Lily Evans - Capítol 1
AvatarEscrit per hermione potter
Enviat el dia 12/07/2014 a les 17:07:18
Última modificació 12/07/2014 a les 17:07:18
Tots els capítols de Lily Evans
Pròxim capítol >


Capítol 1

 

Hola bruixes i bruixos de la web, i els que no sou de la web també :), espero que us agradi, si no us agrada o voleu donar-me alguna idea o algun consell per veure com puc millorar o arreglar la FF endavant, poseu un comentari i ja intentaré fer-ho. I ara aviso, la FF està narrada en primera persona, o sigui que és la Lily qui explica tota la història, si voleu pel pròxim capítol puc fer que algú altre l'expliqui (en James, en Sírius, l'Snape, l'Alice...). Ja hem direu. :P

Que passeu una lectura agradable ;)

-------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------

El dia 1 de setembre, desprès de tot l'estiu esperant, ara anava cap a l'estació de King's Cross amb el meu pare al volant del cotxe, la meva mare de copilot i la meva germana gran al cantó. Havia estat esperant tot l'estiu a que arribés aquell dia i ara, ara pensava que només feia una setmana, sortia a jugar amb en Severus al parc de davant de casa meva.

A mesura que ens acostavem a l'anada la meva mare em repetia una vegada i una altra:

-Si et passa alguna cosa i vols tornar, no dubtis en enviar-nos una carta, i sobretot tingues cura de la Lana, que necessita que li donis menjar cada dia i no té la deixis allà morta de fàstic...

I jo cada vegada li responia el mateix:

-Tranquil·la mare, estaré bé, ja us ho va explicar tot el professor Dumbeldore en una carta, i si vols us enviaré una carta cada setmana perquè veieu que estic bé.

Tota la resta del camí va ser silenciosa, excepte algun sospir de la meva germana, que no sabia si eren per què estava enfadada o trista, o les dues coses.

Ja erem davant del'estació, el meu pare va apracar el cotxe, en va treure el bagul i ens vam encaminar cap a l'estació nou i tres quarts, que segons el que em va explicar en Severus i pel que deia la carta, havies de travessar una paret, la veritat, això de travessar parets no em feia gaire gràcia, però per anar a Hogwarts era el que havia de patir, enfronatar-me a les meves por.

Era davant de la paret de la que havia de travessar, i vaig veure que un noi de cabells negres em passava pel davant a corre-cuita i desapareixia, em vaig quedar molt sorpresa i la meva germana es va quedar amb la boca oberta, llavors vaig agafar impuls i... vaig travessar la pret amb èxit, com que sabia que els meus pares no la travessarien vaig entrar al tren una mica espantada, i allà vaig començar a veure un munt de gent que entrava a diferents compartiments, vaig anar mirant, compartiment per compartiment a veure si podia sentar-me en algun i llavors vaig veure'n un on només hi havia una noia, que pel que semblava era de la meva edat, tenia la cara molt rodona i crec que també estava una mica espantada, així que vaig obrira la porta i li vaig dir:

-Perdona, et faria res que vinguès aquí amb tu? Es que no trobo cap compartiment.

La noia em va traspassar amb la mirada i llavors se li va dibuixar un somriure als llavis i el va dir:

-Clar que sí, passa, passa.

Vaig passar i llavors vem començar a parlar:

-Com et dius?

-Jo em dic Lily Evans, la veritat és que em feia una mica de por venir, perquè com que sóc filla de muggles... I tu, com et dius?

-Em dic Alice, Alice House. Doncs quan t'he vist no feies cara d'espantada per això. Jo vinc d'una família de briuxots, però la veritat es que estic tan o més espantada que tu.

Les dues vam estar parlant una bona estona, fins que jo va treure el cap pel passadís i en vaig veure una cara coneguda, i vaig cridar:

-Severus!!! Sóc la Lily, aquí!!!

En Severus es va girar, em va mirar i va desviar la mirada, llavors vaig quedar una mica trista, era la persona que m'havia ensenyat tot el que calia de Hogwarts, i ara ja no em feia ni cas.

-Crec que no t'ha saludat perquè va amb els seus amics. En severus Snape és amic d'aquests d'Slytherin, deixa'l, si t'haguès saludat potser l'haguessin pegat o qualsevol cosa pitjor.

Vaig estar la resta del camí absent, pensant en com m'anirien les coses demà i que quins amics més faria a part de l'Alice que havia resultat molt maca.

Quan va começar a fosuqejar l'Alice em va dir que seria millor que ens canvièssim de roba, i dit i fet, les dues ens vem posar l'uniforme, ens vam comprar granotes de xocolata quan va passar el carretó de les llaminadures i ens vem ensenyar cada una com era la seva vareta i que quantes n'havíem provat abans de la que teníem.

El tren va començar a frenar i llavors em vaig començar a posar molt nerviosa, com més pensava en quina residència aniria més nerviosa em posava. Quan vem baixar del tren vaig veure que no feia tan mal temps com havien dit a les notícies, i llavors vaig veure un centelleig que venia del fons de l'estació, i un home molt lat que debia tenir uns vint anys que cridava:

-Els de primer veniu amb mi si us plau, els de primer!

Vaig anar cap a on estava aquell home i vaig passejar la mirada pel meu voltant i vaig veure uns quants nois igual d'espantats que jo, amb una cara blanca que semblava que d'un moment a un altre anèssin a vomitar dels nervis que els debien menjar per dintre.

-------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------

Ara m'agradaria demanar-vos que si em podríeu dir algun cognom anglès, es que en tinc algun però no m'acaba de convèncer gaire. Gràcies per llegir-vos el capítol, la veritat es que no estava segura de si fer aquesta FF perquè no sabia si algú se la llegiria i li agradaria.

Intentaré escriure el següent capítol el més aviat que pugui.

 


Llegit 803 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 12/07/2014 a les 17:53:02
    #24727He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Hola! Wiiii, sóc la primera, que bé!

    M'ha agradat molt aquest capítol, m'he quedat amb ganes de més, se m'ha fet molt curt! L'Alice sembla guai, i a l'Snape li giraria la cara... ¬¬ A mi personalment m'agrada quan les històries es veuen des de diferents punts de vista, però si ho vols narrar tot des del de la Lily també està bé!

    Pel que fa a cognoms en anglès, n'hi ha de "comuns" com els que acaben en "son" (Johnson, Markson, Nocholson, etc) o en "man" (Goldman, Oldman, Hangman, etc) després hi ha els provinents d'Escòcia, que van amb Mc (McCain, McDonald, McPherson, McQuinn, etc) o amb O' (que crec que és Irlandès, però no ho sé segur: O'Brien, O'Donell, etc). Jo normalment el que faig és fixar-me en els crèdits de les pelis o de les sèries, i miro quins noms o cognoms m'agraden!

    Segueix aviaaaat!




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 12/07/2014 a les 18:18:26
    #24730He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    aHola!

    La ff està força bé, m'agraden, les de la primera i la tercera generació. De moment, l'Alice em cau força bé i pobre Snape, que fas que no el deixin saludar la Lily (és l'única persona que ella coneix, fins que es troba amb l'Alice)

    A veure, els cognoms anglesos... buf, no sé! És que ja te n'ha dit molts l'Agatha Black!




  • Avatarhermione potterEnviat el 12/07/2014 a les 18:44:43
    #24733He escrit 10 fanfics amb un total de 73 capítols

    Ostres no pensava que dones tan bon resultat la veritat. Doncs gràcies ales dues, i que l'Snape no saludi a la Lily era per fer més trama, la veritat es que he pensat que el següent capítol pot narra-lo en James, com arriba ell a King's Cross. Ja se que s'ha fet curt, però era per veure si agradava o no, el següent serà més llarg.




  • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/07/2014 a les 19:14:18
    #24737He escrit 12 fanfics amb un total de 57 capítols

    P { margin-bottom: 0.21cm; }

    Hola hermione potter!

    Bon capítol!

    Està bé que variïs de punt de vista al llarg dels capítols. És una bona idea.

    Que bé que parlis de l'Alice, em fa il·lusió veure-la de jove estudiant i amb el cap clar, pobra! El cognom te l'has inventat?

    Ostres l'Snape! Comencem bé, no saludant... I mira que a mi m'encanta, però el noi no s'ho treballa massa, que diguem...

    Sí que hi ha ff que parlin de l'època de la Lily! Els amics d'aMagatotis amb la Lily Evans i en Severus Snape! Els Rondadors d'Aina, El Clan d'Amagatotis d'Agatha Black, James Potter & Co de Laieta, Aquells anys setanta de Cassandra Ross... Una bona pila! Mira-t'ho a l'apartat de fanfictions. N'apareix una llista ;)

    I no et preocupis tant per si llegirem o no la ff que escriguis! Segur que la llegim! Després et toca a tu tenir-nos agafats! ;)

    I te'n surts força bé!

     

    Antares

    PD: Tens comentaris a Lily Potter

     




  • Avatarhermione potterEnviat el 13/07/2014 a les 19:28:54
    #24738He escrit 10 fanfics amb un total de 73 capítols

    Gràcies Antares, sí, el cognom me l'he inventat, perquè me mirat i remirat els llibres i no sortia res on digués el cognom de soltera.

    Ja miraré de tenir-vos agafats!!