Pares massa joves... - Capítol 12 - Aquest ball que fem... ( Part 3 )
AvatarEscrit per Mione
Enviat el dia 04/07/2006 a les 12:58:18
Última modificació 12/10/2006 a les 15:05:29
Tots els capítols de Pares massa joves...
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 12 - Aquest ball que fem... ( Part 3 )

SORPRESA!!!!!!

Finalment, he decidit penjar-vos l'última part del capítol. Heu estat de sort....


 

-          Draco Lucius Malfoy! - va dir l'Hermione de peu des del marc de la porta de la seva habitació. Ell va aixecar el cap al moment que anava a posar un llum i un llibre dins la xemeneia - Què coll estàs fent?

-          Doncs bé, l'Elle i jo tenim fred i he perdut momentàniament la meva vareta, per tant vull fer foc a la manera dels muggles.

-          Amb un llum?

-          Bé haig de cremar alguna cosa no? - digué el noi ficant-se vermell.

-          Treu aquest llum de la xemeneia Malfoy, jo tinc la meva vareta! - va dir ella movent la vareta. En Malfoy va deixar el llum a la taula.

-          I com està la més meravellosa persona d'aquest món? - preguntà la noia caminant cap el sofà.

-          Oh, estic bé gràcies - va respondre en Malfoy.

-          Volia dir la nena…

-          Clar, és evident - digué en Malfoy mirant al sostre.

-          La nena tindria que estar al llit - digué l'Hermione mirant al noi.

-          Sóc un pare de setze anys, com si ho sabés tot jo… - digué ell recolzant-se sobre els colzes i incorporant-se, ja que estava ajagut a terra.

-          Hem intentat posar-la al llit tots els vespres a la mateixa hora Malfoy, intenta enrecordar-te'n una mica home…

-          De fet, li estava parlant de les diferents escombres que existien al món màgic.

-          Wow, estic sorpresa que encara no s'hagi adormit…

-          Molt graciosa Granger, com t'ho fas? - va preguntar sarcàsticament.

-          Aprenc d'un dels millors… - digué suaument ella per sobre la seva espatlla mentre duia a l'Elle al bressol. Al cap d'uns minuts va tornar a sortir de l'habitació.

-          Vinga, seriosament, a quina casa penses que estarà la nena? - preguntà l'Hermione estirant-se a prop d'en Malfoy, al costat de la xemeneia.

-          Espero que estigui a Slitherin - va dir ell mirant-la.

-          L'Hermione es va mossegar els llavis - Espero que no hi sigui…

-          De totes maneres, tant se val, la nena se'n anirà d'aquí a menys d'una setmana…

-          Si… - digué tristament la noia, el seu humor havia decaigut una mica. Va quedar-se els dos allà, a mirar el foc de la xemeneia amb silenci, però un silenci palpable.

-          I, quan de temps continuarem amb el nostre petit ball? - preguntà en Malfoy semblant una mica irritat i mirant a la noia.

-          Quin ball? - digué l'Hermione de cop, conscient de que en Malfoy s'havia mogut per estar més a prop de la seva cara.

-          Ja saps de què parlo…

-          No, la veritat és que no… - digué ella remarcant el foc del seus ulls. Ella va tenir quasi por, no por d'en Malfoy, però si del què ella podria arribar a fer.

-          Això, tu i jo - va dir ell assenyalant amb el dit a ella i a ell respectivament.

 

L'Hermione va aixecar una cella cap a ell mentre que els seus pensaments s'entortolligaven. En Malfoy es va aixecar amb el braç que tenia recolzat a terra, de manera que quedar a sobre de la noia. L'Hermione es posà a riure i va començar a respirar per trobar una mica d'aire.

-          Malfoy, sembles un rinoceront, quan peses? - digué ella rient mentre que ell es quedava en la mateixa posició en la que estava. La noia no podia parar de riure mentre que s'adonava que la cara d'en Malfoy s'enfosquia.

-          M'agradaria que paressis de riure - digué ell intentant de debò deixar un somriure a la seva cara.

 

La noia es va aturar de cop veient la cara d¡en Malfoy, però la seva cara ve fer una ganyota forçada i va tornar a esclatar de riure. La noia no es va adonar que moltes llàgrimes del riure li corrien per les galtes.

-          Però què és tan divertit? - digué ell intentant semblar enfadat, però sense èxit.

-          Tu - va contestar ella entre dos rialles.

-          Granger - va dir ell amb calma finalment intentant trobar la seva mirada - Granger - va repetir difícilment.

 

Ella li va somriure i en Malfoy també, amb la seva manera habitual. Es va inclinar el més ràpid possible mentre que ella havia parat de riure, i la va besar. L'Hermione es va sorprendre però no es va moure. Les seves emocions estaven en conflicte ara mateix. Va somriure i el va besar també. Al moment en què ell va obrir la boca, li va sortir un gemec de satisfacció… i la noia es va tornar a posar a riure.

-          I ara què coll passa? - va dir ell desesperat veient a l'Hermione amb les mans als ulls mentre reia amb moltes ganes.

-          Em sap greu, tinc un humor estrany. Ignora'm.

-          És més aviat difícil quan intento fer-te un petó - digué ell molest - És massa romàntic - digué amb una veu avorrida veient com la noia estava apunt d'ofegar-se de riure.

 

El noi es va apartar d'ella i es va aixecar, es va pentinar quan va veure a l'Hermione posar-se de costat mentre continuava rient. Aleshores ell va començar a perdre la paciència. Després d'alguna rialla més, la noia va parar de riure i va mirar a en Malfoy, que semblava bastant enfadat.

 

-          Em sap greu, però la teva cara i després el gemec i… - va veure la cara colèrica del noi - No arreglo les coses no? - va dir ella mirant-se les mans.

-          Aixeca't Granger! - li va ordenar ell. Ella el va mirar confosa durant un moment abans d'aixecar-se. La noia va mirar al seu voltant i va arreglar-se la roba.

-          Ho sento… - va murmurar una vegada més al veure que ell la observava de més lluny.

-          Has acabat de riure?

-          Si - digué ella deixant aparèixer un lleuger somriure a la seva cara. Ell es va apropar.

-          N'estàs totalment segura?

-          Si - va repetir ella mentre que el noi s'apropava més, va posar-li una mà darrera del cap i se la va apropar als seus llavis impacients. Els braços de la noia es van aixecar per envoltar la nuca del noi. Quan ja aprofundia el petó, va gemegar una altra vegada i l'Hermione,el va empènyer al sofà i es va posar a sobre d'ell. El noi va començar a besar-li el coll suaument mentre que ella notava una de les mans d'ell al seus cabells. Aleshores, de sobte, se'n va adonar de la trajectòria que començava a fer el noi amb l'altra mà.

-          No, no i no - digué ella desafiant-lo i traient la mà del noi de sobre la seva panxa. El noi va rondinar una mica mentre que ella aixecava la vista per mirar-lo.

-          Hey! Oi que no veus que les meves mans es passegin per tot arreu no? Pervertit! - digué ella somrient.

-          Oh, de veritat… - va murmurar-li ell mentre li besava la pell del seu coll.

-          Et creus que podem fer això? Hi ha regles. Jo no em salto les regles.

-          Hi ha una primera vegada per tot… - va murmurar tornant-la a besar suaument als llavis.

-          Em sembla que seria millor parar abans que no anem massa lluny… - digué ella fluixet mentre que ell li refregava els llavis la galta.

-          Quedarà entre nosaltres Granger.

-          De debò, tindríem que anar al llit - digué l'Hermione intentant treure's de sobre els seus braços i aixecant-se.

-          Molt bé, no diré pas que no a això… - digué ell somrient, envoltant-la amb els seus braços i besant-la encara un altre cop al coll.

-          No volia pas dir anar-hi per això - va dir ella amb les mans a la cintura.

-          Llàstima… - va dir el noi portant-la cap a l'habitació.

 

L'Hermione va fer un petit riure i va mirar cap al sostre. Aquella nit, van dormir els dos en llits diferents, però van estar parlant tota la nit de tot i de res. En Malfoy va acabar veient que ella s'havia adormit quan hagué acabat de parlar de quidditch.

 

*************************

 

-          Granger

Els ulls del anoia es van obrir a poc a poc per veure el somriure habitual d'en Malfoy, estirat tranquil·lament sobre el seu llit mirant-la. Els seus ulls adormits es varen posar sobre el noi i va veure que no duia posada la samarreta, i va tancar els ulls ràpidament.

-          Diga'm que no estàs despullat - digué l'Hermione incorporant-se però sempre amb els ulls tancats.

-          Vols que em despulli? - es burlà ell. Els seus ulls es van obrir aleshores suaument i va veure que ell portava el seu bòxer. Va suspirar més tranquil·la.

-          Tenies que despertar-me? - va rondinar ella baixant les cames del llit, posant-se de peu i caminant cap al bressol. Va mirar-se'l uns instants, la cara adormida de la seva filla i un somriure va aparèixer al seus llavis. De sobte, va notar com uns braços l'abraçaven per darrera i es sobresaltà.

-          Què és el que fas? - va dir ella girant-se, els braços encara al voltant d'ella, i veient com la mirava sorprès.

-          No te'n recordes de la nit passada?

-          No ha passat res - digué ella ràpidament. Durant un moment, un aire decebut va travessar la seva cara però aviat, va estar reemplaçat per la còlera.

-          Saps què? Em comença a cansar que em rebutgis, primer em deixes fer i després em rebutges una vegada i una altra, eh! - va dir el noi pujant el to de la veu - Sempre aconsegueixo el que vull! - va acabar baixant un altre cop el to.

-          M'agrades força, ok? Quan no et comportes com un idiota amb els meus amics, quan no em dius sang impura, quan no ets arrogant i quan et comportes com el pare de l'Elle.

-          I després, no penso reconèixer un gran amor per tu Hermione d'acord? Jo no t'estimo i no passarà mai, és així de simple.

-          Wow, quan romanticisme, has assajat aquesta escena? - va somriure l'Hermione sarcàsticament.

 

Es van mirar, la tensió pujant al seu voltant. Els ulls d'en Malfoy llençaven rajos a l'Hermione, i ella estava amb gest de desafiament envers el noi. En Malfoy encara estava dret, només amb el seu bòxer… i se'n adonà que l'Hermione només portava un simple camisó curt.

El seu gest es va suavitzar i les seves espatlles es van destensar. Va caminar a poc a poc cap a ella i va posar la mà a la seva cara. L'Hermione no el va aturar i es va acontentar de mirar-lo amb mirada vulnerable. Ell la va besar suaument però s'aturà al sentir que algú picava a la porta. En Malfoy es va girar deixant a la noia encara més confusa que abans.

 

-          És en Potter… un altre cop - va rondinar en Malfoy tornant cap a l'habitació i estirant-se al seu llit. La noia, va posar-se una bata i va anar cap a la sala on era en Harry.

-          Ei, la repartició és d'aquí a trenta minuts, quan els alumnes dels altres anys hagin deixat la sala - va dir en Harry somrient-li, però de manera forçada.

-          Gràcies Harry - va respondre ella mentre tornava cap a la seva habitació per vestir-se i no pensar més amb en Malfoy.

 

*************************

 

En Malfoy va badallar sorollosament mentre s'assentava a taula, va començar a sentir les tonteries de la Pansy.

-          Per què Hufflepuff! - rondinava la noia encara i encara amb el seu fill en braços.

 

L'Hermione va notar la mirada d'en Malfoy i va mirar cap a la Pansy. L'Àlex, el nadó d'en Ron i la Lavender va ser repartit a Griffindor, cosa que va emocionar de tal manera a en Ron que va abraçar a en Harry i va començar a saltar per tot arreu.

En Josh, el bebè de la Clara i en Harry va ser repartit a Ravenclaw, cosa que va fer feliç a la Clara durant molta estona.

Els Professors utilitzaven un encanteri molt complicat per repartir-los i la majoria de les parelles estaven entusiasmades, a l'excepció de la Pansy, que encara plorava. 

     -     Sr. Malfoy i Srta. Granger - va cridar la McGonagall. Els murmuris dels alumnes van parar de sobte, de cop i volta tothom estava mot interessat per la repartició de l'Elle. L'Hermione va apropar la nena als seus braços mentre que l'encanteri era dirigit a la nena, i van esperar un moment a que apareixes una H, una R, una G o una S al seu front…


Llegit 2149 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarHermion GrangerEnviat el 04/07/2006 a les 14:05:46
    #10763He escrit 1 fanfics amb un total de 13 capítols

    Esta super bé!!! A veure que apareixera, jo voto per Gryffindor!! ara que també estaria bé Shlitzerin per veure la cara de l'Hermione.

    Ara toca esperar fins el preoxim capi, esque no hi ha dret




  • AvataranniEnviat el 04/07/2006 a les 14:15:31
    #10764

    el capitol es genial esta molt ven fet m'ha encantat!!! ai haveure a quina casa anira l' Elle !!! continua aviat!!! apa siau!!!



  • AvatarGetta91Enviat el 04/07/2006 a les 14:26:24
    #10765He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    Alaaaaa! Com ho talles aquí!? Tu vols que ens doni algo! xD
    Si apareix una S a l'Hermione li dóna algo... si és una H es agaran els dos en tot, una R l'Hermione potser està contenta, una G i... mira, me'n vaig a llegir-ho en francès! xDDD



  • AvatarCostaEnviat el 04/07/2006 a les 14:58:30
    #10768

    Com ens deixes així!!!!!! A quina casa anira???? Jo crec  que anirà a Slytherin... a l'Hermione li dona algo!!! xDDD Pnja el proxim aviat!!!



  • Avatarmarta_dracoEnviat el 04/07/2006 a les 15:20:44
    #10770

    Però no ens pots deixar així!!!!! no es jusssssssssssssst!

    Quan possaràs el pròxim!

    Que està mooooooooooooolt bé!

    M'encanta!




  • gEmMy AnònimEnviat el 04/07/2006 a les 15:35:07
    #10772

    Merci per posar la pàgina d'on las tret al forum jeje com ens deixes així???! He hagut de buscar a on anava i haver de pràcticar el meu nefast francés! Això no és just...

     

    Accepto xantatges per dir a quina casa va... xD




  • Avatarmassa_hpifriends.comEnviat el 04/07/2006 a les 15:41:10
    #10773He escrit 2 fanfics amb un total de 5 capítols

    oooooH!!!! esta moolt be!!! continua rapidddd!!!



  • harmy potter AnònimEnviat el 04/07/2006 a les 15:46:43
    #10774Encara no he m'he registrat!

    es mul guai jo vull k sigui de gryffindor o revencler.



  • AvatarMizuno_MiakaEnviat el 04/07/2006 a les 17:07:12
    #10778

    ara m'he quedat amb les ganes de saber a quina casa anirà l'Elle...continua aviat!!!!!!!!



  • AvatarlunalovegoodEnviat el 04/07/2006 a les 21:37:19
    #10786He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    eis, k estic a grecia i mo e passat d conya llegint aket capitol! esta super b i fa molt d riure, kina emocio, a kina residencia la posaran??? weno, molts records des d grecia i continua rapid, siusplau!!!



  • AvatarKrysEnviat el 04/07/2006 a les 22:00:47
    #10789He escrit 1 fanfics amb un total de 28 capítols

    Ei!!! No ens pots fer això!!! Ara no podrés dormir de la intriga!!!

    Bé, tot i així, està mooolt bé. M'agrada molt. Continua aviat!!!




  • ju AnònimEnviat el 04/07/2006 a les 23:17:06
    #10791Encara no he m'he registrat!

    waaa kin kapitol mes bó!! segur k anira a Slytherin!! kom k un dia va fer el somriure del Malfoy... té la sang d'Slytherin!!! jeje ojala surti la S ... continua aviat!!! ens has deixat molt malament!!



  • AvatarÒLIVAEnviat el 04/07/2006 a les 23:55:59
    #10793He escrit 6 fanfics amb un total de 96 capítols

    i jo la ultima, moolt b continua quan ugis (el harry els hia tallat el rollo)



  • AvatarMioneEnviat el 05/07/2006 a les 09:47:54
    #10794

    Ei!!!!

    Sento molt deixar-vos així però és que el capi acaba així... Però no patiu, que aviat penjo el pròxim.

    És que el 12 m'ha costat molta feina traduïr-lo, era súper llarg...

    Gràcies a tots!!!! Un petó!!!!!




  • AvatarRagama-chanEnviat el 06/07/2006 a les 16:19:06
    #10833

    WaaaaaW! kins nerviiissssss! a kina casa seria escollida l'Elle?????? em moro de ganes de llegir el proxim capitol!!!!

     




  • Avatarlaieta_blackcat_13_hermiEnviat el 27/08/2006 a les 12:42:54
    #11915

    Nena nena mira k deixanse am kina residencia anira aixo no sta be ( es boma!)

     




  • Maria :DEnviat el 09/02/2016 a les 16:46:04
    #26642

    Super xula i original