Pàgina 1 de 4

Spoilers? - Titols dels capítols i possible final?

Publicat: dg. jul. 15, 2007 5:27 pm
Autor: BeTu
A veure, poso Spoilers en interrogació perquè no és res verificat, però mentre estava a Mundopotter, en la notícia de les primeres línies del últim llibre, una persona a postejat això:

(Perill d'spoilers - perill d'spoilers falsos xD no sé)

FINAL DEL LLIBRE:
http://i13.tinypic.com/6b9k6tl.jpg
http://i17.tinypic.com/6cfi4p5.jpg
http://i10.tinypic.com/61nud1d.jpg
http://i10.tinypic.com/6fta6hs.jpg

Però digo yo que ha de ser fals, perquè el llibre no s'ha publicat :roll: No sé, el que vulgui llegir-ho que em respongui si us plau, encara que em sembla que és fals... Tot i que amb lo desesperat que estic m'ho crec tot xDD...

Publicat: dg. jul. 15, 2007 5:33 pm
Autor: Getta91
Això és trola :lol:

I molt gran :lol:

Publicat: dg. jul. 15, 2007 5:39 pm
Autor: BeTu
Si oi?? Ja deia jo... :roll: Tot i que el tio que hagi imprimit les pàgines i ho hagi fet com si fos un llibre és molt flipat :shock: Bueno, nombés queden 5 dies :roll:... (No m'ho he llegit xD Ara mateix he estat llegint el comentaris que han deixat a Mundopotter, ha sigut veure les imatges i portar-ho aquí, però sí que és una mica tonto lo de tenir fills que es diguin Severus dumbledore, o algo així :roll: a més de que en Harry es Potter no Dumbledore xDD)

Bueno, si voleu ho podeu tencar, era per saber si era real o no, ja que allà tothom especula i no deien res de si és veritat o no, i per això he vingut aquí :roll:

Publicat: dg. jul. 15, 2007 5:44 pm
Autor: HpConan
Nononononononono.

Per favor, no. No, per favor. No... xD XD

Trola? Que això és trola? No ho sé. A veure... és que... Això no és trola xD El disseny és exactament el dels llibres de la versió americana.
i d'on hauran tret el dibuix de la MaryGrandPré?

L'estil és inconfusible. No, no. Mare meva. No ho he volgut llegir. He lelgit Ginny, Harry i Ron. I el principi de l'última frase: The scar...

Crec que ja va sent hora que tanquem els fòrums :?

Publicat: dg. jul. 15, 2007 5:53 pm
Autor: Aulin
Hola, a tots!

HpConan, estic amb tu!

Quan he vist la imatge d'aquí damunt, tan gran... gairebé caic de la cadira!!!!!!!!!! Uf, quin ensurt!!!! Conèixer el (possible) començament del 7è llibre em sembla fantàstic (més indicis per a especular), però l'epíleg o final... de cap de les maneres!!!!!!!!!!

Moderadors: no la podríeu editar i que només estigui vistable si hi cliques a sobre, o col·locar un enllaç extern?

A http://www.harryadictos.org/ trobareu més imatges i fragments escanejats del 7è llibre, així com la (possible) LLISTA DE CAPÍTOLS. Podeu entrar-hi tranquil·lament, ja que et fan subratllar el text per a veure'l, o clicar sobre enllaços específics per a veure els escanejos de l'epíleg.

HpConan, si puc aferrar aquí la llista de capítols, ho faré si primer em donàs permís. Altrament, no.

Publicat: dg. jul. 15, 2007 5:53 pm
Autor: Getta91
HpConan ha escrit:Nononononononono.

Per favor, no. No, per favor. No... xD XD

Trola? Que això és trola? No ho sé. A veure... és que... Això no és trola xD El disseny és exactament el dels llibres de la versió americana.
i d'on hauran tret el dibuix de la MaryGrandPré?

L'estil és inconfusible. No, no. Mare meva. No ho he volgut llegir. He lelgit Ginny, Harry i Ron. I el principi de l'última frase: The scar...

Crec que ja va sent hora que tanquem els fòrums :?
Marc, tranquil.
És trola xD
Si la Rowling escriu algo semblant al que hi ha, t'asseguro que la mato... ella té més capacitat d'invenció (de noms i tal xDDD)
Que fort... :lol:

Publicat: dg. jul. 15, 2007 6:00 pm
Autor: HpConan
Aulin, sí, jo també he vist la llista de capítols. Penja-la si vols. XD Mare meva.
No, no. Moriré. El Harry HA de morir. Aiai. Aiai que em dóna un atac.

És la fi del món! Destrueix els scans, salva el món.

Publicat: dg. jul. 15, 2007 9:19 pm
Autor: LunaLovegood92
Això no sembla cap trola!!!!!!!!!!! aish, que em dóna algo! no pot ser un final tan merda! Siusplau... !!!!!!!! Com no sigui una trola, és per matar la JK Rowling! I sembla TAN real! No pot ser.
Perdó per les tres línies.

Publicat: dg. jul. 15, 2007 10:08 pm
Autor: Getta91
Voleu que us expliqui per què és una trola?
Perquè la Rowling va dir que moriria un (o dos, ara no ho recordo) del trio, i aquí hi són tots. És trola, no hi busqueu el que no hi ha.
(De debò creeu que la Rowling posaria tres noms repetits a la saga als fills d'en Harry? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Publicat: dg. jul. 15, 2007 10:59 pm
Autor: Costa
Això és trola :roll:
No he tingut l'estómac de llegir-ho... per favor... si allò és el final me'n vaig on la Rowling i la mato xDDDD

Que si James... que si Lily... i Albus? Per favor... mai ha repetit un nom... i no ho farà a l'últim llibre xDDD

És un bon intent... però no cola

Publicat: dg. jul. 15, 2007 11:26 pm
Autor: Finalpotter
Getta91 ha escrit:Voleu que us expliqui per què és una trola?
Perquè la Rowling va dir que moriria un (o dos, ara no ho recordo) del trio, i aquí hi són tots.
Crec recordar que va quedar molt clar que personatge PRINCIPAL no és el mateix que protagonista.

Estan en anglès no penso ni provar a llegir-m'ho (tampoc a traduir-ho) però sembla que és un final ben cutre. Això dels noms podrien ser en homenatge als personatges que duien aquest nom.

Publicat: dl. jul. 16, 2007 12:52 am
Autor: Aulin
Jo no he llegit el "suposat" epíleg. Ni ganes. Esperaré fins diumenge que ve! Així que, per favor, no faceu cap comentari al respecte: que si noms repetits, que si no-sé-qui-sobreviu... RES, RES, RES... No digueu RES.

Callau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O no tornaré entrar aquí fins d'aquí una setmana!

I, sabeu què? Ben mirat, la llista de capítols finalment no la posaré. Ja us he dit on la podeu trobar. Si bé, en aquest cas, crec que no passa res per llegir-la. Simplement, els noms dels capítols són interessants i et donen pistes per seguir especulant. No hi ha cap espòiler abismal (a diferència, p. ex., de "La tomba albina" del 6è llibre).

Perquè no feim un pacte: SILENCI absolut sobre el suposat epíleg.

En canvi, del possible començament del 7è llibre o de l'índex dels capítols, no descart que en parlem.

Publicat: dl. jul. 16, 2007 8:51 am
Autor: Eric Ardan
Jo desapareixo fins d'aquí a que aconsegueixi llegir-me el setè...

(Ja m'he alarmat llegint els noms de l'epíleg que ha citat l'HPConan, no tant per les presències com per les abscències...)

Bona setmana!!!!

:pastanaga

Publicat: dl. jul. 16, 2007 8:56 am
Autor: Roger J. Potter
No sé si és trola o no... però fer una impressió com aquesta imitant un llibre no és cap complicació... si tothom té la lletra Lumos al seu ordinador xD

No ho he llegit tot però si surten noms d'antics personatges... és extrany perque la Rowling va dir que a ella els noms li encantaven així que sempre se n'inventava de nous...

Apa... jo no desapareixo del fòrum però els moderadors si que podrieu eliminar o amagar temes fins desprès del llibre no? Si no,... fiuuu

Publicat: dl. jul. 16, 2007 9:26 am
Autor: HpConan
A veure. Jo he llegit l'última frase perquè m'han dit que no podia ser, que era trola. Me l'he llegit... I és molt dish, però segueixo pensant que no és trola ^^'
Tot i que tampoc he llegit més del que hauria llegit allà a la Come In. Ja vaig dir que el primer que faria seria llegir l'última frase... Hauria vist i descobert el mateix ^^'
Ara el que faré segur és no llegir-me l'última frase del llibre quan el tingui a les mans, i així em quedarà el dubte de si aquests scans són certs o falsos. Així que prego i suplico que el dia que quedem a la Come In no faci el comentari de Doncs l'epíleg era cert! :cry:

A més, Getta, això que moriria algú del trio s'ho va treure la premsa de la patilla. La Rowling NOMÉS va dir que morira dos personatges que no tenia pensats que morissin, i que un que tenia previst que morís sobreviuria. La premsa, d'això, va deduir que es tractava del Harry i algú més del trio ^^'

Tothom té la lletra Lumos a l'ordinador, però no tothom té la MaryGrandPré que dibuixi per a ell. :roll:

Demano també, com l'Aulin, que no comenteu explícitament el text del suposat epíleg.


Bffff.