Pàgina 1 de 1

NOVA PEL·LÍCULA DEL MÓN MÀGIC!!

Publicat: dv. set. 13, 2013 11:52 pm
Autor: BelitBlack
No sé si em recordareu, fa temps que no vinc a la pàgina, i no tinc gaire temps així que dubto que torni regularment. Però una notícia tan genial s'ha de cridar als quatre vents!

Finalment, després de que la Warner insistís molt, la Rowling ha decidit que les històries al món màgic de Harry Potter seguiran. Però no com ens esperàvem, la nova història serà una pel·lícula (que foramara part d'una sèrie). No un llibre amb adaptació, la Rowling ho escriurà com a guió directament, cosa que vol dir que serà una pel·lícula 100% canon, on totes les coses importants hi seran i hi seran com la Rowling vol que hi siguin!

I el més sorprenent: la història no serà una prequela, ni sequela, ni història paral·lela a la de Harry Potter, sinó que serà la joventut de l'avi d'en Lorcan i en Lysander. Si no em seguiu és que no esteu massa acostumats a la nova generació, però aquest parell de bessons són els fills de la Luna, que està casada amb... El fill d'en Newt Scamander! El que va escriure Bèsties fantàstiques i a on trobar-les!

I no només veurem una època pre-Voldy des dels ulls d'un gran escriptor que probablement viatjarà pel món buscant Bèsties màgiques i documentant-les en plan Darwin. Sinó que a més, es veu que la història començarà a Amèrica on hi haurà anat després de Hogwarts. Finalment veurem la comunitt màgica, i a més, veurem com és la màgia a Amèrica!

Creieu que tindran alguna andana amagada pel metro de New York? O potser els Americans van a l'escola amb avió? Una terminal secreta! O amb vaixell! I tenen també una Ronda d'Alla? Imagineu-vos-ho! Tot de personatges nous, ens un món pràcticament desconegut per nosaltes! Potser fins hi tot hi ha encanteris que no s'han ni inventat!

Font: http://insidemovies.ew.com/2013/09/12/j ... ic-beasts/
(google ho pot confirmar, i tumblr també. Sembla que molta gent li costa de creure, però no és cap rumor! Està confirmat per la nostre reina JK!)

Re: NOVA PEL·LÍCULA DEL MÓN MÀGIC!!

Publicat: dg. set. 15, 2013 9:21 pm
Autor: Arwen Black
Viscaaaaaaaaa nova pel·li!!

Espero que gravin ràpid!

:adora :adora :adora :adora :adora :adora :adora :adora :adora :adora :adora :adora :adora J.K.

Jo m'aventuraré a dir que a Amèrica van a l'escola... amb teletransportació! Directament. Sense temps per a fer enemics al tren. XD

Re: NOVA PEL·LÍCULA DEL MÓN MÀGIC!!

Publicat: dt. des. 03, 2013 7:45 pm
Autor: DamaGris1122
uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k subidóooooooooo :atontat :atontat :atontat :atontat :atontat :atontat :atontat :atontat :atontat :atontat :atontat

Re: NOVA PEL·LÍCULA DEL MÓN MÀGIC!!

Publicat: ds. juny 07, 2014 5:43 pm
Autor: hermione potter
olee oleeeee guauuuu niva peliiiii
:ballar: :ballar: :ballar: :ballar: :ballar:

Re: NOVA PEL·LÍCULA DEL MÓN MÀGIC!!

Publicat: dc. juny 18, 2014 11:37 pm
Autor: Antares_Black
Bufa! 18 de novembre del 2016! No tinc espera! :-o
Però ja vaig dir què en penso al Periòdic Profètic ;) xD

Antares