Els desterrats - Capítol 5: Quidditch
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 22/04/2012 a les 17:22:33
Última modificació 22/04/2012 a les 17:22:33
Tots els capítols de Els desterrats
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 5: Quidditch

 

Capítol 5: Quidditch

 

La Julie es va despertar i va mirar al seu voltant. Semblava que aquell dia la seva tutora havia decidit deixar-les tranquil·les. Va veure uns números vermells al seu costat.

Oh, no.

S'havien adormit!

-Martaaaa! Meeeei! Lleveu-vos, que arribarem tard!

-Com... què!?

-Quan falta per les classes?

-Un quart d'hora!

-Va, va, correu!

-Tranquil·les, tenim un quart d'hora sencer!

-Et sembla molt?

-Dona, sí, tenint en compte que avui havíem de descansar més...

-Com que havíem de descansar més? Farem tard a la classe del Cor i és la primera de l'any!

-I a la tarda tenim les proves de Quidditch, així que ja va bé haver descansat.

-Les proves de Quidditch? És veritat!

-Va, deixeu el tema i correm, que arribarem tard...

 

 

 

Al cap d'unes hores, totes tres estaven amb una multitud de gent que vestia uniformes de Quidditch dels colors de les quatre residències. No creien que s'hi presentés tanta gent... van buscar una cara coneguda, i van veure una figura al costat de Madame Hooch que devia ser la persona que havien triat com a capitana, i només va poder saber, per l'uniforme, que era de Slytherin.

-D'acord, comencem bé, el capità és dels verds.

-Deus voler dir la capitana. No has vist qui és?

-És la Stella Gregory, del nostre curs. La jove promesa de Slytherin, segons deien. El curs passat va marcar 540 punts en un partit ella sola.

-Si home... és impossible, això!

-És que ho sap fer tot, aquesta tia? Si també té unes de les millors notes de l'any passat!

-I socialment és molt popular. No sé amb quants nois es va liar, el curs passat...

Una veu les va fer callar. Era una veu melodiosa, agradable de sentir i hipnòtica.

-Alumnes de l'Ala Nord, donem per començades les proves de Quidditch d'aquest any a l'Ala! Donat que som molts alumnes, farem una preselecció mentre doneu un tomb amb les escombres. Mentre aneu fent us aniré explicant coses, així que ja podeu començar.

Es van enlairar tots (bé, tots no, dues nenes de segon es van quedar a terra i van marxar corrent). Mentrestant, sentien la Gregory parlant.

-Començarem per les proves dels encistelladors, seguidament farem les dels candidats a porter, després les dels batedors i, per últim, les dels caçadors. Com ja sabeu, només s'hi poden presentar alumnes a partir de segon, així que els de primer... no us molesteu en intentar-ho- tres o quatre persones es van separar del grup i van marxar-. Vull que doneu el màxim de vosaltres mateixos. Si no creieu que podeu guanyar, què feu aquí fent-me perdre el temps? Afanyeu-vos a marxar i deixeu-ho als bons, eh?- alguns altres van marxar amb la cua entre les cames, no sense fer una mala mirada a la Gregory-. No podrem assegurar la plaça a ningú abans de veure que tenim almenys un membre de cada residència, així que feu-ho el millor que pugueu. Vist que ja ens hem reduït a pràcticament la meitat, crec que podem començar amb la selecció. Encistelladors, veniu amb mi, els altres, mentrestant, podeu mirar les proves en silenci. Qui no es comporti com cal serà expulsat directament de les proves, així que no us ho recomano.

Anava forta, la nova capitana... Aproximadament la meitat d'alumnes van seguir-la fins a sota els cèrcols. La Julie va poder reconèixer alguns alumnes de segon, tercer i quart, i li va cridar l'atenció veure el Heath Miller, el noi de la classe de Futurologia. A veure què tal se li donava...

-Heu de llençar deu bombes entre els cèrcols. És fàcil, els dos que n'encertin més seran els encistelladors. En cas d'empat, es repetirà la prova. Som-hi, doncs, comencem.

Els alumnes de segon van ser els primers a llançar, i no n'hi va haver cap que n'encertés més de 7, així que els van descartar bastant ràpid. La Cindy Wardrobe, una noia de Hufflepuff de 3r, en va encistellar 8. El següent va ser el tal Miller, que no en va fallar ni una i es va pràcticament assegurar un lloc a l'equip (i, potser, a la col·lecció de la Gregory, que ja el mirava amb bons ulls). No hi va haver cap altre alumne destacat de 3r, i van passar als de 4t. Un noi de Ravenclaw va aconseguir 9 encerts, cosa que va fer més tard en Jack. Però tots dos van quedar desbancats per una noia de Hufflepuff de cabells foscos que les va encistellar totes.

-Si res no canvia, els encistelladors seran en Heath Miller, de Slytherin, i la Roser Foster, de Hufflepuff! Moltes gràcies a tota la resta!

Els altres van marxar, amb la mirada abatuda.

-Això no pot ser- va murmurar la Julie-. Encara no tenim representació de Gryffindor...

-Bah, és que com que entrarem les tres, és per compensar...

-D'acord- es va sentir la veu de la Gregory-, els aspirants a porter, cap aquí. Els encistelladors us llançarem deu bombes i les heu de parar. Senzillament es queda el que en pari més.

De seguida es va veure el més destacat, un noi de Ravenclaw de 4t que es deia Charlie Jenkins.

-D'acord, ara som els únics sense representació.

-Bah, tranquil·la- va fer la Mei-. Ara ens toca a nosaltres, et garanteixo que tindrem dues batedores de Gryffindor.

La Julie va veure la Marta i la Mei allunyant-se, amb els bats a l'espatlla.

-Ei, Julie!

La Julie es va girar i a l'instant va somriure.

-Apol·lo! Què fas per aquí?

-Em presento per caçador de l'equip.

-Eeeeh, aquest lloc és meu! Ni se t'acudeixi prendre-me'l!

-Me l'hauràs de robar a la força, i no t'ho penso posar fàcil.

-El mateix et dic, doncs. Ens veiem al camp.

-Què tal ho fan, les teves amigues? Creus que entraran o què?

-Evidentment que sí. Qui veus que els pugui fer ombra?

L'Apol·lo i la Julie van mirar amunt i van veure la prova, ja començada. Hi havia dues bales volant per l'aire, i uns deu aspirants a batedors volant per allà.

La Marta i la Mei van analitzar els seus contrincants. Hi havia dos nois de segon, dos més de quart que es veien prou forts, la Desi (l'exnòvia del Mike), l'artista frustrat, la Casey, la Loren i elles.

Van mirar les bales. Una s'acostava cap a l'artista, i l'altra cap on era la Marta. Ella la va colpejar amb força i va fer caure un dels nois de segon. Mentrestant, l'artista (la Julie va pensar que hauria de descobrir com es deia) esperava amb el bat a punt i amb una mirada de determinació. Va fer un crit molt teatralment mentre movia el bat enèrgicament... abans d'hora. I la bala se li va estampar a la cara, no sense un soroll que s'assemblava molt al que devia ser un nas trencat.

-Ouch. Això deu fer mal.

L'altra bala continuava volant pel camp, i un cop de la Desi (que els va sorprendre a tots) va tombar l'altre noi de segon. La bala va tornar cap a ella, que va tornar a colpejar-la i va passar a escassos centímetres del cap de la Marta, que s'havia apartat just a temps.

En Mike va fer mala cara des de les grades, i la Marta es va despertar i va volar cap a l'altra punta del camp, on hi havia la segona bala. Amb un fort cop va tornar-li la jugada a la Desi, que va esquivar la bala just a temps. Pel que semblava, la Loren i la Casey també feien una aliança en contra dels altres, com la Marta i la Mei, i intentaven tombar un noi de 4t, que a part de fort semblava àgil. La Mei va llançar una bala cap a l'altre noi, que la va esquivar, però va arribar fins a la Marta, que la va dirigir cap a la Desi. La Mei la va tornar a recollir i, al cap d'uns quants tocs amb la Marta, van veure com el noi de 4t marxava rendint-se. La bala que la Casey i la Loren s'anaven tornant es va desviar i la Marta la va poder colpejar i va veure, amb una mirada de triomf, com la Desi no tenia temps d'apartar-se i queia a terra.

L'altre noi de 4t ja era fora i només quedaven la Marta, la Mei i les dues Ravenclaw. Les aliances havien prosperat, però no podien guanyar totes. Les Gryffindor es van situar una a cada punta del camp mentre les bales es dirigien cap a les noies del centre, que esperaven amb els bats a punt. I en el moment que les van colpejar, la Marta i la Mei van començar a donar voltes al cap el més ràpid possible, mentre les Ravenclaw intentaven situar les bales per tornar-les a colpejar. I llavors, sense poder-hi fer res, es van adonar que totes dues es dirigien cap on eren elles amb una força que només podia ser si les altres havien arribat a batejar-les. A l'intentar apartar-se, però, van fer una estrebada brusca i van caure a la sorra del camp.

Les Gryffindor havien guanyat.

 

 

 

-Ha estat renyit, eh?

En Mike es va girar per veure qui estava parlant-li. Era l'Àlex.

-Ah, hola, Àlex.

-No t'ha fet llàstima, veure la Desi caure?- va dir amb un somriure maliciós.

-No t'ha fet llàstima, existir?

-Eh, no ens passem. No siguis tan borde.

-Has començat tu, no pots dir que no, així que deixa'm tranquil.

-Nà, em quedaré aquí una estona. A veure si agafen la Julie de caçadora.

-Què la tens, com la teva pròxima conquesta?

-No, què dius... la veritat és que va començar així, però no ho sé... prefereixo mantenir-la com una amiga. La meva pròxima conquesta ja està fixada- va dir amb un altre somriure que no presagiava res de bo-. Segur que et fa molta il·lusió...

A en Mike li va fer un bot el cor. Podia ser...? No, no podia ser de cap manera. Algú es va asseure amb ells i el va treure dels seus pensaments.

-Hola, nois, us fa res que segui aquí?

Era un noi de Slytherin que no coneixien, però que havien vist guanyar com a encistellador. Heath Miller, o alguna cosa per l'estil.

-Eh... no, suposo que no.

-Em dic Heath Miller, encantat. I vosaltres sou...?

En Mike i l'Àlex van començar a dir els seus noms alhora i es van llançar una mirada assassina.

-Jo sóc en Mike Pullmann, i ell l'Àlex...

-Ferrer.

-Això, Ferrer.

-Però el més important del cas és que som Gryffindor. Què fa un Slytherin com tu rebaixant-se a parlar amb nosaltres?

-Diguem que sóc diferent.

-Raro, més aviat.

-Prefereixo la paraula especial. Un sickle pel model ros dels ulls blaus.

-Que en siguin dos, per la Julie, la pèl-roja- va fer l'Àlex.

-Accepto. Jo els aposto per la Rebecca, de Slytherin.

-Bah, Mike, no em diguis que apostaràs per la residència rival.

-Per què no? Hauria de ser jo qui apostés per la Julie, fa més temps que la conec. Però vist que me l'has pres, vaig al que em sembla més potent.

-Oh, quina llàstima. Haver estat més ràpid. Nois, avui em faré ric. Observeu i veureu la qualitat.

 

 

 

La Julie va pujar a l'escombra i va enlairar-se. La Gregory va deixar anar la papallona daurada, que va desaparèixer.

Va estar buscant un reflex daurat, però l'únic reflex que va veure va ser el dels ulls blaus de l'Apol·lo, que s'anava acostant a ella.

-No busquis, no et servirà de res. Facis el que facis guanyaré jo.

-Això ja ho veurem...- va fer la Julie allunyant-se i intentant oblidar-se dels seus ulls blaus.

Ho va aconseguir al veure'n uns altres que la miraven des de les grades. Va veure, petits, l'Àlex, en Mike i... era en Heath? No, no podia ser, devia ser un altre... De fet, el sol fet de veure aquells dos junts ja era surrealista. L'Àlex la va saludar i ella va somriure. Una mica més a la dreta i observant-la directament hi havia la professora Cast, acompanyada per l'Alan Sawyer (el professor bo de Magimàtica), la Matilda Wormwood (la noia jove d'Encanteris) i en Taro Mundass, el director del cor, un home de pare japonès i mare italiana que sempre tenia cara de pòquer, que estaven xerrant entre ells.

Es va tornar a concentrar en la papallona, però no la veia per enlloc. Va decidir enlairar-se una mica. Tot just després, va veure un grup de persones dirigint-se avall. Això li passava per despistar-se, ara segur que guanyaria algú altre i ella es quedaria sense lloc a l'equip... Va veure que el que anava al capdavant era l'Apol·lo. Genial. Va decidir anar-hi per l'altre costat, que segurament seria on arribaria la papallona si no l'agafaven abans. Va veure tots els altres candidats baixant en picat fins gairebé arribar a terra... i llavors va entendre que era la típica maniobra del farol. Dels sis candidats, dos no van poder frenar i es van estampar al terra. Quedaven la Julie, l'Apol·lo i dos més.

Va continuar buscant, però no va veure la papallona per enlloc.

I, llavors, una lluentor.

Just darrere de l'Apol·lo, que estava mirant cap on era la Julie.

La Julie i els altres dos, que havien vist la papallona, van volar fins on era l'Apol·lo, que els mirava amb cara d'estranyat i va acabar girant-se i veient-la. Mentre la papallona s'escapava, tots quatre van seguir-la. La Julie va veure que l'Apol·lo tenia una Raigdefoc, l'última escombra que havia sortit al mercat, i ella anava amb una Sensepols. Però tenia l'experiència i l'esperit, l'esperit d'una Potter, l'esperit d'una caçadora nata.

Va accelerar al màxim i, mentre tancava els ulls, va cloure la mà al voltant de la papallona.

Havia guanyat.

 

 

 

Then I wake up and realize this is real life.______________________________________________

 

Aquí em teniu! Aquest capítol m'ha costat d'escriure, però és el més llarg que he fet en aquesta ff, així que espero que el gaudiu :) A mi no és el que m'agrada més, però m'ha encantat ajuntar en Mike, l'Àlex i en Heath, els trobo genials i, junts, millors :P

No hi ha gaires preguntes per resoldre, de moment, però jo considero que la meva presentació de la ff s'acaba entre aquest capítol i el següent. Falten pocs personatges per presentar (i gairebé tots són professors), així que ja podeu començar a estar atents als detalls que després ho agraireu :)

I com que ho he de planificar tot, us demanaré que us espereu dues setmanes pel pròxim, altra vegada. Quan ho tingui tot clar passaré a penjar cada diumenge.

Així doncs, ens veiem el 6 de maig! :)

Dedicatòries a les de sempre, anna_lovegood, Marta Potter Weasley, Roser, Marta i LUN@.

Bon Sant Jordi a tothom i llegiu molt! I passi el que passi... VISCA EL BARÇA! :)

 

Un petó!

 

Marta


Llegit 893 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 22/04/2012 a les 18:50:50
    #23223He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

    Ei marta, molt bé el capítol! Ho sento, no puc fer-te un comentari així que tinc moltes coses per fer i estic aquí llegint fics.. sóc un desastre xd penja aviat!

    .Marta




  • Avataranna_lovegoodEnviat el 22/04/2012 a les 19:28:34
    #23224He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

    Capítol nooooou! ^^

    i el Mike, l'Àlex i el Heath (Heaaaath *-*) junts jujuju ^^. Estic segura que hi hauran bones escenes amb aquests tres tots juntets xD

    L'equip te una bona representació de Gryffindor, no? La Julie, la Marta i la Mei, no està mal, eh? ^^

    I el Heath, que és un Slytherin raro (bé, o especial xD). M'encanta!

    Apa, ens veiem al pròxim capítol!

     




  • AvatarhpkarinaEnviat el 22/04/2012 a les 20:40:15
    #23227He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

    Eeeeeeeeeeeeeeeiiii!!! M'ha encantaaaaat!!! (ja he fet el meu ball de la felicitat quan he vist que era encistelladora! :P)

    La conversa amb els tres maromos, genial! :D

    Si no arriben a entrar les Martes i la Julie, vamos, és que te matava!! ¬¬

    Buaaaah!! Dues setmanes més! T_T no és just... u.u

    Bon Sant Jordi igualment! :D

    Barça Forever! <3

    Un petó! :D




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/04/2012 a les 22:00:30
    #23230He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Marta Potter Weasley: bueeeno, no passa res, gràcies per passar i comentar! :)

    anna_lovegood: t'agrada el Heath, eh? Sí, a mi m'encanta xD i ja, hi ha representació de Gryffindor, arriba láh muhéreh! xDD També és un equip molt femeni, però no paaaaassa res. La previsió era ajuntar sovint aquells tres, entre els dos (un súper-obert i l'altre súper-tancat) que s'odien i l'altre pul·lulant per on li ve de gust... m'encanten encara més del que pensava xD Ale doncs, fins al pròxim! :)

    hpkarina: ja et vaig dir que et guardava el lloc, ets la primera que vaig posar a l'equip després de les Gryffindor, ho vaig tenir claríssim :P I aquells tres m'encanten xD I l'Apol·lo també, que ja veureu que us encantarà, jo m'ho passo molt bé escrivint les seves escenes xD

    Ale doncs, moltíssimes gràcies a totes, m'heu alegrat el dia! ^^ Un petonàs!




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 22/04/2012 a les 22:23:12
    #23231

    Bueno, soc l'ultima XP No s'em pot perdonar... pero les obligacions d'una actriu son les que son... XP
     

    A veure, esta molt be, he de dir que disfruto molt quan varia penya son el centre de l'historia. O sigui, que els desterrats es vagin repartint el protagonisme XP Adoro, amb tota la meva anima, que els equip sigui mixte. Soc tota per la cooperacio entre les cases :D

    Bueno, com sempre, molt bo Marta :) Continua :D




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/04/2012 a les 22:29:57
    #23232He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Vaaa, que et perdono per ser tu eeh? xD La veritat és que fins aquí tenia pensat que SEMPRE fos des del punt de vista de la Julie, però he vist que no seria factible, així que... hi haurà sis personatges que s'aniran tornant els moments, al 6 o al 7 li tocarà a la Mei, ja veuràs :P Al següent, de moment, tenim una mica d'Àlex, una mica de Mike i més Julie :) I costarà, cooperar xD Pel Heath rai, però la Gregory... bueno, s'hi aniran posant temes personals pel mig i tindrem asuntos turbios, però ja arribarà :P

    Fins al pròxim!




  • AvatarHermione MitchieEnviat el 07/05/2012 a les 21:31:36
    #23272He escrit 3 fanfics amb un total de 13 capítols

    I (L) Mei, Alex, Mike, Heath, Sawyer, Apolo, be, tots. En serio que era el cap mes llarg? Ido a jo se m'ha passat volant, ha estat el que mes m'ha agradat. M'encanten les converses entre l'Alex i el Mike, (a tu no et fa pena existir? Aixo ha estat simplement genial) pero ara m'he liat completament amb el Mike, em pensava que li agradava la Julie, pero ara penso la Marta o alomillor la Mei o la Ginny. I ja vull saber mes coses de l'artista frustas. Be, ara em llegeisc el 6.

    Petons

    PD: Si t'interesa, he tret un 9'6 a l'examen del verbs, nomes m'he confos amb el bet i el beat, XD




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/05/2012 a les 23:16:52
    #23273He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Al Mike, la Julie? No, que va xDD El Mike és molt clar des del principi :P I si no, al pròxim ho veuràs clarament :) M'alegro que t'hagi agradat, a mi no m'acabava de fer el pes :P L'artista frustrat ja l'aniràs coneixent :) Felicitats per l'examen! :D




  • xudit_95Enviat el 07/06/2012 a les 21:07:14
    #23344

    es el millor cappitol que has escrit fins ara, la veritat, es molt bo, pero.... m'han fet moltíssima pena (i gràcia) la primera selecció per les proves de quidich jaja, 

    m'ha encantat el final, POTTER HAVIA DE SER!

     




  • AvatarLaia WeasleyEnviat el 07/06/2013 a les 16:33:02
    #24021

    M'encanta sobretot l'escena dels batedors i la final de la julie

     

    Molts petons