7é i últim curs consecutiu - Cartes
AvatarEscrit per ÒLIVA
Enviat el dia 04/06/2006 a les 18:19:04
Última modificació 04/06/2006 a les 18:19:04
Tots els capítols de 7é i últim curs consecutiu
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Cartes

-         m'ho pensaré, i demà et donaré la resposta - la Carlota es va girar i va anar cap a la biblioteca i es va trobar a la Luna que anava amb la Laia pel camí.

-         Ei ! hola - va dir ella

-         Hola bonica, on vas? - va preguntar la Luna

-         Jo, a la biblioteca i vosaltres

-         Als jardins

-         O.K adéu - i va seguir pel llarg passadís fins la biblioteca, allà hi havia l'Hermione amb la Mireia.

-         Noies, us he d'explicar una cosa... - va dir la Carlota assentant-se a la seva taula

-         Explica, explica - va dir la Mireia guardant els llibres

-         Doncs que... l'Eric se'm ha  declarat

-         Es veia a venir - va dir l'Hermione sense aixecar la vista del llibre

-         I tu que li has dit? - va dir la Mireia molt interessada pel tema

-         que m'ho pensaria   

-         i tu has pensat? - la Mireia seguia amb l'interrogatori

-         NO! i ara marxo, m'atabales - va dir això i va sortir per la porta, el millor lloc on podia anar era la Sala comuna, va entrar i havia molt xivarri, la Costa estava amb la Carla i ella s'hi va acoplar.

-         Noies, que faríeu si un noi sos declara i vosaltres no sabeu si l'estimeu o no? - i va puntualitzar- però tot això només son suposicions

-         Jo? no se, no mi he trobat mai - va dir la Carla

-         Lo mateix dic - va dir la Costa

-         No em serviu d'ajuda

-         No has dit que només eren suposicions ? - va dir la Carla amb un somriure

-         Deixeu-ho- se'n va anar a l'habitació, quines amigues tenia, una li feia moltes preguntes i les altres no li feien ni cas, i si li deia a la Carme, si, això faria ella era una bona consellera, va sortir de l'habitació decidida a trobar la Carme, va anar pels passadissos durant una estona fins que la va trobar a una sala, on hi havia unes butaques velles i una llar de foc, no l'havia vist mai aquella sala; va entrar i va seure al costat de la butaca de la d'on seia la Carme, li va explicar el seu problema i la resposta va ser:

-         Per un cop no pensis amb el cap, pensa amb el cor i aleshores sabràs si l'estimes de debò, no donis mes voltes al tema, tan sols pensa amb el cor - i dit això la va marxar de la sala, i es va posar a pensar en lo que li havia dit,  la veritat es que no sabia ben be, va tornar a l'habitació, es va estirar al seu llit i va esperar a que passes el matí d'aquell diumenge, va arribar l'hora de dinar va baixar al menjador, es va donar compte de que ell la mirava, va intentar no aixecar la vista del plat en tot el dinar, quan va acabar la Carla s'hi va acostar.

-         Vens a mirar els entrenaments de Quidittch?

-         Si, no hi res millor a fer? Si - van anar al cap de Quidittch  el equip de Griffindor ja estava preparat, van sortir al camp amb les escombres, es van enlairar i van començar l'entrenament, totes les escombres anaven amunt i avall, es van passar tota la tarda allà, al camp de Quidittch sense fer res, quan va acabar la Carlota es va donar compte de que no havia pensat amb la resposta, encara no sabia que contestar-li, però va decidir que amb la panxa plena es prenien millor les decisions, va anar a sopar, va menjar ràpid i se'n va anar a la Sala Comuna de Griffindor, estava buida i silenciosa, era el millor ambient per pensar, es va assentar i va començar a donar voltes al tema:

Si li dic que no me'n arrepentiré? i si no l'estimo? Però es un noi genial i a mi em sembla que si que m'agrada, però si li dic que Si me'n arrepentiré?, no ho se, suposo que tot es provar, li diré que si haver com funciona, i si li faig mal...

Va estar molta estona pensant fins que la gent va començar a arribar, i la sala es va omplir, va decidir a anar a dormir, les hores van passar ràpidament, el temps no s'aturava hi aviat la claror del nou dia va arribar i els va despertar, la Carlota ja havia pres una decisió, es va posar l'uniforme, es va pentinar i va anar a esmorzar, encara no hi havia gaire gent, però poc a poc la sala es va anar omplint,  va veure entrar al Harry... al Ron...a la Laia... a la Costa... i a l'Eric, ella en veure'l es va girar ràpidament, mirant la safata de brioixos que tenia davant, quan va acabar va anar a classe ràpid sense esperar a ningú, però no podia fugir d'ell sempre, va arribar l'hora lliure i l'Eric la va anar a buscar.

-         ja tens la resposta?  - va preguntar

-         tinc la resposta - va contestar ella

-         me la dius?

-         Es clar

-         Quina es?

-         Ssssi

Després d'aquella resposta es van quedar mirant sense saber que fe, fins que ella va dir:

-         ets de sang pura?

-         No, i tu?

-         Si, després parlem - va dir això hi va marxar. Dins el seu cap ressonava la veu del seu pare dient-li: si tens novio que sigui de sang pura, recordeu, perquè si no ho es tindràs problemes. Aquestes eren les paraules que el seu pare li havia dit un dia abans d'agafar el Howarts Express, però ella havia arribat a la decisió de que estimava a l'Eric i no el deixaria perdre, va decidir enviar una carta as seus pares:

Pare i Mare:

 

Aquí el mesos passen ràpid i ja he fet molts amics, l'escola ensenya molt bé i tenen bones instal·lacions, però no us escric aquesta carta per aquest motiu, us l'escric per dir-vos de que tinc parella es diu Eric i ve  d'Alemanya, es un noi molt simpàtic, per cert (va dubtar uns moments en escriureu però al final ho va fer) es sang impura.

 

Petons, Charlotte

 

Va anar a mussoleria i  va agafar un mussol gris li va lligar la carta, sense saber ben be perquè l'havia enviat, després va anar a dinar, va arribar bastant tard perquè tot estava ple, però li van fer  un lloc, va dinar i va tornar a classes tot i que no es podia treure del cap la resposta de la carta, com s'ho agafaria el seu pare?, no trigaria gaire a saber-ho, la tarda va passar-la com tantes altres, fent deures, cap al tard va anar a donar una volta amb l'Eric pels jardins i desprès va anar a sopar, aquell dia estava cansada i va anar a dormir ràpid, les altres van trigar bastant més a anar-hi, quan va entrar a l'habitació , no van fer gens de soroll perquè la Carlota ja dormia. La nit va passar ràpid i va arribar el matí, es van llevar, posar els uniformes i anar a esmorzar, estaven assentats i va entrar un núvol de mussols per la finestra, una carta va caure sobre les cames de al Carlota va obrir la carta, era de la seva família:

 Estimada Charlotte:

 Ens fa molt contents que t'ho passis bé a l'escola i que hagis fet amics, però no volem que tinguis per parella un sang de fang, no, tacaràs l'honor de la família, no hi estem d'acord, ja saps que t'estimem molt però no podem suportar que un sang de fang toqui a la nostra nena, ho entens? Sabem que es dur per tu però hauries de deixar aquesta relació.

T'estimen mol, papa i mama.

La  Carlota va arrugar la carta. No tallaria amb l'Eric per més que li diguessin els seus pares.

-         Que deia la Carta? - v preguntar el Ron veient de la manera com la Carlota l'arrugava

-         Res de suma importància - va dir ella.

       

    



espero que us hagi agradat, es banstant llarg.
dedico aques capitol a la Carlota
comenteu, que em fa ilusio
adeu


Llegit 1150 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarLUN@Enviat el 04/06/2006 a les 20:32:00
    #9450He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

    UUU!!!! Merci wapa!!! El capi està de conya!! :p!!! Li he dit que si?? que guay!!! Lo que més m'agrada d'ell...els seus ulls verds!! Quan represnta que m'ho demana vaig anar a llegir la seva descripció i m'esta molt bé :p!!!! Ja no m'hen recordava! jajaja!!!!

    E, e, e...jo sóc molt feiç de ser de sang-pura, però surto amb qui vull eee...ara que li he agafat carinyo al noi...

    "peazo comentari"que t'estic deixan't... Que tafaner el Ron...

    cccccccchhhhhhhhhhaaaaaaaaaooooo!!!!

    Charlotte (I like it)




  • AvatarLaiona_hermioneEnviat el 04/06/2006 a les 22:41:16
    #9464He escrit 3 fanfics amb un total de 52 capítols

    Mol b wapa!!!! sta mol b



  • AvatarGetta91Enviat el 04/06/2006 a les 23:09:22
    #9467He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    ta guai! ;)



  • Avatarfitag05Enviat el 04/06/2006 a les 23:36:43
    #9470He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    EIs!! esta molt be!! ui.. la carlota tindra problemes amb els seus pares... xo no diuen que l'amor trenca fronteres?? (o algu aixi.. k se k no es ben be aixi.. )
    carlota no  deixis l'enric!! jejej
    noia que esta molt be!!!
    ciao!!!! Carme_




  • AvatarCostaEnviat el 05/06/2006 a les 17:19:29
    #9480

    Esta molt bé =P Estic a classe... deixem que aquí la profe no s'enteri d res... ningú esta fent el que ha de fer... xDDD

    Segueix aviat!




  • AvatarHermy_0Enviat el 05/06/2006 a les 21:17:18
    #9497

    eis wapixima, no trobes ke els pares de la carlota son molt egoistes a veure si la seva filla sel estima ke importa ummm.... pero son els tipics pares ek volen bona familia ai ai ai.... pero m'encata el capi ke sapigues ke te kiero mucho i ke vull ke kontinuis aviat i com ke fa molt temps ke no to dic tu repeteixo!

    I'M YOU FAN, YOU ARE MY IDOL!!




  • AvatarKrysEnviat el 06/06/2006 a les 22:47:16
    #9546He escrit 1 fanfics amb un total de 28 capítols

    Wola!! Ei, que xulo el capi!!! Està genial!!! Segueix aviat!!