvien una mica massa de look!! passa de ser un iaiu amb el pel blanc baixet ,simpatic a un no tan iaiu amb el pel negre i bigoti d´aznar baixet, estirat imagineu- vos que passes aixi amb tots els personatges!!!!! :o seria horroros!!! :o

Publicat: dg. gen. 29, 2006 9:54 pm
Autor: HpConan
A la quarta, el mag baixet que dirigeix l'orquestra, etc, és el Flitwick.

Aquest canvi suposo que és degut a que la Rowling va dir a la seva web que d'on havien tret que el Flitwick fos una mena d'elf-follet barbut... Quan és un home baixet i prou.

Suposo que en veure això, van decidir canviar-lo en la pel·li. :boohoo:

Publicat: dg. gen. 29, 2006 10:06 pm
Autor: gina
:o no sabia k el mag baixet fos el Flitwich :P

però si que surt a les películes, bueno, ara mateix no em ve al cap cap escena de la tercera peli però bueno de les altrs 3 si. el que pasa es que al llarg de les diferents pelicules ha anat camviant despecte. :mrgreen:

Publicat: dl. gen. 30, 2006 5:36 pm
Autor: lunalovegood
es veritat, a la tercera i a la 4a peli i a un director d'orquestres k es baixet, ningu no diu k sigui el flitwick (o com s'escrigui) pro no surt pas l'actor de la 1a, jo mi havia fixat, pro no he arribat a seber k a passat, suposo k lan canviat o algo x lestil... tot plegat es una mica estrany!

Publicat: dl. gen. 30, 2006 7:31 pm
Autor: ronsantanna
Però el nan que dirigeix la orquetra no diu que sigui el Flitwich! Però posar aquest tema és ser una mica tiquismiquis en la meva opinió!

Publicat: dt. gen. 31, 2006 9:08 pm
Autor: HpConan
Sí que és el mateix actor que l'anterior (Warwick Davis, o alguna cosa així...). Per tant, és de suposoar que el mateix actor fa el mateix paper. ^.^

Publicat: dt. gen. 31, 2006 10:17 pm
Autor: gullem
Sincerament encara que sigui el mateix actor trobo que el Flitwick de les primeres pel·licules era mol més agradable que amb l'aspecte que li han posat ara. Nose aquell el trobava mol mes mono i simpàtic...xD

Publicat: dg. feb. 19, 2006 8:59 pm
Autor: Costa
Es el matex actor i fa dl matex personatge, lunic q la van cagar i o van arreglar a la tercera pelicula