El diari dels Slytherin - I: Desprès de Hogwarts.
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 18/09/2006 a les 14:12:58
Última modificació 18/09/2006 a les 14:13:44
Tots els capítols de El diari dels Slytherin
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


I: Desprès de Hogwarts.

Capítol 1: Desprès de Hogwarts

 

31 de desembre de 997

Sagnis pura:

Fa poques hores que m'he despertat i encara recordo el meu casament va estar molt bé. I m'ho vaig passar d'allò més bé. Només ha vingut l'Hortènsia d'aquells tres. Sempre la vaig trobar més comprensiva. 

Avui a la nit s'acaba l'any i estarem amb els Cravve i els Goyle  perquè els Malfoys no poden venir. Els Black segur que no vénen perquè alguns estan en contra de mi ja que no surto mai en el periòdic profètic.

Bé doncs t'explico una mica el casament:

A les 7 em vaig llevar perquè havia d'estar allà a les 10 i no volia fer tard i també perquè tothom qui el conegués prou bé sabria que els seus cabells són molt difícils de pentinar. Cap a les 9 van arrivar els seus amics i les famílies. A les 10 va començar la cerimònia.

La Britany estava meravellosa no l'havia vista tant maca des del dia en que la vaig conèixer. Bé sagnis pura que tot ha anat com havia d'anar i hem fet un banquet d'allò més bo i refinat. Al final hem fet una festa que ens ha portat tota la nit i com t'he dit fa poques hores que m'he despertat. Però ara mateix acabo de  rebre una carta d'allò més entranya. És de la cap de bruixijustícia. Bé miro què hi diu i t'ho explicu.

 

31 de desembre(poca estona més tard)

Sagnis pura:

 Diu així:

Senyor Sírpentin Slytherin:

Li volíem comunicar que s'ha rebut el paquet de total secret que va dir que li donèssim. Avui mateix, un mag li portarà i vostè l'únic que ha de fer és esborrar-li la memòria. Està perfectament entrenat. L'hem emmutitzat i crec que només cal que li faci això. Si passés qualsevol cosa siusplau enviïn un mussol.

Atentament.

Berta esborradetot.

Cap del departament de bruixijustícia.(aquesta carta no l'ha rebut mai)

La Berta! És clar com me n'he pogut oblidar! Ella va ser una de les meves amant quan tenia 20 anys! Ai quin cap que tinc, ella era la bruixa del departament de bruixijustícia que llavors, portava millor els comptes. Però deixemnu's del passat i tornem al present.  Quan ha arribat l'home aquest li he fet el que m'ha demanat la Berta i he agafat el paquet. Era un llibre tot negre, molt gros i sobretot, pesat. A dins i conetnia tot de lletres escrites en llatí molt antic però, que tot i així he entès. He obert i he mirat l'índex:

 

Capítols:

-         Introducció

-         Pròleg: Què és la màgia negra?

-         I: Tipus de màgia negra

-         II: Pocions de màgia negra

-         II: encanteris de màgia negra

-         III :Què és i, com fer horricreus?

-         IV: Per a què serveixen; la sang d'unicorn i la pedra filosofal trovada fa pocs dies?

-         V: Més màgia negra

-         VI: grans homes a la màgia negra

-         VII: Maneres d'ocultar la màgia negra

-         Epíleg: On no fer màgia negra.

 

De petit sempre havia somiat amb un llibre com aquell i ara per fi el tindria. He retrocedit unes passes on hi havia un armariet també negre allà he tancat el llibre i he dit unes paraules per poder tancar ven fort i que ningú li trobés. He dit" in alvis"(més llatí aquest cop vol dir en blanc) i me n'he anat a preparar la festa.

 

En Harry va retrocedir, i va veure aquell armariet va dir.

-         In alvis!

Allò es va obrir i va veure el mateix llibre del que parlava el diari. Tot seguit l'Hermione va tornar a obrir el diari i hi va llegir:

 

 

 

16 de gener del 998

Sagnis pura:

 

Avui m'he alegrat de que el periòdic profètic digués això:

 

Informa Kelly Skeeter.

Segons els directors actuals de Hogwarts: Mari Pau Ravenclow, Hortència Hupplepuff i Nícanor Gryffindor el professor de pocions de Hogwarts. Cornelius Black, aquest curs ha atacat a 7 fills de muggles però ha deixat cap prova. Els alumnes- que no ha volgut dir res a aquesta reportera- han marxat d'allà i ara estan ingressats a l'hospital de malalties i lesions màgiques Sant Mungo. No se'n sap res més i tampoc es sap les causes de la desaparició de Sírpentin Slytherin però la seva família no sembla pas preocupada- encara que no ens han confirmat res- de cap desaparició ni coses semblants.

 

He somriugut i he fet passar el meu convidat. En Cornelius era un bon noi i sempre s'ha refiat de mi.Va passar i li va dir:

-         Què és això de: "cave canem"( vigila amb el gos en llatí) no és de muggles això.

-         Sí però la meva mare que no vol a la cotilla aquella.

-         Ja t'entenc ja

-         Que t'han preguntat algú?

-         Què va tu ja saps l'estratègia i la seguiré

-         Molt bé

-         Que noi ja falta poc suposo no?

-         Això espero

De cop, la meva mascota ha entrat- això quant en Cornelius ja havia marxat- i li he explicat tot lu del basilisc i que aviat Hogwarts estaria net. Ella també m'ha dit que estava molt contenta i ens en hem anat a dormir.

 

17 de gener.

 

Ha passat una cosa ven extranya avui. Els de la consellaria m'han vist! No sé com ni per què però estan a casa meva fent-me preguntes sobre en Cornelius i jo es clar he fet veure que no en sabia res  però que estava convençut de que ell era un bon home i que no faria mai una cosa com aquesta que els alumnes exegeraven. Ells han marxat, no convençuts del tot, però sabien que la meva família era una de les més famoses del món màgic i que no podien arrestar-me així com així. I els Black també han rebut visita però com se sap ells encara tenen més fama i de la seva casa no sé si tots els de la consellaria n'han sortit.

Els Malfoy fa molt que no els veig per tant he quedat amb ells per a aquesta tarda.

Però avans et voldria explicar perquè estic escrivint això. Molt senzill sé que hi haurà algun mag a la meva família que serà molt bo. Jo ho puc ser. Però sé que ell ho serà encara més i és per això que no ho explicu en un diari senzill sinò a totes les generacions que vènen desprès els meus pensius són això i nongú més que jo i la meva família ho poden veure. Ara bé si algú mort a la meva família i es queda sense antecedents. Aquest llibre es destruirà.

 

En Harry va fer un esforç per entendra-ho. És a dir. Que encara quedava algú viu de la família d'Slytherin! Però llavors, per què ell el podia llegir? I va pensar en una cosa que en Dumbledore li va dir fa molt:

-         En Voldemort et va passar els poders ja fa molt de temps la nit que et va intentar matar.

 

Però si a ell li havia passat aquest poder per què l'Hermione i en Ron també podien llegir-lo? Eren masses preguntes va tornar a obrir el llibre i els seus companys es van posar a escoltar.

 

19 de març del 998

 

Sagnis pura:

Avui he rebut una notícia extraordinària! La Britany està embarassada això vol dir que d'aquí a uns anys- just quan el meu fill o filla en tingui 11- es podrà obrir la cambra secreta d'Slytherin! I per fi em podré venjar de tots els fills de muggles. Bé com que parlem de bones notícies allà va una altra: els Malfoys han aconseguit fer que el banc de Gringotts els sang de fang no puguin tenir algun compte corrent i ahir vam celebrar-ho tots junts! Com és que alguns pensen que els de la meva colla només fem el mal? De tant en tant fem alguna cosa bé no? O considereu futures generacions que no està bé fer això? Vull dir he aconseguit fer fora a molts fills de muggles de Hogwarts i ahir el meu millor amic va buidar tot Gringotts  també de sangs de fang! Això està molt bé.

Però per tenir un dia rodó del tot haig de mencionar que el pare d'en Cornelius Black ha mort. M'en alegru perquè allò no és un pare ni és res no m'estranya que la mare el vagi fer fora de casa... Resulta que era un llufa! Però ho va ser cap als 40 anys i des de llavors la seva mare el va amagar però un dia, la senyora Black ja no ho va poder aguantar i el va fer fora de casa. Un auror l'he trobat avui mort a casa del seu germà mort.

 

Wenu un altre capítol acabat no sé si serà prou llarg per això l'allargo amb un tros bastant interessant:

 

En Cuepelada va arribar i va veure llum a la casa, ell ja sabia feia hores que el seu amo era mort però no es va a atrevir a entrar simplement va fer un cop de vareta i va aparèixer a casa del Malfoy. Una veu trista i freda li va dir:

-         Ho saps, oi Cuapelada?

-         Sí però Draco tu creus que...

-         Sí que ho crec ha estat en Potter i els seus amics!- va donar un cop a la taula- la meva tieta està molt confosa però quan estigui millor anirem a buscar-los i els matarem!

I les dos es van assentar en una cadira, van respirar fondo i van pensar en que, hi havia algun punt feble en Harry Potter. En Malfoy va somriure.

 

En Neville, la Ginny i la Luna estaven cada cop més preocupats. Ell  estava preparat per qualsevol cosa que vingués perquè, aquesta vegada, no fallaria. Era un bon noi, encara que molt desastre però va recordar als seus pares i no es va rendir. Va apretar la vareta amb més força i els tres van aparetre a la casa de Lord Voldemort. Allà no hi havia ningú tret del cos del amo d'aquell lloc.

 

Ara si que ja està bé aquest capítol està dedicat a tots els que em van comentar l'altre capítol i que els hi fet aquest al més ràpid possible. També el dedico a la gent que comenti avui.

 


Llegit 1305 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarmagmarc_joEnviat el 18/09/2006 a les 19:26:43
    #12460

    Eiiiissssssss!! sta mu beeee, segueix aviat plis!



  • AvatarLUN@Enviat el 18/09/2006 a les 19:37:47
    #12461He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

    Wowowo!!! Que interessant!! Ahg!! Me quedat amb les ganes!! Vull saber que passarà!!! Vaaaa!! No tardis a escriure honey!!



  • AvatarÒLIVAEnviat el 18/09/2006 a les 20:23:10
    #12462He escrit 6 fanfics amb un total de 96 capítols

    ONa!!!!!
    com ens pots deixar aixin T.T?... el capitol mmolt be ( nomes fltaria)
    segueix aviat



  • helleEnviat el 18/09/2006 a les 21:00:31
    #12464

    esta molt be>!! continua!



  • AvatarGranger_sellésEnviat el 18/09/2006 a les 21:28:51
    #12472He escrit 2 fanfics amb un total de 14 capítols

    de l'amo?!?!??! quin amo?!?!?!?!!?UoUoUoOoOo!!! ÉS SUPER GUAI!!!!!  continua aviat!! misteri miesteriós!^-^



  • AvataranniEnviat el 18/09/2006 a les 21:35:14
    #12473

    como te atreves a dejarme asi!!!!!!!!!!!!!!!!!! que ta mu ma he aixo de fer quedar a la gent amb l'angustia !!!!T.T clar com que tu ja spas que passara !!!!!! wenu segueix rapid!!!



  • AvatarCostaEnviat el 19/09/2006 a les 17:35:15
    #12482

    Pinta bé! I bueno per lo del llatí... jo en faig però fa una setmaneta i no en sé practicament... encara que crec que blanc es albus o album no tu sabria dir segur. Segueix aviat



  • AvatarApropinquetEnviat el 19/09/2006 a les 19:34:23
    #12486

    fantastic!!



  • ...ÀnOnImA... AnònimEnviat el 24/09/2006 a les 19:57:28
    #12548Encara no he m'he registrat!

    Emucio, intriga, dulor d barriga...
    Sguramen ia sas ki sok . Pro ma mantindre en lanunimat... kuestions d sguretat xD
    Salo del manga: 34 dies! Km la liarem! Am les supersamarretes i ls blue gens! xDD
    Reina, k ttm i k smpre ma preguntu: k faria snse ella? I arribu a la kunklusio d k... ta buskaria!! xD
    Ah, i el video... ehem... millo treulu eh? ¬¬



  • AvatarLaiona_hermioneEnviat el 25/09/2006 a les 14:23:36
    #12556He escrit 3 fanfics amb un total de 52 capítols

    jajajajajaja a veure senyoreta ànonima em sembla que amb el vídeo no si pot fer res que la gent ja el té vist i encara riu de les tonteries que fem!



  • ...ÀnOnImA... AnònimEnviat el 25/09/2006 a les 14:36:12
    #12557Encara no he m'he registrat!

    trauma... u_u



  • ariadna**Rowling**Enviat el 21/11/2006 a les 19:19:59
    #13340

    mbeee!! estaa molt intrigant!!! tink ganes de llegir la continuacio!!