Pàgina 1 de 3

Cada cop les pelis són més diferents al llibre

Publicat: dt. juny 07, 2005 11:32 am
Autor: anna_xo
el primer cop que vaig anar a veure la primera peli m va encantar eprquè era igual que el llibre ( si més no en casi tots els aspectes). però a emsura que els pelis han nat avanaçant amb les coses que s´han dit o s´han fet en els anteriors: resultat:
les pelis cada cop són mes diferents al llibre.si les pelis dón dels llibres que siguin iguales perquè despres surts decebut.

què en penseu ???'

Publicat: dt. juny 07, 2005 1:31 pm
Autor: Jomast
Com que a les pelis no es pot posar el libre, les pelis han de tenir vida pròpia. Això no pot agradar a tothom.

Publicat: dt. juny 07, 2005 4:33 pm
Autor: Aina
No estic dacord amb que la primera peli fos més semblant al llibre que la tercera. Jo he vist millor la última, nosé s'adabta més a l'ambient que té el llibre. Les primeres són massa infantils i no s'assemblen tan al llibre.

En la meva opinió les pelis han anat millorant alhora que els llibres, tot i que mai seran tan bones com voldriem. La primera és massa infantil i el Radcliffe ho fa fatal (veure cicatriu!Argh!), la segona és millor que la 1a pero encara segueix essent infantil i es deixa moltíssims detalls, tot i que el Kenneth Branagh clava el paper de Decors no fa tanta rabia com en el llibre, i la tercera és la millor i té molts més detalls i un ambient molt fosc, però és massa ràpida, passen moltes coses en poc temps.

Personalment sempre m'han semblat pelicules com a trossos, no us passa a vosaltres?? segurament es qe les veig pensant en el llibre i sembla que faltin trossos, que no estigui del tot lligada la peli. :?

Publicat: dt. juny 07, 2005 8:49 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
Home, doncs a mi m'agraden les pelis, les han fet molt bé!
L'única pega és que es salte molts trossos dels llibres, però és comprensible! No poden fer les pelis que més serien al nostre gust, de 5 o 6 hores! :roll:

Publicat: dc. juny 08, 2005 12:05 am
Autor: Finalpotter
A mi al principi em va decebre la 1a peli nesperava mes del k oferia, la 2a esperava k millores xo no 3/4 del mateix i en la 3a no esperava res de bo, xo la vaig anar a veure xq el tercer llibre es el meu prefe, i llavors... sorpresa¡ Em va agradar faltaven trossos xo en conjunt estava be i xl k he vist la 4a te molt bona pinta la suficient com x no decebre a cap fan.
Pel k fa a les 2 primeres estic dacord amb lAina al veureles es k com si veies un album de fotos (xo amb fotos en moviment) en el cual nomes apareixen alguns moments fragments de listoria.

Publicat: dj. juny 09, 2005 2:59 pm
Autor: HpConan
¬¬'

Falten trossos.... Home, no! Et posaran tot el llibre a la pel·li!!!
Arghh...

A veure... Una cosa és la pel·li... i una altra, el llibre. No podeu comparar perquè no és ni el mateix llenguatge ni res!

Si voleu veure alguna cosa exacta al llibre... Agafeu els llibres.
Si voleu veure una cosa DIFERENT, enfocada d'una altra manera, etc. ... Mireu les pel·lis!

Publicat: dj. juny 09, 2005 5:46 pm
Autor: Finalpotter
HpConan ha escrit:¬¬'

Falten trossos.... Home, no! Et posaran tot el llibre a la pel·li!!!
Arghh...

A veure... Una cosa és la pel·li... i una altra, el llibre. No podeu comparar perquè no és ni el mateix llenguatge ni res!

Si voleu veure alguna cosa exacta al llibre... Agafeu els llibres.
Si voleu veure una cosa DIFERENT, enfocada d'una altra manera, etc. ... Mireu les pel·lis!
No si ho deies x mi o no :evil: , xo ho tinc ben clar i se perfectament k han de faltar trosso i k no es el mateix, si hi fiquessin tot el k passa en el llibre les 3 primeres pelis durarien 4 o 5 hores i llavors en la 5a quant tindria k durar el doble o + si ho fikessin tot.
X cert prefereixo els llibres sense cap mena de dubte xo les pelis magrad veureles pq diferent al llibre, sino no valdria gaire la pena k les fessin, nomes estaria be per veure lhistoria amb imatges en moviment.

Publicat: dj. juny 09, 2005 9:51 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
Per a mi els llibre són millors que les pelis, és clar!!
Però veure després les pelis està molt bé, tot allò que t'havies imaginat, veure-ho...
Però això és el que li passa a tots els fans, o que espereu amb més ganes, la 4ª peli o el 6è llibre????????
(ara és quan vosaltres dieu...el llibre! :D )

Publicat: dv. juny 10, 2005 10:37 pm
Autor: black_23
yo sí que prefereixo el llibre... !!! encara que també tinc moltes ganes que surti la 4a peli!! més que res per curiositat!! em fa il·lusió saber com representaran les proves del torneig, lu del cementiti, el ball d'hivern...

Publicat: ds. juny 11, 2005 8:05 pm
Autor: HpConan
No anava per ningú, anava en general.

I és clar que primer vull que surti el 6è llibre. ^^


Però és que no es pot comparar... també tinc motles ganes de que surti la pel·li... Són coses diferents!

Publicat: dc. juny 15, 2005 9:34 pm
Autor: Noxy
odio les pelis, les odio les odio les odio les odio.... a mes jo crec k kreen una imatge dels llibres k no es. com x exemple infantilitzaro (ara cada cop menys tot sa de dir)

Publicat: dt. jul. 19, 2005 12:41 am
Autor: Visitant
hola a tots! bueno soc nova i mestic mirant aqi les converses i bueno si sa de triar entre el llibre o la peli em qedaria...

NO SE AGAFARIA ELS DOS COSES XO ELL IBRE MINTERESA MES

Publicat: ds. set. 03, 2005 5:26 pm
Autor: e.n.bou
noxi, jo crec ke tas pasat una mica, les pelis tenet les seves coses bones... :boohoo:

Publicat: dg. set. 04, 2005 12:36 am
Autor: llewellyn
A mi no m'agraden. Les veig, bàsicament, per saber com les han enfocat i tal. Sé que no es pot plasmar un llibre en pel·lícula a la perfecció, aquí ve la gràcia dels llibres, però trobo que es deixen detalls importants i es basen en xorrades de l'estil "així és com em queden els cabells per darrera?"

Tampoc estic d'acord en que la primera fos la que més s'assemblava, quan vaig sortir del cine, vaig sortir decepcionada; en la segona es van deixar molta informació i en la tercera...es van deixar moltíssimes coses i moltíssima informació (l'explicació del sírius explicant tot), trobo que també van perdre molt el temps en que si cau una fulla...que si vola un ocell...que si neva...podien haver invertit el temps millor.

però això és el que hi ha, i he de dir que veuré les altres pel·lícules encara que només sigui per criticar-les.... :riure: :riure: :riure: :wink: :wink:

(que bé que m'he quedat) :juggle: :juggle: :juggle:

Publicat: dg. set. 04, 2005 2:05 am
Autor: Sergi
Estic d'acord amb que les dues primeres pelis són massa infantils però s'adapten molt bé als llibres i les trobo molt correctes. Ara, lo de la tercera peli no té nom! On surten els partits de kidix? No resulta que gràcies a Ron guanyen la copa? La Rowling sempre li dedica una bona part dels seus llibres a la competició! En el segon, quan li regalen la nimbus2000 hi apareix a la peli també, però la saeta de foc només surt al final del tercer i sembla més aviat una xapuça del director! Res a dir amb els petits detalls com per exemple que tothom va "de carrer", no es suposa que hi són a una escola de màgia! on són les túniques? les porten el primer dia i prou? si a tota la peli duen texans!
Quina por quan arribi la 4a!