Abyss - Capítol 3
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 03/10/2015 a les 21:54:10
Última modificació 03/10/2015 a les 21:54:10
Tots els capítols de Abyss
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 3

Hogwarts m’encantava. Em tocava Pocions. Ho recordo perquè era una de les poques classes on coincidia amb l’Abyss. Estàvem tots esperant a la porta, el professor sempre arribava una mica tard. Sí, aquell curs totes les classes de Pocions eren a primera hora.

-Hola, Abyss! -la vaig saludar.

Vaig veure que amb ella hi havia un noi, possiblement un Slytherin.

-Hola. Com et dius?

-Gabriel. I tu?

-Shayla.

Vam somriure. En aquell moment va arribar el professor i vam seure. L’Abyss es va posar al mig. Pocions era una de les meves assignatures preferides, i se’m donava molt bé.

Aquella classe em va passar molt ràpid, igual que les altres. Tenia ganes que passés ja tota la setmana. Hi havia les proves de quidditch de Gryffindor, aquell cap de setmana i, tot i que jo no tenia escombra, si passava, els pares me’n comprarien una.

A la sala comuna, després d’acabar les classes de la tarda, em vaig posar a fer els deures, com cada dia. Un dels nois no va trigar en acostar-se’m.

-Què feies amb aquells Slytherin?

-Qui? En Gabriel i l’Abyss?

-No sé com es diuen, suposo que sí. Saps que els Gryffindor no hem d’ajuntar-nos amb els Slytherin.

-Això són ximpleries, Marcus! A més, ja coneixia l’Abyss d’abans de la cerimònia de la tria. Si em cau bé, no deixaré d’anar-hi perquè sigui Slytherin.

-Tu mateixa. Jo només t’ho dic, en realitat sóc força tolerant. Com segueixis així tindràs problemes amb la resta de la residència.

-No deixaré de banda l’Abyss. I si això vol dir incloure en Gabriel al grup, si em cau bé, ho faré.

-A veure, Shayla, escolta’m. Si a mi tant me fa amb qui vagis! El que no vull és que per culpa d’això tinguis problemes amb els Gryffindor més… radicals.

-Ho sé, però a mi m’és igual tenir-hi problemes o no. Fica’t en els teus assumptes i deixa’m en pau, vinga!

Vaig tornar a centrar-me en els deures i el vaig ignorar totalment. Ni tan sols sabia què em deia. Quan vaig acabar, em vaig fregar els ulls, vaig tancar els llibres, enrotllar els pergamins i desar-ho tot. Aleshores me’n vaig anar a sopar.

Un cop vaig ser al Gran Saló, vaig saludar l’Abyss i vaig anar a la meva taula. No menjo gaire, i aquell dia no va ser l’excepció a la regla. Quan vaig acabar, em vaig aixecar i marxar. Estava esgotada, el primer dia de classes havia estat molt dur per a mi.

Va passar tota la setmana. Jo estava emocionada. Per fi era dissabte! Somrient, vaig esmorzar i a primera hora ja era al camp de quidditch. Hi havia dues vacants d’encistelladors, faltava un batedor i el caçador havia marxat. Jo em presentava per a caçadora.

Vaig agafar fort el mànec de la meva escombra una vella Nimbus 2000. Ja havien tret la… 2020? O potser la 2021? No ho sabia, però si aconseguia la plaça, en tindria una d’aquelles.

Estava en clar desavantatge respecte el meu company, que tenia una escombra de les més noves. Ens van donar l’ordre de pujar. Ho vam fer. El vaig mirar, ell era un noi alt de cinquè o sisè. Jo havia estat practicant durant tot l’estiu i ell tenia una escombra bona.

Ens vam envolar. Des del primer moment vaig veure que era bastant incompetent. No controlava bé la seva escombra, i jo, tot i que podia agafar menys velocitat, virava molt millor que ell.

No em va costar atrapar la papallona daurada. Vaig tancar la mà al voltant de la freda pilota i vaig alçar el puny. Tanmateix, el que vaig rebre no va ser tan sols una ovació, sinó que també hi havia un principi d’esbroncada per allà. Sabia a què es devia, però no m’importava. No volia estroncar la meva alegria per aquella ximpleria.

Vaig pujar a la grada i hi vaig veure l’Abyss. Semblava que ningú s’havia fixat en ella, tot i que allò era difícil. Estava sola, en Gabriel no l’acompanyava. Vaig saludar-la i seure al seu costat.

-Ei, Abyss! Com t’ha anat la setmana?

-Bé. Els Slytherin no és que em facin gaire cas, tret d’en Gabriel, és clar. I a tu?

-També bé. Em passa el mateix que a tu, els Gryffindor no em fan gaire cas. Però a mi ja m’està bé. Et presentaràs a les proves del teu equip?

-Sí. Definitivament, sí.

-Potser no hauries de ser aquí. Et podrien acusar d’espia.

-Jo vull parlar amb tu, no pas aconseguir informació de l’equip rival. Que diguin el que vulguin.

Vaig somriure. L’Abyss és així, no es deixa convèncer fàcilment.

-És igual, tens raó. És una ximpleria, això.

-Has volat bé.

-L’altre era un patata.

-Això també és cert.

-Tu saps volar en escombra?

-Sí. Vaig aprendre’n molt aviat.

Em va passar pel cap que seria una bona contrincant. Vaig posar una mà a sobre de la seva i vaig mirar la resta de les proves. Definitivament, el nostre era un bon equip.


Llegit 669 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 05/10/2015 a les 17:01:17
    #26231He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Ohhh, que guai, la Shayla és a l'equop de quidditch! Pregunta: representa que ja ha passat tot un any, o és que han tret aquesta norma que "els de primer no poden jugar a l'equip"? (Personalment sempre m'ha semblat una norma una mica ridícula!) 

    Ja vaig pensar que en algun moment la Shayla es trobaria tenint una conversa com la que té amb el Marcus. Ell sembla força enrotllat dins de tot, però segur que rebrà algunes males cares per la seva resi... (que si em sento indentificada? Qui? Jo? Eh? XD)

    Veig que els teus personatges sempre són bons en pocions! Segur que deu ser una assignatura que a tu també et deu semblar que t'agradaria oi? Jo també ho faig això... Jo crec que seria un desastre en Pocions (Química! Uf!) però que potser se'm donaria bé Encanteris o Defensa.. almenys és en el que hi posaria més ganes!

    Bé, crec que la teva ff va per molt bon camí, ja tinc ganes de saber què passa amb la família de l'Abyss i saber qui és aquesta noia tan misteriosa...!

    Petonets! 




  • AvatarCassandra RossEnviat el 07/10/2015 a les 16:20:54
    #26234He escrit 13 fanfics amb un total de 62 capítols

    Que guai, la Shayla i el Gabriel també s'han conegut ^^ Vaia tela, que pocions sigui a primera hora. No se'ls ha acudit fer campana? xD Jo també penso que tela la conversa amb el Marcus, però encara ha sigut prou raonable, dins de tot. A veure com anirà amb la resta de companys de Gryffindor, no crec que siguin tot flors i violes.

    Ostres!! A Quidditch, que guai. Jo també tinc el mateix dubte que la Agatha. No crec que ja estiguin a segon, sino que la Shayla deu fer les proves de quidditch a primer... Però llavors, em sembla que en algun lloc hauries d'haver dit que ja no hi havia aquella norma, o algun alumne s'hauria d'haver negat a fer-li la prova.

    M'ha agradat molt ^^

    Cassie.




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 07/10/2015 a les 17:40:31
    #26235He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    Agatha: la norma s'ha tret, m'he oblidat d'especificar-ho. Jeje, en Marcus és dels més majos dels que estan en contra que la Shayla es relacioni amb l'Abyss i ara també en Gabriel. Sí, m'encantaria fer Pocions. I la química m'encanta. Huh, la família de l'Abyss... Ho tinc bastant pensat, però serà un cacau mental escriure-ho.

    Cassie: és guai, no? Sí, Pocions a primera. Campana? Què dius??? La Shayla? Ni parlar-ne! Ella ni ho pensa, això! M'encanta escriure quidditch, de veritat. Ja ho he dit a l'Agatha, la norma s'ha tret, sé que ho hauria d'haver posat al capítol (es dóna cops de cap amb la paret, però no gaire forts).




  • Avatarhermione potterEnviat el 07/10/2015 a les 20:06:22
    #26240He escrit 10 fanfics amb un total de 73 capítols

    Vinga vinga, l'últim!!!

    Doncs bé, trobo que per estar ja a la tercera generació la rivalitat no ha canviat gaire, però ja és "normal".

    Ostres Pocions a primera hora... Sort que li agrada, perquè jo em pegaria un tir xD Però si li agrada i, a més, està amb l'Abyss i en Gabriel millor per ella.

    En Marcus trobo que ha estat bastant directe amb la Shayla, i no si això és bo o dolent. 

    Em sembla molt bé que la Shayla estigui en contra del que li diguin els Grys. És la seva vida! Que faci el que vulgui!

    Que guai que estigui de caçadora a l'equip de quiddtch, mola! I, a sobre, és de primer! A veure a quina posició jugarà l'Abyss

    Ens llegim, petonets!!!




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 07/10/2015 a les 20:51:28
    #26243He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    Qui n'ha parlat, de tercera generació? No, que és broma, tot i que no ho digui, sí que se situa en aquest temps, però no tinc previst que surti cap dels fills dels personatges de Harry Potter, ni ells tampoc. Jaja, tothom odia Pocions, aquí? Ai, que l'Snape us ha fet odiar l'assignatura... A mi m'encantaria! Hmmm, això d'en Marcus és perquè fa de portaveu de tot un grup de gent, i és un grup no precisament petit. I sí, caçadora! T'avanço que a l'Abyss l'agafen. Ara... no et diré en quina posició. Sóc dolenta, muajajaja!




  • AvatarUnoiEnviat el 09/10/2015 a les 10:25:21
    #26244He escrit 10 fanfics amb un total de 50 capítols

    Així m'agrada, que es barregi amb els d'Slytherin! Però em preocupen aquests Gryffindors radicals... a veure com acaba :) He de dir que m'ha sorprès que a una Gryffindor li agradès la classe de Pocions i que els de primer ja puguin volar (ja he vist la teva resposta a l'Agatha). Però m'ha agradat que entrès a l'equip de Quidditch. Si l'Abyss també entra estaran a dos equips diferents... hauran de comptir entre elles! M'està agradant molt la FF, continua-la quan puguis! :)




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 09/10/2015 a les 10:53:16
    #26245He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    Gràcies, Unoi!

    Home, la Shayla no deixarà d'anar amb la seva millor amiga per molt que estiguin a residències diferents. Jeje, sí, els radicals posaran problemes a aquesta amistat, em penso... I a gairebé tots els meus protagonistes els agrada la classe de Pocions...