Sorprèn-me, Potter - Capítol 6
AvatarEscrit per anna_lovegood
Enviat el dia 27/02/2010 a les 21:44:14
Última modificació 27/02/2010 a les 21:50:49
Tots els capítols de Sorprèn-me, Potter
< Anterior capítol ||


Capítol 6

Ultim capitol. Només us puc dir que, siusplau, disfruteu.


Capítol 6.Cap de setmana- Treu la teva vena Gryffindoresca.

El Dissabte hi havia sortida a Hogsmeade. Tothom estava feliç. Els Rondadors van anar a les Tres Escombres a prendre's un batut de bescuit, com sempre. Un somriure idiota s'havia instal·lat a la  cara d'en James i no semblava tenir intenció de marxar. Era feliç, havia mantingut una conversa mes o menys normal amb la Lily, i no s'havien matat, ni res semblant!

La resta dels Rondadors es preguntaven quan li passaria el seu estat de felicitat extrema i es donaria compte que li quedaven mes o menys quaranta-vuit hores per sorprendre a la Lily o... moriria. Bé, es tenyiria de rosa, que és el mes semblant a morir pels Rondadors(o qualsevol noi humà que necessiti un contacte mínim amb les noies)

------- 

Aquella tarda plujosa de dissabte en James és va començar a preocupar per la aposta. Amb tanta felicitat i angelets cantant l'Aleluya dintre el seu cap se'n havia oblidat del tot.

Al cap de tres quarts d'hora de preparació psicològica, estava preparat per maquinar el pla perfecte. Va agafar la pissarra que feia servir per apuntar jugades de quidditch i va començar a escriure i a dibuixar el que tenia que ser els seu pla de conquesta.

Una hora després la pissarra estava plena. Plena de cors amb les inicials L.E i snitchs dibuixades.

-Oh, genial!- va pensar,amb ironia en James.-No tinc res de res.

En Sirius va entrar a l'habitació com una exhalació i va exclamar:

-Jimmy! Els Cannons han gua... -Va veure la pissarra en la que el James havia estat ocupat- Que cony és això?

-El pla perfecte perquè la Lily s'enamori de mi?- va preguntar en veu baixa,derrotat.

-Home, la veritat es que no. Però si vols...- no va acabar la frase. Volia deixar en James amb intriga i que li supliqués per que li expliqués la seva fabulosa idea.

En James va somriure. Veia als ulls del Sirius que una fantàstica(o això esperava) idea li havia passat per el cap al noi d'ulls grisos.

-Tens una idea?- A en James només li faltava moure la cua com un gos per demostrar lo content que estava.

-Potser...- Li agrada, més ben dit li encanta, la intriga.

En James li va fotre un clatellot:

-Va, que ja tardes en explicar-ho-

En Sirius va riure. El seu riure era semblant al lladruc d'un gos mullat.

-Fes cas al Doctor Amor- va somriure altre cop. Amb aquell somriure que feia embogir a les noies, i li va dir alguna cosa a la orella.

En James es va escandalitzar:

-Però que dius! Si li faig un petó...Acabaré mort! Em torturarà, i m'arrencarà els ulls, em farà un nus amb la llengua, i...

En James va continuar parlant de la seva terrible mort a mans de la pèl-roja mentre en Sirius negava amb el cap.

-On està el James Potter que jo coneix-ho, el meu amic? I qui ets tu, covard que no s'atreveix ni tan sols a fer-li un petó a la Lily?

En James va alçar el cap i es va col·locar en posició militar, mentre entonava una marxa, al ritme del commovedor discurs d'en Sirius.

El Remus va entrar en aquell moment a la desordenada habitació que compartia amb els seus tres amics, amb un tros de xocolata a la mà, i se'ls va quedar mirant, mentre reflexionava, finalment va donar el seu veredicte:

-És una bona idea...

-Aquí un Gryffindor de veritat! Observa i aprèn James.- va cridar en Sirius a en James, senyalant amb el polze en Remus.- Tu ara sortiràs d'aquí i aniràs a buscar la Lily. Mou el cul i treu la teva vena Gryffindoresca!

En James, tot decidit, va sortir de l'habitació per anar a buscar la noia pèl-roja i portar a terme el pla del suposat "Doctor Amor".

Al cap d'un quart d'hora va tornar a l'habitació

-Ho has aconseguit?- Els ulls d'en Remus i el Sirius destil·laven curiositat en estat pur.

-No puc- el James es va tirar al seu llit en planxa- Es que... És la Lily. i no puc.

-No et mereixes els colors de Gryffindor! Ets un desertor- El Sirius simulava eixugar-se les llàgrimes imaginaries queien per la seva cara. Va aixecar les mans al cel i va exclamar teatralment- així caigui sobre teu la maledicció de Godric Gryffindor!

-No pateixis, ja trobaràs un altre pla...-En Remus es va fixar en la pissarra que hi havia a l'altre extrem de l'habitació, i la va senyalar amb un dit- Es pot saber que és allò?

-El meu intent de pla perquè la Lily s'enamori de mi- va fer el James.

-D'acord. Comença a patir.

-------

El Diumenge en James estava molt angoixat, i tenia els seus perquès. Si no aconseguia sorprendre-la s'hauria de tenyir. I si no complia lo de pintar-se el cabell de rosa...La Lily potser s'enfadava, i això era pitjor. Si, molt pitjor.

No sabia que fer. La seva ment, que normalment traçava complicades entremaliadures a totes hores, semblava seca d'idees i originalitat.

Aquell dia se'n va anar a dormir molt d'hora i molt preocupat. Demà, dilluns, l'esperava la gran tortura de ser humiliat públicament, no havia aconseguit guanyar l'aposta.

En James no podia dormir i es va aixecar al mig de la nit, quan la resta dormia, va baixar a la Sala Comuna, i allí hi era la Lily

-Sabia que vindries- va somriure

En James es va apropar lentament i va començar a parlar:

-Bé, lo de l'aposta, que jo...- El noi no sabia que dir i s'entrebancava amb les paraules, finalment va aixecar el cap i va mirar a la Lily.

No va poder aguantar-se les ganes de fer-li un petó al veure els seus llavis rosats (que segons ell li cridaven que la besés), hi ho va fer. En el moment que els llavis és van ajuntar, com un puzle que encaixa per primer cop. En James havia fet cas al consell del Dr. Amor, en James va pensar

-He llença't tota la nostra amistat per la finestra, bé, Carpe Diem!, o això diuen...-

Al acabar el petó la Lily va dir:

-Gratament sorpresa

-Toma ja! m'he salvat pels pèls!Soc un geni!-En James va començar a ballar per la Sala Comuna sense control, mentre cridava:

-Si, si, si,si! La Lily Evans! Un petò! Amb mi! Desperteu tots, que importa dormir quan la Lily m'ha fet un petò?! Yujuuu!

La Lily el va parar com va poder i li va ensenyar el rellotge que marcava les 00:12

-Me cago en...- va ser l'únic que ell va dir abans de que la Lily el tallés amb un altre petó, carregat de tendresa.

 -------

Era un dissabte qualsevol d'hivern. Les teulades de Hogsmeade s'anaven omplint de la neu blanca que havia començat a caure del cel ennuvolat. La gent caminava pels carrer amb pressa. Els bars estava plens de gent que prenia batut de bescuit ben calent. Era una estampa adorable, si no fos per els histèrics crits d'un noi de 17 anys, el qual l'arrastraven una noia pèl-roja, un noi d'ulls daurats i un noi més baixet i de cabell rossenc, la comitiva la tancaven una noia de cabell blau i ulls marrons i uns ulls grisos que no treien la mirada del noi que estava sent arrastrat.

Era el dia, després de una setmana des de que la Lily havia guanyat l'aposta, que es portava a terme el pla Fúcsia(com l'havia batejat l'Ashley)

-Deixeu-me anar, no vull! Desgraciareu la meva imatge!El meu cabell no us ha fet res! No! Auxili!- En James cridava. Ningun dels seus amics li feia gaire cas, l'arrastraven sense mirament cap a la perruqueria del poble. La gent el mirava curiosa.

-Va, que jo t'estimaré igual...-La Lily va intentar calmar-lo. En va, perquè ell continuava amb el seu discurs sobre el seu (estimat) cabell i el seu color que Mama Natura li havia donat i del qual ell estava tant i tant orgullós.

La gent del carrer mirava aquell estrany grup. Algú fins i tot s'havia apropat a veure que li passava al noi d'ulleres, que cridava com un condemnat.

Un moment va semblar que en James és calmava i el noi va exclamar, amb un to de fingida sorpresa:

-Un cargol mutant, és verd ,gegant, te potes i mira com corre!

Els seus amics se'l van quedar mirant amb cara de "Aquest noi li ha afectat el cervell, això del pla Fúcsia". L'Ashley va posar els ulls en blanc i va remugar.

-Sirius! Maleït Traïdor. Em vas dir que funcionava!- En James tornava a ser arrastrat per els mateixos nois d'abans, i continuava amb el seu interminable discurs.

L'Ashley i en Sirius és van quedar més endarrere que els demés.

-Amb mi va funcionar...- va fer l'Ashley.

-Perquè serà...?- va preguntar en Sirius, irònicament.

-Idiota...- L'Ashley va pegar-li un cop amb el peu a la cama.

-Bestia, no aconseguiràs novio així.- va dir en Sirius, per picar-la.

-Doncs tu, com continuïs així tampoc- va contraatacar l'Ashley- Quan fa que no et veig amb una noia? Una setmana?

-Ouch- En Sirius va agafar-se la panxa, com si li haguessin donat un cop allí- Això ha sigut un cop baix Ashley.

Van continuar caminant, seguint el rastre que en James havia deixat. Segurament mentre intentava agafar-se al terra.

-Potser ets una mica simpàtica i tot- va pensar en Sirius en veu alta, mentre caminava.

-Oh, gracies sa Majestat- va fer l'Ashley irònicament, mentre feia una exagerada reverencia.

-De res.- va dir ell, amb indiferència.

 Van continuar caminant. El silenci que els envoltava, a part dels crits d'en James a la llunyania, era molt tens. L'Ashley el va trencar amb un comentari bastant inusual, tenint en compte a qui anava dirigit:

-Tu tampoc estàs tan malament com creia...-

-Ja se que estic bo. Gracies- va dir amb una brillantor malèfica als seus ulls. Li encantava molestar-la.

Un altre cop de peu va anar a parar a la cama del noi.

-Em referia de caràcter. I ho saps.- va dir l'Ashley, somrient a pesar de tot.

En Sirius va riure com un gos mullat, i va començar a córrer per arribar a la perruqueria on havien entrat la Lily i en Remus, amb en James darrere.

-------

L'Ashley va entrar esbufegant a la botiga de Hogmeade. Com podia córrer tan ràpid en Sirius?

Es va trobar en James assegut a la cadira, amb el cabell...rosa.

L'Ashley va començar a riure i els altres, a part del James, també. Estava tan graciós...

-Sereu cab...-va començar el James

-Jo també t'estimo- va dir la Lily, i li va fer un petó a la punta del nas.

En James es va entendrir i va deixar de mirar a tothom com si els hi anés a arrencar les cordes vocals només per fer un sol comentari respecte el seu cabell.

 -Saps que Forcat?-va fer en Remus, mirant amb atenció el seu cabell fúcsia- Crec que fins i tot et combina amb els ulls el color de cabell-

Tots van riure, inclòs en James. Van sortir, entre riures de la perruqueria de Hogsmeade. La propietària de la botiga els mirava amb nostàlgia als seus ulls blaus.

-Aquest jovent d'avui en dia.-digué amb un somriure i va tornar a la feina amb els ulls encara impregnats de records: El llac, els terrenys, el bosc prohibit, la Sala Comuna, els amics amb que prometia amistat per sempre i ja no ha tornat a veure.

Hogwarts, amistat, amor, llibertat, hormones, adolescència... Hogwarts és això i més del que mai et puguis imaginar.

Els sis nois havien començat una batalla campal de neu, al mig del poble, a rel del comentari de en Sirius:

-Jamsie, et queda bé el cabell. Li tenyim als Slytherins i així aneu a conjunt?

Sis nois al mig de boles de neu que venen i que van. Sis nois que comparteixen un vincle especial. Sis nois bastant normals que viuen el present amb il·lusió. Sis nois que adoren Hogwarts per damunt de tot. Sis nois en un món en guerra. Sis nois que creuen en la joventut. Sis nois que és prometen una amistat eterna. Per sempre.


Aixó s'ha acabat.Finito.Que trist, eh?

Però ha sigut maco.

Jo. Ara m'emociono...

Bé. Mil Gracies a:

-Marta Potter Weasley: Uala, gracies a tu estic aquí. Descubrint com uns personatges de tinta i paper et poden engrandir el cor. Mil gracies per tot Marta!

-Clara_Weasley: Seràs tonta. Volies llegir el ultim capitol abans que tothom.Gracies

Ariadna_Tonks: Bé, ara no llegiràs aixó perquè no tens internet, però bueno. Dir-te que mil gracies per animar-me i que ets genial. Merci.

Porcupintí-na: Gracies per estar sempre aquí. Per animar-me. Casi no ens coneixem però igualment sempre has estat aquí. Moltes gracies a tu també!

I a tots: *Luna Lovegood*(companya de penes al primer capitol xD), Agatha Black, ivi_potter, _llunàtica, nathalilupin, Tooru, Laura*Malfoy... I a tots per estar sempre aquí. Mil Gracies!

Bé, ara si sou tan amables em contesteu aquest preguntes,siusplau 0:)

-Quin és el vostre personatge preferit?Perquè?(vale, casi tots són de la Rowling, però da igual xD

-Voleu que escrigui una altre fic o millor em dedico al parxís perque escric pitjor que un mono amb diarrea que té a l'abast un ordinador?

Vale, ja està.Au revoir!


Llegit 1354 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 27/02/2010 a les 21:49:42
    #21264He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

    primeeraaa!!

    Ara m'ho llegeixo, no pot ser que aquest sigui l'últim TT

    Petons de:
    Marta Potter Weasley



  • AvatarClara_WeasleyEnviat el 27/02/2010 a les 21:58:37
    #21265

    No escrius pitjor que un mono amb diarrea que té a l'abast un ordinador... ETS un mono amb diarrea (Pero això no vol dir que escriguis malament, que t'ha fet pensar que un mono amb diarrea que té a l'abast un ordinador a l'abast ha d'escriure malament per força?)




  • AvatarClara_WeasleyEnviat el 27/02/2010 a les 22:00:59
    #21266

    Puta merdda cosa! No m'ha enviat el comentari sencer!

    Bé, el continuo.

    Allò d'allà abaix vol dir que com deixis d'escriure pel meu disfrut personal et pegare, queda clar? Sí? Perfecte!

    Bueno, el meu personatge preferit es el Remus, perquè...perquè, perquè es l'hòstia, cony! Tot i que no l'hagis fet sortir gaire...

    Ala, m'en vaig a veure Doctor Who *3*




  • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 27/02/2010 a les 22:14:05
    #21267He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

    Annaaaa! No pot ser! Això ja s'ha acabat TT Estic emocionda!! és la primera vegada que cabo una fic (que no sigui només d'un capítol) m'ha encantat tota la fic, ja ho saps!! I moltes gràcies  tu, que recorda que això va començar sent el millor regal d'amic invisible i que gràcies a tu estimo el James!

    M'encanta!

    Respecte a les preguntes.. no ho sé, en aquesta fic el millor crec que ha estat el James, que monoo!! Però m'encanta la parella Sirius-Ashley, també! i que maca l'escena del petó!!

    A la segona pregunta crec que millor que et dediquis al parxís perquè escrius pitjor que un mono amb diarrea (important) que té a l'abast un ordindor!! xDDD tu què creus?! haha, saps que és broma, espero que en facis més!

    Petons de:
    Marta Potter Weasley (els últims de la fic!!)



  • AvatarnathalilupinEnviat el 28/02/2010 a les 11:46:22
    #21268He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


    Hola!!
    Jooo em fa pena que això s'hagi acabat però bé què hi farem.
    La fic m'ha agradat molt i penso que n'haurien d'escriure un altra. Però això és cosa teva.

    Petonets.

    nathalilupin



  • AvatarTooruEnviat el 28/02/2010 a les 13:48:19
    #21269

    Holaa!

    M'encanta, llastima que siga l'ultim! El meu personatge favorit és el Sirius, tot i que també m'agrada la Lily.

    Clar que deuries escriure una altra, escrius genial.

    Fins aviat!




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 28/02/2010 a les 19:00:48
    #21270He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    dedica't a escriure xddd :)) el meu personatge preferit és el james i...derres, per mi com si n'escrius cinquanta més, de fanfics. A veure si ens podem conèixer en carn i ossos, algun dia, eh? :)

    UN PETÓ!

    Maria



  • Avataranna_lovegoodEnviat el 07/03/2010 a les 18:57:20
    #21271He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

    Gracies a tots per comentar :D



  • AvatarAriadna_TonksEnviat el 21/03/2010 a les 19:22:09
    #21310He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Genial i gracies a tu , com ja sabies no tenia internet!!!xdxd

    sobretot has descriure una altre fic k escrius tope de be dew wpa

    Petons de Ariadna_Tonks




  • Avatar_llunàticaEnviat el 27/03/2010 a les 12:35:46
    #21322He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Veig que el comentari que vaig escriure no es va enviar :S
    Em va encantar el capítol i tota la fanfiction! És GENIAL!:D
    I no, no escrius pitjor que un mono amb diarrea que té a l'abast un ordinador haahaha
    Escriu-ne una altra, siusplau!;)
    Va, bona Setmana Santa!!



  • Avataranna_lovegoodEnviat el 06/04/2010 a les 22:35:50
    #21357He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

    Gràcies per comentar _llunàtica i Ariadna_Tonks!

    No sé si algú ho veurà però us deixo el títol de la meva nova fic(no és "l'oficial" xDD, així que pot canviar):

    Amb tots vostés...(redoble de tambors)

    -Groc i negre: que passa quan un dels teus desitjos és anar a Gryffindor i acabes a...Hufflepuff? Com que Hufflepuff?

    xDD masa expectació per una merdeta i un títol provisional...

    Ah,sí. Estigueu també atents perquè proximament... Pàgines arrancades. Serà una fic una mica extranya, i fins aquí podeu llegir xdd

    Ala, suposo que aquest és l'últim comentari de la fic...

    Fins sempre Sorprén-me,Potter.




  • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 30/09/2011 a les 20:20:15
    #22880He escrit 2 fanfics amb un total de 5 capítols

    Sento que ara l'últim comentari ja no sigui el teu, anna_lovegood, perquè suposo que et pertocava al ser l'autora de la fic i aquestes coses ._. (sempre estic jo aquí, trencant el curs natural dels esdeveniments). El cas és que de cop, per algun motiu que se m'escapa, he recordat tot el que em va fer riure aquesta fic, i he sentit la necessitat de tornar aquí i posar un comentari ple d'elogis, per a que encara quedi més clar que la gent l'ha de llegir! (si algú que veu el comentari no ho ha fet encara, és clar). Aquest fanfic va ser el primer que vaig llegir sobre Harry Potter, i em va agradar tant, més que tant, moltíssim!! I em va animar a llegir-ne més i més. Tots els personatges, la forma de parlar, el fil de la història... I espero que no deixis mai d'escriure :) Tothom que vulgui passar una bona estona, ja ho sap! I paro ja xD En fi, segur que algun dia tornaré per rellegir-ho; a reveure! (: .Arwen.