Abyss - Capítol 5
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 16/10/2015 a les 21:57:56
Última modificació 16/10/2015 a les 21:57:56
Tots els capítols de Abyss
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 5

L’Abyss estava estranya. Sempre ho ha sigut, però aquells dies ho estava més que mai. El dia de les proves, al Gran Saló, em va dir que havia estat triada com a caçadora per al seu equip. Després vam anar a donar una volta pel castell.

Es va quedar amb la mirada perduda, no sé si estava mirant una ombra que projectava una de les armadures o què.

Quan li vaig preguntar, em va dir que pensava en casa seva. Després vaig preguntar-li com era, però va marxar corrents. La vaig voler seguir, però en un no-res va ser a la seva sala comuna. Em vaig arronsar d’espatlles i vaig pujar a la meva.

Em vaig posar a fer els deures a la butaca de sempre. Com sempre, em van ignorar. Ja hi estava acostumada, m’ignoraven per deixar-me veure amb l’Abyss i, a vegades, amb en Gabriel.

Tot d’una, vaig sentir una veu.

-Puc seure aquí?

Assenyalava una butaca amb uns quants pergamins, que vaig enretirar, a sobre.

-Sí, i tant, Marcus. Què vols?

-Res, només és que et veig una mica apartada de tothom.

-Si tothom m’ignora…

-Ja. És per anar amb aquella noia d’Slytherin.

-Em cau bé, no me’n penso allunyar. Ja t’ho vaig dir.

-No t’hi insistiré més, Shayla. Què fas i deixes de fer és cosa teva.

-Gràcies.

-De res, dona.

Li vaig somriure i vaig tornar a concentrar-me en els deures. Creia que en tenia molts, però no sabia què m’esperava en cursos més avançats.

Al dia següent, vaig anar directament a la meva taula, a l’hora d’esmorzar. Estava emprenyada amb l’Abyss perquè havia marxat d’aquella manera i no li volia parlar fins que ella em donés explicacions.

Em tocava Pocions a primera hora. Vaig estar a prop del grup de Gryffindor, sense anar a buscar ni l’Abyss ni en Gabriel. Va ser ella la que es va acostar a nosaltres.

-Shayla, per què estàs així?

-Per què vas marxar l’altre dia? Com a mínim em podries haver dit alguna cosa!

-Ho sento, però és que… No et puc explicar gairebé res de mi.

-Si no em vols explicar coses sobre tu no ho facis. Però digues que no vols fer-ho. Perquè si no ho dius, jo m’empiparé i no voldré parlar més en tu.

-De veritat que ho sento, Shayla, jo…

-No diguis res més. Sisplau. Només vull estar segura que no marxaràs corrent quan et parli d’un tema que no t’agradi. M’ho dius i ja està, d’acord?

-Està bé.

Després d’aquella conversa, tot va canviar. La nostra relació es va tornar més estreta, però hi havia alguna cosa que abans no hi era. Les dues sabíem que hi havia coses que eren secretes, i allò creava un ambient una mica tens.

El temps va passar ràpid i va arribar el primer partit de la temporada. Slytherin contra Hufflepuff. Van guanyar els verds gràcies a l’Abyss, que va capturar la papallona daurada en amb prou feines dos minuts.

Vaig aixecar-me i aplaudir. Havia aconseguit camuflar-me entre els Slytherin, la meva tendència innata a ser invisible hi va ajudar. Un cop vaig sortir i vaig veure el mar d’animadors de Hufflepuff, vaig canviar màgicament els colors de la meva bufanda i m’hi vaig sumar. No havien de sospitar, els havia dit que estaria per allà, però no on exactament.

Vaig arribar sense entrebancs a la sala comuna, posant cara d’irritada. He de fer veure que la victòria d’Slytherin m’ha molestat una mica, i me’n surto bastant bé. No colaria dir que el quidditch no m’interessa quan estic a l’equip.

Quan em vaig desfer de la bufanda (li vaig fer un evanesco) vaig baixar i esperar l’Abyss en un racó. Sabia que ella es fixaria en mi, però que els altres no. Va ser tal com m’esperava jo. Els va deixar passar i després vam anar a darrere del bedoll a parlar. És un lloc bastant amagat, així que, a no ser que hi anessin expressament, no ens trobarien.

-Ho has fet molt bé al partit, Abyss. Em fas por.

-No et pensis que et deixaré guanyar! -em pica l’ullet.

-I tu no et pensis que t’ho posaré fàcil…

Vam riure totes dues. L’Abyss era una gran amiga, per a mi. Estava molt a gust amb ella, i no creia que la relació que teníem canviés, en un futur proper.

-Shayla, com és la teva família?

Vaig parpellejar, destarotada.

-Doncs… són gent normal. El meu pare és muggle. És un químic. I la meva mare és bruixa, fa de dependenta en una botiga de la Ronda d’Allà. Ens estimem molt, i… Bé, això és una família normal, crec jo. I la teva família? Com és?

Abaixa la mirada i sembla que la veu se li encalla, perquè fa un parell d’intents abans de contestar-me.

-Jo… jo no sé qui són els meus pares. Només tenia la meva germana bessona, l’Alice, però se la van endur no sé on… Vull recuperar-la, però no sé com, ni tan sols amb qui està.

-Ostres… Ho sento, Abyss.

Vaig veure que les llàgrimes li mullaven la túnica i la vaig abraçar. L’Abyss era -i encara ho és- molt important per a mi. Sabia que, tot i que era el primer cop que em parlava d’ella, sentia el mateix respecte a mi.

-Gràcies, Ali… Shayla.

Vaig somriure. No vaig tenir-li en compte l’equivocació, jo també m’hauria equivocat si hagués tingut una germana desapareguda i hagués estat pensant en ella. Vaig acaronar-li els cabells. Són molt suaus, em va agradar aquell tacte. Els meus, en canvi, són rebels i aspres. Ho he intentat tot per a suavitzar-los.

Quan ens vam deixar anar, vaig veure que ella tenia els ulls enrogits i rastres de llàgrimes a les galtes. Amb un dit, li vaig assecar la cara. No m’agrada que plori.

-Shayla… per què fas això?

-Què vols dir?

-Per què no marxes, com tots els altres?

-Doncs… perquè m’importes, Abyss. No et deixaré plorar.

Amb un somriure a la boca, vaig començar a fer-li pessigolles. Les seves riallades ressonaven pels jardins.


Llegit 636 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarUnoiEnviat el 18/10/2015 a les 11:35:50
    #26261He escrit 10 fanfics amb un total de 50 capítols

    Bona aquesta manera de fer que algú no plori: pessigolles XD Bé, per fi li ha explicat una mica com és la seva família; a veure si ara la seva relació deixa de ser tensa.

    Ostres, en dos minuts captura la papallona? Això ni el Harry! Ho tindrà difícil la Shayla, per guanyar-la...

    No sé si sóc jo, però tinc la sensació que les equivocacions de l'Abyss (en comptes de dir-li Shayla li diu Alice) no són casuals... potser la Shayla s'assebla molt a l'Alice... o potser l'Alice és la Shayla?

    Anem al següent capítol!




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 18/10/2015 a les 13:08:14
    #26263He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    L'Abyss és molt bona, en quidditch, però tampoc hem vist la Shayla, Unoi. Sí, les pessigolles són un remei molt eficaç, contra les llàgrimes...

    I tens raó, les equivocacions de l'Abyss no son casuals. La Shayla i l'Alice s'assemblen, però no són la mateixa. A veure si avui puc tenir penjat un altre capítol...




  • AvatarCassandra RossEnviat el 20/10/2015 a les 17:02:16
    #26271He escrit 13 fanfics amb un total de 62 capítols

    Hola!

    Que fort que la Abyss hagi capturat la papallona daurada en dos minuts! Em sembla que això està al nivell dels partits oficials de Quidditch... Jo també ho trobo molt interessant que l'Abyss li vulgui dir Alice a la Shayla. El que tu diguis, però jo estic a favor que de manera directa o indirecta si la Shayla no és l'Alice, almenys té alguna relació amb ella.

    M'agrada molt la manera com està narrat, perquè es veu que és la Shayla (anava a dir Alice, mare meva) que ho narra desde l'escena del principi, recordant tot el que va passar. És una manera de narrar que m'agrada molt, t'està quedant molt bé ^^ Felicitats per anar millorant al llarg de tots els fanfics que escrius :D

    A la primera línia, la combianció de ser i estar em sembla una mica estranya, però millor que t'ho comenti algú altre que en sàpiga més.

    Fins al pròxim!!

    Cassie




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 20/10/2015 a les 17:50:37
    #26274He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    Sí, potser he exagerat amb això de la papallona daurada, però la captura en poc temps. La combinació aquesta, ho he mirat i és que el ser és que l'Abyss ha sigut sempre una mica estranya, però l'estar es refereix tan sols a aquell moment. Espero no haver-te embolicat molt.

    Això ho he dit ja no sé quants cops: l'Alice y la Shayla s'assemblen, però en principi no tenen cap mena de relació.

    Gràcies, Cassie. M'alegro molt que t'agradi. La veritat és que últimament m'està donant per fer experiments, i és una sort que surtin bé.

    Potter_granger




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 01/11/2015 a les 15:06:38
    #26282He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Hala, m'ha semblat molt trist que hagi de fer veure que va amb Hufflepuff si va amb Slytherin! XD Hauria d'anar del color que li roti (si no són els de la seva casa, és clar, tampoc no volem traidors, però jugant dues cases que no són la seva... a la gent li hauria de ser igual, no?).

    Em sembla que de vegades la Shayla és una mica cobarda, o potser és simplement que no vol buscar merder... Igualment, crec que potser la Shayla també hauria de fer un esforç per acostar-se també a la gent de Gryffindor, que al cap i a la fi són la seva família, i sembla que s'hi posi una mica de cul, no? De fet, el Marcus ja l'ha anada a buscar un parell de vegades i sembla que està interessat en ser amic d'ella; també podria fer un esforç. Segur que si els de Gryffindor la coneguessin millor i fos amiga seva no els molestaria amb qui anés o deixés d'anar... O són tots molt imbècils? No ho sé, és una opinió. 

    L'Abyss tampoc no sembla que tingui gaires amics. En el seu cas potser ho entenc més, és una noia estranya, misteriosa, que té molts secrets i no pot parlar de res.. Està de sort de tenir la Shayla, almenys, perquè no és gaire sociable, oi? No m'estranya, tota la vida tancada en una mansió amb l'única companyia de la seva germana... Tenen una relació molt bonica. Em pregunt si desembocarà en alguna cosa més...




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 01/11/2015 a les 15:32:58
    #26284He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    És cert que no s'hauria d'amagar, però la Shayla tampoc vol problemes. En Marcus potser l'entendria, però els altres, com tu dius, són tots bastant imbècils. S'hi posa una mica de cul perquè en Marcus li va dir que hauria de deixar d'anar tant amb l'Abyss, i això ja l'ha predisposat malament. Però segurament si va a buscar-los i s'hi fa una mica més, doncs veurà que pot fer la seva vida amb certa normalitat. En part es fiquen amb ella perquè és gairebé una desconeguda, per a ells.

    La relació de la Shayla i l'Abyss m'agrada molt d'escriure, la veritat és que és molt bonica. I em sembla que ja sé per on vas, amb això de desembocar en alguna cosa més... No t'ho diré pas. L'Abyss és misteriosa, sí, però no és que no pugui parlar de res! Simplement no vol parlar de si mateixa. Pel que fa a altres temes, és una noia com qualsevol altra.