Normes del fòrum

Aquí envieu tots els temes relacionats amb el lloc web.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
Padfoot
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 1878
Membre des de: ds. abr. 30, 2005 7:28 pm

Normes del fòrum

Entrada Autor: Padfoot »

Normes bàsiques de convivència:

- Respecte i tolerància: En aquest fòrum som molta gent amb maneres de pensar diferents però s’ha de respectar a tothom, encara que pensin de manera diferent a la nostra. Mai s'ha d'intentar imposar el nostre punt de vista a la resta d'usuaris, tothom és lliure de pensar el que vulgui. Si considereu que algun usuari us ha faltat al respecte o ofès amb algun comentari seu, informeu a un moderador que s'encarregarà de resoldre el problema. Qualsevol usuari que falti al respecte a un altre usuari o moderador serà avisat que millori el seu comportament i si no ho fa serà banejat.

- Baralles: Una baralla mai és culpa d'una persona i prou, un pot començar-la però els que la continuen són tan culpables com el que l'ha començada, així que si veieu algun comentari/opinió amb la que no esteu d'acord, contesteu de manera educada i pacifíca i si sabeu que amb la vostra resposta només fareu que empitjorar la situació abstenir-vos de fer-la. Volem un fòrum net de baralles i mal rollos entre usuaris, per tan tancarem tots els temes que veiem que només fan que provocar baralles entre usuaris. Qualsevol conflicte personal que tingueu amb algú, resoleu-lo en privat.

- Paciència: Els moderadors no vivim permanentment al fòrum, i quan entrem no sempre podem revisar tots els missatges publicats desde la nostra última visita, així que si veieu missatges/temes fora de lloc o que no compleixen les normes, ni us llanceu a sobre l'usuari que les ha incomplert, ni us queixeu perquè no se l'ha avisat i a vosaltres no sé quin dia si que se us va avisar. Si voleu col•laborar amb el bon funcionament el que podeu fer és avisar al moderador que veieu que estigui conectat i ell ja pendrà les mesures que cregui convenients.


Normes específiques del fòrum:

- Abans d’obrir un tema assegureu-vos que ho feu al subfòrum que li correspon, comproveu que no tinguem obert un tema igual o semblant al vostre i eviteu obrir temes de poca rellevància que només puguin interessar a un nombre reduit de persones. Recordeu que al fòrum hi ha gent de totes les edats, potser a vosaltres us sembla un tema molt interessant però a la resta d'usuaris no. Així evitarem l’acumulació de temes on s’acaba parlant sempre del mateix o temes on participa poca gent.

- Quan pengeu fotos, si són molt grans pengeu-ne miniatures o simplement deixeu la URL de la foto, així no se’ns desquadra el fòrum. Si no sabeu com fer-ho passeu pel subfòrum el web i trobareu un tema titulat Guia per penjar imatges on s’explica com fer-ho

- Si voleu penjar fanarts o dibuixos que no són vostres, si us plau citeu la web d'on els heu tret i si en sabeu el nom de l'artista també. Així evitarem problemes legals de drets d'autor. Recordeu que tenim el subfòrum de Golallop si els dibuixos que pengeu no són aptes per als menors o poden ferir la sensibilitat d'algun usuari, tot hi això no està permès que els dibuixos continguin sexe explícit.

- Quan respongueu a un tema feu-ho de manera clara i entenedora, penseu que esteu en un fòrum, no enviant missatges amb el mòbil. Eviteu l’ús de les majúscules, s’interpreta com si estiguessiu cridant i és de mala educació. En acabar de publicar un missatge, dediqueu 3 segons a rellegir-lo i comprovar-ne la ortografia, encara que no us ho sembli un missatge escrit correctament facilita la lectura a la resta d'usuaris.

- Abans d'escriure una resposta penseu bé el que voleu dir, no publiqueu missatges perquè si, sense un raonament o una mínima coherència. Escriure simplement tres o quatre paraules dient que esteu d’acord amb el missatge anterior no es considera cap raonament, així que si us plau sigueu més explicatius amb les vostres respostes, es pot explicar amb 3 o 4 línies ben fàcilment. Els missatges que considerem que no estan prou ben raonats o que no aporten res de nou al tema seran esborrats.

- En cas de voler afegir algun comentari o rectificar alguna cosa quan ja hagueu publicat el missatge, no n'escribiu un altre, utilitzeu la opció d'editar missatges. Si publiqueu més d'un missatge seguit seran esborrats i només deixarem el primer.

- No estan permesos els missatges o temes dedicats a fer propaganda, ja sigui d'altres webs o la venda de productes. Si teniu alguna web i voleu que la gent la conegui podeu utilitzar la firma, però no directament als missatges del fòrum.

- Si trobeu a faltar un tema/missatge perquè s’ha tancat o esborrat, no obriu un nou tema preguntant què se n’ha fet. Envieu un MP als moderadors i ells us respondran i explicaran els motius del tancament.

- Els moderadors tenen el dret d’esborrar, moure o modificar qualsevol tema o missatge que no segueixi aquestes normes sense previ avís i cal respectar les seves decisions, si no esteu d’acord amb el canvi, com ja s’ha dit abans, contacteu amb algun moderador i us en donarà més detalls.

- Els moderadors es reserven el dret de modificar o d'establir noves normes si consideren que la situació al fòrum ho fa necessari.


Totes aquestes normes considerem que són necessaries per mantenir un bon ambient al fòrum així que si us plau intenteu complir-les. Els usuaris que no les compleixin seran avisats i si es repeteix el seu comportament seran banejats.

Qualsevol dubte o problema que tingueu sobre aquestes normes podeu enviar-me un MP i us intentaré resoldre el problema. A veure si entre tots aconseguim que el fòrum sigui un lloc on tothom es senti a gust i lliure de baralles :mrgreen:Imatge

Bloquejat