Pàgina 1 de 5

sirius

Publicat: dc. des. 08, 2004 5:18 pm
Autor: silvietta
hi han rumors d k n sirius turnara al 6è llibre..... s veritat?¿?¿ a mi magradaria, no s pudia morir era l'unic familiar d'en harry capaç d'entendre'l!!!!! wenu no c k algu em digui el k sap sobre el tema!!!

Publicat: dj. des. 09, 2004 5:02 pm
Autor: illuminati
la veritat s q jo tambe he sentit aket rumor, xo no se si és veritat. Això sí, no se com s'ho fara x ferlo tornar, si aket rumor és cert... ja veurem.

Publicat: dj. des. 09, 2004 11:09 pm
Autor: calis
Suposo que aquest rumor no es pdorà confirmar fins que llegim el llibre, no? Creieu que la rowling aniria escam`pant així com així els continguts d'un nou llibre?

Publicat: dv. des. 10, 2004 11:50 pm
Autor: Lady
per moltes ganes que tinguem que el Sirius torni... i per molta màgia que hagi... no pot tornar a la vida... pot apareixer ... si... pero diguem ...és mort. No? si el sirius torna a la vida de pas que ho fassin els seus pares ... vinga tots... ajjjsjjjjajjaj mmmmmmm per cert jo he llegit un munt de rumors.. i mmmm alguns no gaire creïbles pero el que deia... puc posar per aquí alguns quants? més o menys semiraonables?

Publicat: dg. des. 12, 2004 1:09 pm
Autor: Yarrick_
Lady ha escrit:per moltes ganes que tinguem que el Sirius torni... i per molta màgia que hagi... no pot tornar a la vida... pot apareixer ... si... pero diguem ...és mort. No? si el sirius torna a la vida de pas que ho fassin els seus pares ... vinga tots... ajjjsjjjjajjaj mmmmmmm per cert jo he llegit un munt de rumors.. i mmmm alguns no gaire creïbles pero el que deia... puc posar per aquí alguns quants? més o menys semiraonables?
Si, posa.

Publicat: dg. des. 12, 2004 2:03 pm
Autor: Noxy
Jo no crec k torni, xo estar klar k si Rowling el fa tornar si k hi ha mil maneres. de fet torno a dir el k dec haver posat 3 o 4 kops x la web, allo esta a el departament de misteris, justament xk es un misteri, x tant ningu sap si es moren o no, el k se sap es k no tornen.

Publicat: dg. des. 12, 2004 6:23 pm
Autor: calis
mmmm... no va ser a 1 enquesta de la seva web ( JKR) on va dir kelo sirius estava definitivament mort¿?¿?¿?

Arf... si esk...ens ho diu tothom que està mort..... el nick, el remus, l'albus...tots!!

Re: sirius

Publicat: dv. des. 24, 2004 7:28 pm
Autor: Anya_Granger
silvietta ha escrit:hi han rumors d k n sirius turnara al 6è llibre..... s veritat?¿?¿ a mi magradaria, no s pudia morir era l'unic familiar d'en harry capaç d'entendre'l!!!!! wenu no c k algu em digui el k sap sobre el tema!!!
A mi també m'agradaria molt que en Sirius tornés en aquest nou llibre, encara que sigui com a fantasma. En Harry el necessita més que mai, sobretot ara que en Dumbledore no està tan per ell i ni tan sols té en Lupin per parlar-li de la seva familia. Vaja, espero que torni! :roll:

Publicat: dv. des. 24, 2004 7:31 pm
Autor: illuminati
a mi tmb m'agradaria q tornés, xo m sembla q ho tnim mlt difícil...

Publicat: ds. des. 25, 2004 3:24 am
Autor: sonatavarius
jo aposto k la palmat.
Pobre harry, mira k es desgraciat! xDD
A mi tb magradaria k tornés po nanus, em sembla k la cortina ja ha sukat pa amb en sirius.
A més, la JKR va dir k habia plorat alescriure k es moria (segur. pfffffffff. ella mentres vengui). Si no sa de morir del tot, pk ploraria?
A sok el sonata. Es k no se si estik registrat o no!
A mes tink aixo en anglès i vai mix taja. O sigui k no tik massa per traduir
Ale nanit!

Publicat: ds. des. 25, 2004 5:38 pm
Autor: voldy
de debò, que en Sírius està més mort que el Carrero Blanco, així que aneu-vos fent la idea que no tornarà viu... només en els somnis del Harry i en la seva imaginació xdd

Publicat: dl. gen. 17, 2005 8:38 pm
Autor: lali
jo crec k el sírius pot tornar!! :D :D :D el problema es com!!!!!! el harry podria tornar al departament de misteris a buscar-lo, potser darrere la cortina hi ha tothom k hi ha caigut i tan com en coma i kuan surten els poden rescatar!!! :wink: :wink: :wink: m'agradaria molt!!! :mrgreen: :mrgreen: :imslow:

Publicat: dc. març 02, 2005 6:52 pm
Autor: Joel SO
ami em sembla que si que tornara o si mes no se li apareixara

Publicat: dc. març 02, 2005 11:08 pm
Autor: Solysg
O que somniara amb ell i li explicara algunes coses Pero
a) aixo li ho diu voldemort
o b) li diu que mati algu

Publicat: dc. març 02, 2005 11:21 pm
Autor: diego potter
O podria ser que ho beies en el pensiu del dumbledore...