Pàgina 1 de 2

Moltes diferències entre els llibres i les pelis!!

Publicat: dv. abr. 16, 2004 1:54 pm
Autor: Alanis
Ja sé que me n'adono tard...és cert. Però jo vaig llegir els llibres de hp fa molt d temps i kuan van sortir les pel·lícules ja gairebé no m'enrecordava ni de la meitat.
L'altre dia, després d'acabar el 5é, vaig decidir tornarme'ls a llegir tots...(així per la 3a tic preparada...)...i hi han tantes coses que són tant diferents!! No només que no surtin..sinó que les canvien totes!! Cada vegada m'agraden menys...stan molt bé però tenen moltes pegues!

Publicat: dv. abr. 16, 2004 2:53 pm
Autor: calis
Ho sento, però es que sempre és el mateix...
es 1 peli...no s'hi pot encabir tot...ske nose.... cada dia apino algo diferent XD

Publicat: ds. abr. 17, 2004 12:41 am
Autor: Rilwen
Les pelis (jo segueixo fidel a la meva posició) mai podràn arribar a reflectir bé els llibres, i molt menys en tant poc temps per llibres tant llargs... Es fan talls i es modifiquen coses (ls talls son llògics pero hi ha canvis que no tenen cap mena de sentit, n otrobeu? bé, pel que fa a mi parlo sense saber sobre les de HP en concret, però "històricament" quan s'ha fet una peli sobre un llibre mai no ha sigut ni la meitat de bona (a menys que el llibre fos una patata... pero no s'acostumen a fer pelis sobre mals llibres...). Bueno, j de moment crec que seguiré sense veure les películes de HP pq no m mola gens...

Publicat: ds. abr. 17, 2004 4:54 pm
Autor: Jep
no has vist le spleis? rilwen?
kina sort!

He posat aquest nom, doblant la 'n'....

Publicat: ds. abr. 17, 2004 10:09 pm
Autor: HpConnan
Jo segueixo dient: no es poden comparar. Un és una pel·li, i, l'altre, un llibre. Per mi ambdues coses són mooooooolt bones, boníssimes.... sobre un mateix tema... però diferents (m'explico? :lol: )

Adéu!

Publicat: ds. abr. 17, 2004 10:16 pm
Autor: calis
Home , tan com bonissimes.....els actors de vegades son patètics....

1, 2, 3 ....
CARA DE GRANOTA!!!!!!!!!!!!

Publicat: dg. abr. 18, 2004 3:10 pm
Autor: Yarrick_
Sin hp_conan-cinqué, si però el fet que una peli i un llibre puguin ser dos coses bones per separat, no treu el fet que si están basades en el mateix es puguin estudiar i després comparar i dir que un és millor que l'altre, tot i que es clar, ja sabeu que dic jo sempre (o no)

LA CRÍTICA ÉS CONSTRUCTIVA, PERÒ LES COMPARACIONS SÓN ODIOSES.

En aquest cas, queda molt bé perquè podem criticar punts dolents dels llibres, però si els comparem amb la peli, la peli queda pels terres, tot i que pot ser bona per a qui no s'ha llegit els llibres.

Uaaaaaaaaaaaaaaa quin embolic!
Vaig a descansar...

Publicat: dt. abr. 20, 2004 12:41 am
Autor: Visitant
A mi m'hagues agradat mes que les fes el Steven Spilverg, segur que agues sigut molt millor, i sino compareu el llibre de Jurasic Park amb la pelicula de Jurasic Park.

Publicat: dt. abr. 20, 2004 4:35 pm
Autor: Yarrick_
No vull que comparis ciencia-ficció de segona fila amb Harry Potter, ésser traïdori vil!
Jo no penso que Steven sigui un bon director per a Hp, perquè ja que li agrada molt als seus fills, contribuïria a la infantilització de la sèrie i a més, ja va quedar demostrat una vegada que aquesta pel.lícula, no li interessa fer-la. Va preferir aquell fracàs (almenys comercial) d'I.A., que jo no criticaré perquè no l'he vista!
DOncs ara dic, que millor que hi posin un director aficionat d'HP que no pas a ell!, que segur que ho farà molt millor! La Laura deu ser fan d'Hp, per això tradueix també millor¿?
Bé amb això tampoc m'hi posaré.
A més, jo sóc un detractor d'Spielberg, doncs penso que el seu Salvar al Soldado Ryan no mereix els óscars que té... només compra l'éxit amb la seva enorme fortuna! No interessa que manipuli ara també els llibres de la Rowling!

Publicat: dt. abr. 20, 2004 6:00 pm
Autor: calis
Uf com et poses...xD

Ara jo! Encara que no tinc ni idea de cinema.. les pel·lícules de l'spielberg no m'agraden, a més ultimament no ha tret res gaire bo, no? a més, no crec que sigui la persona indcada. Trobo que està prou bé que la rowling tingui l'ultima paraula en tot en aquest sentit...

Publicat: dt. abr. 20, 2004 6:04 pm
Autor: Jomast
Ja se pk ho dius PK L'Spilberg ÉS UN P%&( /&%& Frase de J. P. :twisted:

Publicat: dt. abr. 20, 2004 7:53 pm
Autor: Yarrick_
Jomast jo ja sé de que parles i vull que sápigues que no penso que aquest és el lloc adeqüat per treure aquest tema, que a més no té a veure amb HP.

:( sense comentaris. Per l'altra gent, no vulgueu saber de què parlem.

i'm lovin' it

Publicat: dt. abr. 20, 2004 8:04 pm
Autor: ElCinquè
MM.... No sé si ho sabíeu... però l'Spielberg volia fer la versió 'maricana' d'Hp. Nois normals, en un institut fastigós d'aquells d'americans....

Ei, i no totes les de l'Steven són dolentes!! Mireu "Hook"!!!

Ah, i sobre les pel·lis-llibres.... jo segueixo pensant el mateix.... és com quan em diuen: què t'agrada més ESDA o Hp? I jo els hi contest: Són diferents, m'agraden exactament els dos... no es poden comparar. ... Doncs el mateix. I els actors, al meu parer (i mira que jo faig teatre i sóc moooooooolt crític, en això), ho fan molt bé!

Adéu!

Publicat: dt. abr. 20, 2004 9:24 pm
Autor: Jomast
Podrien fer Salvar al Soldado Ron :roll:
Yarrick_ ha escrit:Jomast jo ja sé de que parles i vull que sápigues que no penso que aquest és el lloc adeqüat per treure aquest tema, que a més no té a veure amb HP.

:( sense comentaris. Per l'altra gent, no vulgueu saber de què parlem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Com ke no hi ha cap relació? xdxdxd
Sinò pk hi han els sangs de fangs? xdxd
Està tot manipulat?

Publicat: dj. abr. 22, 2004 5:37 pm
Autor: Alanis
Pfffff...cada vegada que llegeixo un tros més cada vegada és més diferent!
Igualment, les pelicules m'agraden molt, tot i que es deixen molts detalls. Sincerament, a la primera pelicula vaig anar-hi amb una amiga...i evidentment hi havien la tira de nens petits allí....jo flipava més que tots! Són genials pels pekes (jo no sóc peke però infantil pode si :oops: ). Ara...els llibres són infinitament millors!!
Petons!