Pàgina 1 de 1

Recomanació a la cinquena potència

Publicat: ds. maig 03, 2008 11:25 pm
Autor: Eric Ardan
Us deixo el tràiler d'una pel·li-documental Earth, la película del nostre planeta, una producció de la BBC -com sinó- de magnífica factura que vaig veure junt amb 1700 camarades d'ESO a l'Edifici Fòrum, farà dues setmanes. És una de les coses més corglaçadores que et pots passar davant dels ulls i adonar-te d'una vegada per totes què és el que t'envolta. És impossible veure amb els mateixos ulls el món animal després de passar-te el documental. No és un relat desesperat sobre els efectes del canvi climàtic. Es limita a exposar com les estacions determinen la vida de milers d'espècies, començant per uns ossos polars que fugen del desgel, passant als elefants que travessen el desert del kalahari a la recerca de l'inundat Delta del Okabango, o les balenes geperudes que travessen tot el planeta a la recerca del krill. Tot plegat, una exposició brutal de l'equilibri quasi magnètic del conjunt d'espècies del planeta carregat d'una èpica insuperable i una banda sonora i una fotografia com a mínim espectaculars. Més que recomanable!


Re: Recomanació a la cinquena potència

Publicat: dc. maig 07, 2008 4:05 pm
Autor: Severus Davnur
Bones Eric!

Desprès de la teva "publicitat" sobre la pel·li-documental Earth, la película del nostre planeta, et puc dir que m'has "embaucado" xD. El tema del canvi climàtic m'interesa força, però tenint en compte que no anirè al fòrum a veure-la (per falta de temps), vaig decidir buscar-la per l'emule, el problema és que no l'he trobat. (tampoc vaig buscar molt)

El títol és exactament aquest? perquè em posarè de valent a veure si la trobo per algun lloc (sense pagar, clar 8) )

Re: Recomanació a la cinquena potència

Publicat: dj. maig 08, 2008 5:04 pm
Autor: Eric Ardan
La pel·li de fet només és en castellà, vindria a ser quelcom així com Earth. La película de nuestro planeta (i oh, sorpresa, la dobla el Constantino Romero... si la veus amb una pantalla gran i un altaveu potent et deixa de pedra!) Et passo el primer enllaç que he trobat pel google:

http://www.3xl.cat/p3xl/3xlItem.jsp?idi ... m=cartelle

Ja veuràs com t'entusiasma i et corglaça, sinó, et torno els diners! :pastanaga

Re: Recomanació a la cinquena potència

Publicat: dv. maig 09, 2008 5:11 pm
Autor: HpConan
Ja la tinc, però no me l'he descarregat, això mai!

Encara l'he de veure, perquè realment a mi també m'has convençut XD XD Justament avui l'he "acabat de tenir" ^o^

Re: Recomanació a la cinquena potència

Publicat: dv. maig 09, 2008 10:24 pm
Autor: Severus Davnur
Molt bé, molt bé!

Faré com el Marc....en breu també "l'acabaré de tenir" xD
No prometo veure-la aviat, però en quant tingu una mica de temps us dic que m'ha semblat!

Merci