Pàgina 1 de 1

Boicot a tele 5

Publicat: ds. jul. 12, 2008 4:35 pm
Autor: clara_cat
No se si heu sentit el que un grup de persones (indesitjabble, fatxes, ......) han creat per tal d'amargar més la cultura catalana. Aquesta cosa és [i]el manifiesto por la lengua comun[/i] i no se si us l'heu llegit però es fastigós sort que hi han associacions que ja s'han posat en marxa per tal de frenar aquest moviment.
El boicot a tele 5 és perquè dona suport a aquest manifest i van fer un reportatge que donava ganes de tirar la tele pel balcó. TV3 va explicar-ho fa dos o tres dies aproximadament. El boicot s'ha de fer i s'ha de concienciar a la població per tal de que no es deixin prendre el pèl ja que tele 5 és el canal televisiu que té més audiencia a Catalunya i es una vergonya amb el que ens estan fent.

quest és el e-mail que m'han enviat:

La cadena de televisió Telecinco s'ha adherit avui al Manifiesto por la lengua común, que el passat 23 de juny va presentar un grup d'intel·lectuals a Madrid.
La cadena comparteix les exigències d'aquest grup d'intel·lectuals, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Álvaro Pombo, que demanen que el parlament espanyol elabori una normativa per fixar que elcastellà sigui la llengua oficial de tot el territori i l'única 'que pot ser-li suposada' als seus ciutadans'. Telecinco és la primera televisió que s'adhereix a aquest manifest. A més, Telecinco ha dit, a l'informatiu del migdia, que 'posa a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte'.
Si ells s'adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a una vaga que consisteix en no mirar telecinco.
Això no és un boicot, sinó una vaga. Junts podrem!
Telecinco mai més!
PER A QUI NO HO SÀPIGA TELECINCO ÉS LÍDER D'AUDIÈNCIA A CATALUNYA;
ELLS A CANVI D'AIXÒ S'ADHEREIXEN A 1 MANIFEST QUE PRETÈN QUE EL
CATALÀ (ENTRE ALTRES LLENGÜES) SIGUI RELEGAT I MENYSPREAT.
SI ELS CATALANS ENS UNÍSSIM PODRÍEM ACONSEGUIR FER- NOS
RESPECTAR; EN EL SEU DIA HO VAM ACONSEGUIR AMB LA MARCA 'PASCUAL', ARA ÉS HORA
D'IMPEDIR QUE AQUESTS FEIXISTES QUE NO ENTENEN EL QUE SIGNIFICA EL
RESPECTE A UNA LLLENGUA IGUAL DE VÀLIDA QUE LA SEVA (AMB LA
DIFERÈNCIA QUE ELLS ENS LA IMPOSEN A NOSALTRES), NI CONTEMPLEN UNA
DIVERSITAT CULTURAL, ENS SEGUEIXIN PRENENT EL PÈL. JA ESTÀ BÉ QUE
ENLLOC D'ESTAR- NOS AGRAÏTS, VAGIN EN CONTRA NOSTRA
ES CREUEN QUE PODEN TRACTAR- NOS AIXÍ I QUE DAVANT D'UN ATAC CONTRA
LA NOSTRA LLENGUA ENS QUEDAREM IGUAL?? DEMOSTREM- LOS QUE NO I QUE
HAGIN DE RECTIFICAR!!


El manifiesto por la lengua comun us poso el link aquí baix ja que ocupa 4 pàgines:

http://estaticos.elmundo.es/documentos/ ... fiesto.pdf

Re: Boicot a tele 5

Publicat: ds. jul. 12, 2008 5:32 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
A mi el que em fascina és que Tele5 tingui tanta audiència, si té una pèsima programació...o_O Deu ser que tot són gustos, i jo sóc la rara de Catalunya, perquè que a Catalunya Tele5 sigui la cadena líder és vergonyós (jo qüasi només veig LaSexta perquè ara de tv3 només m'agrada Polònia...u_u)

Així que jo no cal que li faci boicot perquè directament no la veig, i els seus ideals...Bé, només cal veure un telenotícies de Tele5 (els del Piqueras, que el treu molt el Monegal per criticar-lo) per adonar-se'n...u_u

Igualment, el manifest aquest no anirà enlloc, si el Govern (espanyol) ha donat recolçament al català i ha dit no al manifest... :roll: Així que a mi em sembla una bajanada per tocar els nassos i poca cosa més, no em sento atacada per aquests ultradetristes perquè per molt recolçament de Tele 5 que tuinguin, mai es faran amb la seva...

Re: Boicot a tele 5

Publicat: dg. jul. 13, 2008 12:29 pm
Autor: HpConan
Estic totalment d'acord amb la LunaBlack_Lovegood.
Vaja, no entenc com pot ser líder d'audiència a Catalunya i enlloc. :think: :think: Jo e´s que fa dècades que no veig Telecinco ja de per si :boig: :boig:
Per altra banda, això dels boicots ho he vist sempre força inútil ^^' I, finalment, això del "manifiesto" (amb "o" XD) no crec (esperem :pray: XD) que vagi enlloc, tampoc...

Re: Boicot a tele 5

Publicat: dg. set. 28, 2008 10:17 am
Autor: Lena
sisi la meva mare em diu q n lem d veure pq n es bo i pq se li a d fe boicotXDXD pero a mi com q me la retintamplam doncss.. :P