Instants - Capítol 1: Noves cares (i d'altres que podrien desaparèixer)
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 03/07/2013 a les 23:58:39
Última modificació 03/07/2013 a les 23:58:39
Tots els capítols de Instants
Pròxim capítol >


Capítol 1: Noves cares (i d'altres que podrien desaparèixer)

Capítol 1: Noves cares (i d'altres que podrien desaparèixer)

 

 

La Julie va obrir els ulls després de travessar la barrera. I allà el tenia, impactant com sempre: el Hogwarts Express, a punt per portar-los un altre cop cap a l'escola.

Creia que no estava tan nerviosa des del primer cop que hi havia posat els peus. Després del que havia passat el curs anterior i aquell estiu, no tenia ni idea de com anirien les coses aquell any.

-Julie! Dona, estàs al mig, surt d'aqui!

La Julie va tornar a la realitat i es va disculpar a l'Hermione.

-Ai, Hogwarts, Hogwarts, tremola, que tornem a ser aquí!

La Mei va aparèixer per la barrera seguida de la Marta i les seves famílies.

S'havien trobat uns dies abans, quan en Harry i la Julie van arribar al Cau per anar amb les famílies d'en Ron, la Mei i la Marta a veure la final de la copa de Quidditch. Aquell final d'estiu havia estat realment divertit, tot i els problemes que s'estaven trobant.

-Julie!- va cridar una veu a la seva esquena.

-Liam!- la Julie es va girar i va córrer per abraçar-lo-. Que moreno que estàs! Què has fet, ja, aquest estiu?

-Descansar al solet- va respondre, encantador com sempre-. I tu què?

-Estar-me a casa els meus tiets. I, al cap d'unes setmanes, en Harry i jo vam anar a casa en Ron per poder veure la final de la Copa de Quidditch.

-No sabia que hi fossis! Si ho hagués sabut t'hauria enviat una carta per veure si tot estava bé!

-Va ser una mica bèstia, la veritat- va respondre la Julie-. Però en fi, estem tots sencers. Pugem al tren i t'ho explico tot. Eh, noies, veniu a...

La Julie va mirar a banda i banda i no va poder veure la Marta i la Mei.

-On s'han ficat?

-Deuen haver pujat, ja. Anem a buscar-les.

Van deixar els altres tres allà i van pujar al tren, buscant el compartiment on s'amagaven les dues, i finalment el van trobar.

-Ja podríeu haver esperat, no?

-És que hem vist en Heath i hem sortit corrents a saludar-lo.

-I avisar, el que és avisar... ja veig que no. Per cert, hola Heath, no t'havia vist.

I tampoc havia vist l'últim ocupant del compartiment, que estava en un racó dubtant si saludar o no.

-Bones, Àlex- va dir la Marta sense gaires ganes.

-Bon dia a totes- va respondre ell sense aixecar-se del lloc.

Un silenci incòmode es va instal·lar al compartiment mentre el tren arrencava. La Julie, però, no va poder evitar fixar-se en els cabells de l'Àlex. Se'ls havia deixat una mica llargs, com abans de convertir-se en un Casanova, que se'ls va tallar, i es tornava a notar que els tenia arrissats. Què coi... quedava molt millor així.

Al cap d'una estona, la Marta i la Mei van sortir per anar al lavabo.

En Liam es va girar immediatament cap a la Julie.

-I a aquesta què li passa?

-A qui?

-A la Marta, evidentment.

-Liam, a vegades fas por- va afegir-s'hi en Heath-. Com pots saber que no està bé?

-Perquè es veu, coi, perquè es veu.

-Repeteixo que fas por- va dir la Julie-. I sí, en Mike ha deixat d'escriure-li.

L'Àlex va obrir molt els ulls sense dir res i va continuar escoltant la conversa. Com havia pogut deixar d'escriure, el molt idiota? Es va fer una nota mental d'enviar-li una carta tan bon punt tingués el moment.

-No em vas dir que s'escrivien dia sí i dia també?

-Sí, això era a principis d'estiu. Fins el moment que la Marta va començar a parlar de Nadal i li va dir que, ara que ja tindria la mudança feta, ja es podien veure. I en Mike es va anar retardant més en les seves respostes, i ara fa dues setmanes que la Marta no rep res.

-I li ha justificat?

-Que va. L'únic que feia a les cartes anteriors era respondre amb evasives. I la Marta vol estar bé i no vol que això li impedeixi gaudir d'aquest curs, però la veritat és que ha quedat bastant tocada.

Llavors, la porta es va obrir i la Marta i la Mei van tornar a entrar.

-De què parlàveu?- va preguntar la Marta.

-Del Nadal- va mentir (o potser no tant) vilment en Heath, mentre tots se'l miraven sorpresos per la seva rapidesa-. Hem sentit coses estranyes.

-És veritat- s'hi va afegir la Mei-, la Senyora Weasley ha dit que probablement ningú tornaria aquest any durant les vacances.

-I també ha dit que ens espera una forta sorpresa quan arribem a Hogwarts...- va continuar la Marta.

Tots van respirar més alleujats quan va entrar la dona de les llaminadures i van poder començar a parlar d'altres banalitats i es van posar al dia. L'Àlex, mentrestant, estava callat i donava moltes voltes a uns quants temes.

I el més important era què fer amb la Julie.

Sí, d'acord, havia passat tres mesos sense parlar amb ella, però això només havia fet que s'adonés de com la trobava a faltar i fins a quin punt arribava a ser important per a ell. I semblava, en canvi, que no hagués passat ni un sol dia, perquè tots continuaven amb el tracte fred de final de curs.

Quan menys s'ho esperaven, el tren va parar a l'estació de Hogsmeade.

 

 

 

La Julie, en Liam i la Marta s'esperaven entre la multitud, sense tenir gaire clar on havien de mirar per veure aparèixer els alumnes de les altres escoles.

-I la Mei?- va preguntar la Julie-. On s'ha ficat?

-Crec que ha anat amb en Ged, l'Apol·lo i en Heath- va respondre la Marta.

-Doncs vés a saber on són, ara. Ja et dic jo que entre tanta gent no els trobarem...

-Ja els tenim aquí!- va dir la veu del professor Dumbledore-. Si no m'equivoco, s'acosta la delegació de Beauxbatons!

Van trigar una mica a descobrir que no venia de terra com s'esperaven, sinó que era un carruatge colossal que s'acostava volant. En van sortir una dona de mida proporcionada amb el seu vehicle, seguida d'una dotzena de nois i noies vestits de blau i amb cara de tenir fred.

Poc després, un vaixell impressionant va sortir del llac, ple de nois i noies fornits i abrigats amb pells. L'aparició del Viktor Krum va provocar crits i rialletes.

 

 

 

L'Àlex va mirar al seu voltant i no va veure ningú conegut. Havia sortit amb en Jack, però l'havia perdut entre la multitud.

No va trigar gaire a adonar-se del cap pèl-roig inconfusible que tenia a la seva dreta. La Julie estava amb la Marta i en Liam.

Va pensar un moment en en Mike i la seva última carta, negant-se rotundament a dir-li res a la Marta. I en la Marta, que portava ja dos mesos a Hogwarts i no era la mateixa que abans.

I qui era el mateix que abans? Només calia veure'ls a ell i la Julie.

Què podia fer-hi? Sabia perfectament que havia estat un capullo integral i que s'havia buscat el que li estava passant. Però no ho podia evitar, no podia evitar que cada vegada que veiés la Julie se li remogués alguna cosa a dins... i donaria el que fos perquè li tornés a parlar, només per això, encara que no fossin ni tan sols bons amics. No podia aguantar passar pel seu costat com si no es coneguessin...

I, d'altra banda, també donaria el que fos per veure-la feliç, i sabia que, probablement, això no passaria si ell estava rondant per allà. Què havia de fer, doncs?

Ni tan sols es va adonar de l'arribada del Krum, i poc després es va veure arrossegat per la gentada que anava cap al Gran Saló. Es va asseure ràpidament a un lloc que va trobar al costat d'en Jack, sense adonar-se de qui tenia a davant.

-Vaja, Àlex, quant de temps! Fa dos mesos que ha començat el curs i no has vingut a saludar... Quan t'has deixat els cabells llargs?

-T'he dit que em parlis? No, oi? Doncs calla la boca, Apol·lo.

-I aquesta hostilitat?

-Ho saps de sobres. No em vinguis amb històries que no estic per aguantar-ho, ara. No t'aguanto, així de senzill. M'has destrossat la vida.

-Només he fet que t'adonessis del que no veies.

-Bonica manera de fer-ho.

-No he dit que fos bonica. Però ha estat efectiva. Vaja, hola, preciosa- va dir a una figura que s'acostava.

-Ni jo necessito els teus compliments ni tu tens temps per perdre dient-me'ls.

-Tan simpàtica com sempre, Gregory.

-És part del meu encant. Però no vinc per això. Heu vist la Julie?

-No, encara no ha vingut. Per què?

-Que no hi hagi Quidditch no vol dir que el pensi deixar de banda. Aquest any entrenarem un segon equip de l'Ala Nord per tenir substituts si els necessitem en algun partit i no haver d'anar a última hora. L'any passat no vam guanyar. I no penso deixar que el que ve passi el mateix.

-Això teu és una obsessió, eh?

La Stella va ignorar el comentari de l'Apol·lo i es va dirigir al Jack.

-Vull que facis la prova per encistellador la setmana que ve. L'any passat en vas encertar nou, i si els altres no n'haguessin fet deu series dins. Així que si continues amb la mateixa habilitat de canell, vine.

-M'ho pensaré- va dir en Jack-. Perquè tinc l'opció de pensar-m'ho, no?

-Aquí la que pensa sóc jo. I tot va perfectament. Et vull veure a la prova!

-I la Julie per què la volies?- va preguntar l'Àlex mentre en Jack feia rodar els ulls.

-Perquè vull que entreni el segon equip amb en Heath. I si no m'afanyo no la trobaré- dit això, va marxar sense dir res.

Una llum es va encendre al cap de l'Àlex. S'havia d'apuntar a les proves! Llavors podria passar una mica de temps amb la Julie i les coses potser es tranquil·litzarien una mica. Ni que fos això, que es calmessin...

 

 

 

-Ei, Julie, vine a ballar una mica- va cridar en Heath.

-No estic d'humor- va respondre ella, entre llums de colors, música forta i molta, molta gent.

-Però si hauries d'estar contenta! El teu germà és una llegenda! No sé com ho ha aconseguit, però és l'únic que ha pogut passar el cercle del Dumbledore. I mira'l, Paladí de Hogwarts!

-És que sóc l'única que s'adona que això que li han fet és una putada?

-Però com vols que sigui una putada? Si segur que ell ara mateix ho està celebrant a la seva Sala Comuna! Alegra-te'n una mica, dona.

La Julie va fer que no amb el cap, desistint d'explicar per què estava preocupada.

-Vaig a prendre alguna cosa.

La Marta es va aixecar per acompanyar-la, amb un deix de preocupació als ulls.

-No, gràcies, prefereixo anar-hi sola. Torno de seguida.

La Julie va començar a caminar cap a la taula del menjar i les begudes, a poc a poc, sense pressa, xocant amb la gent que corria per allà. Alguns nois i noies de Beauxbatons i Durmstrang havien anat a l'Ala Nord per unir-se a la celebració.

-Ei, Julie!

-Hola, Liam.

-Com ho portes?

-Doncs malament, què vols que et digui. I sembla que tothom està encantat...

-No ho entenen, no els culpis. Es pensen que el que li ha passat a en Harry és una sort.

La Julie va senyalar amb el cap un noi de cabells negres i ulls verds de Beauxbatons i va preguntar:

-I aquests? Com és que no ho estan celebrant amb els seus paladins?

-Aquell noi de Beauxbatons m'ha explicat que els directors de les altres escoles estaven tan enfadats que els han fet anar a dormir. Els que veuràs per aquí s'han escapat.

-I com és que han vingut aquí en comptes d'anar a Gryffindor o a Hufflepuff?

-Perquè al Gran Saló s'han assegut a les taules de Ravenclaw i Slytherin, i com que aquí tenim de tot, ells els han explicat com venir.

-Ja ho veig... o sigui, que la majoria d'aquests són els liantes.

-Més o menys- va riure en Liam.

-Apa, jo continuo a buscar alguna cosa que aquells m'estan esperant per celebrar-ho- va dir amb sorna.

-Que et sigui lleu!

Va continuar cap a la taula i va servir-se una mica de batut de bescuit. Joder, amb aquelles gerres era facilíssim llençar-se'l per sobre...

-Mainata!

La Julie es va girar i va veure un noi de Durmstrang, ros i d'ulls marrons, que, efectivament, s'havia llençat el batut per sobre.

-Té, agafa tovallons- li va dir, immediatament, allargant-n'hi-. Això serà difícil de fer marxar.

-Grràtzies- va respondre el noi, maldestre-. Perrò crrec que haurré de torrnar a la mefa nau. No tinc rres perr posarr-me...

-Això es pot arreglar- va dir la Julie-. Per què tenim la màgia, si no?

La Julie va murmurar un encanteri i la roba del noi va quedar neta com abans. Ell ho va mirar, meravellat.

-A Durrmstrang no ens ensenyen encanterris tan prràctics...

-Doncs van prou bé, la veritat- va riure la Julie allargant la mà-. Em dic Julie. Alumna de l'Ala Nord, de Gryffindor, faig quart. I tu?

-Durrmstrang, quarrt també. He fingut perr acompanyarr el meu germà gran, que s'ha apuntat però no l'han sel·leccionat. Em dic Nikolai.

En Nikolai va encaixar la mà de la Julie. Tots dos es van mirar i van somriure.

 

 

How do you keep your feet on the ground when you know you are born to fly?____________________

 

Holaholaholaaaaaaa! Ja torno a ser aquí! ^^ Tampoc és que hagi estat gaire temps de desconnexió, i menys tenint en compte que he anat penjant les entrevistes i tal des de fa 10 dies xD Però el cas és que tornem a ser aquí, amb deu capítols molt MOLT intensos!

Què us ha semblat tot? En Mike que deixa d'escriure, la relació de l'Àlex i la Julie, com s'ho pren ell, com s'ho pren ella, el trencament dels Desterrats que es comença a veure quan van a donar la benvinguda als convidats, el paper d'en Liam, l'arribada d'en Nikolai... Per un sol capítol unidó, no? xD

Aquest capítol queda dedicat a les meves magnífiques lectores! ^^ La Judith (que m'ha fet la portada :D), la Marta (que m'està llegint des d'Israel), la Roser (que m'està llegint des de França), l'anna_lovegood (que és la fan número 1 del Heath xD), la Cassandra Ross (que li agraden les apostes :P), la Potter_granger (que sempre vol que les coses s'acabin bé ^^) i la Laia Weasley (QUE S'ACABA D'UNIR A AQUEST ESTOL DE BOGES QUE SOM TOTEEES! Nà, som molt normals. No marxis, eh? :P)

Apa, doncs, moltíssimes gràcies, de veritat, sense vosaltres no tindria sentit ^^ Un petó molt i molt gran, ens veiem al pròxim! :D (Que, per cert, intentaré penjar diumenge)

Gràcies altre cop :D

 

Marta


Llegit 791 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • xudit_95Enviat el 04/07/2013 a les 00:35:19
    #24082

    *-* Pruimer de tot, t'estimu molt molt molt Martaaa!!! <3

    El capitol es una passada, éss un sol capitol però ben intenset eee  ^^ i això mola! 

    Jo opino que el MIke es tontu per deixar de parlar a la Marta, però que hi farem..... però no se, encara que no es vulgui arriscar a començar una relació amb la Marta a distància, no hauria d'haber fet això... vv'

    Entre la Julie i l'Àlex, les coses aniràn malament, jaes veu, però també es veu com l'Àlex vol arreglar les coses...  a veure si té sort, i unint-se a l'equip de Quiditch aconsegueix algo! ^^

    Méees coses.... si, els desterrats estàn molt separats, ja es veu.... ni la Marta, Mei i Julie estan iguals, han passat moltes coses pobres...a més, ara a la Julie,, li diuen que el seu germà haurà de participar al torneig dels Tres Bruixots..... eés per que li doni un un infart a  la pobra xD

    EL Nikolai és una monada! i sapastre hehehe, ja em cau bé eee xD, espero que fagi molt bona maistat amb els desterrats,  o com a minim amb la Kulie, que s'ho ben mereix, no creieu?

    Per finalitzar.... he estat esperant molt aquesta ff! i m'encanta el titol: INSTANTS.... seeeep... i moltes gràcies per demaanr-me de fer la portaad! em va agradar molt fer-la, tot i les equivocaciooooons ehhehehe... aix... que fariem sense pegamento?

    Un petonaas! <3




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 04/07/2013 a les 06:58:25
    #24083

    El meu comentari vindrà aquesta nit :)




  • Cassandra Ross AnònimEnviat el 04/07/2013 a les 13:07:54
    #24084

    M'encantaa!

    Aviso que m'he perdut una mica perquè realment tot va molt i molt ràpid però també està molt bé :) Jo, a mi, el Mike m'està caient molt malament i mira que m'agradava, eh?, el seu personatge... 

    Per una banda tinc ganes que s'arregli tot plegat :) I que l'Alex i la Julie parlint del que es passa i que ho solucionint (pero que abans la Julie es lii amb el Nikolai... es pot demanar això?).

    El Nikolai també m'agrada molt :) Es tant sapastre... El titol també m'agrada molt perquè té un punt de "I què passarà?" que és molt divertit.

    Petons!




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 04/07/2013 a les 14:57:07
    #24086He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    Weeeeeeeee! Per fi el primer! Espero que, com cap al final de l'anterior ff, no ens facis esperar dues setmanes per cada capítol!

    Ha estat molt interessant, i em pregunto quin paper farà en Liam. Si la Julie acaba amb un altre, crec que seran molt bons amics, i si no és amb un altre... potser acaben junts! (És com ho veig jo)

    I el tema Marta-Mike dóna molt de si! A veure, si en Mike deixa d'escriure a la Marta, crec que pot ser per tres raons:

    -No vol patir per si la Marta s'enrotlla amb un altre, és a dir, oblidar la seva anterior relació.

    -No vol que la Marta pateixi.

    -Ha trobat una altra noia.

    I, per últim, espero que l'Apol·lo es calmi una mica amb les apostes, que a tercer la va liar i reliar.




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/07/2013 a les 16:03:55
    #24087He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Judith: en Mike té les seves raons per fer-ho i ho saaaaps. No es vol posar en la vida de la Marta, vol que ella faci el seu camí. En Nikolai és moníssim i el teu dibuix més ^^ Espero que us continui agradant i en Louis us agradi igual o més! :D

    Cassandra Ross: si passes pel fòrum entendràs moltes més coses! De moment hi ha hagut l'1 de setembre i un salt de 2 mesos fins quan vénen els de les altres escoles. Em saltaré més temps més endavant, per això no et preocupis xD Però ja ho aclariré més, suposo que amb això servirà :) Si vols entendre en Mike, fes això, passa pel fòrum, té les seves raons. Us ha agradat, en Nikolai, eh? ^^ Apa, fins el pròxim! :D

    Potter_granger: intentaré anar més ràpid, ara que és estiu, però no em podíeu demanar que pengés més sovint amb exàmens i la sele xD No ajunteu en Liam i la Julie, no, no va per aquí. Mira't el fòrum tu també, que allà hi ha moltes coses respostes :) Potser així entendreu millor en Mike!

    Moltes, MOLTES gràcies a totes. Fins diumenge! ^^




  • AvatarLaia WeasleyEnviat el 04/07/2013 a les 20:27:28
    #24088

    Pinta molt bé!!

    Ja tinc ganes de coneixer bé en Nikolai i també de veure que tal els hi va els altres es clar!  Espero q l'Alex i la Julie s'arreglin d'una vegada!!

    Tranquila que no marxare, ja que m'he enganxat massa a la fanfic... xD

    M'encanta la portada, esta molt ben dibuixada :)

    Un petoo!!




  • AvatarhpkarinaEnviat el 04/07/2013 a les 22:39:05
    #24090He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

    Hola hola! ja sóc ací!

    a veure, opinions:

    Mike, eres inútil

    Àlex, eres inútil

    Julie, we love you

    VOLEM QUE PASE ALGUNA COSA ENTRE JULIE I NIKOLAI! (i també volem que hi haja escenes de Jack i Roser, si, això ho volem totes també xDDD)

    Nikolai, Nikolai, we need more :P

    se m'ha fet hiper mega curt! i el temps ha passat molt ràpid! Però bueno! A esperar al próxim capítol!

    un beset! ^^




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/07/2013 a les 23:38:06
    #24091He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Laia Weasley: haha m'alegro molt que t'agradi tant! ^^ En Nikolai és moníssim, i costarà molt que es refredin les coses entre l'Àlex i la Julie... no serà fàcil, no.

    La més shula de Perpignan: jaaaaaaaaaaaaa faltaves tu! bones opinions, bones xD però els has d'entendreee! Tu has llegit les entrevistes, tu sí que saps per què fan el que fan. Que guai que us agradi tant en Nikolai, en sèrio ^^ I et vaig avisar que no sabia com fer cabre el Jack i la Roser a la ff xD aniran passant, però no et prometo res (hm... aproximadament a la batalla de setè sortiran xDDDDD). Diumeeeenge, que no us faig esperar aquesta vegada!




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 07/07/2013 a les 19:14:13
    #24092

    Hola! Acabo d'arribar a casa!

    Comentari... com dir algu que no hagin dit? (sobretot la Roser XP)

    Mike... jet val maco. Mes increiblement igual les raons nobles i encantadores per les que no parles amb la Marta. PARLA. Comunicat. Sembla que no s'ha apres res del ultim any. 

    Gregory I love you. Ho sento molt pero es massa epica. Vull Gregory/Roure o Gregory/Heath, aviat XP

    Team Nikolai. En serio, es una monada, si us plau que ell i la Julie tinguin algo, que li retorni l'autoestima!

    Benvinguda Laia Weasley, no fem tanta por tranquila :D

    Mola molt i si us plau continuaaaaaaaaaaaa :D




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 30/09/2015 a les 16:12:04
    #26178He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Vale, vale, vale!

    Com ja et vaig comentar, m’he llegit aquesta ff per poder entendre una miqueta millor d’on venim, perquè de vegades (especialment a la batalla final) sortien personatges que ja no recordava qui eren, o no ho sabia en absolut. Et poso tots els comentaris de cop, però veuràs que te’ls he anat escrivint un a un, mentre llegia els capítols.

    Vale, veig que això d’ “Instants” és molt literal, que t’has polit dos llibres en deu capítols! Quina capacitat de síntesi! Jo no seria pasa capaç de fer-ho! XD

    Aquest primer capítol... doncs molt bé, primer el trajecte en tren, que ha estat ja prou revel·lador, l’arribada de les delegacions de Beaubattons i Durmstrang, la Tria del Calze... i la postfesta! M’ha agradat, aquesta festiqui, amb els de les altres escoles!

    Personatges nous que he vist (tot i que ara ja els conec)!  L’Stella, el Liam i el Nikolai! Veus, ha estat una bona idea, poc a poc vaig col·locant les peces al lloc! Vaig a llegir-me el següent!