Pàgina 1 de 1

Samarretes HARRY POTRA

Publicat: dg. maig 24, 2009 1:16 am
Autor: JoTGi
Bona nit,
A part de les novetats que en Jun ja ha presentat pel proper Saló del Còmic (a partir d'aquest divendres!!), volem informar-vos que aquest any tindrem Samarreta de Harry Potra! Podeu veure'n el disseny i els colors!

Podeu reservar-la a través del formulari que hem habilitat, juntament amb la resta de material que vendrem al nostre stand (còmic, xapes personalitzades, samarreta Déu Vos Guard). Ens podreu trobar al costat de l'stand del Jun!

D'altra banda, si reserveu la vostra samarreta de Harry Potra entrareu en el sorteig de 5 invitacions per al Saló del Còmic. Si no teniu usuari a Déu Vos Guard o a OUIEA.net, podeu utilitzar el vostre a HPCaT.

Per qualsevol dubte, només heu de preguntar!

PS: Si hi ha cap problema per posar-ho aquí, disculpeu-nos. Siguent tant relacionat amb Harry Potter em cregut que estava bé informar-ne :) Segur que li pot interessar a més d'un i més de dos :P

Re: Samarretes HARRY POTRA

Publicat: dg. maig 24, 2009 1:33 am
Autor: ginny loovegod
wooooo!
a mi sí k m'interessa, però no hi han + dissenys? és que a mi m'encanta harry potera, però als meus pares no crec que els hi vagi molt la mintge... ja m'enteneu.
intentaré dir alguna cosa més aviat!

Re: Samarretes HARRY POTRA

Publicat: dg. maig 24, 2009 10:08 am
Autor: JoTGi
Ho sento, ginny loovegod. No hi ha més dissenys. Fer una samarreta així val els seus diners, i no podíem permetre'ns fer-ne més d'un disseny... de ganes n'hi ha moltes, però de diners no gaires! xD Si hi ha sort, en una propera edició en farem de diferents :) Tot i així, als pares els dius que és la portada d'un llibre i ja està jejej :ballar: