Pàgina 1 de 1

Un viatge inesperat

Publicat: dj. jul. 06, 2006 6:01 pm
Autor: Costa
Doncs obro aquest tema, per que la gent parli sobre la meva FF que ja fa un temps que funciona.

Pos això que la comenteu si os agrada o no, si teniu alguna idea, alguna cosa que canviarieu....

Costa

Publicat: dj. jul. 06, 2006 6:13 pm
Autor: Getta91
Molt bona la teva ff i ho saps! xD
Quan l'escrius sense faltes, és clar...
però aquí estic jo, que quan m'aburreixo les arreglo! :P
Trapis, trapis! :wink:

Publicat: dj. jul. 06, 2006 6:52 pm
Autor: Lis Malfoy
Bé, ja ho deus saber pels comentaris que t'hi deixo... La teva ff m'agrada i no sé, ara mateix no se m'acut res per canviar.
Com ha dit la Carla, potser hi ha el tema de les faltes, és l'únic que hi canviaria, però això ja és un defecte professional, xD!
Per tant, bromes lingüístiques a part, només et puc donar ànims i el meu suport perquè la continuïs ben aviat i no ens abandonis!
Vinga, Costa, tu pots! :mrgreen:

P.D.: home, si hi vols fer sortir en Draco, l'Snape i en Lucius més humans... jo encantada! mira, al final he fet un suggeriment, una mica estúpid, hehehe. Això, però, no és un defecte professional, és un defecte sentimental! :P

Publicat: dj. jul. 06, 2006 7:00 pm
Autor: anni
holas!!!
a mi ja saps que m'agrada molt la teva ff!!! i sobre idees pos no sem acut res dw!!!!

Publicat: dj. jul. 06, 2006 7:03 pm
Autor: Costa
Carla i Lis, el tema de les faltes l'estic intentant solucionar, sé que n'hi ha i ara fa uns dies me l'he començat a llegir tota per corregir faltes i tot, també intentaré a partir d'ara fer-ne menys o repassar millor el capítol abans de penjar-lo.
Espero que us segueixi agradant. :wink:

Publicat: dj. jul. 06, 2006 7:06 pm
Autor: Lis Malfoy
Costa ha escrit:Carla i Lis, el tema de les faltes l'estic intentant solucionar, sé que n'hi ha i ara fa uns dies me l'he començat a llegir tota per corregir faltes i tot, també intentaré a partir d'ara fer-ne menys o repassar millor el capítol abans de penjar-lo.
Espero que us segueixi agradant. :wink:
A veure, a mi m'agrada independentment de si hi ha faltes o no! Només faltaria! I si n'hi ha doncs, mira, n'hi ha, i si no n'hi ha tantes, doncs millor! però has de pensar que a mi em costa molt llegir sense analitzar les coses... és la feina, hehehe!
O sigui que no et preocupis, les faltes són el de menys, la història és el que compta! (bé, a veure, diferent que no es pogués llegir de tantes faltes, però no és aquest el cas!)
Vinga, no et preocupis eh! Un petó!

Publicat: dv. jul. 07, 2006 10:14 pm
Autor: roni
Uooo!!! Costa... a mi m'agrada molt! XD Bé, segur que m'agradara molt.... quan la llegeixi.. bé, ja saps que és la segona que tinc a la llista de pendents! Bé, no ho sabies, així que t'ho dic ara! Ole Ole!! ! :D Bé, primer em llegiré "El final" de Lis Malfoy (El Golum ja se l'ha lleigt i me la recomana) I despres va la teva! Que es un xic més lalrga... però es igual ;)

Publicat: dj. jul. 20, 2006 2:49 pm
Autor: Costa
Gràcies a les quatre persones contades que heu comentat! (no n'esperava més la veritat) Roger algun dia te llegiràs... esperaré aquell dia amb ansies! xDDD A veure quan t'hi poses :wink:
Que més... bueno si dir que ja hi ha un nou tros ( vaig atrassada el vaig penjar l'altre dia... però... ja no me'n recordava que tenia un tema aquí... quin cap... xDD) i espero que us agradi!

Costa

Publicat: dl. jul. 31, 2006 12:52 pm
Autor: Costa
Penjat el capítol 16, el pitjor que he fet fins ara per mi! Però mentre us agradi... Aquí les coses es comencen a embolicar, podran tornar en James i la Lily abans de que se'ls hi acabi el temps? Ningú ho sap... només jo! xDDDD En aquest aspecte seré cruel... espero que surti (en el seu moment) com ha de sortir...
Bueno res més si voleu, podeu dir-me la vostra versió dels fets i si estic generosa donar-vos alguna pisteta :P

Publicat: dl. jul. 31, 2006 3:42 pm
Autor: Lis Malfoy
Ei, Costa!
Dona... el pitjor, pitjor, no sé, però no és el millor, això segur! Ens has deixat mig penjats! Hauries de dir si en Sirius s'adonarà d'alguna cosa... oi que sí? Pobre Costa, ella fent veure que no li afecta... Homes! No sé pas per què els volem!
Bé, ja et vaig comentant sempre els capítols, però ara també he dit quatre paraules aquí, per no deixar-te tan soleta!
Vinga, va, el proper ben aviat i amb molta substància! (que fàcil que és demanar, i que difícil escriure-ho, oi?) :mrgreen:

Publicat: dl. jul. 31, 2006 6:30 pm
Autor: Laieta
ostres! a mi m'agrada molt! pero espero que no s'acabi quan acabin el viatje perque a mi m'encanta :P
weno espero que continuis aviat ique no la deixis sobretot (ho dic per l'avís que vas posar al principi de la ff)
wenu, res mes! :mrgreen:

Publicat: dl. jul. 31, 2006 10:52 pm
Autor: Hermion Granger
A mi la teva ff m´encanta, no se m´acut res per canviar, ja que tot esta la mar de bé. :wink:

Publicat: dv. set. 01, 2006 10:09 pm
Autor: Costa
Osti!!! Sí jo tenia un tema de la FF!!! Ara hi he pensat... bueno el cas... ja hi ha penjat fins al capítol 18... he sigut bona no he fet al final el que volia fer amb la tornada, però... segur que hauran tornat? xDDD

La FF com a mooooooolt li poden quedar uns deu capítols... no molts més, si durés més seria perquè ho allargaré perquè ara s'haurà de solucionar tot bastant ràpidet.

Ja que estic... també podeu parlar de la meva nova FF que es diu "El secret de les Kerber" De les tres i mitja que faig (la de Una vida blablabla conto mitja perquè la faig a mitges amb la Carla) és la segona que m'agrada més (adivineu la primera? Si és que el Sirius és el millor!) i si hem feu cas i llegiu alguna de les dos que us he dit... podeu deixar comentaris! xD

Ja us he fotut un rotllo, a veure quan torno a posar algo per aquí xD

Publicat: dv. nov. 17, 2006 8:08 pm
Autor: Costa
Aquesta fanfic ja s'ha acabat (DP: Oooooh... quina pena hem passat tans bons moments...) Sí,,, tu vas sortir a la llum en aquesta fic... i de fet hem passat grans moment eh!
El final, com sempre, tràgic, (DP: sinó no seria un final d'una bona rajadora carlgoleta xD) però espero que us hagi agradat.
A part d'això dir que si després d'aquest capítol teniu algun dubte sobre alguna cosa que potser he deixat penjada al fic, m'ho podeu preguntar a aquí, però abans (DP: oju al datu!) podeu deixar un comentari a la fic que us ho agrairé!
Gràcies a tots per seguir la fic! (DP: Té... un Kleenex... per cert gent! ja que la Costa es tan dolenta ara deixaré un paquet de cKleenex al capítol per qui el necessiti!) Gràcies per dir-me dolenta... (DP: si ho deia pel moment trist... si tu també estaves amb el Kleenex!) SHT! Això no és diu!
Vale em desvio del tema! M'acomiado de vosaltres en aquesta FF (DP: ara ve la publi, no) Doncs sí, podeu llegir "El secret de les Kerber" o "El Black descarrilat", també pot ser que d'aquí poc certa autora del qual el nom no vol revelar potser que ens deixi una sorpreseta... (DP: Atenció! Envia Politono al 7726!) Calla que això és spolier!
Ens veiem per la web!

Publicat: dv. nov. 17, 2006 9:22 pm
Autor: Granger_sellés
eis!! només que sapigues que aquest ff m'ha encantat!!! m'hi vaig viciar xDxD cada dia mirava aviam si havia capitols nous i quan no els veia jo: Merdaaa!!! quin paleixon! :lol:

i quan n'hi havia jo: YABADABADOUH!!!! A LLEGIRLO!!!!!!! :P

has fet un bon treball! ;D

apa siauu wpa*