Els desterrats - Capítol 19: Sigues persuasiu
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 06/09/2012 a les 23:59:46
Última modificació 06/09/2012 a les 23:59:46
Tots els capítols de Els desterrats
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 19: Sigues persuasiu

 

Capítol 19: Sigues persuasiu

 

-Endavant!

La Julie va entrar al despatx de la professora Cast.

-Ai, hola, Julie! Ja és l'hora que havíem quedat? Perdona, se me n'ha anat el cap...

-No es preocupi. Vol que torni més tard?

-No, no, deixo això de seguida i estic per tu.

La Julie va tenir temps per avaluar el que veia al seu voltant. Era un despatx ple de prestatgeries plenes de llibres i més llibres, de tots tipus. El desordre que hi havia no tenia res a envejar al del despatx de la professora Ruella.

-Perdona pel desordre. L'ordre era cosa de la teva mare, no estava fet per mi.

-Sempre parla d'ella. Per què?

La professora Cast va fer cara de nena que, al mig d'una entremaliadura, havia estat agafada.

-És que no ho puc evitar!- va dir, amb veu de frustració-. La veig a ella cada vegada que et miro.

La Julie se la va mirar, divertida. En cert aspecte, el seu comportament tendia a ser infantil. Però no podies evitar agafar-li carinyo.

-En fi, deixem el tema. Què tens, fins ara, de tot això?

-Dues converses i el que vam trobar als despatxos. Pel que sembla, hi ha alguna connexió entre l'Elit i Avalon, l'illa de les llegendes artúriques.

-La conec. Què en sabeu, d'ella?

-El que posava al retall que vam trobar al despatx de la Ruella. Més tard hi vam trobar un llibre que explicava com entrar-hi, però no el vam poder acabar de llegir. Sabem que s'han de passar nou proves i, llavors, convèncer les sacerdotesses. Deduïm que el que volen és entrar a Avalon, però no sabem el per què. Tampoc tenim ni idea de què pot tenir a veure això amb l'Elit, però un dia vaig sentir una conversa que deia... era com si triessin alumnes de l'Elit per alguna cosa.

-Per a entrar amb ells a Avalon?

-Però com ho sabrien, ells? I qui seria?

-No ho sé...

La Julie i la professora Cast van comenar a discutir l'assumpte, i van passar dues hores sense que se n'adonessin. Al final van treure una sola conclusió.

-Heu de tornar a entrar al despatx de la Ruella per saber com continua. Però no ara, espereu un mes o una mica més. Mentrestant aniré esbrinant coses jo. Ara per ara estarà molt pendent del despatx, tenint en compte que es va adonar que vau entrar. Manteniu-vos-en allunyats per un temps. Quan sigui el moment et faré arribar una nota, per ara no ens convé deixar-nos veure gaire juntes. Per si de cas.

 

 

 

-Donem inici a la Quarta Prova! Aquesta prova serà un pèl diferent a la resta. Serà una prova d'informació.

-Informació?- va murmurar l'Àlex a la Julie-. Potser ens expliquen què pretenen...

-Ho dubto.

-La prova consistirà en entrar en un entorn ple de gent. Tots són col·laboradors de la Conselleria que no saben què fan aquí, però guarden un secret. Els diferents elements d'aquest secret estan repartits entre la gent. Heu d'aconseguir la informació completa sobre un assassinat que s'ha comès, incloent-hi el lloc, la persona i l'objecte que s'ha emprat. Tindreu una llista i ho haureu d'anar descartant. Serà una prova completament individual, encara que us veureu per allà dins, si us veiem col·laborar, quedareu automàticament descartats. I, per cert, si voleu la informació haureu de fer servir les vostres dots de persuasió. La gent que hi haurà allà dins serà difícil de convèncer. Entrareu tots alhora, per diferents portes on trobareu les llistes. Amb això sí que acabo. Molta sort.

La professora Ruella va deixar passar cada alumne fins a la seva porta. La Julie es va acostar a la 18. Va mirar a la dreta, hi havia una Casey somrient. A la seva esquerra va descobrir qui eren els nous alumnes de l'Elit, els que havia recomanat la professora Cast.

En Parker i en Frank, els germans de la Mei i la Marta.

Amb ells, l'Elit quedava tancada.

Va agafar la llista i immediatament va sentir el senyal per obrir la porta. I el que va veure a dins no va ser precisament el que s'esperava.

Era una sala gran, plena de gent amb vestits llargs i americanes de pingüí. Tothom anava mudat, i uns cambrers eficients es movien amb rapidesa entre la multitud, amb safates a les mans. Del sostre en penjava una aranya plena d'espelmes. Semblava una pel·lícula americana.

Com representava que havia de treure informació de tota aquella gent?

Va entrar cap a dins de la multitud, sense fer cas de la primera gent que trobava, i va buscar qui seria la primera persona a la que demanaria informació. Per aconseguir aquella prova, li va quedar clar que l'últim que havia de fer era comportar-se com la tímida Julie. Havia de treure tot l'Slytherin que tenia dins el seu cos i persuadir a les persones que es trobaven allà dins. S'havia de comportar com ho faria la Gregory.

Va veure una dona que devia rondar els 40 anys, de cabells negres pentinats en un monyo. Tenia cara de bona persona. Així que va decidir que seria la seva primera víctima.

Al cap d'una bona estona i molts interrogatoris, s'havia adonat que havia d'anar a parlar amb els que tinguessin cara de traïdors i mentiders. La bona gent era difícil de persuadir, i en canvi, les rates... deixaven anar molt fàcilment, si els sabies dir el que volien sentir.

Tenia l'assassí, que era el més fàcil. Estava a punt de saber el lloc on s'havia dut a terme l'assassinat i només li faltava indagar més per l'arma de l'assassí.

Va continuar pel seu camí quan va veure una cosa que la va sorprendre.

Era la Gregory! No semblava ella... anava vestida com qualsevol de les persones que hi havia per allà. Encara que es podia endevinar la seva joventut, els talons i el maquillatge la dissimulaven prou bé. Estava perfectament camuflda entre l'ambient.

La Julie també es va adonar, amb sorpresa, que anava cap a la porta de sortida.

Semblava que hi havia un guanyador.

 

 

 

La professora Cast va sorprendre's al veure la porta oberta tan aviat. No pensava que cap d'aquells alumnes fos capaç de complir la prova amb tan poc temps.

Els seus dubtes es van acabar aviat. La guanyadora de la prova era la Stella Gregory, Slytherin de cap a peus i experta en aconseguir informació dels altres. Fins i tot havia arribat a les orelles dels professors la seva capacitat per saber tot el que passava a l'escola, per tenir-ho controlat.

Com no se li havia acudit que aquella prova semblava feta expressament per a ella?

El que la va sorprendre més va ser veure que, al cap d'uns minuts, un segon alumne sortia de dins la sala. Com era d'esperar, també era Slytherin, però no era un Slytherin corrent.

En Heath Miller sempre l'havia descol·locat. Portava quatre mesos amb ell i encara no entenia el que passava pel cap d'aquell noi. Semblava que res li importava: havia decidit que els Gryffindors serien més bona companyia que els Slytherins, però tampoc menyspreava els alumnes de la seva residència. Senzillament vivia i deixava vivir. I això era estrany, sobretot tenint en compte el que havia llegit al seu informe abans de començar el curs... Però era millor deixar aquests temes. Semblava que en Heath havia superat tot el que li havia passat a la vida, així que el millor devia ser fer com ell i deixar-lo viure, que ja prou malament ho havia passat.

 

 

 

Al cap d'una hora i amb molt poca diferència amb el tercer classificat, un noi de 4t de Ravenclaw, la Julie va sortir de la sala en quart lloc. La primera cara que va veure va ser la de la professora Cast, que la va mirar sorpresa.

-Vaja, vaja, vaja! Qui ens havia de dir que la tímida Julie sabria treure tanta informació a gent que la regala amb comptagotes?

-Suposo que això de fer teatre se'm dóna prou bé- va fer, amb un somriure. Ja era la segona vegada en poc temps que feia servir aquella frase.

-I tan bé! Tens 9 punts més, cosa que està molt bé. Però ja saps que has de vigilar, no? No sé si guanyar serà bo o dolent.

-Tranquil·la, no es preocupi. De moment aniré al màxim, però aquests 9 punts tampoc em posaran entre els millors. Si al final veig que vaig massa bé, cosa que dubto, ja afluixaré.

-Em sembla sensat. Així vas guanyant punts per Gryffindor.

A l'instant la professora Wormwood i el professor Sawyer es van acostar a ella per felicitar-la. La Julie, mentrestant, els va mirar amb cara de pocs amics. Eren els principals sospitosos per al complot de professors. Però semblaven tan bones persones, tots dos...

I tampoc passaven desaparcebudes les mirades que es llançaven. Si el professor Sawyer era jove i tenia 23 anys, la professora Wormwood encara ho era més. Tenia 20 anys i ja havia entrat com a docent. Tenia un veritable talent.

I eren tan adorables! Quantes noies haurien volgut estar al lloc de la professora Wormwood...

-Julie! Quina sorpresa!

-Heath! No em sorprèn que tu siguis aquí. He après a no sorprendre'm de tu, que cada dia en fas una de nova.

-És part del meu encant, suposo- va fer amb un somriure.

Mentrestant havien sortit 8 alumnes més, que cada vegada tenien menys diferència de temps entre ells. Entre ells hi havien les bessones Malfoy, que anaven llançades a dalt de la classificació, els germans de la Marta i la Mei, la Roser, la Desi i l'Àlex, que s'acostava cap a ells.

-Julie! Vaja, no esperava que aconseguissis un lloc tan bo en aquesta prova...

-Per què tothom em diu el mateix?- va respondre ella, frustrada.

-Has de reconèixer que no ets la persuasió en persona. Ets massa Gryffindor com per això.

-Doncs suposo que no em coneixeu prou bé. Sóc quarta i tu desè. Els fets parlen per si sols- va dir, treient la llengua.

-Almenys em deixaràs fer-te una abraçada per felicitar-te, no?

-M'ho hauré de pensar.

L'Àlex va fer que no amb el cap i la va abraçar des de darrere, malgrat els seus esforços per separar-se d'ell.

-No s'hi val! Tens massa força!

-La vida no és justa. Deixaràs de forcejar?

La Julie va parar, fent morros. En Heath se'ls mirava, divertit.

-I quan és el casament?

-Què?- van fer els dos, alhora.

-Que quan us caseu. Esteu moníssims, discutint.

La Julie va amagar la cara, que tenia com un tomàquet. L'Àlex se'l va mirar sarcàsticament i li va dir:

-Pregunta-li a la Marta. Sortirà d'un moment a l'altre.

-No s'hi val! Ja és la segona vegada que quedo primera sense puntuar!

-Mei! Tranquil·litza't, dona!

-De tranquil·litzar-me, res! Per què em passa això a mi?

-Pensa en positiu. La Marta i en Mike encara no han sortit.

I havien de passar encara uns 25 minuts perquè la Marta sortís, en 19è lloc. La resta d'alumnes no van trigar gaire a sortir, fins que en Mike va quedar en últim lloc.

-Està clar que no se't dóna bé, això de trobar informació. Ni en despatxos ni en sales elegants- va fer l'Àlex, amb un somriure de superioritat, cosa que es va guanyar una mirada de la Julie. Llavors va recordar la promesa que li havia fet a la Julie i va canviar de tema ràpid, per evitar una situació incòmoda-. Demà teniu Quidditch, oi? Com ho porteu?

-Tenim partit contra Hufflepuff, els que van guanyar a Gryffindor. I, francament... tenim la por al cos. Però jugarem el millor que podrem. Al capdavall, som molt més petits que ells.

Les posicions dins de l'Elit havien canviat una mica des d'aquella última prova. La Marta havia baixat al 4t lloc, cedint la seva posició a la Stella. L'Àlex també havia baixat, fins el 6è lloc, mentre que la Julie ocupava el 7è. En Heath havia pujat fins el 14è, mentre que la Mei i en Mike havien baixat fins el 16è i el 8è, respectivament.

 

 

 

La Julie va agafar la papallona amb un somriure de satisfacció, mentre tota la graderia de negre i taronja embogia. En Cedric Diggory va esbufegar darrere seu, realment havia estat difícil agafar la papallona amb ell com a contrincant. 360 a 190, l'Ala Nord guanyava per una àmplia diferència. La Julie va pensar que era moment de descansar.

 

 

Diuen i diuen, i alguns fins i tot ja somriuen.____________________________________________

 

Vull penjar encara en dijous, així que seré breu.

Què passa amb el passat d'en Heath? Qui són els 5 profes que fan un complot? Què descobriran la Julie i la Cast? Com aniran les altres proves de l'Elit i qui guanyarà, al final? I la Marta i l'Àlex... duraran gaire? Què farà la Julie? I en Mike? I la Mei i l'Apol·lo, què? Ho acceptarà, en Malfoy?

Tot això i més, pròximament ^^

Dedico a la Marta, a la Roser i a la Potter_granger.

Fins el pròxim!

 

Marta


Llegit 879 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/09/2012 a les 00:04:52
    #23574He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Us adjunto un collage que he fet :) Seria com una portada per a la ff. Espero que us agradi, perquè penjaré un collage cada dia! ^^

    http://i45.tinypic.com/ngvzwz.jpg




  • AvatarhpkarinaEnviat el 07/09/2012 a les 05:49:02
    #23575He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

    Acabe d'arribar de l'orquestra i no tinc forces, però de demà no passa! ;) tens sort! ixiran més escenes cuquis teues i de Remus i cantaràs xD




  • AvatarhpkarinaEnviat el 07/09/2012 a les 05:49:03
    #23576He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

    Acabe d'arribar de l'orquestra i no tinc forces, però de demà no passa! ;) tens sort! ixiran més escenes cuquis teues i de Remus i cantaràs xD




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 07/09/2012 a les 08:27:17
    #23577He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    L'esperava amb candeletes!

    La prova ha estat bé, tenies raó quan deies que hi hauria guanyador des del principi. I el quidditch... Súper breu. Amb el que m'agrada a mi!

    Però no passa res! I el complot aquell... Crec que els cinc profes implicats faran entrar als nou finalistes i després es quedaran amb el que hi hagi,  què era, poder controlar la màgia?




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/09/2012 a les 10:39:41
    #23578He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Roser: però he penjat en dijous i em dono per satisfeta xD ja diràs algo del capítol eeh? Que aquí ni especulacions ni res :P

    Potter_granger: aquesta prova m'encanta. Encara que sigui un regalet per la Gregory... xD És que ja havia complert les paraules i si no ja no penjava en dijous... a més, no m'agrada gaire, escriure Quidditch xD Ja he escrit el Sly-AlaNord i també hi haurà complet el Gry-AlaNord. Contra Hufflepuff i Ravenclaw és així, amb el resultat i poca cosa més... És una bona teoria :) Però què vols dir amb fer entrar els nou finalistes? Els faran passar les proves a ells i després entraran al seu lloc?




  • AvatarhpkarinaEnviat el 07/09/2012 a les 14:22:44
    #23580He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

    Quina forma més sutil de no parlar de Quidditch xD

    bé, el capítol mola!!  :D

    hmm... el Heath, algú de la família se li va morir, o és orfe, o potser va ser un germà/germana, no sé...

    Guanyar jo dic que guanyarà Julie, vulga o no vulga xD

    Marta i Àlex no crec que duren molt de temps i Malfoy per res del món deixarà que Mei estiga amb Apol·lo!

    I fins ací les meues indagacions! Fins una altra! ;)




  • AvatarPotter_grangerEnviat el 07/09/2012 a les 14:58:40
    #23582He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

    Vull dir que potser fan que els nou finalistes entrin i ells es queden amb el que busquen, o potser... Entren amb els finalistes? Entren els catorze i els profes es queden amb el que sigui que busquen?




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/09/2012 a les 18:52:09
    #23584He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Roser: prometo que contra Gryffindor m'hi escarrassaré més, però és que ja tenia les paraules i no hi havia gaire temps, que la cosa va anar justa xD així que el Heath relacionat amb morts, eh? No ho sé, és bastant feliç, l'home... però només et diré que és pitjor que qualsevol de les opcions que has donat. Aquí ho deixo. La Julie eeh? Per això encara falta xD I perquè es resolguin els assumptes Marta-Àlex i Mei-Apol·lo no falta gaire :P Aviat començarem a veure coses! :)

    Potter_granger: hmmm... si el que volen és aconseguir alguna cosa i marxar, per què van a Avalon? Què hi ha allà que no hi hagi enlloc més?




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 07/09/2012 a les 20:40:47
    #23585

    Molt be, ja se que em retrasso, però s'ha de estudiar per l'examen teòric de conducció XP

    A veure, pas per pas.

    Que pasa amb el passat d'en Heath?

    - Sincerament, m'ha entrat una idea al cap, que en Heath sigui fill de cavallers de la mort que van trair a Voldemor i van acabar sen assassinats per els altres cavallers restants. Donaria raons per la seva falta d'alineacio amb cap dels dos grups. Però també la seva simpatia per la gent que es bona en el fons.

    - Sospitosos habituals...

    I els meus candidats a professors malignes son... Sawyer, Mundass, Ruella... I aquí em quedo. La Wormwood no es, perquè? Dons perquè es la Matilda de Rohal Dahl crescuda. Es una santa!!! I a sobre son tan monos en Sawyer i la Wormwood... M'estic distrayent XP

    - Descobertes de la Cast i la Julie...

    Crec que descobriran que potser els volen com a sacrificis mes que portes d'entrades. Seria interessant que la cosa es tornes sagnant... Si, soc psicòpata XP

    - guanyadors...

    Els Desterrars, la Gregory i les bessones Malfoy! Crec que no m'allunyo tant XP els Desterrats perquè si, perquè son l'ostia amb bicicleta, la Gregory... Perquè es la Gregory!!! Es la nostra Georgina!!! Es la nostre GG!!! te sentit!! I les Malfoy perquè son fantàstiques!

    - Marta i Àlex...

    Crec que no, no duraran molt, sobretot perquè l'Alex està sen de tot menys subtil de la manera com tracta a la Julie. I com be ha dit en Heath, semblen una parella de casats i dubto que fagi gracia a una nòvia veure això. Després... VULL A LA MARTA I EN MIKE!!!

    - Que farà la Julie?

    Adonarse de lo fantàstic que es en Liam i acabar amb ell? Es una parella que tindria potencial!

    - deus del sol i noies perdudes...

    Em sembla que es una parella que... No te molt en comú apart de que la Mei te aluciancions. Encara que jo vull un Apol·lo per a mi! Així que els desitjo molta sort.

    - El noi amb mala fe...

    per sembla que no, no els deixarà. Però no se, de moment sembla tranquilet XP Així que hi han esperanç.

    Molt bon capítol, i espero mes! Gryffindor vs. Ala Nord! Bessons Weasley vs. Martes! Harry vs. Julie! Waaaa!!! MOLA MOLT!!!

    bueno, ja tens a una nena esperant encantada!




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/09/2012 a les 21:37:22
    #23586He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Joder, com t'hi has lluït, avui... xD A veure, anem per pams.

    O sigui, que tots em mateu la família del Heath, ja veig... xD Pobrets Miller, què us han fet a vosaltres? La veritat és que són hipòtesis força raonables, no dic que no, eh?

    Alaaaaaaaaaa, psicòpata!  No diré res més sobre els profes i Avalon, que ja parlo prou xD Aneu pensant vosaltres que jo aniré deixant coses :P vols dir que els guanyadors seran aquests? tu pensa que tenim desterrats en 16è i 18è lloc, eh?

    Temes amorosos, a veure. L'Àlex no tracta a la Julie sola així. És a dir, a Hogwarts sí, però sempre ha estat la seva manera normal de comportar-se, sobretot en els països més... mediterranis. Asseguro que l'Àlex no sent res més per la Julie que l'amistat i que no té cap intenció de sortir amb ella. I val, sou molt subjectius xD La parella Julie-Liam us agrada, eh? D'acord... però en Liam encara ha de portar alguna sorpreseta. No sabem res d'ell :P  L'Apol·lo i la Mei no tenen res en comú, però l'Apol·lo no té sentiments i la Mei... bé, l'Apol·lo s'assembla molt al Malfoy. Però en guapo guapíssim. En Alex Pettyfer, vamos xD

    No us motiveu que pel Gry-AN us heu d'esperar fins al capítol 25. Ànims! :P




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 13/09/2012 a les 18:05:47
    #23593He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Sento informar-vos que avui no tindrem capítol... la meva estimadíssima mare es va deixar el carregador del meu portàtil a la uni quan va anar a fer l'exposició oral del Màster, amb la qual cosa l'ordinador on tinc el capítol escrit... no té bateria -.- volia penjar avui i diumenge, però ja veieu... les previsions van per llarg, perquè no trobem ningú que el pugui portar fins dimarts. Així que suposo que d'aquí una setmana el tindreu! Ho sento, creieu-me, sóc la primera mosquejada aquí pel que ha passat...




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 13/09/2012 a les 20:39:43
    #23594

    "All good things come to those who wait." com diria la Mrs. Lovett :) Aixi que tranquila Marta!! Aqui els teus fans tenen paciencia :D




  • xudit_95Enviat el 07/02/2013 a les 17:06:51
    #23751

    *-* la Marta i en maike son massa monuuus!! mmm... han quedat els dos solets... sera per algu? xD