L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 10: El programa dels Germans Acadèmics
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 01/12/2008 a les 19:25:44
Última modificació 01/12/2008 a les 21:23:18
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 10: El programa dels Germans Acadèmics

Buenaaaaas!

Moltes gràcies a tots els que vau comentar la setmana passada! Aquí venim amb un capítol nou. L'he hagut de tallar perquè quedava massa llarg, de manera que les proves de quidditch les haurem de deixar pel porper capítol, em sap greu.

Ah, una altra cosa. Veureu que al llarg de tot el capítol la gent anomena el programa de Germans Acadèmics el "Gran Germà". És una broma que m'he inventat. Respresenta que ho fan perquè els recorda a això i és el primer que els ve a la ment. Per tots aquells que no sàpiguen de què va això del Gran Germà, faig una petita explicació.

Ve del llibre "1984", de George Orwell (que recomano a tothom, és un dels meus llibres preferits), que parla d'una societat regida per un govern totalitari, del que podria haver passat si haguéssin funcionat i s'haguéssin extès programes com el Comunisme totalitari o els ideals del Nazis (amb tots els respectes per qualsevol comunista que pugui estar llegint la fanfiction, jo en temes polítics no m'hi fico). La cosa és que, en aquesta societat, estan tots regits per una figura gairebé mítica que s'anomena el Gran Germà, el lema del qual és: "La guerra és pau, la llibertat és esclavatge, la ignorància és poder". És una societat on tothom està vigilat i sent observat i controlat les 24 hores del dia.

Però per suposat, us sonarà molt més per un programa de la telebasura anomenat "Gran Hermano", ja que van treure el nom d'aquest llibre, juntament amb l'eslògan "El Gran Germà t'està observant" (per això el logo del programa és un ull).

Bé, doncs, després d'questa petita lliçó de literatura (em venia de gust començar a fer referències a coses reals, com fan de vegades els escriptors) anem a pel capítol 10!


10- El programa dels Germans Acadèmics

Era l'endemà al dematí, el primer dia de classes, i la Rose s'acabava de despertar. Se sentia força reconfortada, perquè la nit anterior l'Alice i la Geena no havien anat a la seva pròpia habitació, sinó que s'havien presentat amb el bagul a la de les de segon, tot preguntant si els feia res que seguissin dormint amb elles. Per tant, semblava que s'havia solucionat tot entre ells i els magatotis.

La Rose va mirar al seu voltant. L'Alice i la Geena ja devien haver marxat a esmorzar, l'Andrea encara dormia i, pel que semblava, la Sandy i la Martha s'estaven dutxant. Es va posar les sabatilles i va anar a buscar l'uniforme al bagul. Va sentir que el soroll de les dutxes parava i la Sandy i la Martha van sortir embolicades amb una tovallola.

—Eh... d'això... Rose? —va fer la veu de la Martha—. Ens agradaria parlar amb tu.

La Rose es va donar la volta i se les va quedar mirant.

—Rose, que... —va començar la Sandy—. Que... que sentim molt com t'hem tractat aquests últims dies i... et volem demanar perdó.

—Sí—va assentir la Martha mirant al terra—. Pel que sembla vas fer el correcte, encara que llavors no ens ho semblés. Els de tercer ja tornen a ser amics nostres i... crec que és millor així que no pas que haguessin descobert la veritat d'una altra manera.

La Rose va notar que li venien ganes de plorar de l'alegria, però es va intentar fer la dura i fer un posat tibat.

—Sí, ja ho sabia —va dir—. Ja us vaig dir que era el correcte.

—Però... —va fer la Sandy—, ens perdones, Rose?

—És clar que sí! —va exclamar i els va fer una abraçada.

Aleshores es va fixar que l'Andrea també s'havia despertat i, sense dir ni ase ni bèstia, es va vestir tan ràpid com va poder, gairebé ni es va pentinar (cosa superestranya en ella), i va marxar de l'habitació amb el seu posat altiu de sempre, tancant la porta d'un cop darrere seu.

—Em sembla que amb l'Andrea encara en tinc per llarg... —va comentar la Rose amb un sospir.

*   *   *

—Horaris de segon... —va fer la McGonagall, mentre repartia fulls per la taula de Gryffindor—, i aquí els de tercer... per cert, el primer dia del programa dels Germans Acadèmics serà avui a les set de la tarda, just després de sopar, a l'aula de Transformacions. Els espero allà, eh...?

—M'esteu dient —va fer l'Albus davant de la McGonagall—, que us presenteu voluntaris a la parida aquesta del Gran Germà?

—Germans Acadèmics, Brittany, es diu Germans Acadèmics —el va corregir de seguida el James, notant que la McGonagall mirava a veure què contestava, tot i que ell el dia abans havia anomenat el programa amb el mateix nom—. I... és clar que sí, que ens hi apuntem —va afegir mirant els altres, que posaven cara de circumstàncies—. És una idea molt bona, de seguida que ho vam sentir vam pensar, carai quina idea més bona, eh que vam pensar que era una idea molt bona, nois? —va animar el James al seus amics.

—Síííí, i taaaaant! —van fer els tres.

—De... de veritat? —es va sorprendre l'Albus.

—Ai, Brittany, de veritat —va fer el James negant amb el cap, mirant-se la McGonagall—, de veritat que no estàs al dia... no veus que si ets un Germà Acadèmic d'aquests tots els petits et miraran amb molt de respecte? A més, estan sota les teva responsabilitat —va afegir, fent un senyal de cometes amb l'última paraula—, i els pots fer fer tot el que tu vulguis. Però ja sé que tu no estaràs mai a la moda, Brittany.

—Doncs a mi em sembla molt bé que ho feu —va dir la Rose—. Jo m'hi apuntaria si pogués, però només és pels de tercer en endavant...

—Doncs ja saps —va fer el Frank—, l'any que ve t'hi apuntes.

—Així m'agrada... —va murmurar la McGonagall sense que la sentissin els de segon—, bons nois. Segueixin així i aconsegueixin-me gent pel divendres...

—Sí, perquè si no fos per nosaltres allà no s'hi presentaria ningú, eh? —va fer l'Alice, mentre tots quatre donaven un cop d'ull als horaris.

—Història de la Màgia...? —va exclamar el James—. El dilluns a primera hora Història de la Màgia...? Professora McGonagall, és que ens vol matar o què?

—Oh, vaja, perdoni vostè, sa majestat imperial —va fer la McGongall amb una veu perillosament irònica—, lamento que els horaris no siguin del seu gust, total, només vaig trigar tres dies en fer-los quadrar tots, però és clar, no vaig pensar que al senyor Potter no li vindria de gust fer Història de la Màgia el dilluns a primera hora...

—Val, ja m'ha quedat clar —va fer el James, arronsant-se inconscientment.

—Amb la feina que tinc només em falta escoltar les seves ximpleries... sap tot el que he de fer al llarg del dia...?

—Minerva —va dir la veu del Neville, que acabava d'arribar—. Ja li he dit un munt de vegades, però un dia d'aquests tindrà un atac de cor per l'estrès.

—Què dius ara, Neville, —va contestar la McGonagall, altiva—, no siguis exagerat.

—Ah no? —va fer ell—, em pot dir quantes hores ha dormit aquesta nit?

—Doncs... bé, aquesta nit no he dormit, però...

—Aquesta nit com tantes altres, Minerva.

—Però és la meva feina! —es va defensar la directora.

—Sí —va assentir el Neville—, la seva i la de quatre persones més. Des que és la directora de Hogwarts, fa la seva feina de directora i a més la que ja tenia abans de subdirectora, i això sense contar la que ens treu de sobre als quatre caps de residències, la que hauríem de fer nosaltres però que no fem perquè quan hi anem resulta que vostè ja se'ns hi ha avançat. Ni tan sols tenim subdirector! Encara sort com no s'ha plantejat de posar-se a fer classes...

—No siguis ridícul, Neville —va dir la McGonagall—, és clar que tenim un subdirector!

—Ah sí? —el Neville es va creuar de braços— I qui és?

—Doncs és... és... —va fer la McGonagall—, bé, no se qui és, però bé n'hem de tenir un, no? —la directora es va mirar al Neville, alarmada—. Déu meu, Neville, però si no tenim subdirector!

—Però que no li estic dient? —es va exasperar ell—. Si està fent vostè tota la feina! Les cartes pels alumnes, les contestes als pares, reunions, els horaris, les programacions de les classes, adjudicar els càstigs pels alumnes... tot, tot, tot ho fa vostè. I està sempre com una moto, que ho sàpiga. Ara s'ha ficat en el merder aquest del Gran Germà...

—Germans Acadèmics —va corregir ella.

—El que sigui. I a la seva edat...

—Ara m'està dient vella? —va exclamar la McGonagall, ofesa.

—No em canviï de tema... —la va renyar el Neville—. Ara de debò. Per què no busca un subdirector?

—Està bé —va resoldre la McGonagall, cansada de la discussió—, Neville, et nomeno subdirector de Hogwarts. Apa, té... —i l va donar tots els horaris—. Comences avui.

—Què? —va exclamar el Neville—. Però què diu, Minerva? Jo no em referia a mi, jo només volia...

—Renyar-me —va acabar ella—, doncs ara t'aguantes, el proper dia t'ho penses abans d'obrir de la boca.

I dit això, va marxar tota altiva, deixant el Neville ple de papers i amb la boca oberta, sense entendre com s'havia ficat en aquell merder i amb els alumnes de segon i tercer intentant aguantar-se el riure com podien.

—Vull un augment! —va cridar el Neville.

*   *   *

—Odio Història de la Màgia... —va remugar el James quan finalment es va acabar la primera hora de classe—. Digueu-me que ara no toca pocions o em foto un tret...

—Criança de Criatures Màgiques —va dir l'Alice traient l'horari.

—Gràcies a Déu! —va fer el Frank al seu costat—. Que bé, ja tinc ganes de veure el Hagrid...

Ell també tenia ganes de veure'ls a ells. I no només a ell, sinó també el grupet de bèsties immenses que tenia en un tanca al costat del Bosc Prohibit. Eren grans, de colors diferents, cos de cavall i ales i bec d'àliga. I força mala lluna també.

—Com mola... —va fer el James embadalit.

—M'alegro que t'agradin, James —va fer el Hagrid quan tota la classe va haver arribat—. Hipogrifs. Serà el que treballarem aquestes primeres setmanes de curs... Suposo que tots teniu els vostres llibres...

—Sí, mira! —va cridar el Montague—, jo ja tinc dos dits mossegats i a la meva germana quasi se li va emportar un ull el seu.

—Llàstima que no ho fes —va comentar l'Alice—. Així no se li notaria tant que és guenya...

—Escolta maca... —va dir la Juliet Montague.

—Què? —li va fer l'Alice, divertida—. La que és guenya, és guenya. Per cert, has posat uns quilets aquest estiu, eh?

—I, per cert, Montague —va tallar el Frank, abans que la Juliet es tirés a sobre la seva germana—, pel que fa els llibres, si te l'haguessis mirat una mica hauries vist que només tocant el llom queda quiet i es deixa obrir. Saps què és el llom o necessites que t'ho ensenyi...?

Tots es van posar a riure, menys els d'Slytherin és clar.

—Me sap greu —es va disculpar el Hagrid—, cada any passa el mateix...

—No pateixis Hagrid —va dir la Geena—. Són molt graciosos. Va, va, segueix amb la classe.

—Eh... sí, gràcies —va fer el Hagrid una mica desconcertat.

Tot i així, el James va veure que estava agraït de no haver d'enfrontar-se ell als d'Slytherin, perquè cada vegada que deien alguna poca-soltada, permetia que el James o algun dels altres els contestessin i ell feia com si sentís ploure.

Va estar uns deu minuts explicant coses sobre els hipogrifs, sobre el seu comportament, l'alimentació, els mètodes d'aparellament, etc, i, finalment, va dir el que el James feia estona que estava esperant en candeletes.

—Algun voluntari per...

—Jo! —van dir els quatre de Gryffindor a la vegada, alçant la mà, mentre els altres deu alumnes feien tots una passa enrere.

—Tots quatre? —es va sorprendre el Hagrid—. Molt bé, doncs... a veure, tu, James prova amb el Béc... l'Alacreu. És el gris de la punta. Segur que te reconeix de seguida... I valtros tres...

El James va anar de seguida cap a l'hipogrif que li havia assenyalat el Hagrid i es va quedar de pedra quan va veure que de seguida li va fer la reverència i va deixar que s'hi acostés a acariciar-lo.

—Li recordes al teu pare... —va dir el Hagrid, fent-li uns copets al bec—, són bons amics, eh que sí, Alacreu?

Els seus amics de seguida van aconseguir que el seu hipogrif també els deixés acostar-s'hi.

—Us atreviríeu a munt... —va començar el Hagrid, però abans que pogués acabar tots quatre ja s'hi estaven enfilant entusiasmats—. Val, val... molt bé, doncs... vinga, amunt!

I els quatre hipogrifs van aixecar el vol fent una carrera als voltants de Hogwarts, mentre la resta d'alumnes s'ho miraven embadalits des de terra. Allò era molt estrany, va pensar el James, duien gairebé la mateixa velocitat que es podia assolir amb una escombra, però la sensació era ben diferent.

Van fer una carrera mentre tornaven, que va guanyar l'hipogrif negre de l'Alice, que semblava el més jove de tots quatre i volava com un esperitat.

Mentre la resta d'alumnes practicava, el Clan de Magatotis va anar a xerrar amb el Hagrid.

—Què us ha semblat la primera classe?

—Genial, Hagrid —va fer la Geena—, una passada. Com molen els hipogrifs!

—Ah, Alice —va dir el Hagrid—, em sembla que hauries de venir a veure l'Apol·lo, està immens...

—Sí? —es va emocionar l'Alice. Havia hagut de deixar la seva mascota, el karding que li havia regalat l'Oracle de Delfos, a Hogwarts durant l'estiu, perquè la seva mare no volia ni sentir a parlar de tenir un mosquit tan gran a la Marmita Foradada. Per sort, el Hagrid s'havia ofert encantat a cuidar-lo—. Ens podem quedar a dinar amb tu?

—I tant!

Quan es va acabar la classe, tots quatre es van quedar a ajudar a al Hagrid a tornar els hipogrifs dins el tancat i després van anar fins la seva cabana on els esperava l'Apol·lo.

—Òndia, tu! —va fer el Frank.

Tots quatre es van quedar de pedra. El karding era una gran libèl·lula ratlles negres i violeta metal·litzat, i ja feia ben bé dos metres d'alt, però es comportava com un cavall. Duia rendes a la boca i estava lligat a un arbre, i s'aguantava de peu formant una "S". De l'esquena en sortien dos parells d'aletes, que brillaven en un remolí de colors. Quan els seus dos grans ulls, negres i brillants, van veure l'Alice es va posar a fer saltets i moure coll en senyal de reconeixement, ben bé com una cavall, i es va posar a renillar (NA: és el soroll que fan els cavalls).

—Hòstia, que renilla! —va exclamar el Frank.

—Sí —va riure el Hagrid—. El primer cop que el vaig sentir em vaig espantar. Pensava que faria una mena de zum-zum, com les abelles...

—No, si al final aquest primer dia serà millor del que em pensava... —va dir l'Alice.

*   *   *

La veritat és que sí que els va anar el dia força bé. A la tarda després de classe van anar a sopar al Gran Saló, on els va anar a trobar el Fred Weasley.

—Ei, equip —va dir asseient-se al seu costat—. Divendres a les quatre, proves per entrar a l'equip, tenim dues places lliures: una de caçador i una de porter. Fareu córrer la veu? Vosaltres ja feu tots segon oi? A veure si us apunteu, no? Al, Rose?

—Ja saps que jo amb els peus a terra, millor, Fred —va dir de seguida la Rose.

—Doncs jo potser ho provo... —va comentar l'Albus.

—No, fotis, Gwendolin —va saltar el James—, ara també t'hauré d'aguantar un cop a la setmana als entrenaments?

L'Albus el va ignorar. El Fred s'estava repassant el Charlie de dalt a baix, ja que era molt alt i molt fort.

—A tu se't dóna bé el quidditch? —va fer—. Series un bon porter...

—Em sembla que no, gràcies —va dir el Charlie—. Vinc d'una família muggle i encara no m'aguanto gaire bé a sobre l'escombra.

—Doncs és una llàstima, tens unes proporcions adequades...

Mentre el Fred i el Charlie continuaven parlant, la Geena va comentar:

—D'aquí tres horetes hem d'anar a la cosa aquesta del Gran Ger... dels Germans Acadèmics. I encara no hem convençut ningú més perquè s'hi apunti...

—Ei, Fred —va saltar de cop el James— tu t'apuntes a això dels Germans Acadèmics? Nosaltres quatre hi anem.

—Esteu de conya —va afirmar el Fred més que no pas preguntar.

—No, no —va fer el James—. De debò —se li va acudir una idea—. No saps que només per ser Gran Germà, vull dir Germà Gran voluntari, et pugen un punt a totes les assignatures per final de curs?

—Ah sí? —va exclamar el Fred—. No ho sabia. Doncs la veritat és que m'aniria molt bé... vaig a dir-ho als meus amics!

I va marxar corrents.

—En mitja hora ho sap tota l'escola —va sentenciar el James.

—Ai la McGonagall, quan s'enteri... —va fer el Frank tapant-se la cara amb les mans.

*   *   *

A les set en punt, els quatre magatotis van arribar a l'aula de Transfiguració, juntament amb bona part de l'escola. Quan la McGonagall els va veure entrar es va quedar de pasta de moniato.

—Tots... tots aquests...? —va fer—. D'això moltes gràcies, però només en necessitem trenta, em sap greu... però moltíssimes gràcies per venir, de veritat... siusplau, que només es quedin els trenta primers en arribar...

La sala es va anar buidant, i van quedar només els trenta voluntaris, la McGonagall i els trenta alumnes que hi havia a primer, que estaven tots darrere seu, amb cara d'acollonits.

—Bé, doncs —va dir la directora—. Ja saben de què va, això, oi?

—Sí! —va exclamar un noi molt ben plantat, ros amb ulls blaus que era molt amic del Fred Weasley, que va recitar—: La guerra és pau! La llibertat és esclavatge! La ignorancia és força! El Gran Germà et vigila!

Tothom es va posar a riure.

—Gràcies per la seva intervenció, senyor Nicholson —va dir la McGonagall de mala lluna—, però insisteixo, és el Programa dels Germans Acadèmics, no el Programa del Gran Germà. Representa que formarem parelles de germans, el gran ajudarà al petit durant tota la seva trajectòria acadèmica i serà una mena de mentor. Una persona a qui acudir si té algun problema o algun dubte sobre les classes. Serà un germà de només qüestions acadèmiques.

—Espero que em toqui algun Slytherin imbècil —va murmurar l'Alice—. Teniu clar que el tractaré fatal, no, sent com sóc? Espero que al menys s'ho mereixi, no m'agradaria anar pel món fer plorar un nen innocent...

—Bé doncs, ara —va seguir la McGonagall—, perquè no hi hagi baralles, adjudicarem els germans a sorts. Alguna pregunta?

—Em puc demanar una noia, siusplau? —va preguntar el tal Nicholson alçant la veu. El Fred, al seu costat, li va fúmer un clatellot.

—Que són de primer, degenerat!

—Gràcies, senyor Weasley —va sospirar la McGonagall.

—Un plaer —va fer el Fred—. Però escolti, jo sí que tinc una pregunta. És veritat això que ens pugen un punt de totes les assignatures, per ser voluntaris?

La McGonagall se'l va mirar com si no sabés a què venia allò. El James va veure com lligava caps en qüestió de segons i desviava la mirada cap a ell.

—Senyor Potter, pot acostar-se un moment, siusplau?

El James va anar cap allà.

—Què representa, això? —va murmurar la McGonagall baixet.

—Volia voluntaris, no? —va fer el James—. Som estudiants, no missioners. Què es pensava? L'única manera d'aconseguir-ne és oferint alguna cosa. Què poden voler una colla d'alumnes adolescents? Era o això o una barra lliure d'alcohol gratuït.  O una orgia —va pensar després—. Crec que aquesta era la millor opció.

—Però Potter, no puc anar regalant notes...!

—Doncs digui'ls-ho vostè mateixa —va dir el James arronsant les espatlles—. Quants creu que es quedaran? Jo diria que entre zero i zero...

La McGonagall va inspirar i expirar un parell de vegades.

—Molt bé —va dir en veu alta—. Sí, és cert, es pujarà un punt de totes les assignatures, però només afectarà a nivell escolar, com poden comprendre, no als GNOM ni als MAG, perquè els exàmens són cosa de la conselleria, no nostra.

Els alumnes es van mostrar conformes.

—Molt bé, doncs... que tothom escrigui el seu nom en un pergamí i el llenci a la caixa blanca els de primer i a la caixa negra els grans.

Tothom va anar tirant el seu paper a la bústia i després la McGonagall en va anar agafant un de cada una i en va anar dient els noms.

—Frank Longbottom, de Gryffindor amb Brie Wilson, de Ravenclaw.

Una nena pèl-roja es va anar a posar al costat del Frank, amb un somriure que el Frank li va tornar.

—James Potter, de Gryffindor amb Àlex Parra, de Gryffindor.

El James es va mirar el seu germà petit, que es va posar a fer saltets com un esperitat al seu voltant amb els ulls molt oberts, i a  cridar tot emocionat:

—Uaaaasca, tu els fill del Harry Potter? Que guai, no? Que xulo! El meu germà gran és el fill del Harry Potter! El meu pare coneixia el teu, ho savies? Eh? Eh? Ho sabies James? Et puc dir James, oi?

—Eh... —va fer el James, que s'estava marejant.

—Geena Thalassinos, de Gryffindor amb Weston Anchbaker de Hufflepuff.

La Geena va anar a conèixer el seu nou germà.

—Alice Longbottom, de Gryffindor amb Angela Parkinson, d'Slytherin.

El James va veure com l'Angela Parkinson, una noia baixeta amb els cabells negres, s'acostava a l'Alice i li deia:

—Mira maca, tu i jo, ni germanes ni res, jo no em barrejo amb púrria de Gryffindor, o sigui que ja m'estàs deixant en pau.

—Oh, que bé! —va exclamar l'Alice, amb un somriure d'orella a orella—. Ets idiota!


Ja està! Vinga, que vull veure comentaris a punta pala!

Ja sé que en aquest capítol no apareixen gaire els de segon, però siguem sincers, la vida dels de 3r és molt més interessant. Us prometo que seguiran sortint, sobretot l'Albus i la Rose i... un altre que ja descobrireu, però ens hem de centrar en el tema de la Geena, els intents d'assassinat i el robatori, com comprendreu.

Res, doncs, us deixo que he d'anar a sopar!

Petons degominoles de colorins!

Agatha Black

PS: Atenció al tal Nicholson amic del Fred. Seguirà sortint. ^^ (no, rodlel 14, no serà cap malfactor que intentarà destruir l'escola amb poders sobrenaturals i que després resultarà ser els rei dels Vlads i estarà compinxat amb l'Agatha per destruir el món, ok?) XDXDXD


Llegit 1731 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 01/12/2008 a les 19:46:37
    #18066He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Si ningú se m'avança, primera!

    Pobra Alice, des que ha parlat i ha dit que no volia un Slytherin, es veia que li tocaria amb un... per cert... l'Àlex Parra seria fill del germà del Pau Parra, no?

    L'altre que descobrirem que sortirà... el Charlie! No sé. Per posar-nos a dir...

    Wenu re que està mol bé i que continua aviat!

    1 pto

    ^^Marta 3^^




  • laia.weasley AnònimEnviat el 01/12/2008 a les 19:49:36
    #18067

    OOOOOOOOH!! I ara venen uns quants capitols de l'Alice borde...m'encantaa!! El capi genial...no sé com imaginarme l'Apl·lo

    Continua aviat

    Laiia




  • Avatarrodlel14Enviat el 01/12/2008 a les 20:23:51
    #18068He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Ok, ok! Descarto a Nicholson. Avui vinc inspirat (tot i els 2 exàmens d'avui més els 2 de demà més el de dimecres...) perquè m'estic llegint un Sherlock Holmes i intento imitar-lo.

    L'Àlex Parra l'has clavat. És com el seu pare, només li falta la càmara de fer fotos.
    Pro anem a les teories rebuscades i una mica passades de voltes:
    - He canviat de parer sobre l'Agatha McGonagall...







    PERÒ AIXÒ NO VOL DIR QUE EM CAIGUI BÉ!!! Només he passat de pensar a que es la supermegamala de la peli a que es una persona simpàtica, agradable i bona que sap més coses de les normals, i intenta amagar-les. Això és tot el que dic... Sobre ella!!! Perquè ja he dit que estava inspirat!
    Aleshores, tot s'ha de dir:
    la idea dels Germans Acadèmics serà més important del que sembla en un principi, almenys això crec. Probablement, serà gràcies a això que aconseguiran coses com fer descobriments interessants, patir un ensurt quan s'adonin de lo "malo" de la historia... Trobo a faltar la amiga de la Geena... Elektra, es deia? Vull que surti, tant si és fent d'heroina com si és fent d'assassina boja psicòpata passada de voltes que es vol carregar a la civilització moderna.
    Però com que crec que no sortirà més... perquè la vas definir com un personatge pla, que no evoluciona, molt secundari. I els altres tampoc evolucionen, cert! Friso per la V vs. Z, per l'animàgia, per la infracció de normes i per els intents de robatori o assassinat.
    I finalment, tornar a repetir que L'AGATHA MCGONAGALL SEGUEIX CAIENT-ME MALAMENT!!! No la jutjo abans d'hora, però...

    Bé, sé que hi ha alguna cosa que se m'escapa... Alguna cosa que està estretament relacionada amb els llibres de HP, i que se m'ha escapat... Me'ls tornaré a llegir fil per randa i ho descobriré (o defalliré en l'intent i et suplicaré que m'ho diguis).
    Llarg, però necessari.

    Enric



  • Avatarclara_catEnviat el 01/12/2008 a les 20:40:47
    #18069

    canya als slitheryns!!!!

    crec que a la classe de criatures màgiques has posat harry i havia de ser Hagrid, nu se mirat-ho!

    De moment mola això del germà gran!

    A l'espera de les proves per entrar a l'equip de quidditch!

    continua així!




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 01/12/2008 a les 21:19:32
    #18071He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    marta_ginny: Mmm... l'àlex Parra se supone que és fill del Dani Parra, perquè si no ho recordo malament el Pau va morir a la batalla de Hogwarts al 7è llibre, no? És que tinc els llibres a casa i no ho puc comprovar, però estic gairebé segura que és mort. L'Alice està encantada amb la seva sly... els les farà passar putes! Així que Charlie, no? Bueno, ja ho veuràs... m'alegro que t'agradi, i sí, i tant, continuo la setmana que ve. ^^

    laia.weasley: Sí, ara l'Alice es podrà desfogar a gust! I l'Apol·lo... jo, no fotis que no te l'imagines, amb lo xulo que el veig jo... és com... una libèlula molt gran, simplement, negra i violeta... no? com tenen el cos molt llarg, així, rotllo serp, pos es posa de peu en forma de S. No???? :(

    rodlel14: Primer, sort amb els exàmens. Després, a veure. Sí, l'Àlex Parra a mi també em mola molt, jejeje. Tot i que no crec que sigui dels que tindrà més protagonisme... depèn, ja ho veurem, de moment la que més en tindrà serà l'Angela Parkinson. L'Agatha McGonagall. Vale, pensa el que vulguis, jo no diré res més seobre ella, s'anirà veient sobre la marxa.Lo dels Germans Acadèmics, la idea és que acabi sent important, però no sé encara ben bé per on anirà, m'ho estic rumiant. De fet, la idea va sorgir només perquè aquí a St Andrews a la Uni on sóc ara sí que ens fan això de Pares Acadèmics, i tots eñs nous n'hem de tenir un (o pare o mare) que sigui a partir de tercer. L'amiga de la Geena... a veure. Pfff. És que si t'ho dic em direu tots, alaaaaaa, estàs xalada...! Wenu, és igual, ho dic i punt. L'Elektra de moment està pensada que surti per Nadal o Setmana Santa, quan la Geena sigui a Atenes, però quan de veritat tinc pensada fer-la sortir és a la tercera fanfiction (vale, ja podeu començar tots a dir-me loca), però sí, tinc una tercera fanfiction (léase tercera part) en projecció. Per tot el que frises... ja anirem fent, però tranquil·litat que només som al primer dia de classe (en aquesta fanfiction es veu que el temps passa molt més lentament que a l'altra...) I si l'Agatha et cau malament... pos, vale, guai! XD Coses que se t'escapen i que estan estretament relacionades amb HP... jo crec que molta cosa del misteri de la Geena és resoluble si es pensa un mica tot... no sé si lo de l'Agatha es pot resoldre o no, jo, clar, és que ho trobo obvi tot el que fa, però entenc que el qui ho llegeix no hi cau... Hi estic d'acord, llarg però necessari, els teus comentaris sempre són interessants i un plaer de contestar. Sempre que escric un capítol ja tinc ganes de saber què diràs...!

    clara_cat: Seh, slytherin a la calle! Buuuuh! XD Tens raó, m'he equibocat amb el Harry... és que s'assembla força escrit i com que estava més acostumada a escriure Harry, aquests dies... saps què em passa, també? De vegades, quan faig converses de pare-fill, al pare li dic James i al fill Harry perquè em sonen als de la Rowling i no puc evitar imaginar-me el James com a pare i el Harry com a nen! XD Sí, al proper capítol, equip de quidditch nou!

    Seguiu comentant!




  • Avatarrodlel14Enviat el 01/12/2008 a les 21:33:41
    #18072He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Ah, i dir que els personatges no evolucionen... em refereixo a que pensen igual ara que al principi de la 1a ff. Estan en una edat en la que han de canviar sovint d'opinió, però segueixen sent els mateixos. No se, es el que a mi em sembla...


    (Això s'ha escrit amb la intenció d'una crítica constructiva. Per a reclamacions, envii un MP o un comentari a l'usuari rodlel14)



  • myre_ginnyEnviat el 01/12/2008 a les 23:07:52
    #18073

    wolas!

    pobre James, el alex parra sembla tan pesat kom el seu pare! l'Alice es definitivamen una mika gafe, dit i fet, una slitherin d les ms insuportables, en fi 1984, un gran llibre si senyora!

    seguex aviat

    petons

    myre




  • AvatarCostaEnviat el 02/12/2008 a les 13:51:47
    #18075

    Quina diferència tan enorme entre el James i el Harry a l'hora d'anar voluntaris a la classe del Hagrid sobre els hipogrifs xDDDDDDDD I en James aguantant al fill del Parra... l'has clavat xDDDD "Et puc dir James...oi?"M'has matat, en serio xD

    A veure que tal amb el pròxim. Ens llegim.



  • Avatarivi_potterEnviat el 02/12/2008 a les 14:19:39
    #18076He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Ohhh! M'ha agradat molt, sí senyora! L'Alice és una crack, crakc jajaj tinc ganes de veure com se les arregla amb la Parkinson xD! Ara compadeixo al James, si l'Àlex Parra és igual que el seu pare, perquè a mi em va posar dels nervis! Per cert, lo de Béc.. Alacreu, ni m'enrecordava del nom, ha estat un detall molt ben buscat trobo!

    Segueix aviat, petons!




  • laia.weasley AnònimEnviat el 02/12/2008 a les 15:15:20
    #18077

    No et deprimerixis per lu qe no em se imaginar l'Apol·lo qe son tunteriaas meves...vui di qe no me'l se imagina renillant i aixo...se'm faria mes facil veure'l volar. Pero no et preocupis :P



  • Avatarsempre_catEnviat el 02/12/2008 a les 15:25:25
    #18078

    ei! m'agrada el capitol, tot i que la part dels hipogrifs no tant..vui dir que vale que son els 4 protagonistes i els 4 "guais", pero nose, que siguin els unisc que volen pujar a lhipogrif, que sen surtin a la primera, que els sapiguen dominar tame a la primera i que tornin fent carreres em sembla una mica massa, nose.

    aixo m'ha quedat molt criticon, pero en general magrada molt la fic e!




  • Avatarnuria.potterEnviat el 02/12/2008 a les 18:04:03
    #18079

    MAGNIFIC! xD !
    Avui vaig una mica detreçada , crec k soc la ultima de comentar!
    El capitol sta super super be!!! waw! es k jo flipo amb la imaginacio de la gent!

    PatOns wapixima!

      & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;    ***Núria!***

    PD: Club de fans de la Lily! xD!



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 02/12/2008 a les 18:40:22
    #18080He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    myre_ginny: el james... sí, primer pobre, però ja sabem que tot li surt sempre bé, no, com diu l'Albus? Doncs ja mirarà de treure profit de la situació. Com l'Alice, que ja veuràs tu...

    Costa: sí, el James i el Harry són definitivament diferents. jajaja. I el Parra a mi tmb m'encanta... em servira com per fer-lo d'aquests fans que tenien els rondadors i que començaran a tenir ells ara, també.

    ivi_potter: merci! Seh, a l'Alice li han clavat. I no, et creguis, de veritat, l'Alex és graciós, els James al principi no el suportarà però li anirà traient profit.

    sempre_cat: vale, m'agraden les crítiques, no et preocupis! A veure, la veritat ñes que jo sñi que crec que serien els únics que ho voldiren provar (recordes quan van fer la classe amb els del Harry, que ningu s'hi volia acostar? Al final ho acaba fent el Harry però més per ajudar el Hagrid que per una altra cosa.) La reacció normal és que tinguessin por, pero ells quatre com van de guais, pos si han de ficar. I en realitat només li resulta fàcil al James, i perque l'Alecreu l'identifica amb el Harry, els altres representa que van fent fins que ho aconsegueixen en algun moment. I, per suposat, tots quatre voldran volar, pensa que els encanta, tots quatre son de l'equip de quidditch i tal... no? T'ha semblat molt exagerat? No sé, jo tmpc ho trobo per tant... en fi, merci per comentar!

    nuria.potter: Sí, eh, aquest cop m'has fet tard... et persono perquè ets tu, però que no torni a passar! XDXD (per cert, encara ets a Chicago o ja has tornat?)




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 02/12/2008 a les 20:38:42
    #18083

    L'Alice es la canya. El colega del Charlie, no sera pederasta? Perdona es que m'he llegit "Xats" fa res i encara estic una mica tocada.

    Esta molt be, escrius genial.

    Marta 2




  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 03/12/2008 a les 19:05:13
    #18099He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    olaa!!

    ke consti (XD) ke jo l'havia llegit molt avans... ncara no hi havia cap coment eeh! pero no vaig tenir temps de comentar! jaja!

    sta de coñaa! L'Alice em cau de puta mare!! segueix avait ok?

    un petoo!

    lauraa




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/12/2008 a les 21:57:37
    #18101He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    lluna_de_plata: jajaja, no l'amic del Fred no es un pederasta, simplement té les hormones molt pujades i li agrada tot el que porta faldilles... pero es molt simpàtic i molt maco, ja ho veuràs!

    Laura Malfoy: ah, molt maco, o sigui que et llegeixes  i no em comentes, eh? Ho trobo fatal, que ho sàpigues! XDXD A mi tmb em cau molt bé l'Alice. Al principi m'agradava més a la Geena, però ara em sembla que m'identifico més amb ella.

    Més comentaris, més, més! XD




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/12/2008 a les 22:27:08
    #18113He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    A mi primer també m'agradava més la Geena però ara em decanto més cap a l'Alice... és més... com ho diria... és menys responsable!

    I l'amic del Fred... dons a l'equip de Quidditch! Nuse, no en tinc ni idea... per cert... les relíquies no poden ser persones... no?




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 08/12/2008 a les 22:32:57
    #18141He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Eis, que tinc problemes amb internet i em sembla que no podré publicar fins demà o demà passat, ok? Sorry!!



  • AvatarnathalilupinEnviat el 09/12/2008 a les 17:58:59
    #18146He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


    woles wpaaaaaa
    amb una mica de retard pero et comentu
    en fi nena que està molt bé,
    hi ha molta diferencia entre en James i en Harry, en comtes de fill d'ell sembla fill de l'altre James o en Sirius, però mola molt la història, espero que continuis aviat, ja ens veurem


    nathalilupin



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/12/2008 a les 21:07:39
    #18152He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    nathalilupin: sí, els James és més James que Harry, decididament. Però els gens ja tenen aquestes coses. L'Al s'assembla més al Harry. Segeuixo però ja, ja he publicat capítol nou ^^



  • lurdeesEnviat el 11/12/2008 a les 22:36:48
    #18189

    crec que lo de la geena ja ho he endevinat, perque aquest pon me avorrit molt i clar he tornat a llegirme els llibres i m'ha semblat que ja ho se.

    no dic res per si acas, ho encertes i tothom quina merda o al contrari per si m'equivoco i pensis, patetica.

    continua així




  • AvatarLaia WeasleyEnviat el 24/04/2013 a les 20:43:00
    #23951

    Fantastic!! segeix aixii guapaa




  • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:06:11
    #26327He escrit 10 fanfics amb un total de 51 capítols

    Et deixo passar la brometa del Gran Germà perquè fa gràcia, però... els bruixots estan al corrent d'això? Mmm... Decididament del programa de teleporqueria no que no n'estan, és clar. Però tampoc no tinc gaire clar que coneguin aquest llibre de literatura muggle... no? Potser sí (i més si són personatges teus :D )

    «Déu meu, Neville, si no tenim subdirector! (...) Neville, et nomeno subdirector de Hogwarts». I en Neville fa: «Vull un augment!» hahahahaaa

    I amb el llibre-monstre dels monstres! A la ximple de la Juliet Montague gairebé li arrenca un ull i, com sempre, l'oportuna de l'Alice obre la boca: «Llàstima que no ho fes. Així no se li notaria tant que és guenya...»

    «Em puc demanar una noia, si us plau?», fa el tal Nicholson aquest (que, per cert, m'ha fet gràcia que es digui com el guardabosc de la nostra fic comunitària de Cròniques de Hogwarts, oi?). Sort d'en Fred, eh: «Que són de primer, degenerat!» hahahaaa

    I en James ho acaba d'arreglar: «Què poden voler una colla d'alumnes adolescents? Era o això o una barra lliure d'alcohol gratuït. O una orgia —va pensar després—. Crec que aquesta era la millor opció.». Apa aquí! T'estàs passant! hahahaahahaa

    Això dels punts sempre passa. Els alumnes mai no volen fer res si no és a canvi d'alguna cosa, com apujar la nota...

    L'Àlex Parra! El fill d'en Dani Parra? Ja ho havia pensat!! Quin riure! I a l'Alice li ha tocat una d'Slytherin! Ja me la temia, aquesta! I mira que posar-li Angela a la maleïda filla de Parkinson!!!

    Carrera no, cursa!

    Això de la suposada teoria que en rodlel14 faria d'en Nicholson ha estat molt divertida! ;)

    Antares

    PD: Cal que posis què és un renill? ¬¬' De debò? xD




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/12/2015 a les 19:12:33
    #26398He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Hahahaha, de fet això del Gran Germà era per posar-hi una mica d’humor... però en George Orwell és molt molt popular a UK, aquí s’estudia a totes les facultats de lletres, a UK ja treballen aquest llibre a l’institut... Jo crec que sí que el podrien conèixer, com és evident que coneixen Shakesperare (El grup de música The Weird Sisters, sense anar més lluny!) I si t’hi has fixat, la cançó que canten la coral de Hogwarts a la tercera pel·li és l’escena de la poció de les bruixes de Macbeth (Something Wicked This Way Comes))

    A l’anterior FF em vas comentar si no hi havia subdirector a Hogwarts. No, n’hi havia, així que, hola, Neville, ja que hi ets... XD

    En Dani Parra, evidentment. Necessitava un fan incondicional dels Magatotis, per començar! I l’Angela Parkinson portarà cuà! No només ne aquesta FF sinó més endavant (en la 4a, de fet). Ah, i no és filla de la Parkinson, és neboda; és filla del germà de la Parkinson, que treballa al departament de Misteris, com ja es dirà. La Pansy Parkinson és del Consell Escolar.

    Crec que això és tot pel que fa a explicacions. Més!




  • hermione_phoenixEnviat el 08/02/2016 a les 10:20:30
    #26616He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

    Pobra Alice!




  • irinawatson06Enviat el 30/08/2017 a les 18:40:18
    #27152

    looool l'Alice amb una Parkinson JAJAJAJAJAJA

    I és més mono l'Àlex... Però crec que en James es cansarà d'ell com el seu pare...